Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. دوستان شما راهی برای دانلود dlc رایگان فورزا3 بدون وصل شدن به live سراغ ندارید؟ مثلا بشه از جایی دانلودش کرد و به صورت آفلاین روی سیستم نصب کرد. مثه Motorsport Legends Car Pack
من چند تا ماشین قدیمی رو می خوام . مثل :
e175d7b933a07142d80067db42718dbb.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
چرا بعضی از event ها رو که انتخاب میکنیم championship ندارن؟ از کجا میشه فهمید که این event از نوع بی championship هستش؟:biggrin1:
من الان اواخر فصل 6 هستم و level م 50 هستش.اشتباهی یه event انتخاب کردم که championship نداره حالا میتونم کنسلش کنم دوباره یه event دیگه انتخاب کنم؟
دقیقا منم همین سوالا دارم، برداشتم یه Event انتخاب کردم( چون پول زیاد میداد:cheesygri) بعد دیدم مسابقه هاش بیش از حد طاقت فرساست.:biggrin1: دیگه نمیشه برگردی عقب نه؟

ممنون....
نوشته شده توسط u.s.a:
کاربر dr.arash مشکل از قسمت multi screen هست یا باید offش کنی یا بهتر تنظیمش کنی.بین 75 تا 90 قفل نمیکنه.اما پائینتر قفل میکنه
ممنون بابت توضیحتون.:smile:

آخرین ویرایش:
توی دیسک 2 حدود 60 تا(شاید بیشتر) ماشین و چند تا هم پیست هست که جزء مراحل بازی هستن ولی چون تو یه دیسک جا نمی شده،گذاشتنش رو یه دیسک دیگه.البته برای استفاده از دیسک 2 باید هارد داشته باشی.
ولی بدون دیسک 2 هم می شه بازی کرد.کسایی که آرکید دارن هم همون یه دونه دیسکشو می گیرن.:thumbup:
مرسي
من هنوز 2 ديسك پيدا نكردم!!!
با تعريفي كه دوستان كردند حتمآ بعد از امتحانات با كله مي رم مي خرمش!:biggrin1:
ولي dirt2 واقعا سخت بودش اميدوارم اين اونجوري نباشه!

دوستان من خیلی سیمولوشن باز نیستم- شماره اول رو هم به سختی باهاش کنار اومدم- ول نمیخوام از این بگذرم!
به نظرتون بگیرم؟2 دیسک هم میخوام بگیرما:biggrin1:(چه کار سختی میخوام بکینم:دی)

دوستان من خیلی سیمولوشن باز نیستم- شماره اول رو هم به سختی باهاش کنار اومدم- ول نمیخوام از این بگذرم!
به نظرتون بگیرم؟2 دیسک هم میخوام بگیرما:biggrin1:(چه کار سختی میخوام بکینم:دی)
یه جوری میگه میخوام بگیرم انگار میخواد 70 تومن پاش بده!:-":biggrin1:
به نظرم اگه تا الان غیر سیمو بازی میکردی و اصلا عادت نداری به این نوع بازیا نگیرش، چون واقعا باید حوصله و صبر زیادی داشته باشی برای رفتن این بازی. ولی از یه نظر دیگه بگیرش!:biggrin1: چون به نظرم تا الان واقعا بهترین ریسینگ این نسل بوده.

نسخه قبلی رو اورجینال داشتیما :cheesygri(باندل بود-کلی باهاش لایو زدیم:biggrin1:)
-حالا اگه اینم درست و حسابی باشه- جور میکنیم-اورجینالش رو:love:
سیمو بازی کردم ولی نه زیاد- محسن برام حسابی تو ضیح داد- و قانع شدم-حتما بگیرم- حد اقل بخاطر گرافیک و عادت کردن به سیمو -(برای گرفتن گواهینامه:دی)
اگه کلآ با Racing/Driving حال میکنی که حتمآ باید FM3 رو امتحان کنی. چون درجات سختی مختلفی داره و میتونی همه گزینه های کمکی رو فعال کنی و اون طوری بازی خیلی راحت میشه. متآسفانه یا خوشبختانه نوع درجه سختی هم توی Level Up شدن تآثیری نداره و فقط از نظر پولی که بهت میده فرق میکنه.
با حرفهای اریا و محسن- واقعا- باید خرید

آخرین ویرایش:
به نظرتون بگیرم؟2 دیسک هم میخوام بگیرما:biggrin1:(چه کار سختی میخوام بکینم:biggrin1:)
اگه کلآ با Racing/Driving حال میکنی که حتمآ باید FM3 رو امتحان کنی. چون درجات سختی مختلفی داره و میتونی همه گزینه های کمکی رو فعال کنی و اون طوری بازی خیلی راحت میشه. متآسفانه یا خوشبختانه نوع درجه سختی هم توی Level Up شدن تآثیری نداره و فقط از نظر پولی که بهت میده فرق میکنه.

من خودم با سیمو زیاد حال نمیکردم تا اینکه با Forza آشنا شدم مخصوصا نسخه دوم بازی که دیگه آخرشه.به نظرم واقعا ریسینگ معرکه ای هستش با این درجات سختی متفاوتی که داره و اینکه این امکان رو به گیمر میده تا خودش هر جور دوست داره درجه سختی رو تنظیم کنه واقعا خیلی کاربرد داره و جذاب هستش به طوری که با کمی تمرین میتونید از یک مبتدی به یک حرفه ای تبدیل بشید!!!

بالاخره رفتم خريدم!
ولي 2تا ايراد به ذهنم رسيد گفتم به شما هم بگم::biggrin1:
1.البته هنوز زياد بازي نكردم ولي به نظرم ديگه زيادي راحته!:-"
2.كيفيت تصويرش بهتر از اين هم مي تونست باشه!;)

این بازی رو وقتی می خواد بریزه رو هارد واسه دیسک 2 خودش پیام میده؟؟ یا نمی شه؟
من هنوز بازی رو نگرفتم.

ديسك 1 رو كه بزاري قبل ازينكه بره داخل منو ميگه ميخواي ديسك 2 رو نصب كني ميگي آره و بعد ديسك 2 رو ميزاري .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or