Forza Horizon

دیشب اعصابم خورد بود، خوابم نمیبرد تا 4 صبح داشتم فورزا میزدم :|.
یه عکس گرفتم خیلی خودم خوشم اومد :دی.

خیلی بازی خوبیه، شبش اصلن وحشتناکه :دی. یه بارون این بازی کم داره یعنی بارون میزاشتن میشد بهترین بازی ریسینگ عمرم . . .

خداییش تو بازی بهترین ماشینا واسه لامورگینیه، ولی یه Hennessey هست که البت مارکش یه ذره مورد منکراتی داره اونم شاخیه واسه خودشا!!!!
یه سوالم داشتم، این ماشینایی که تو گاراژ از اون مارک فقط یه ماشین هست مثل همین هنسی یا مازراتی که 2تاس بعد که تو بازی جلوتر بریم بیشتر میشه تعداد ماشیناش یا همین تعداد میمونه؟

خداییش تو بازی بهترین ماشینا واسه لامورگینیه، ولی یه Hennessey هست که البت مارکش یه ذره مورد منکراتی داره اونم شاخیه واسه خودشا!!!!
یه سوالم داشتم، این ماشینایی که تو گاراژ از اون مارک فقط یه ماشین هست مثل همین هنسی یا مازراتی که 2تاس بعد که تو بازی جلوتر بریم بیشتر میشه تعداد ماشیناش یا همین تعداد میمونه؟

هموناس دیگه زیاد نمیشه!

شما لطف دارید!

احیانآ اگه تو اتوبان یک دستگاه ultimate aero دیدین یه کل باهاش بندازید و نتیجه رو گزارش کنید!

بقیه دوستان هم اگه کنجکاو بودن یه امتحان بکنن...

___

در مورد اون خودرویی هم که گفتین, hennessey venom gt هست که دست کمی از UA نداره و صد البته هر دو عشق بنده .

1-میشه آهنگ هایی که رو دستگاه هست رو هنگام رانندگی از رادیو پخش کرد؟
2-نمیشه هر ماشینی رو خواستیم واسه تست یا ولگردی انتخاب کنیم خوشمون اومد بخریم؟ یعنی اگه بخواییم یه دور با همه ماشینا بزنیم حتما باید بخریمشون؟

آخرین ویرایش:
2-نمیشه هر ماشینی رو خواستیم واسه تست یا ولگردی انتخاب کنیم خوشمون اومد بخریم؟ یعنی اگه بخواییم یه دور با همه ماشینا بزنیم حتما باید بخریمشون؟
1- بله باید صدای رادیو رو قطع کنید و موزیک خودتون رو از روی هارد یا فلش بذارید
2-خیر باید بخری!

1- از رادیو که نمیشه پخش کرد ولی تو حالت عادی همیشه میتونی اهنگی که میخوای در حال بازی کردن هر بازی، پخش کنی. که اکثرا هم خودش موسیقی زمینه بازی رو قطع میکنه.
2- راهی که به ذهن من اومد اینه: میتونی تو Horiznon Outpost ها، Pr stunt challenge ها رو بری که واسه هرکدومش یه ماشین مخصوص میاره. همونجا میتونی ماشین ها رو تست کنی.;)

خب لیست ماشین های DLC که پس فردا روی XBL میاد منتشر شده:

• 2012 Lamborghini Gallardo LP570-4 Spyder Performante
  • 2012 Shelby 1000
  • 2010 BMW M3 GTS
  • 1965 Shelby Cobra 427 S/C
  • 1994 Nissan 240SX SE
  • 2012 Jeep Wrangler Rubicon

یه مشکل .

من هر کاری می کنم نمی تونم از کینکت تو بازی استفاده کنم . اصلا زیر نقشه نمی نویسه "GPS" ؟ چی کار کنم ؟ اول بازی گزینه kinect Tuner رو میاره ولی تو بازی اصلا نمی تونم از راهنمای صوتی کینکت استفاده کنم . تو فروم های خارجی هم این مشکل رو بیان کرده بودن ولی کسی راه حل درست و حسابی نداشت . اگه می دونید کمک کنید .

تو یکی از این PR STUNT ها یه فراری FXX داد بهم که مکس اسپید بزنم دوربین عکس بگیره ازم.
یعنی بقدری این ماشین وحشتناکه حد و حساب نداره! با 250 تا میرفتم تو پیچا ذره ایی حس در رفتن بهم دست نمیداد! بعدش دوباره اومدم سوار 458 خودم شدم به نظرم سوار گاری شده بودم.

بالاخره بازیش کردم .عجب گرافیک توپی داره خدایی !گیم پلی هم عالی هیچ بازی ریسینگ تا حالا اینجور گیم پلی ندیده بودم (به جز اون قسمت کوچیکی که moh یک مرحلش ریسینگه خیلی خدا بود)

فقط چند تا سوال بهترین تنظیمات برا عکس چیه؟چون من هر دفعه میندازم یا ماشین تاره یا محیط!
از کجا میشه ماشن خرید؟
بعد این بازی پایان داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or