Forza Horizon

سلام دوستان
میخواستم بدون فرق forza horizon و forza motorsport 4 چیه? هر دوتاشو میشه دو نفره بازی کرد? من دیروز forza motorsport 3 رو خریدم برم پس بدم? بهم قدیمیشو داده?

سلام دوستان
میخواستم بدون فرق forza horizon و forza motorsport 4 چیه? هر دوتاشو میشه دو نفره بازی کرد? من دیروز forza motorsport 3 رو خریدم برم پس بدم? بهم قدیمیشو داده?

فورزا هاریزون بازی آرکید و استریت ریس و خیلی عالی هست.فورزا موتور اسپورت 3 هم شبیه ساز واقعی ماشینه به طوری که تصادف کنی ماشین از موتور و فنر بندی و ... مشکل پیدا میکنه و سرعتش کم میشه و ماشین انحراف پیدا میکنه و .... فورزا 4 هم همینطوریه و یکم بهتر . گرافیکش هم صحبت نمیکنم چون عین واقعیت همه چیزش توی فورزا 4 زعایت شده.مثل خوردن نور خورشید به چشمت ئقتی که به ال سی دی توی ماشین میخوره و ....

شما برو فورزا 4 و horizon رو بخر.

جدیده فورزا horizone و نسخه قبلش forza motor sport 4 و قبل از اینا forza motor sport 3

یکی از چلنج های بازی هست توی یکی از گاراژهای H که باید یه بوگاتی رو به 378 کیلومتر بر ساعت برسونی واقعا خیلی باحاله من دیروز نزدیکبه 1 ساعت فقط این چلنج رو امتحان کردم هنوز هم نتونستم این سرعت رو بزنم نزدیک ترین سرعتم 4 کیلومتر بر ساعت کم داشت کسی تونسته این رو تموم کنه اون پیچ آخر که قبل از نقطه پایان هست همیشه یه ون میزاره جلوی راهت نمیشه ردش کرد

سلام دوستان

اگه با بازی شبیه ساز که مسابقاتش داخل پیست هستش حال میکنی فورزا 4 بهترین و کاملترین گزینه هستش اما اگه گردش توی محیط باز و مسابقات خیابونی دوست داری هورایزن رو بگیر

ممنون
دو تا سوال دیگه دوستان
1- اینکه forza motorsport 4 فقط از داخل ماشین نشون میده؟
2- توو بازیه Forza horizon نمیشه دو نفره بازی کرد؟

1 . خیر 5 تا زاویه دوربین متفاوت داره
2 . فقط آنلاین داره . آفلاین نمیشه 2 نفره بازی کرد

یکی از چلنج های بازی هست توی یکی از گاراژهای H که باید یه بوگاتی رو به 378 کیلومتر بر ساعت برسونی واقعا خیلی باحاله من دیروز نزدیکبه 1 ساعت فقط این چلنج رو امتحان کردم هنوز هم نتونستم این سرعت رو بزنم نزدیک ترین سرعتم 4 کیلومتر بر ساعت کم داشت کسی تونسته این رو تموم کنه اون پیچ آخر که قبل از نقطه پایان هست همیشه یه ون میزاره جلوی راهت نمیشه ردش کرد
منم هنوز نتونستم اونو برم بالاترینم 6 کیلومتر کم داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or