Forza Horizon

خیلی حال کردم رنگ های مات رو تو بازی گذاشتن فکر میکردم مثل فورتزاهای قبلی نداره. عاشق اینجور رنگام.کلا این بازی ساخته شده که به من حال بده:دی

سلام دوستان من یک بی ام و ام 3 خریدم چه طوری می تونم در مسابقه ها ازش استفاده کنم من اول های بازی هستم اون جیبی که در شب شکستش میدی اسپورت است ورنگش نارنجی است می خواستم با بی ام و که خریده بودم شکستش بدم ماشین در لیست نبود چه طوری ماشین های که خریداری میشن رو باهاش مسابقه بدیم لطفا جواب بدید

BMW M3 که شما در اختیار دارید متعلق به کلاس A هستش,در حالیکه که اون ماشین نارنجی که شما گفتین ford svt raptor هست که متعلق به کلاس D هست بنابراین نمیتونید از BMW M3 خودتون استفاده کنید.

اما تو ریس های خیابانی ازاد تفاوت کلاس اهمیتی نداره و شما میتونید با هر کلاس ماشینی مسابقه بدید.

اینم که شخصیت اصلیش زبونشو گرگ خورده . چرا هیچی نمیگه ؟ خیلی رو مخه . دختره هرچی باهاش صحبت میکنه تو کات سین ها این مثل :| واساده .
اهنگای بازی خوبه ولی یه کم تکراری میشه بعد از مدتی

تو کلاب میشه چکار کرد من نفهمیدم!
نه نفر تا الان عضو بودم من هم عضوش شدم!
راستی یه ماشین مضخرف هم بهم جیفت داد که dodge 2012 اسمش بود عکسش رو میگزارم!
اینم شانسه ما داریم به بقیه جیفت لامبورگینی (اسمش یادم نیست همون خفنه!)میرسه به ما dodge!!!

تو کلاب میشه چکار کرد من نفهمیدم!
نه نفر تا الان عضو بودم من هم عضوش شدم!
راستی یه ماشین مضخرف هم بهم جیفت داد که dodge 2012 اسمش بود عکسش رو میگزارم!
اینم شانسه ما داریم به بقیه جیفت لامبورگینی (اسمش یادم نیست همون خفنه!)میرسه به ما dodge!!!
:| گیفت؟؟
ما رو هم اد کنید .چند وقتی به علت بازی کردن halo 4 نیستم ولی میام:d
mamad43

اگه با دیسک 97 درصد بریم لایو مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟

l-)
کسی جواب سوال ما رو نمیده

اخه تو page قبلی یکی نوشته بود با 97 درصد رفته تو بازی منم خیلی تعجب کردم چون شنیدم اگه با این دیسکها بری کنسول از حالت کپی خور در میاد و دوباره باید lt بریزی براش

تشکر میکنم راهنماییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or