باید دانلودشون کنی ... فکر کنم حدود 370 mb بودن !دوستان کسی فهمید چطور میشه به autovistaماشین اضافه کرد؟؟؟من همه ماشین هارو باز کردم ولی فقط2ماشین اضافه شد یه بنتلی قدیمی و ماشین هیلو..
خب دوستان از اونجایی که اکثر شما از ان خبر دارید وجود مشکلی در بازی "کپی" Forza motorsport 4 هست که در مواقعی جلوی شما میاد و وقتی که Error ظاهر میشود گزینه ای به جز OK وجود ندارد و میتواند در حین انجام بازی اعصاب شما را بهم بریزد خب این راه حل که میخوام برای شما بگم کاملا توسط خودم امتحان شده و جواب داده و ان هم این هست که Save بازی را از حافظه خود کنسول به Flash memory انتقال بدید ولی در مورد Hard نمیدونم چونکه نه Hard دارم و نه تست کردم اما فکر میکنم که باید مشکل را حل کند ولی در مورد Flash memory کاملا مطئنم که مشکل کامل حل میشود از دوستان خواهش میکنم که اگر از دوستانی Hard را دارد این روش را امتحان کند و به دیگر بچه ها اطلاع دهد
فکر کنم که هر ماشینی چلنج مربوط به خودش رو داره باید روی ماشین های قفل A رو بزنید و با همون ماشین تو یه مسابقه شرکت کنید و مسابقه رو ببرید!!!بعد ماشین باز میشه من تاالان یه انزو رو اینجوری باز کردم!دوستان کسی فهمید چطور میشه به autovistaماشین اضافه کرد؟؟؟من همه ماشین هارو باز کردم ولی فقط2ماشین اضافه شد یه بنتلی قدیمی و ماشین هیلو..
خب من همه اون ماشین های قفل رو باز کردم همه مسابقات رو رفتم ولی در اخر فقط2ماشین جدید اضافه شدفکر کنم که هر ماشینی چلنج مربوط به خودش رو داره باید روی ماشین های قفل A رو بزنید و با همون ماشین تو یه مسابقه شرکت کنید و مسابقه رو ببرید!!!بعد ماشین باز میشه من تاالان یه انزو رو اینجوری باز کردم!
اگه اینجوری که بدبخت شدم اینجا ایرانه کره جنوبی که نیست خداکنه مثل پارسال نسخهultimate colleetionرو عرضه کنه[/COLOR]باید دانلودشون کنی ... فکر کنم حدود 370 mb بودن !
خب دوستان از اونجایی که اکثر شما از ان خبر دارید وجود مشکلی در بازی "کپی" Forza motorsport 4 هست که در مواقعی جلوی شما میاد و وقتی که Error ظاهر میشود گزینه ای به جز OK وجود ندارد و میتواند در حین انجام بازی اعصاب شما را بهم بریزد خب این راه حل که میخوام برای شما بگم کاملا توسط خودم امتحان شده و جواب داده و ان هم این هست که Save بازی را از حافظه خود کنسول به Flash memory انتقال بدید ولی در مورد Hard نمیدونم چونکه نه Hard دارم و نه تست کردم اما فکر میکنم که باید مشکل را حل کند ولی در مورد Flash memory کاملا مطئنم که مشکل کامل حل میشود از دوستان خواهش میکنم که اگر از دوستانی Hard را دارد این روش را امتحان کند و به دیگر بچه ها اطلاع دهد
پس چطور برای من الان انزو رو باز کرده؟؟؟خب من همه اون ماشین های قفل رو باز کردم همه مسابقات رو رفتم ولی در اخر فقط2ماشین جدید اضافه شد
---------- نوشته در 07:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:31 PM ارسال شده بود ----------
برا منم باز کرده من همه ماشین های قفل رو باز کردم منظورم ماشین جدیدی که تو اون لیست نیست وقتی همه رو باز میکنی فقط2ماشین جدید اضافه میشه ماشینhaloو بنتلی قدیمی اضافه میشهپس چطور برای من الان انزو رو باز کرده؟؟؟