Music Addict
کاربر سایت
دیسک 2 حاوی تعدادی ماشین هستش ! که بعضی ماشین های خوب هم توی دیسک 2 هستن !یه فروشگاه تو توپخونه بود که فورزا رو یه دی وی دی میداد. دی وی دی 2ش چی داره؟
دیسک 2 حاوی تعدادی ماشین هستش ! که بعضی ماشین های خوب هم توی دیسک 2 هستن !یه فروشگاه تو توپخونه بود که فورزا رو یه دی وی دی میداد. دی وی دی 2ش چی داره؟
دقیقا منم همین سوالا دارم، برداشتم یه Event انتخاب کردم( چون پول زیاد میداد:cheesygri) بعد دیدم مسابقه هاش بیش از حد طاقت فرساست.:biggrin1: دیگه نمیشه برگردی عقب نه؟سلام
چرا بعضی از event ها رو که انتخاب میکنیم championship ندارن؟ از کجا میشه فهمید که این event از نوع بی championship هستش؟:biggrin1:
من الان اواخر فصل 6 هستم و level م 50 هستش.اشتباهی یه event انتخاب کردم که championship نداره حالا میتونم کنسلش کنم دوباره یه event دیگه انتخاب کنم؟
ممنون بابت توضیحتون.:smile:نوشته شده توسط u.s.a:کاربر dr.arash مشکل از قسمت multi screen هست یا باید offش کنی یا بهتر تنظیمش کنی.بین 75 تا 90 قفل نمیکنه.اما پائینتر قفل میکنه
نوید میشه یه توضیح بدی با این روش مشکل من رو هم میشه حل کرد؟:biggrin1:چرا ميشه ! برو تو Event list يه مسابقه ديگه رو انتخاب كن
مرسيتوی دیسک 2 حدود 60 تا(شاید بیشتر) ماشین و چند تا هم پیست هست که جزء مراحل بازی هستن ولی چون تو یه دیسک جا نمی شده،گذاشتنش رو یه دیسک دیگه.البته برای استفاده از دیسک 2 باید هارد داشته باشی.
ولی بدون دیسک 2 هم می شه بازی کرد.کسایی که آرکید دارن هم همون یه دونه دیسکشو می گیرن.:thumbup:
یه جوری میگه میخوام بگیرم انگار میخواد 70 تومن پاش بده!:biggrin1:دوستان من خیلی سیمولوشن باز نیستم- شماره اول رو هم به سختی باهاش کنار اومدم- ول نمیخوام از این بگذرم!
به نظرتون بگیرم؟2 دیسک هم میخوام بگیرما:biggrin1چه کار سختی میخوام بکینم)
با حرفهای اریا و محسن- واقعا- باید خریداگه کلآ با Racing/Driving حال میکنی که حتمآ باید FM3 رو امتحان کنی. چون درجات سختی مختلفی داره و میتونی همه گزینه های کمکی رو فعال کنی و اون طوری بازی خیلی راحت میشه. متآسفانه یا خوشبختانه نوع درجه سختی هم توی Level Up شدن تآثیری نداره و فقط از نظر پولی که بهت میده فرق میکنه.
اگه کلآ با Racing/Driving حال میکنی که حتمآ باید FM3 رو امتحان کنی. چون درجات سختی مختلفی داره و میتونی همه گزینه های کمکی رو فعال کنی و اون طوری بازی خیلی راحت میشه. متآسفانه یا خوشبختانه نوع درجه سختی هم توی Level Up شدن تآثیری نداره و فقط از نظر پولی که بهت میده فرق میکنه.دوستان من خیلی سیمولوشن باز نیستم- شماره اول رو هم به سختی باهاش کنار اومدم- ول نمیخوام از این بگذرم!
به نظرتون بگیرم؟2 دیسک هم میخوام بگیرما:biggrin1چه کار سختی میخوام بکینم:biggrin1
این بازی رو وقتی می خواد بریزه رو هارد واسه دیسک 2 خودش پیام میده؟؟ یا نمی شه؟
من هنوز بازی رو نگرفتم.