Forza Horizon

چرا ماشین ها وقتی میخوام اروم دور بزنن تو 3 متری خیلی راحت دور میزنن.ولی فک نکنم تو واقعیت اینجوری باشه.من با پراید بخوام دور بزنم باید تو 3 متری دور دو فرمون بزنم.ولی اینا خیلی راحت تو یه وجب جا دور میزنن ومسئله بعدی اینه که چرا فرمون کامل نمیچرخه.یعنی دو دور بچرخه فرمون.یعنی با چرخوندن ربع دور راحت ماشین دور میزنه و تایرها کامل میچرخه
ماشینهاشون اینقدر پیشرفتست یا واقعن ارکیده که اینجورین؟:d
خوب معلومه دیگه پراید با اینا فرق داره.آمار پراید نگاه کن.اگه فرمونش درست بود که اینقدر تلفاط نمیداد:d
ولی جدا از شوخی این مورد یکم غیر واقعی هستش

خوب معلومه دیگه پراید با اینا فرق داره.آمار پراید نگاه کن.اگه فرمونش درست بود که اینقدر تلفاط نمیداد:d
ولی جدا از شوخی این مورد یکم غیر واقعی هستش
نه منظورم کلیه
کلا ماشین هایی که خودمون سوار میشیم برای دور زدن باید فضا داشته باشیم.ولی این ماشینا تو یه وجبی دور میزنن:d
میخواستم بدونم واقعی هستند یا خودشون اینجوری ساختن.مثلا تو جی تی ای دور زدن به فضا نیاز داشت تا بتونیم دور بزنیم

دوستان چرا شرکت رنو تو بازی نیست؟
من خودم رنو بازم از نو رنو 5 حیف شد
الان دارم با بی ام دبلیو 2002 عشق میکنم
راستی بازی اگه بوق داره کدوم دکمه هست
بدون کلاج دنده عوض کردن صدای باحالی میده
و سوال بعد اینکه چرا مثل دیرت ماشین که تصادف میکنه از لحاظ فنی خراب نمیشه فقط ظاهرش خراب میشه
کسی چرا جواب منو نمیده:(

بازی یه اچیومنتی داره با این عنوان :
Vendetta Beat Rivals in 10 events

دقیقا چی از جون ادم میخواد ؟

اگه به لایو وصل باشی بعد از تمام شدن هر مسابقه بهت زمان یکی رو میده میگه این زمان رو بزن . برای 10 تا مسابقه این کار رو بکن

bugati ss رو خودش میده؟ اگه نمیده برم بخرم؟

نمیده بخر

نوید کم شمردم خوب :d آخه من 20 ساعت دارم بازی می کنم هنوز به 40 % هم نرسیدم :d خیلی آدم ولگردی هستم در بازی :d

ولگردی نکنی که بازی 3 سوت تموم میشه . اتفاقا تمام لذتش به همونه . حالا بیا آنلاین ولگردی کنیم کلا دیگه تو قسمت تک نفره ولگردی نمیکنی :d

من كه شايدفردابازي رو١٠٠درصدكنم الان مشكلم اين تابلوابكريدهاست٩٥تابيداكردم ولي اون٥تا ديكش رو نتونستم.يه سري راه هاهست كه تو نقشه نشون نميده بايداونارو بيداكنم ١٠٠تارو كامل كنم خيلي سخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or