Music Addict
کاربر سایت
من که باور نمیکنم گرافیک بازی همچین چیزی باشه ! یعنی چشمام داره درست می بینه ؟! اصل قابل باور نیست این عکس ها انگاری فیلم هستند !
قبلا هم گفته شده که این ها در Photo Mode هستن که با گرافیک بازی فرق میکنه.من که باور نمیکنم گرافیک بازی همچین چیزی باشه ! یعنی چشمام داره درست می بینه ؟! اصل قابل باور نیست این عکس ها انگاری فیلم هستند !
فوتو مد فقط آنتی الایزینگ رو میبره بالا ... :biggrin1: خیلی فرق نداره ... :biggrin1:قبلا هم گفته شده که این ها در Photo Mode هستن که با گرافیک بازی فرق میکنه.
فوتو مد فقط آنتی الایزینگ رو میبره بالا ... :biggrin1: خیلی فرق نداره ... :biggrin1:
گرافیک این بازی خدایه ...
.I'm just back from a press conference from Microsoft about Forza Motorsport 3 where I got to film the final version of the game in motion. I've had quite a few issues with the camera but some videos turned alright, like this first one running at 60 fps
Update 3: This time I'm done for good with the second and last part of the Fujimi Kaido video
تا حالا تو عمرم اينقدر درختها رو نديدم تو بازي طبيعي طراحي بشن چقدر رو تماشا چي ها كارشده ديگه حالت عروسكي ندارن!نوري كه رو ساختمونا افتاده حيرت انگيزه
آسفالت ها هم فك ميندازه
اين 3تا وديويي كه من ديدم از عكس ها هم بهتر بود مطمٍني اين واقعيه؟
خب دوستان Gamersyde در کنفرانسی شرکت کرده که مایکروسافت نسخه نهایی Forza 3 رو برای عده ای محدود نشون داده و 4 ویدیو از این کنفرانس در این سایت قرار داده شده :
فقط می تونم بگم همه چیز فوق العادس ! گرافیک هم خیلی به عکس ها نزدیک شده. ! اما مهم گیم پلی هست که فکر کنم هرکسی رو پای بازی نگه داره
خودتون باید ببینید تا متوجه بشید !
http://gamersyde.com/news_more_forza_3_-8531_en.html
اینم توضیحات خودGamersyde
.
خب فکر کنم دیگه بحثو جدل در مورد گرافیک این بازی تموم شد!(به امید خدا
واقعاً گرافیک بازی در حد تیم ملیه...
خدایی همچین گرافیکی با 60 fps خیلی جذاب و کولاکه...
دوست عزیز بابت Video ممنون...