Forza Horizon

یه مسابقه هست حتما باید استون مارتین باشه :|
1800000 باس بدم براش ؟:|
توی یکی از بارن ها یه استون مارتین قدیمی میده که کلاس c هست،من همونو تا کلاس s بالا آوردم و توی اون مسابقه ـه اول شدم باهاش!(روی تنظیمات hard بازی میکنم)

چند بود مگه؟!:دی
از اون بازی انحصاری ـه که طرفداراش می‌گفتن Forza H رو می‌خوره چند نمره بالاتره؟!:-/:دی
85 بود.امروز چک کردم دیدم شده 86:biggrin1:اون بازی هم فعلا همون 85 هست.تازه نقدهاش هم کمتره و شاید پایینتر هم بیاد.
بهتره ادامه بحث رو اینجا پیگیری کنیم.
http://forum.bazicenter.com/thread68104/page5/

دو سه ساله هیچ بازی به غیر از red dead نتونسته 6ساعت پشت سر هم منو میخکوب tv کنه کسایی که انتقاد میکنن نظرشون محترم ولی به خدا کفر :dکه از این بازی ایراد بگرید بابا این طبیعتش منو کشته چقدر با حاله من اصلا نمیدونم در مورد این شاهکار چی بگم

کلمات نمیتونن وصفش کنن وقتی جلوش می شینی دیگه بلند شدن با خداست من به این بازی (واقعیت) از 10 میدم 100 >:d< :xفقط یه مورد این ماشین هامونم میتونیم بفروشیم؟

دو سه ساله هیچ بازی به غیر از red dead نتونسته 6ساعت پشت سر هم منو میخکوب tv کنه کسایی که انتقاد میکنن نظرشون محترم ولی به خدا کفر :dکه از این بازی ایراد بگرید بابا این طبیعتش منو کشته چقدر با حاله من اصلا نمیدونم در مورد این شاهکار چی بگم

کلمات نمیتونن وصفش کنن وقتی جلوش می شینی دیگه بلند شدن با خداست من به این بازی (واقعیت) از 10 میدم 100 >:d< :xفقط یه مورد این ماشین هامونم میتونیم بفروشیم؟
بله به همون قسمت میدون گاه اصلی برید و تو قسمت Autoshow گزینه Trade رو انتخاب کنید!

با نظرت كاملا موافق هستم
ماشين هم ميتوني بفروشي بايد بري قسمت خريد ماشين اولين ايكن مال فروش ماشين هست و بعدي ها لوگوي ماشين ها به ترتيب حروف الفبا

این ترمز دستی رو درست کردم ولی یکم سخته باهاش کار کردن با همون ترمز به پیچیم بهتره..

کسی با آنتادور بیشتر از 390 تا تونسته بره..؟ من هر چی کردم دیگه بیشتر از این نرفت..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or