Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فرمونهای مناسب برای این بازی رو بت ذکر قیمت لطف کنید
happy.gif

اگر موردی هم هست که با PS3 هم کار کنه خیلی بهتره
ممنون
thankyou.gif

راستش تا اونجائی که من میدونم فرمون مخصوص مایکروسافت هست که خیلی مزخرف هست.
بهتره فرمون مخصوص PS3 رو بگیری و باهاش GT5 بازی کنی.که به 360 هم وصل نمیشه.
هرچند خودم فورزا رو خیلی بیشتر دوست دارم ولی کاریش نمیشه کرد فرمون درست و حسابی نداره.

درود

دوستان امروز یه نکته جالب تو بازی دیدم گفتم برای شما هم بزارم شاید خوشتون بیاد . اونم این که موقعی که ترمز شدید میکنید ( البته اگه لاستیک ها قفل نشن ) دیسکهای ترمز بر اثر حرارت قرمز رنگ میشن .

jj8zwrrjriw8.jpg

بزرگتر
دوست عزيز اين توي شماره ي 2 ش هم بود:-"

راستش تا اونجائی که من میدونم فرمون مخصوص مایکروسافت هست که خیلی مزخرف هست.
بهتره فرمون مخصوص PS3 رو بگیری و باهاش GT5 بازی کنی.که به 360 هم وصل نمیشه.
هرچند خودم فورزا رو خیلی بیشتر دوست دارم ولی کاریش نمیشه کرد فرمون درست و حسابی نداره.
كي گفته فرمون 360 يكي از بهترين فرمون هاست و همه هم دربه در دنبالشن;)

دیسک 2 حداقل چقدر جا می خواد ؟
یکی از دوستان گفتن روی مموری هم میشه نصب کرد
برای نصب ماشین های اضافه چقدر جا میخواد ؟

تقریبا 1.5 گیگ
كي گفته فرمون 360 يكي از بهترين فرمون هاست و همه هم دربه در دنبالش
چدی میگی؟؟؟؟آخه من تو همین سایت از بچه ها شنیدم میگن بدرد بخور نیست؟؟؟حالا واقعا خوبه؟؟خودت بازی کردی؟

ببخشید یه سوال دارم. من اینو تازه گرفتم چون نمیدونستم بدون هارد میشه بازیش کرد:blushing: واسه همین زیاد وارد نیستم. این عکسهایی که تو photo mode رو میگیریم میشه مثلا رو مموری کارت یا فلش ریخت؟

اقا یه سوال چرا فرمون های ماشین کم می پیچن؟:confused:
عزیز من با سرعت 200 کیلومتر می خوای 1 دور و نیم برات فرمون بچرخونه ؟؟؟
می دونی که این بازی شبیه سازی رانندگی واقعیه ... پیشنهاد می کنم یه بار این کاری که گفتم رو بکن ببین چی میشه !!!:biggrin1:

عزیز من با سرعت 200 کیلومتر می خوای 1 دور و نیم برات فرمون بچرخونه ؟؟؟
می دونی که این بازی شبیه سازی رانندگی واقعیه ... پیشنهاد می کنم یه بار این کاری که گفتم رو بکن ببین چی میشه !!!

منم اول خودم میدونستم این داداشم گفت نه این فرموناشون خراب شده:blushing:

این عکسهایی که تو photo mode رو میگیریم میشه مثلا رو مموری کارت یا فلش ریخت؟
آخه چرا تازگیا اصلا جواب نمیدین. اولا سوالتو میپرسیدی 5 دقیقه بعدش جوابش آماده بود.البته شاید هم به خاطر امتحانات باشه...:biggrin1:
جوابشو نمیدونین؟:biggrin1:

آخه چرا تازگیا اصلا جواب نمیدین. اولا سوالتو میپرسیدی 5 دقیقه بعدش جوابش آماده بود.البته شاید هم به خاطر امتحانات باشه...:biggrin1:
جوابشو نمیدونین؟:biggrin1:

والا تا اون جايي كه من ميدونم نميشه ! فقط ميتوني تو سايت خود فورزا آپلودش كني .

این بازی از نظر سختی چه طوره؟اخه برادر من رو درجه hard داره میزنه همه رو راحت مثل آب خوردن میبره.الانم آخرای بازیه.آخه تو واقعیت یکی از بهترین اتومبیل ران ها هست.حساب کنید با پراید توی تهران نزدیکی آزادی ساعت 7 با 130 تا راحت میرونه(هم یار پلیس نداریم که:p).اینم بگم که این بازی رو شاهکار میدونه .نمیدونم میگه با همه فرق میکنه نه از نظر گرافیکی بلکه القای حرکت ها و سنگینی و... ماشین به بازی کننده.

دوستان من در بازی مشکل فریز دارم وقتی وارد قسمت freeplay میشم موقع load کردن فریز میکنه مشکل از کنسوله یا سی دی :confused: جفت سیدی هارو ئم رو هارد ریختم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or