اگر دستگاه ـتون J Tag باشه بله!میشه دی ال سی ها رو دانلود کرد و با فلش ریخت؟
اگر دستگاه ـتون J Tag باشه بله!میشه دی ال سی ها رو دانلود کرد و با فلش ریخت؟
هرچی دوس داری میتونی بخری راحت بوگاتی بگیر حتما 2.2ـهآقا نگفتین با 3 میلیون Cr میشه چه ماشینی خرید !
بعد با چی میشه بالای 430 تا رفت ؟
این مدل ده ـه 90 ـی رو دارم یه چی جدید تر بگید !هرچی دوس داری میتونی بخری راحت بوگاتی بگیر حتما 2.2ـه
فقط چند تا سوال بهترین تنظیمات برا عکس چیه؟چون من هر دفعه میندازم یا ماشین تاره یا محیط!
از کجا میشه ماشن خرید؟
بعد این بازی پایان داره؟
چقدر تعداد ماشینا نسبت به forza 4 کم شده!!!!!درسته؟
بوگاتی ویرون من باهاش 436رفتم فکر نکنم دیگه بیشتر از این برهآقا نگفتین با 3 میلیون Cr میشه چه ماشینی خرید !
آقا نگفتین با 3 میلیون Cr میشه چه ماشینی خرید !
فراری ۵۹۹XX رو داری؟ بگیر حتما. رانندگی باهاش لذت خاصی داره. خیلی خوبه این ماشین.
اقا نخرین این ماشینو خودش بهتون میده.اکثر ماشین گرون ها رو بهتون میده نمیخواد بخرین ضرر میکنین.همین الان یه استون مارتین بهم داد اسمش یادم نیست همون گرونه فکر کنم1.6میلیون
شوخی نکن ۱.۵ پول دادم بابتش. البته دومین ماشینی بود که خریدم. اولش یه ۴۵۸. بعدشم XX. نمیتونستم تحمل کنم تا خود بازی بهم بده:dاقا نخرین این ماشینو خودش بهتون میده.اکثر ماشین گرون ها رو بهتون میده نمیخواد بخرین ضرر میکنین.همین الان یه استون مارتین بهم داد اسمش یادم نیست همون گرونه فکر کنم1.6میلیون
یه مسئله ای واسه من پیش اومده .این همه میری پول درمیاری با بدبختی ماشینتو اپگرید میکنی که سر تر باشه از ماشین بقیه بعدش تو ریس که میری میاد ماشینتو تضعیف میکنه... فک نمی کنید این کلاس بندی واسه یه بازیه ارکید ضایس؟ اگه نتونی از اپگرید ماشینت تو ریس ها استفاده کنی دیگه به چه درد میخوره؟