RockIT
کاربر سایت
دقیقا منم این مشکل رو دارم وقتی شارپنس رو هم کم می کنی هم تار میشهخوب پس چرا انقدر بی کیفیت دیده میشه ؟! بازی gears 3 , batman ... هم اینجورین ...میتونه مشکل از 360 م باشه ؟!
دقیقا منم این مشکل رو دارم وقتی شارپنس رو هم کم می کنی هم تار میشهخوب پس چرا انقدر بی کیفیت دیده میشه ؟! بازی gears 3 , batman ... هم اینجورین ...میتونه مشکل از 360 م باشه ؟!
دوست عزیزt10خیلی امکانات رو فدایه این60فریم کرد چند نفر تو راه این60فریم کشته شدن بعد میگی 30فریم بهتر بود؟!!!!!!!!!!!!!به نظرم بهترین کارو کردن که شب و اب وهوا رو نذاشتن بجاش خدایی گرافیک رو60فریم قفل بهمون دادن
بازی 2x AA داره، فکر نمیکنم تعداد بازیهایی که بالای 2x AA رو کنسول دارند، بیشتر از 10 تا باشه...
25 فریم برای تشخیص حرکت هست !شرمنده رفیق ، شاید من اطلاعاتم خوب نباشه ، ولی اگه فریم 60 رو بکنن 30 و به جاش آنتی و بقیه چیز های گرافیکی بازی رو میبردن بالا چی میشد ؟؟؟
چون چشم انسان نمیتونه 30 و 60 رو با هم تشخیص بده (فکر کنم برا چشم انسان فریم بالای 30 دیگه قابل تشخیص نباشه)
خیلی گرافیک بازی خوب و بالا هست ، ولی من حس میکنم که خیلی آنتیش پایینه ...
خیلی ممنون از راهنمایی دوستاندوستان مگه این مشکل مال اون ریپ خرابه نبود من سورسی رو که روی abgx گذاشته بود رو دانلود کردم اونجا هیچی راجع به یه همچین مشکلی ننوشته بود این ریپی که من گرفتم خیلی بعد از اون ریپ اولیه اومدها تورو خدا جواب بدین لطفا من هنوز بازی نکردم درمم از بی فورزایی میمیرم
سلام دوستان
من اين بازي رو ديروز گرفتم و 2 تا dvd هست . خواستم بدونم مثل forza 3 بايد اول dvd 2 رو روي هارد نصب كنم يا مثل dead space 2 هر جا نياز بود پيغام ميده dvd 2رو بذار.
منم اولش این مشکل رو داشتم وقتی می خوساتم وارد world tour بشم میومد بیرون ولی دستگاه رو روشن خاموش کردم و دوباره گذاشتم درست شد دستگامم اسلیمبچه ها بازي مگه مشكل داره من از جايي كه خريدم رفتم براي دوستم بگيرم گفت نداريم گفتم چرا ؟ فروشنده : بازي مشكل داره ديگه ازش نميفروشيم بايد صبر كنيم پچش بياد ميگن از بازي كرش ميشه و ميوفته بيرون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تاييد ميكنيد؟ در ضمن از روي سايتم حذفش كرده ميشه توضيح بدين
یه گزینه تو کریر هست pint (اگه درست نوشته باشم) هست.یه سوال :
تو فورزا 3 یه قسمتی بود که میشد رنگ ماشین را عوض کرد و حتی یه طرح هایی هم روش انداخت . من تو تیونینگ که رفتم گزینه رنگ را ندیدم .
برای عوض کردن رنگ باید کجا بریم ؟