DeanAmbrose
کاربر سایت
منم بازی به دستم رسید ...
فعلاً دارم میریزمش روی هارد ، تست میکنم میام بهتون میگم مشکل داشت یا نه ...
ویرایش :
یه 1 ساعتی بازی کردم و مشکلی پیش نیومد ...
یه سوال : کردیت پوینت باید بگیری یا درایور لول باید بره بالا تا ماشین جاییزه بده ؟؟؟
یه لول دیگه میگیری (اسمش یادم نیست) اون لول ماشینی هست که همون موقع باهاش مسابقه دادی ؟؟؟
ورلد تور با لیست اونت ، مسابقاتشون جدا هست ؟؟؟
کردیت پوینت چی هست ؟؟؟
پول هستش ؟؟؟
خب انگار نقد DigitalFoundry از گرافیک بازی هم داره آماده میشه کم کم ! این ویدئو ها تازه اومدن روی سایت و بزودی متن نقدشون هم میاد !
http://www.eurogamer.net/videos/digitalfoundry
تو توضیحات یکی از ویدئوها هم نوشته :
دوستان چطور می شه عکسهای که توی photo mode میگریم توی کامپیوتر یا یه جای دیگه ذخیره کنیم؟
کسی نمیدونه؟ لطفا یکی جواب ما رو لطف کنه بده
اه اه من این فورزا 4 رو بازی نکردم که دستگاه فلگ نشه ولی همین الان داشتم بتمن آفلاین میزدمدیسکهای کپی بازی مشکل دارن وقتی تو حالتی که دوربین داره دور ماشین میچرخه ولش میکنی بعد از یک دقیقه موزیک هنگ میکنه و بازی قفل میکنه نمیدونم تا حالا کسی رو هارد ریخته ببینه مشکل حل میشه یا نه .
ولی لامصب چی ساخته از گرافیک بگیر تا گیم پلی .
بتمن هم امروز گرفتم همین مشکلو داشت بعد از ده دقیقه بازی هنگ کرد وارور داد .
c4گفته برای رایترها داره فریمور میده بیرون تا مشکل رایت100در100حل بشه.
This customized PC DVD burner fw allows for burning 100% of an XGD3 ISO to regular DVD+R DL discs.
دو سه دفعه هم این بازی {بتمنه ارور داد}ارور dlcکاملا دانلود نشده یا خراب شده رو میده در کل بازیهای xgd3که بعد از geow3اومدن انگار یه پچ امنیتی دارن که به دلیلی از بازی میاد بیرون حالا یاارور دانلود dlcیا ارور خوندن دیسک.اه اه من این فورزا 4 رو بازی نکردم که دستگاه فلگ نشه ولی همین الان داشتم بتمن آفلاین میزدم
مشکلی نداره
سالمه
حالا شما میگی این هم مثل بتمنه؟؟؟
نه بتمن هیچ مشکلی نداره شما دیسکت بد رایت شده اکثر دوستان 4 ساعت هم بازی کردن پشت سر هم فقط تا الان این froza این مشکل پیدا کرده که اونم به لطف ceva4 حل میشه پس افلاین هم مشکل داره پس توصیه تون چیه تا کی صبر کنیم؟دو سه دفعه هم این بازی {بتمنه ارور داد}ارور dlcکاملا دانلود نشده یا خراب شده رو میده در کل بازیهای xgd3که بعد از geow3اومدن انگار یه پچ امنیتی دارن که به دلیلی از بازی میاد بیرون حالا یاارور دانلود dlcیا ارور خوندن دیسک.