چند بود مگه؟!خب متای بازی دوباره شد 86:d
2 نمره بالاتر ـه ...چند بود مگه؟!
از اون بازی انحصاری ـه که طرفداراش میگفتن Forza H رو میخوره چند نمره بالاتره؟!
85 بود.امروز چک کردم دیدم شده 86:biggrin1:اون بازی هم فعلا همون 85 هست.تازه نقدهاش هم کمتره و شاید پایینتر هم بیاد.چند بود مگه؟!
از اون بازی انحصاری ـه که طرفداراش میگفتن Forza H رو میخوره چند نمره بالاتره؟!
برو تو منو شاید دستکاریش کردیاین ترمز دستی نداره..؟
بله به همون قسمت میدون گاه اصلی برید و تو قسمت Autoshow گزینه Trade رو انتخاب کنید!دو سه ساله هیچ بازی به غیر از red dead نتونسته 6ساعت پشت سر هم منو میخکوب tv کنه کسایی که انتقاد میکنن نظرشون محترم ولی به خدا کفر :dکه از این بازی ایراد بگرید بابا این طبیعتش منو کشته چقدر با حاله من اصلا نمیدونم در مورد این شاهکار چی بگم
کلمات نمیتونن وصفش کنن وقتی جلوش می شینی دیگه بلند شدن با خداست من به این بازی (واقعیت) از 10 میدم 100 >:d< فقط یه مورد این ماشین هامونم میتونیم بفروشیم؟
با نظرت كاملا موافق هستمدو سه ساله هیچ بازی به غیر از red dead نتونسته 6ساعت پشت سر هم منو میخکوب tv کنه کسایی که انتقاد میکنن نظرشون محترم ولی به خدا کفر :dکه از این بازی ایراد بگرید بابا این طبیعتش منو کشته چقدر با حاله من اصلا نمیدونم در مورد این شاهکار چی بگم
کلمات نمیتونن وصفش کنن وقتی جلوش می شینی دیگه بلند شدن با خداست من به این بازی (واقعیت) از 10 میدم 100 >:d< فقط یه مورد این ماشین هامونم میتونیم بفروشیم؟