master.mhn
کاربر سایت
آره رالیش اومده اما پول میخواد .. اساتید اگر بخوام دانلودش کنم باید چقدر پول بدم؟؟ از کجا تهیه کنم؟ ارزش داره؟
1600پوینت میخواد و از لایو باید بخرید.ارزششو ایناش دیگه بستگی به خودت داره.ببین از رالی خوشت میاد یا نه
آره رالیش اومده اما پول میخواد .. اساتید اگر بخوام دانلودش کنم باید چقدر پول بدم؟؟ از کجا تهیه کنم؟ ارزش داره؟
تریلر دی ال سی رالی :
Stream - Gamersyde
تو مپ بازی چند تا دایره ه ی نقره ای کم رنگ میاد ( به تدریج و با پیشروی تو بازی )تورابه خدا دوستان چه طوری ماشین های قدیمی را پیدا کنم به خدا همه خیابان ها وخاکی رفتم اصلا چه طوری میشه پیدا کرد اصلا کار خاصی می خواد باید رفت توی مرحله اون وقت پیدا میشه 3 و4تا نفر مثل من همین مشکلو دارند لطفا کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
اون دایره ها مال تابلو های تخفیف اپگرید است وقتی یک تابلو رو میشکونی دایره قرمز به نقره ای تبدیل میشود حالا چی؟؟؟
این dlc رالی خیلی خوبه. ماشین های جدید، پیستهای جدید، آهنگهای جدید، فقط چون تماماً تو گل و خاک مسابقات جریان داره اینکه تو ظاهر ماشین هیچ تأثیری نمی ذاره و خاکی نمیشه یک مقدار اذیت میکنه
برای آخری من فکر میکردم باید بالای 90% باشیم که یکی از دوستان گفت لازم نیست ولی به هر حال تو منطقه ی Beaumont هست.درود اقا کسی تونسته این 9 تا ماشین مخفبی ها تو باز ی را پیدا کنه !Barn_Finds
من 8 تا شو پیدا کردم یکی دیگه را میرم جلو خونه چیزی پیدا نمی کنه برا بقیقه هم همین طوری هست یا باید کار دیگه ای بکنیم !