Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازی رو من 3روز پیش گرفتم فقط میتونم بگم افتضاحه...اصلا نتونستم بازی کنم گرافیک درحد پی اس2 بود
گیمپلی هم که مرخصه...بازی ارکیده اصلا چالش برانگیز نیست نمیدونم چی داشته که تو دوتا دی وی دی عرضه شده اصلا انتظار نداشتم اینقدر ضعیف باشه

خب معراج این یه بازی سیمولیشن هست نه یه ریسینگ ارکید ، گیم پلیش هم همونجوری هست که باید باشه.

تو اين بازي از جزئيات خبري نيست!
متاسفانه حتي اگر يك نفر بيشتر از اتاري هم بازي نكرده باشه خيلي سريع مي فهمه گرافيك بازي داغونه!
من نمي دونم اين چجوري به عنوان بهترين ريسينگ سال انتخاب شده؟!
ولي صداي خوبي داره.گيم پلي هم بد نيست.

ما مردیم تا شما رو قانع کنی فورزا ریسینگ خوبیه بیخودی و خیاری نمیشه که بهترین ریسینگ سال از بس گفتیم زبونم مو در اورد

همه سایت ها از بازی تعریف کردن ، میانگین امتیاز های بازی هم بالای 9 بوده . حالا چه اجباری هست بعضی ها میان میگن بازی بیخود بوده من نمیدونم ؟

من یه دو ماهی میشه این بازیو انجام نمیدم ولی باید بگم یکی از منفی ترین نکاتش همین هست که میتونی بازیو به عقب ببری و بدتر از اون نامحدود بودنش هست ولی در مورد گیم پلی اصلا جای حرف نداره و بهترین سیمولیشنی هست که تا به امروز ساخته شده.
طراحی بد کاکپیت و نبودن انیمیشن تعویض دنده هم از نکات منفیشه ولی در باقیه موارد رودست نداره.

چند سوال دارم ! شاید تکراری باشه !
حالا که usb update اومده میشه پچ رو دانلود کرد و نصب کرد ؟
این بازی تغییرات آب و هوا هم داره ؟
بازی در شب داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or