Forza Horizon

با این بازی خیلی حال کردم واقعا شاهکاره در همه موارد
فقط دو مورد یکم میشد بهتر باشه یکی در مورد موسیقی که تنوعش کمه و بعد مدتی تکراری میشه و دیگری اینکه اگر دمیج برای ماشین ها میذاشتن بازی ریل تر میشد ولی در کل عالیه
یعنی واقعا دمیج نداره بازی؟
من دموش رو بازی کردم یه خساراتی تو تصادف وارد میشه اگر اشتباه نکنم

با این بازی خیلی حال کردم واقعا شاهکاره در همه موارد
فقط دو مورد یکم میشد بهتر باشه یکی در مورد موسیقی که تنوعش کمه و بعد مدتی تکراری میشه و دیگری اینکه اگر دمیج برای ماشین ها میذاشتن بازی ریل تر میشد ولی در کل عالیه

آقا بازی دمیج داره که . ماشین داغون میشه کاملا , شیشه ها هم خورد میشن , آینه ها و سپر هم که میفتن . چی میخوای دیگه ؟ :d
اگه دمیج مکانیکی منظورته که اصلا به درد این سبک نمیخورد

آقا بازی دمیج داره که . ماشین داغون میشه کاملا , شیشه ها هم خورد میشن , آینه ها و سپر هم که میفتن . چی میخوای دیگه ؟ :d
بال فضایی هم کنده می‌شه تازه:دی
ولی یه مشکلی این نمای داخلی داره که امیدوارم آپدیت بدن:
تو این نما ماشین شیشه نداره اصلا:|:دی
بعد دمیج هایی که روی کاپوت درست می‌شه هم دیده نمی‌شن:|:دی

بازیش تازه دیروز انجام دادم خیلی خوب از اب دراومده فقط یکم هندلینگش سبک می زنه یعنی: کلا فیزیکش سبک وزنه:d می زنی به ماشین ها احساس پر کاه داری

غیر از این همه چیز عالیه مخصوصا گرافیکش که حرف نداره

بازیش تازه دیروز انجام دادم خیلی خوب از اب دراومده فقط یکم هندلینگش سبک می زنه یعنی: کلا فیزیکش سبک وزنه:d می زنی به ماشین ها احساس پر کاه داری

تاپیک رو اشتباه نیمدی ؟ اینی که گفتی در مورد Forza Horizon بود ؟ :d

اتفاقا همونطور که قبلا نوید هم گفته بود به خاطر استفاده از فیزیک عالی 4 FORZA، ماشینا بیشتر از هر بازی ریسینگ دیگه ای، سنگین به نظر میان طوری که وقتی آدم به سر پیچ میرسه احساس میکنه الانه که ماشین منحرف بشه و بره قاطی باقالیا
yahoo_4.gif
(به خصوص اوایل که کنترل بازی یکم تازگی داره واسه آدم )!!!

این مساله به خاطر روح Forza 4 هست که توی این بازی دمیده شده!!!:x

آخرین ویرایش:
بال فضایی هم کنده می‌شه تازه:دی
ولی یه مشکلی این نمای داخلی داره که امیدوارم آپدیت بدن:
تو این نما ماشین شیشه نداره اصلا:|:دی
بعد دمیج هایی که روی کاپوت درست می‌شه هم دیده نمی‌شن:|:دی
کار درستی کردن که شیشه نذاشتن مثلا تصادف کنی ترک بخوره دیگه نمیتونی خوب جلوتو ببینی:دی

این بازی واقعا از همه لحاظ ارضام کرد بغیر از دو چیز ،مسابقات آنلاینه دریفتو برداشتن...تیون ست آپو برداشتن...ولی به غیر از اینا همه چیش عالیه...برا اونام میرم فورزا ۴!!! کاشکی میشد بتونم ۲۴ ساعت بشینم پاش:(

Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2

یعنی واقعا دمیج نداره بازی؟
من دموش رو بازی کردم یه خساراتی تو تصادف وارد میشه اگر اشتباه نکنم
ببین دمیج ظاهری داره مثلا شیشه خورد میشه در قر میشه سپر کنده میشه و..... ولی مثلا یکی بیاد حرفه ای بازی کنه با کسی که کلا همش قاتی باقالیاست عملا ماشیناشون یک عملکرد داره و از عملکرد ماشین دمیج شده کاسته نمیشه

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:36 PM ارسال شده بود ----------

دمیج ظاهری داره اما اگر کسی همش تو در دیوار بخوره با کسی که اساسی سر پیچ درفت میکشه هیچ فرقی نداره هر دو عملکرد ماشیناشون یکیه و کسی که دسته گل به اب داده ضرری نمیکنه

کار درستی کردن که شیشه نذاشتن مثلا تصادف کنی ترک بخوره دیگه نمیتونی خوب جلوتو ببینی:دی

دقیقا ، Dirt 3 اینجوری بود ، بازی رو از نمای کاکپیت شروع میکردی به محض خوردن به یه ماشینی چیزی شیشه جلو ماشین خورد میشد، و دیگه هیچی معلوم نبود و مجبور بودی ادامه بازی رو از بیرون ماشین ادامه بدی;)

دمیج ظاهری داره اما اگر کسی همش تو در دیوار بخوره با کسی که اساسی سر پیچ درفت میکشه هیچ فرقی نداره هر دو عملکرد ماشیناشون یکیه و کسی که دسته گل به اب داده ضرری نمیکنه

میدونم دوست عزیز اما این سبک بازی کلا جوری هست که به گیمر اجازه ی ریسک بیشتری رو میده برای سرعت بالا رفتن و پیچیدن و کارای دیگه . یعنی حتما نیازی نیست مثل FM سعی کنی نری تو در و دیوار و از پیست خارج نشی .
به نظر من دمیج مکانیکی به درد این بازی نمیخورد واقعا

من نیم ساعتی میشه که بازی کردم
ولی چرا مثل قبل نمیشه سریع بوگاتی و یا ماشن های تاپ رو برداشت.
چرا بازی دو نفره نداره(منظورم افلاینه)
من میخوام زود بوگاتی داشته باشم
حوصله مسابقه دادن با ماشن های ضعیف رو ندارم:d

آها
منظورش اون دمیج بود
بازی آرکید که نباید دمیج مکانیکی داشته باشه
خیالم راحت شد

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or