Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چجوری دوربین Cockpit رو بیارم عقب ؟

نحوه تنظیم زاویه دوربین در نمای Cockpit در Forza 3

این روش کار هستش . سه تا مرحله اول رو انجام بدید نتیجه رو ببینید :

Turn multiscreen on.

Turn host on

Set screen to center

Set POV to 90 degrees.

باید برید قسمت اپشن و بعد قسمت تنظیمات multiscreen !! که این شکلیه !

0ozwqrnkmm5tceqmjpye.jpg

این قابلیت در شماره قبل هم بوده اما من خبر نداشتم !! :biggrin1:

کسایی که عشق کاکپیت هستن حال کنن ! میتونن با این زاویه دوربین هم Forza 3 رو تجربه کنن ! منتهی بدون چرخش سر !

gi42pavpbum81n6yz1ky.jpg

تو خود سایت forza 3 هم به نقل از تئو گاف گفتن بین 30 تا 90 خوبه ! که خب برای هر ماشینی فرق داره فک کنم ! ولی تاثیرش روی زاویه بیرون هم خیلی نیست و فضای پیرامونتون رو بیشتر نشون میده !

مثلاً تو این عکس ماشین ثابته ولی میشه دید که عمق دوربین و زاویه دید فرق کرده ! ولی اختلالی ایجاد نمیکنه خوشبختانه ! :love:

این برای 90 درجست !

l2h87s7op7u73n3cad7j.jpg

این یکی برای 30 درجه !

izjtpc2w91acts7g5xdu.jpg

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=832450&postcount=676

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=832473&postcount=678

یکی از دوستان هم چند صفحه قبل گفت بهترین زاویه 76 درجست که من هم امتحان کردم و باید بگم درست میگه !

از مدیران تقاضا دارم این بحثای مقایسه رو نزارن پیش بره.آخه تو تایپیک فورزا چه ربطی داره که میاین از GT حرف میزنین.
ولی به نظر ببده هیچ چیز در این دنیا کامل و بی نقص نیست و هر چیزی هر چقدر هم که خوب باشه بازهم ایراد داره.
درست مثل فورزا که درسته ایراد داره اما واقعا ایراد گرفتن به این بازی ظلم هست چون سازندگانی که این همه زحمت کشیدن و در مدت زمان بسیار کم(2 سال) این بازی رو ساختن که برای خود من بهترین بازی ریسینگ عمرم بوده نباید بیایم بخاطر چند تا ایراد جزئی گند بزنیم به هیکل همچین شاهکاری.
خلاصه امتیاز من به این بازی 10 از 10.
هر کسی هم بیاد ایرادات این بازی رو هی بخواد بهش کلید کنه قطعا فن تشریف داره و از بحث و دعوا خوشش میاد
در ضمن در مورد DAMAGE هم این شرکتهای اتومبیل سازی هستن که اجازه نمیدن ماشین رو در بازی داغون کنن و تیکه تیکه کنن.ربطی به فورزا نداره

بهتره يك دست Dirt2 بازي كني تا ببيني چطوري يه BMW رو ميشه درب و داغون كرد
مشكل از Turn 10 هست كه نتونسته ليسانس اتومبيلها رو خريداري كنه
وگرنه اين بازي كه خدمتت عرض كردم ليسانس تخريب پذيري كامل رو براي همه اتومبيلها گرفته
كاري كه فورزا نتونسته انجامش بده :-"

بهتره يك دست Dirt2 بازي كني تا ببيني چطوري يه BMW رو ميشه درب و داغون كرد
مشكل از Turn 10 هست كه نتونسته ليسانس اتومبيلها رو خريداري كنه
وگرنه اين بازي كه خدمتت عرض كردم ليسانس تخريب پذيري كامل رو براي همه اتومبيلها گرفته
كاري كه فورزا نتونسته انجامش بده :-"

خوب این چه ربطی به قدرت سخت افزاری و این حرفا داره.
منم که دارم همینو میگم.منم میگم اشکال از لیسانسش بوده.

منم که دارم همینو میگم.
منم میگم اشکال از لیسانسش بوده.

آخه در صفحات قبلي تاپيك، از طرف دوستان بارها گفته شد كه استوديوي Turn10 در اين رابطه كم كاري نكرده و بازي هايي كه همگي تخريب پذيري كامل دارن، ماشينهاشون بدون ليسانس هستن
ولي الان به روشني ميشه درك كرد كه واقعا كم كاري شده

حالا تخريب پذير نبودن ماشينها در فورزا، به نظرم دو علت داشته
يا به علت بالا بودن تعداد كارخانه ها، سازندگان بودجه كافي نداشتن كه ليسانس دميج واقعي رو خريداري كنن
يا اينكه واقعا زمان كم داشتن

به هر حال هر علتي كه داشته، نتيجه كار مهمه
نتيجه كار ميگه كه: فورزا3 دميج واقعي ندارد
ولي بازي هاي X و Y ، دميج واقعي دارند

كه به نظر ميرسه با نبودن چنين ويژگي هايي، كمي در دادن نمره اغراق شده...

ای بابا شما که گفتی دیگه راجب بازی نظری نمیدی!! چی شد باز احساس کردی باید به زور به ملت بخورونی که فروزا بازیه ضعیفیه؟:laughing:
یادش بخیر اوایل میگفتی چرا گاز میدیم ماشین بالا پایین نمیشه چرا ابرا تکون نمیخورن یا وسط رانندگی تلفنت زنگ نمیخوره:laughing: در کل لحظاته شادی رو برای ما به وجود میاری:biggrin1:

منظورش این بود که موقتاً نظر نمیده تا یه نفسی تازه کنه ! :laughing:

بعد جالبه ! میگه Forza 3 دمیج واقعی نداره در حالی که دمیج Dirt2 از InsideSimRacing گرفته 3.5/5 و دمیج Forza 3 گرفته 5/5 !!!!!!!!!!!! :laughing: دیگه نقد تخصصی تر از InsideSimRacing که نداریم در مورد ریسینگ ها ! گیم اسپات و ... هم باید جلوش لنگ بندازن !

میدونید چرا ؟ چون تاثیرش روی گیم پلی بازی درست همون چیزی هست که باید باشه ! و خود مسولان T10 هم گفتن اولویت ما فیزیک بازی هست نه گرافیک ! و با این وجود به لحاظ بصری هم عالی کار کردن ! دمیج بصری شون هم در حد متوسط رو به بالا هست ! ولی ما باید همچنان این نقدهای ... رو تو این تاپیک ببینیم ! :laughing:

منظورش این بود که موقتاً نظر نمیده تا یه نفسی تازه کنه ! :laughing:

بعد جالبه ! میگه Forza 3 دمیج واقعی نداره در حالی که دمیج Dirt2 از InsideSimRacing گرفته 3.5/5 و دمیج Forza 3 گرفته 5/5 !!!!!!!!!!!! :laughing: دیگه نقد تخصصی تر از InsideSimRacing که نداریم در مورد ریسینگ ها ! گیم اسپات و ... هم باید جلوش لنگ بندازن !

میدونید چرا ؟ چون تاثیرش روی گیم پلی بازی درست همون چیزی هست که باید باشه ! و خود مسولان T10 هم گفتن اولویت ما فیزیک بازی هست نه گرافیک ! و با این وجود به لحاظ بصری هم عالی کار کردن ! دمیج بصری شون هم در حد متوسط رو به بالا هست ! ولی ما باید همچنان این نقدهای ... رو تو این تاپیک ببینیم ! :laughing:

آره رفتم نفسي تازه كنم
كجاي كاري بعد از فورزا دوتا بازي ديگه رو هم تموم كردم:laughing:
كدوم جلوه بصري؟
همون خراش هايي رو كه روي ماشين ميوفته ميگي جلوه بصري؟:cheesygri
معلومه تا به حال جلوه بصري نديدي
در همين بازيي كه در بالا ذكر كردم، آسيب ديدگي كاملا با نوع برخورد هماهنگ هستش
يعني به عبارتي بهترين بازي هستش كه از نظر تخريب پذيري در سطح مسابقات اتومبيل راني ديدم

مثلا داشتم با سرعت ميرفتم، خوردم به تير برق، كاپوت ماشين از وسط قيچي شد
با يه ميتسوبيشي

اين طوري كه صحبت ميكني، به نظر ميرسه تنها همين يه دونه بازي رو تو عمرت انجام دادي

كلام آخر
بازي FM3 دميج ظاهري ضعيفي دارد...

يكي از مسخره ترين قسمتهاي بازي زماني رخ ميده، كه ماشينت چپ ميكنه
با اينكه 4 تا چرخ ها رو آسمون ميچرخه، يه دفعه به طور معجزه آسايي ماشينت صاف ميشه
خب ماشيني كه روي سقف چپ كرده كه نبايد ديگه صاف بشه!!!

جالبترش اينجاس كه هيچ ماشيني از دور مسابقات خارج نميشه
يعني اگه 10 بار هم ماشين خودت، يا حريفات، روي سقف هم چپ بشن
باز هم ميتونن مسابقه رو ادامه بدن
آخه اين كجاش واقعيه؟؟؟

اگه به اين ميگين سيموليشن، ميخوام صد سال سياه سيموليشن بازي نكنم...

سلام دوستان کسی میدونه چه طور میشه تو مسابقات دراگ سر ماشینو بلند کرد مثل فیلم اول بازی:cheesygri

ما كه چنين صحنه اي در اين بازي نديديم
ظاهرا كارگردان بازي جو گير شده، اون صحنه رو گذاشته:cheesygri
چون تنها دموي اين بازي، همون دموي اولش هست

البته بهتره اين سوال رو عاشقان فورزا جواب بدن
خدا رو چه ديدي
شايد ماشينها جفتك هم بندازن!!!

آخرین ویرایش:
آره رفتم نفسي تازه كنم
كجاي كاري بعد از فورزا دوتا بازي ديگه رو هم تموم كردم:laughing:
كدوم جلوه بصري؟
همون خراش هايي رو كه روي ماشين ميوفته ميگي جلوه بصري؟:cheesygri
معلومه تا به حال جلوه بصري نديدي
در همين بازيي كه در بالا ذكر كردم، آسيب ديدگي كاملا با نوع برخورد هماهنگ هستش
يعني به عبارتي بهترين بازي هستش كه از نظر تخريب پذيري در سطح مسابقات اتومبيل راني ديدم

مثلا داشتم با سرعت ميرفتم، خوردم به تير برق، كاپوت ماشين از وسط قيچي شد
با يه ميتسوبيشي

اين طوري كه صحبت ميكني، به نظر ميرسه تنها همين يه دونه بازي رو تو عمرت انجام دادي

كلام آخر
بازي FM3 دميج ظاهري ضعيفي دارد...

يكي از مسخره ترين قسمتهاي بازي زماني رخ ميده، كه ماشينت چپ ميكنه
با اينكه 4 تا چرخ ها رو آسمون ميچرخه، يه دفعه به طور معجزه آسايي ماشينت صاف ميشه
خب ماشيني كه روي سقف چپ كرده كه نبايد ديگه صاف بشه!!!

جالبترش اينجاس كه هيچ ماشيني از دور مسابقات خارج نميشه
يعني اگه 10 بار هم ماشين خودت، يا حريفات، روي سقف هم چپ بشن
باز هم ميتونن مسابقه رو ادامه بدن
آخه اين كجاش واقعيه؟؟؟

اگه به اين ميگين سيموليشن، ميخوام صد سال سياه سيموليشن بازي نكنم...

ما كه چنين صحنه اي در اين بازي نديديم
ظاهرا كارگردان بازي جو گير شده، اون صحنه رو گذاشته:cheesygri
چون تنها دموي اين بازي، همون دموي اولش هست

البته بهتره اين سوال رو عاشقان فورزا جواب بدن
خدا رو چه ديدي
شايد ماشينها جفتك هم بندازن!!!
آقای عزیز بنده هم گفتم در مورد دمیج ظاهری ضعیف کار شده.
اما اون چیزی که در دمیج در درجه اول قرار داره تاثیرش بر گیم پلی هست که با هر تصادف بسته به نوع تصادف کجای ماشین آسیب ببینه.
این بازی انقدر دقیق کار کرده که مثلا شما اگر با FERARI CALIFORNIA که گیربکس جلوش هست به مانعی یا ماشین جلو برخورد کنید گیربکس شما رسما سرویس میشه.
اما با BUGATTI که گیربکس ماشین در وسط ماشین قرارداده شده شما هر چقدر سعی کنی تقریبا نمیتونی آسیب جدی به گیربکس وارد کنی مگر اینکه یه ماشینی از بقل به شما ضربه سختی بزنه.
حالا شما به من بگو همچین تاثیر شگرفی و همچین دقتی تو کدوم بازی ریسینگی تا حالا وجود داشته؟
قبلا هم گفتم فورزا هم ایراداتی داره همونطور که همه چیز در این دنیا ایراد داره.
اما اگه دوست داری بهترین بازیه سیمولیشن رو تجربه کنی حالا حالا ها هیچ بازی ای نمیتونه باهاش رقابت کنه.
تخصصی ترین سایت نقد بازیهای ریسینگ به دمیج بازی 5 از 5 داده چون بجای اینکه اونا تاثیرش در ظاهر ماشین رو ببینن تاثیرش رو در گیم پلی خواهند دید.
بهتره خودت بری نقد همون سایت رو بخونی تا متوجه عظمت این بازی بشی.
در نهایت تعارف نکن اگر میخوای بگی بازی ریسینگ سیمولیشن واقعی gt هست بگو مارو راحت کن تا ما هم حسابی بعدش بخندیم

محسن بیخیال این مهندسمون شو چون اخر خندس بحث کردن با این اقا. البته از مدیران هم می خوام این پست ها رو پاک نکنن تا بروبچ بازیسنتر لحظات شادی رو با این تاپیک به سر ببرن .
ولی محسن تو چجوری 85% داری میری جلو ناقلا نکنه از بین گفته های مهندس باگی چیزی پیدا کردی اخه من هرچی رو 85% میرم از مکان اول خیلی زرنگ باشم و کار درست رانندگی کنم 4ام میشم نا قلا به ماهم بگت رو یاد بده راستی محسن جان اگه لازم می دونی تا یه تاپیک برا قسمت Tuning بزنیم خیلی بخش باحالیه البته به شرط این که اموزش اولش رو تو اماده کنی.
محسن طراحی زیاد تو کار نامه دارم همش که درست شد تو طراحی با هم کل میندازیم اخه من و همسر والا مقام طراحی زیاد انجام دادیم ولی هنوز کامل نیست .
محسن همه ی مهندس ها رو دربرمیگره اخه ما مثل این رفیقمون نیستیما.
البته ما داریم دکترا تموم می کنیم اگه خدا بخواد.

محسن بیخیال این مهندسمون شو چون اخر خندس بحث کردن با این اقا. البته از مدیران هم می خوام این پست ها رو پاک نکنن تا بروبچ بازیسنتر لحظات شادی رو با این تاپیک به سر ببرن .
ولی محسن تو چجوری 85% داری میری جلو ناقلا نکنه از بین گفته های مهندس باگی چیزی پیدا کردی اخه من هرچی رو 85% میرم از مکان اول خیلی زرنگ باشم و کار درست رانندگی کنم 4ام میشم نا قلا به ماهم بگت رو یاد بده راستی محسن جان اگه لازم می دونی تا یه تاپیک برا قسمت Tuning بزنیم خیلی بخش باحالیه البته به شرط این که اموزش اولش رو تو اماده کنی.
محسن طراحی زیاد تو کار نامه دارم همش که درست شد تو طراحی با هم کل میندازیم اخه من و همسر والا مقام طراحی زیاد انجام دادیم ولی هنوز کامل نیست .
محسن همه ی مهندس ها رو دربرمیگره اخه ما مثل این رفیقمون نیستیما.
البته ما داریم دکترا تموم می کنیم اگه خدا بخواد.

البته با اجازه دوستان بنده هم روی 85 درصد بازی رو انجام میدم.
ولی به همه دوستان توصیه میکنم روی هر دریجه ایی که میرن حتما با کلاج رو روی حالت MANUEL بزارن که واقعا لذت رانندگی چند برابر میشه.
حالا جدی شما زن داری؟؟؟؟
مگه جند سالتونه؟

البته با اجازه دوستان بنده هم روی 85 درصد بازی رو انجام میدم.
ولی به همه دوستان توصیه میکنم روی هر دریجه ایی که میرن حتما با کلاج رو روی حالت MANUEL بزارن که واقعا لذت رانندگی چند برابر میشه.
حالا جدی شما زن داری؟؟؟؟
مگه جند سالتونه؟
اره ولی کاشکی کمی دیر تر زن میگرفتم البته نخندین من بین 37 و 38 هستم دقیقا 37 سالو 6 ماه.

اره ولی کاشکی کمی دیر تر زن میگرفتم البته نخندین من بین 37 و 38 هستم دقیقا 37 سالو 6 ماه.

چرا بخندیم.هرکی بخنده مخش مشکل داره.
ای کاش میشد منم یه سامانی به زندگی میدادم و از این تنهائی خلاص میشدم.ولی حیف که هیچوقت نمیشه.
:(:((

چرا بخندیم.هرکی بخنده مخش مشکل داره.
ای کاش میشد منم یه سامانی به زندگی میدادم و از این تنهائی خلاص میشدم.ولی حیف که هیچوقت نمیشه.
:(:((
این فکر رو نکن چون مرد تا وقتی مجرده سراشیبیه پیشرفتش 75% ولی وقتی متعهل شد سراشیبیه پیشرفتش حد اقل نصف میشه چون دو نفر میشین و بعد و بعد تر هم بیشتر.
ولی در کل بعد از پیشرفت سرو سامون گرفتن خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or