Forza Horizon

یه سوتی جالب دیدم تو بازی
فولکس بیتل از نمایی داخلی وقتی بازی میکنی وقتی تعویض دنده میکنه دست راننده از کنار فرمان دنده میده!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی از بیرون از توشیشه که میبینی دستش رو ماره پایین
--------------
چطوری میشه آنلاین باری کرد ؟؟ من میرم تو قسمت مولتی پلیر و لی اتفاقی نمی افته! ( اکانت لایو 14 روزه هم از این مجانی ها دارم ) ( باری رو هم رو هارد نصب کردم ،97% از این روش که اول یه موزیک از رو هارد پخش میکنی بعئ میری تو بازی)
--------------
و اینکه الان وقتی میخوام عکس آپ کنم این پیغام رو میده !!! چیکار باید بکنم ؟؟ چطوری باید عکس پاک کنم از تو سرور ؟؟

Your photo was not successfully uploaded to the forza Horizon Storefront.
All your slot for this file type are already used. free one , and then try again.
من از این 14 روزه ها دارم راحت بازی میکنم!
یه چک بکن تو قسمت اکانت ببین چی میگه!البته من که لگ خیلی دارم پینگت باید زیر صد باشه از من 150 هست اذیت میکنه شدید!
البته وقتی روی مولتی پلیر کلیک کنی اگه گلد نباشی بلافاصله یه ارور میاد که میگه شما گلد نیستین !اگه این پیام برات نیومد مشکل از اینترنتته یا از بازی!

یه باگی تو بازی هست خیلی ضایعست. حتما میدونید که فراری 599XX (:x) رنگ سقفش با رنگ خود ماشین فرق میکنه. مشکی هست سقف ماشین. خوب باگ بازی اینه که وقتی رو رنگ استوک ( اون قرمز تیره ) هستی رنگ سقف مشکی هست. اما وقتی رنگ های دیگه رو مثل سفید یا زردش و انتخاب میکنی ( از همون رنگهای کارخونه نه رنگهای کاستوم) تو گاراژ سقف ماشین مشکی هست ولی وقتی میای تو خود بازی یعنی تو کلرادو سقف ماشین دیگه مشکی نیستش و هم رنگ کل بدنه میشه :(
اصلا کل ابهت این 599XX به دو رنگ بودنشه=((

آقا من تمام بچه های که زیر نام کاربریشون گیمرتگشون رو نوشته اَد خواهم کرد برای بقیه هم میام اسم دقیق کلاب رو میگم یا گیمرتگ بنویسن
امشب چند ساعتی آنلاین بازی کردیم که بیشتر با بچه ها توی Free Roaming بودیم جاتون خالی ترکیدیم از خنده :dاصلا فکر نمیکردم Online Free Roaming اینقدر حال بده بازی هم 945 شد انشاالله امروز 1000 میشه

آقا من تمام بچه های که زیر نام کاربریشون گیمرتگشون رو نوشته اَد خواهم کرد برای بقیه هم میام اسم دقیق کلاب رو میگم یا گیمرتگ بنویسن
امشب چند ساعتی آنلاین بازی کردیم که بیشتر با بچه ها توی Free Roaming بودیم جاتون خالی ترکیدیم از خنده :dاصلا فکر نمیکردم Online Free Roaming اینقدر حال بده بازی هم 945 شد انشاالله امروز 1000 میشه
لطفا من رو اد کن دو تا گیمرتگ دارم فعلا با uefa 2012 دارم تمرین میکنم تا سوژه خنده نشم!
ان شاالله وقتی راه افتادم با اصلی یعنی mohsen0 بازی میکنم امشب یه چند دستی بازی کردم تو کینگ دوم شدم تو inflected هم دوم تو مسابقه که فقط چهارم!
دور همی بازی کنیم خیلی حال میده!البته این مود موش و گربش اصلا جالب نبود من خوشم نیومد!
فعلا بیدارم تا دانلودم تموم بشه!
شب خوش!

Last edited by a moderator:
یه مدت به دلیل مشغله جات نمیرسیدم زیاد بازی کنم و امروز کلی نشستم پشت بازی ! از عادت بدی که دارم (خسیس بودن) هم دست کشیدم و کلی ماشین خفن مثل فولکس قورباغه ای عزیز و Audi R8 و ... گرفتم و حالی میکنم ! :دی
بین آهنگ های بازی یکی هست که خیلی باحاله ! هی میگه Bom Bom ! :دی

سلام دوستان من یک بی ام و ام 3 خریدم چه طوری می تونم در مسابقه ها ازش استفاده کنم من اول های بازی هستم اون جیبی که در شب شکستش میدی اسپورت است ورنگش نارنجی است می خواستم با بی ام و که خریده بودم شکستش بدم ماشین در لیست نبود چه طوری ماشین های که خریداری میشن رو باهاش مسابقه بدیم لطفا جواب بدید

این کلاس مسابقات دهن ما رو صاف کرده من پدرم در اومده رفتم آوانتادور خریدم ولی تو هیچ مسابقه ای نمیتونم ازش استفاده کنم باید برم با یک سری ماشین درب پیت مسابقه بدم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or