'God Of Game'
کاربر سایت
دوستان عزیز این بازی دو نفره هم داره اگه نداره چه بازی ماشین دو نفره ی توپ از لحاظ گرافیک و همه چیز سراغ دارید معرفی کنید مرسی
من dirt رو پیشنهاد میکنمدوستان عزیز این بازی دو نفره هم داره اگه نداره چه بازی ماشین دو نفره ی توپ از لحاظ گرافیک و همه چیز سراغ دارید معرفی کنید مرسی
دوستان عزیز این بازی دو نفره هم داره اگه نداره چه بازی ماشین دو نفره ی توپ از لحاظ گرافیک و همه چیز سراغ دارید معرفی کنید مرسی
این بازی رو من 3روز پیش گرفتم فقط میتونم بگم افتضاحه...اصلا نتونستم بازی کنم گرافیک درحد پی اس2 بود
گیمپلی هم که مرخصه...بازی ارکیده اصلا چالش برانگیز نیست نمیدونم چی داشته که تو دوتا دی وی دی عرضه شده اصلا انتظار نداشتم اینقدر ضعیف باشه
من نظرم رو گفتم ضمنا هیچ وقت فن نبودم ونیستماین حرفت معلومه تو داری ادای فن های ps3 رو در بیاری سایت های معروف گفتن بازی خوبیه الکی که نیست بهترین ریسینگ سال بشه . همه بچه های که بازی کردن گفتن توپه شما میگی افتضاح این دیگه تابلو داری فن بازی میکنی
تو به این گرافیم میگی ps2 نمیدونم چی بهت بگم والا گرافیک به اون محشر تو با 206 برو این بازی رو بعد برو سوار یه 206 واقعی شو اصلا ببین فرقی داره اونوقت شما میگی گرافیک در حد ps2
من نظرم رو گفتم ضمنا هیچ وقت فن نبودم ونیستم
هم 360 رو بازی میکنم هم پی اس3 رو اونچیزی که انتظار داشتم نبود این بازی همین
من هم که dirt 2 رو انتخاب کردم......ولی اینکه بگیم Dirt 2 از فورزا بهتره بی انصافیهدوستان یه سوال.میخواستم یکی لطف کنه مزیت این بازی نسبت به DIRT2 رو بگه.
به جز صدا و طراحی ماشین و tuning که انصافا خود dirt2 هم تو اینا عالی بود مزیت دیگه ای نسبت به اون نداره. لا اقل من که متوجه نشدم.
میدونم.اون شبیه سازی هست و فرق دارن و این چیزا.ولی یه سری معیارها هستن که تو همه بازی ها ثابت هستش. من هر چی دیدم تو گرافیک dirt بهتر بود.تو هیجان هم بهتر بود. تو طراحی منو بهتر بود.تنوع بیشتری داشت.خسته کننده نمیشد.ولی ..
لطفا بدون تعصب بگین
پس چرا وضع گرافیک این بازی اینقدر اسفناکه؟خُب این بازی خیلی با Dirt 2 فرق داره.
Forza یه شبیه سازی کامل است، Tunning کامل داره و کلا چیزهایی که باید یه شبیه ساز داشته باشه رو به بهترین شکل داره.
اما Dirt 2 یه چیزی بین آرکید و شبیه ساز است، که بیشتر به سمت آرکید متمایل است! و در نتیجه هیجان بالاتری داره.
Forza رو کسایی باهاش حال میکنند که عشق ماشین داشته باشند، ولی Dirt 2 عمومی تره!
دلیل گرافیک بالاتر Dirt 2 هم کاملا مشخصه! Forza 3 در 60 فریم اجرا میشه در صورتی که Dirt 2 30 فریم است! (یعنی دست سازنده برای بهتر کردن گرافیک تا دو برابر بازتره!)
آقا گرافیک دیگه اسفناک که نیست.بازی خوش گرافیکیه ولی شما وقتی میایید با یه بازی مثل dirt2 گرافیک رو مقایسه کنی به نظر اینجوری میاد.من هر چی فکر میکنم با نظر این دوستمون بیشتر موافقم که forza عشق کسایی هست که عاشق ماشین و اخبار اتوموبیل و رانندگی هستن و dirt واسه بقیه!پس چرا وضع گرافیک این بازی اینقدر اسفناکه؟