بازی 2x AA داره، فکر نمیکنم تعداد بازیهایی که بالای 2x AA رو کنسول دارند، بیشتر از 10 تا باشه...
خوب پس چرا انقدر بی کیفیت دیده میشه ؟! بازی gears 3 , batman ... هم اینجورین ...میتونه مشکل از 360 م باشه ؟!
سلام ... من جدیدا با یه مشکل اعصاب خرد کن مواجه شدم :biggrin1: الان هر بازی مثل gears 3 , forza 4 , batman ... خیلی بی کیفیت و با لرزش دیده میشه ... مثلا تو forza انقد لبه ها میلرزه و دندونه دار هست که نگو :biggrin1: ...
حالا نمیدونم مشکل از x360 یا tv ه یا ... :biggrin1: ممنون میشم کمکم کنین
کسی نبود روشنمون کنه؟چند صفحه قبل رو خوندم اینطور متوجه شدم که اگه بازی رو افلاین بازی کنی بعدا به لایو وصل بشی بازم فلگ میشی؟ میخوام بدونم وقتی دیسک تو دستگاه نیس به لایو وصل میشی چجوری میخواد شناساییش کنه که فلگ بشی؟
براي اينكه تو يه بخشي از كنسول اطلاعات ذخيره ميشه ! اسم اون بخش يادم نيستکسی نبود روشنمون کنه؟
کابل HD یا TV ! امتحان کنخوب پس چرا انقدر بی کیفیت دیده میشه ؟! بازی gears 3 , batman ... هم اینجورین ...میتونه مشکل از 360 م باشه ؟!
اقا من منتظر فورزا بودم!برم دستگام رو اپدیت کنم!حالا میگید ایراد داره! چی کار کنم ببرم اپدیت کنم! اجرا میشه بازی؟ من فقط افلاین بازی میکنم!!
دوستان forza فلگ کنندست یا نه؟
دستگاه رو فلگ میکنه ! یعنی امنیتی چک میکنه و ذخیره میکنه ! وقتی آنلاین بشین مایکروسافت ضبط میکنه و یا همون موقع یا با بن wave بنتون میکنهکسی نبود روشنمون کنه؟
دقیقاً !! کلاً این ال ای دی ها سامسونگ خیلی کیفیت بازی مضخرف میکنن !! به نظر من بذارید رو مد game و بعد برید تو brightness و hdmi بذارید رو low .......اگر تی ویت ال ای دی سامسونگه بزارش روی مد game بعدش شارپنسو صفر کن کلا سامسونگ گند میزنه به گرافیک بازی الحق تجربه بازی روی پلاسماهای های اند پاناسونیک تومنی 100 دلار آمریکا با ال ای دی فرق میکنه بازی نرم و روون و 10 پله واقعی تر میشه.
رسما بدبخت شدم که راهی نیس بفهمم فلگ شدم یانه؟ چون هیچ کدوم از مشکل هایی که دوستان از دیسکشون گفتن نداشتم چند ساعت هم بازی کردم مشکلی نبود!براي اينكه تو يه بخشي از كنسول اطلاعات ذخيره ميشه ! اسم اون بخش يادم نيست
ولي وقتي وصل ميشي به لايو مايكروسافت اون رو چك ميكنه !