دوستان بازی چند ساعت گیم پلی داره ؟
اینم مثل نسخه 3 طولانیه؟
20 الی 30 ساعت تموم میشه
اینم مثل نسخه 3 طولانیه؟
اینم مثل نسخه 3 طولانیه؟
20 الي 30 ساعت!!!من كه اولين بازي كه رو ايكس باكس تموم كردم همين هيلو 4 بود كه يه روزه تمومش كردم.هيلو 3 كه خيلي از هيلو 4 كمتر20 الی 30 ساعت تموم میشه
20 الي 30 ساعت!!!من كه اولين بازي كه رو ايكس باكس تموم كردم همين هيلو 4 بود كه يه روزه تمومش كردم.هيلو 3 كه خيلي از هيلو 4 كمتر
آو عجب سوتي دادم:dاين دو تاپيك رو اشتباهي گرفتم:dبذار يه نظر كارشناسانه هم بدم كل بازي رو تو حدود 18 يا 19 ساعت تموم كردم آخرين ركورد سرعتم 439 تو مسابقه با فلاينت بود اونم با بوگاتي كه كلا آپگريد شده بود عجب زد حالي بود اين مسابقه آخرش بعد 5 بار مسابقه دادن باهاش تونستم اول بشم اونم بدليل باگ هاي افتضاح بازي هر 4 بار اولي تونستم اول بشم ولي يهو ميديدم نفر 2 شدم و شاخ درمياوردم تا دستگاه رو ريستارت كردم و دوباره مسابقه دادم اينبار هيچ موردي نبود و تونستم اول بشم ولي خيلي طولاني بود اون آخرش دم به دقيقه دستم عرق ميكرد فك كنم ترسيده بودم:dاینجا تاپیک Forza Horizon ــهHalo 4 ؟ تشریف ببرید اُتاق بقلی :d
یه چند بار امتحان کن، نصبش کن با موزیک اجرا کن، اگه نشد دیسکت خرابه ببر همونجا که خریدی عوضش کنمن بازی رو۹۷درصد گرفتم.بعد از یک دو دقیقه بازی گیر می کنه,چرا؟
آره ولی اول باید فلش رو با خود کنسول فرمت کنیرو فلش می شه نصب کرد؟
زیر 15 ساعت میتونی تا حدود 95 درصدش رو بری ...
من بازی رو۹۷درصد گرفتم.بعد از یک دو دقیقه بازی گیر می کنه,چرا؟
همون سال و ماه که نمیشه اگه بخوای میتونم 100% شده شو برات بزارمدوستان بدبخت شدم رفت پي كارش!!!امروز خواستم فورزا 3 بازي كنم رفتم تو منو ديدم اين داره فيلم اول بازي رو نشون ميده(همون آودي ار 8)فهميدم سيو بازي پاك شده!!!حالا بايد از اول برم!خواهشا اگه كسي ميتونه كمكم كنه من تو سال دوم و تو اواسط ماه مي(May) بودم لطفا سيو اين بازي رو واسم بزاريد همون سال و ماه باشه ممنون ميشم كمكم كنيد.