Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
چرا بعضی از event ها رو که انتخاب میکنیم championship ندارن؟ از کجا میشه فهمید که این event از نوع بی championship هستش؟:biggrin1:
من الان اواخر فصل 6 هستم و level م 50 هستش.اشتباهی یه event انتخاب کردم که championship نداره حالا میتونم کنسلش کنم دوباره یه event دیگه انتخاب کنم؟
اقا کسی نمیدونست؟:biggrin1:

نه.دیگه به دیسک 2 اگه کامل نصبش کنی نیاز نیست.حجم دیسگ 2 هم فکر میکنم 4 گیگ باشه و تو یه dvd معمولی هم جا بشه.دوستان 1 بار دیگه.من بازی فورزا رو از پردیس گیم گرفتم دیسک 1 توش هست ولی 2 رو یه چیز دیگه بهم انداختن.کسی دیسک 2 اضافی!!!!!!!! واسه تعویض یا فروش یا در راه خدا یا ... داره؟! اینجوری دیسک 1 هم به دردم نمیخوره!!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
بعد چند وقت امروز خواستم فورزا بازی کنم.اون لودینگی که میره تو بازی ارور clean disk میده.
تو منو 2ساعتم باشم اتفاقی نمیافته اما لودینگ اخر ارور میده.چیکار کنم؟:cheesygri

ملت "دست به فرمان" حدود 1.1 میلیارد مایل در XBL رانده اند :دی. به به ... :دی.

يك مقداري ازين 1.1 ميليارد مال منه :biggrin1:
يعني ازينجا تا كجا ؟ تا مريخ ميرسه ؟ :biggrin1:
قضيه همون 2 ميليارد ساعت HALOـه !

تو منو 2ساعتم باشم اتفاقی نمیافته اما لودینگ اخر ارور میده.چیکار کنم؟:cheesygri

اون يه تيكه از ديسك رو پيدا كن تميزش كن مشكلت حل ميشه :biggrin1:

اقا کسی نمیدونست؟:biggrin1:
آقا نوید گفت دیگه چرا باز گیر میدی؟:biggrin1:
نه اونطوری نمیشه، در واقع حتما باید اون رو تا آخر رفت. ولی توی Event List میشه فهمید که کدوم ها Championship دارن، و کدوما ندارن، ولی الان اینی که شما انتخاب کردی رو حتما باید تا آخر بری....

سلام، آقا من يه سوال داشتم، اين بازي كلاچند تا لول داره؟ من تا لول 50 رفتم ديگه هر چي مسابقه مي دم لولم زياد نميشه،چرا؟ ديسك 2 رو هم نصب نكردم ماله اونه؟
يه سوال ديگه هم دارم!
اگه بخوام واسه اين بازي يه مموري بگيرم چند گيگ بگيرم ديسك 2 توش جا ميشه؟!
ممنون.

مثل اینکه تاپیک خوابیده؟

خودم گرمش مي كنم:laughing:
كسي اينجا با فرمون بازي مي كنه؟ واقعا به جاي گيتار يا دسته اضافه واسه xbox بياين دست به دست هم بديم فرمون بخريم! من كه از وقتي با فرمون بازي مي كنم ديگه حال نمي كنم پشت ماشين بشينم!

آقايون من رو هارد قبليم تا lvl 50 رفتم يعني Saveهام تا lvl 50 هستش اما Achieveهايي كه قبل از بن شدنم ثبت شده تا lvl 35 بوده ! الان اگه Saveهاي هارد قبليم رو كپي كنم تو هارد جديد تكليف چيه ؟ Achieveـه lvl 50 رو كه نميده ! بايد از اول برم تا دوباره برسم به 50 ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or