Forza Horizon

من یه لکسوز LF_A دارم داخل این بازی ولی بابام ازش خوشش نمیاد و میگه ماشینش مال جوونای الافیه که فقط دریفت میکشن و بکسواد میکنن
دیروز تاپ گیر آمریکا رو داشتم از بی بی جیز فارسی میدیدم خیلی بهم حال داد تنر هم دقیقا همون لکسوز منو برداشت و یه چیز جالبت این که من یه کروت باحال هم دارم که تنر اون رو هم برای خودش برداشت و این نشونه ی سلیقه ی بالا ی منه

من این هفته به سرم زد برای بار هزارم بتمن دارک نایت رو ببینم
بروس وین یه آونتادور داشت
تا حالا بهش دقت نکرده بودم :|
برنامه کریس انجل هم داشت پخش میشد اون هم اونتادور داشت
بعد دیدم خودمم یکی دارم تو گاراژ داره خاک میخوره از مال بروس و کریس هم خوش رنگ و لعاب تره :d

من این هفته به سرم زد برای بار هزارم بتمن دارک نایت رو ببینم
بروس وین یه آونتادور داشت
تا حالا بهش دقت نکرده بودم :|
برنامه کریس انجل هم داشت پخش میشد اون هم اونتادور داشت
بعد دیدم خودمم یکی دارم تو گاراژ داره خاک میخوره از مال بروس و کریس هم خوش رنگ و لعاب تره :d
منو مسخره میکنی؟ بزنم لهت کنم؟
من دارم جدی میگم تازه ریچارد هموند هم یه دوج چلنجر داره منم دارم

منو مسخره میکنی؟ بزنم لهت کنم؟
من دارم جدی میگم تازه ریچارد هموند هم یه دوج چلنجر داره منم دارم

برو دارک نایت رو ببین یا مایند فریک رو از شبکه فاخر من و تو !
اونتادور رو که می دیدی محال بود بتونی جلوی خودت رو بگیری و فورزا رو از تو آرشیو بازیهات نکشی بیرون :d

آخرین ویرایش:
نه به خدا جدی گفتم برو بتمن رو ببین یا مایند فریک رو از شبکه فاخر من و تو
اونتادورو که می دیدی محال بود بتونی جلوی خودت رو بگیری و فورزا رو از تو آرشیو بازیهات نکشی بیرون :d
حالا ماشینش خوب هست؟
اسم کامل اینگیلیسیش رو میگی با قیمتش
منم میخوام

می گم کسی نمی دونه چرا Rewind مال من لودینگ اسکرین میاد ولی مال دوستم بدون لود اسکرین واقعا rewind میشه به صورت Real Time(ینی ماشین قشنگ بر می گرده عقب مال اون ولی مال من لودینگ میاد بعد چند ثانیه تصویر مثلا پنج ثانیه قبل نشون داده میشه.)

اول فکر کردم واسه اینه که اون داره از اینترنال استفاده می کنه ولی هارد اکسترنال خودمو هم که وصل کردم به ایکس باکس اون دوستم و از روش اجرا کردم(جفتمون جیتگیم) بازم همونجوری بود و واقعا ماشین بر می گشت عقب...

(از سیوم هم می دونم نیست چون از همون اولش این شکلی بود.)

عجب بازیه قشنگیه.اصلا فراتر ار یه بازیه.منظره هاش عالیه.2 ماه پیش تمومش کردم ولی الان همه ی race هاشو تموم کردم و کل اچیومنت هاشو گرفتم.خیلی بازی خفنیه.تات حالا هیچ بازی ای رو حوصلم نگرفته بود 100 درصد کنم ولی این خیلی فرق داره.

سلام خدمت همه ماشین رادیکال رو خریدم خداییش خیلی حال میده فقط400000هزار پولش بود نسبت به قیمتش خیلی ماشین شاخیه فقط حال میده دریفت بزنی باهاش شتابش هم عالیه خیلی بازی خوبیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or