Nurburgring Nordschleife رو امروز در كلاس R1 بازي كرديم ! 9 lap ! بسيار لذت بردم ! يعني به نظر من اين پيست بي نظيره ! فوق العاده زيبا طراحي شده . لول 50 شديم تبريك ميگم به خودم :biggrin1: ! اين كلاس R1 بي نظيره ! هيجان فوق العاده بالايي داره .
فکر میکنی بتونم رو سختی 85% برم تا ته بازی ؟
درسته ولی به نظرم زیاد ماشین جالبی نیست با توجه به قدرتی که داره ترمزهاش خوب عمل نمیکنن!به دوستاني كه تازه بازي رو شروع كردن پيشنهاد ميكنم پولشون رو سر بوگاتي حروم نكنن چون تو بازي سر يكي از مسابقات سريF بهتون جايزه ميده:biggrin1:
از اونجایی که نوع پیشرفت (درجه سختی و ...) توی Level بندی تآثیری نداره , همه بالاخره به Level آخر میرسن ! فقط به خاطر حالتی که Season Mode داره (خودش مسابقات مناسب رو پیشنهاد میده) بعضی ها دیرتر میرسن و بعضی ها زودتریه سوال وقتی بازی تموم میشه که لول حتما 50 شده باشه یا مثلا با لول 48 هم میشه بازی رو تموم کرد اخه من از این نگرانم که بازی رو تموم کنم ولی لولم به 50 نرسیده باشه:biggrin1:
سلام !
خب من با چندین ساعت بازی کردن این بازی نتیجه گرفتم که انتظارم، کمی برای اومدن این بازی بیهوده بود !!
البته من چندین ساعت بیشتر بازی نکردم و بنابر این ممکنه نظرم تغییر کنه.
بازی نکات مثبت زیادی داره ولی بعضی چیزها به معنای واقعی توی ذوق آدم میزنه و آدمو ناامید میکنه !
یکیش این Damage بازی هست که واقعا من شک کردم که آیا این بازی برای سال 2009 ساخته شده یا نه !!
انصافا اسمش رو میشه گذاشت دمیج ؟؟!!
یا مثلا کاکپیت ماشین ها ! به جرئت میتونم بگم که با کاکپیت اتومبیل های اسباب بازی زیاد فرقی نداره !!
گرافیک بازی عالیه ولی بعضی منظره ها عین نقاشی هایی هستن که بچه ها میفرستادن برای برنامه کودک !
در کل من امیدوارم بازی قشنگ تر بشه و نظرم هم تغییر کنه !
بله ولی منم گفتم بعضیاش !:smile:
من منظورم اون پیستی بود که درختاش زرد و نارنجی هستن !
درسته من هم اون پیست رو خیلی دوست دارم خداییش پیست خیلی باحالیه کلا روحیه ادم شاد میشه وقتی توی اون پیست مسابقه میده :biggrin1:اون که عشقه منه ! از Forza 2 اومده به این نسخه ! تنها پیست پاییزی بازی هست ! به قول یکی از دوستان هم بهترین پیست برای تمرین Drift هست ! ولی خب سلیقه هر کس متفاوته !
یه چیز من فکر می کنم اگه GT5 بیاد تو گرافیک فورزا 3 رو قورط میده.گرافیکش خیلی محشره