Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:دی به خاطر lt نداشتن من ! و احتمالا بن شدن من !
این چند تا dlc free و انیمیشن تعویض دنده رو گرفتید ؟
میشه از طریق آپدیت فلش و اختیارات جدید از این طریق منتقلشون کرد ؟
نه. این اپدیت ها فقط توسط دیسک بازی مربوطه و LIVE قابل دریافت هستن.

:دی به خاطر lt نداشتن من ! و احتمالا بن شدن من !
این چند تا dlc free و انیمیشن تعویض دنده رو گرفتید ؟
میشه از طریق آپدیت فلش و اختیارات جدید از این طریق منتقلشون کرد ؟

Car Pack هارو فكر كنم با فلش بشه منتقل كرد اما تعويض دنده رو بعيد ميدونم چون بايد خودت به لايو وصل شي تا آپديت كنه چيزي نيست كه دانلود كني .

سلام دوستان.
والا من به بک نکته عجیب برخوردم. همه دیدین موقعی که یک ریس رو تموم می کنیم و ماشین از خط پایان رد می شه بلافاصله اون نوشته می یاد که در حال سیو کردن گاست ماشینه :
SAVING GHOST... DONT TURN OFF YOUR CONSOL

قبلا وقتی در حال سیو بود چند تیک و وقفه کوتاه پیدا می کرد انیمشین بازی اما جدیدا وقتی سیو می کنه اون وقفه ها و تیک های تصویر خیلی طولانی تر شده هر وقفه 0.5 ثانیه طول می کشه گاهی حتی نزدیک 1 ثانیه !
من مدت ها پیش به لول 50 رسیدم منظوریم اینه که خیلی بازی کردم فورزا....
دوستانی برای شما هم همینطوره یا نه ؟ فکر می کنید مشکل از چیه، هارد یا خود دستگاه ؟ یا زیاد شدن تعداد گاست های سیو شده در سیستم (نمی خوام پاکشون کنم)؟
الیت 120G جسپر دارم.
ممنون​

آخرین ویرایش:
من به یه مشکلی برخوردم همون اول.
dvd اول رو که می زارم میگه اگه میخوای امکانات بیشتر تو بازی داشته باشی دیسک 2 رو بزار که install بشه.بعد که دیسک2 رو میخونه میگه حالا دیسک 1 رو بزار.ولی دیگه دیسک 1 رو نمی خونه و همینطوری میمونه. انگار که دیسک1 رو نمی شناسه.

چیکارش کنم؟؟؟:(

من به یه مشکلی برخوردم همون اول.
dvd اول رو که می زارم میگه اگه میخوای امکانات بیشتر تو بازی داشته باشی دیسک 2 رو بزار که install بشه.بعد که دیسک2 رو میخونه میگه حالا دیسک 1 رو بزار.ولی دیگه دیسک 1 رو نمی خونه و همینطوری میمونه. انگار که دیسک1 رو نمی شناسه.

چیکارش کنم؟؟؟:(

احتمالا دیسک 1 شما مشکل داره و خونده نمی شه اطلاعتش. یه دیسک 1 دیگه رو امتحان کن

کسی میدونه توی mulltiplayer چه جوری میشه replay (فیلم بازی انجام شده)را دید؟
icon3.gif
icon9.gif

شما چزی از این car pack free ها گرفتید ؟
امکان آپلودش رو دارید ؟
تمام پک های مجانی رو گرفتم اما ارزش نداره زیاد خودتو تو زحمت ننداز. از هر پک که 10 ماشین داره یک ماشین رو میده که بین شون از همه ارزش کمتری داره...
من الان دنبال پوینت که بگیرم کل پک هارو مخصوصا legend cars pack واقعا ارزششو داره...
کسی پوینت به قیمت مناسب سراغ داره ؟

سلام دوستان.
والا من به بک نکته عجیب برخوردم. همه دیدین موقعی که یک ریس رو تموم می کنیم و ماشین از خط پایان رد می شه بلافاصله اون نوشته می یاد که در حال سیو کردن گاست ماشینه :

SAVING GHOST... DONT TURN OFF YOUR CONSOL

قبلا وقتی در حال سیو بود چند تیک و وقفه کوتاه پیدا می کرد انیمشین بازی اما جدیدا وقتی سیو می کنه اون وقفه ها و تیک های تصویر خیلی طولانی تر شده هر وقفه 0.5 ثانیه طول می کشه گاهی حتی نزدیک 1 ثانیه !
من مدت ها پیش به لول 50 رسیدم منظوریم اینه که خیلی بازی کردم فورزا....
دوستانی برای شما هم همینطوره یا نه ؟ فکر می کنید مشکل از چیه، هارد یا خود دستگاه ؟ یا زیاد شدن تعداد گاست های سیو شده در سیستم (نمی خوام پاکشون کنم)؟
الیت 120G جسپر دارم.
ممنون​
کسی جواب سوال من رو که نداد اما من راه حل مشکل رو می گم تا کسایی که این موضوع اذیتشون میکنه حلش کنن. برای حل این مشکل کافیه از روی هارد دیسک قسمت مربوط سیو بازی زیر شاخه مربوط به GHOSTS رو delete .کنید. امیدوار بودم جور دیگه بشه حلش کرد اما مجبور شدم پاکش کنم. شما اگه براتون gost خیلی مهمه می نونید اونو روی فلش جا به جا کنید و هر وقت بهش احتیاج داشتید دوباره کپی کنید روی هارد دستگاه...

برین تاپیک GT5 دارن بازی محبوبتون رو می کوبن:cheesygri
آقا حجم این آپدیتی که خود بازی میکنه و تعویض دنده اضافه میشه چقدره؟

هر دوی این بازی ها بازی های بزرگ و شایسته ای هستند. ارزش بالای یکی باعث کم شدن از ارزش بالای اون یکی نمی شه... من یه نفر که حاضر نیستم هیچ کدوم رو بدون داشتن اون یکی دیگه داشته باشم. همونطور که rfactor و lfs رو بدون هم نمی خوام.
اپدیت که می گی حجم زیادی نداره اگه اشتباه نکنم زیر 10 مگ باید باشه چون زود آپدیت شد اما فقط از طریق live و خود دستگاه قابل انجامه و نمیشه جداگانه از سایت گرفتش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or