Xbox Forza Horizon 4

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
DfW4dzwW4AEVPcd.jpg

خب بالـاخره به آروزیـه دیرینـه امـ رسیدمـ ... :D

! Welcome to beautiful , historic Britain Horizon
دوستان و فورتزا فن هایـه عزیز طبق پیش بینیها شماره جدید هورایزن در کنفرانس E3 مایکروسافت رونمایی شد !
واقعا از هر نظـر فراتر از انتظارات ظاهر شد ... از فصول داینامیک بگیر یا دنیایه مشترک و قابلیت خرید خونـه و گاراژ
خب از کاور کار شروع کنیمـ : بعد از فورتـزا موتوراسپورت شماره پنج و مکلارن P1 باز قرعه دوباره به نامـ
مکلارن افتاد تا با McLaren Senna هوش از سر ببره ! مدل ماشین 2019 هست و به تعداد محدود تولید شده
معرفیش 10 دسامبر سال 2017 بود و رونماییه واقعیش در نمایشگاه اتومبیل ژنـو در سال 2018 !
تولید همـ محدود هست و بیش تر از 500 دستگاه تولید نمیشه ، متاسفانه یک خبر بد واسه اون دسته از دوستان دارمـ که قصد خرید داشتن ... سولد آوت شده :D
همونطور که از اسمش پیداست مکلارن سنا در پاسداشت آیرتون سنـا تولید شده ...
راننده فرمول یک برزیلیـ که سه بار با مکلارن در سال هایـه 1988 و 1990 و 1991 قهرمان مسابقات فرمول یک شد !

Our family is extremely proud of the naming of the new Ultimate Series McLaren Senna
! This is the first project that really connects with Ayrton's racing spirit and performance

برونـو سنا برادرزاده آیرتون سنا !

مکلارن سنا 837 هزاردلـار قیمت داره و تحویلش همـ از سه ماهه سومـ 2018 شروع میشه .

---​
- فورتزا هورایزن 4 با بیش از 450 ماشین عرضه میشه
- با قابلیت Route Creator میتونین مسابقات دلخواه خودتون رو ایجاد کنین
- کاراکترتون رو میتونین کاستومایز کنین ... بیش تـر از 500 آیتمـ واسه این کار در اختیارتون هست
- برای اولین بار در تاریخ این مجموعه تو این شماره شما میتونین ملک و املاک بخرین که همین خرید همـ تاثیر داره تو روند گیمپلیه بازیـ و پرک ها ! بعنوان مثال شما یه کمپانیه تاکسیرانیـ میخرین ، ماموریت هاش رو انجامـ بدین جوایز متفاوت بهتون داده میشه
- کواپ تا شش نفر ساپورت میکنه و سرورهایـه 72 بازیکنه داره !
- اعلامـ شده که طبق رسمـ قدیمـ ، بازی دو تا DLC خواهد داشت
- حیات وحش همـ تو بازی هست و نقشش پررنگ تر از شماره 3 هست !
تا اینجا همین اطلاعات از بازیـ مشخص شده و باید منتظر موند دید که چه سورپرایزهایـه دیگه ای رو میکنن !

فورتـزا هورایزن در روز 2 اکتبر منتشر میشه و از همون روز اول عرضه همـ میاد رو سرویس گیمپَس !
اگه از همین الان پراوردر کنین Formula Drift Car Pack رو بصورت رایگان دریافت میکنین که میتونین همـ تو فورتزا موتوراسپورت هفت استفاده کنین و شماره جدید هورایزن !
دولوکس ادیشن فقط دیجیتالیـه و نسخه فیزیکی نخواهد داشت و شامل کارپس میشه ...
خود کارپس رو بخواین بخرین مجزا 30 $ قیمت داره
التیمیت ادیشن کامل ترین نسخه بازیـه مخصوصا امسال که شامل دو تا DLC همـ میشه که در آینده میاد !
قبلتر از این اکسپنشن ها مجزا فروخته میشدن و قیمت نسخه کاملـه کامل به 130 - 140$ همـ میرسید :D
التیمیت ادیشن کارپک ها رو داره به اضافه VIP Membership و دو تا DLC و دست رسیه زودتـر یعنی از 28 سپتامبر میتونین هورایزن تحربـه کنین !
یک نکته مهمـ : فورتزا هورایزن 4 تمامـا آنلاین نیست !!!

You can play offline if you wish , with Drivatars

رالف فولتن !

دیدن این تصویر همـ به همه پیشنهاد میشه ، از نظر من آرامبخش ترین تصویر دنیاست :D

DfXKhkZWkAA8Iar.jpg

آخرین ویرایش:
اکانت اشتراکی بود بهشون گفتم درستش کردن
--------------------------------------------------------------
حالا یه مشکل دیگه برام پیش اومده
ماشینایی که سوار میشم صدا ندارن :| صدای موزیک و ... همه میاد ولی از ماشینی که سوارم هیچ صدایی در نمیاد
کم باگ نداره این بازی :| هفته پیش بعد دو ماه خواستم نصبش کنم پدرم دراومد تا همه دی ال سی هاش نصب شدن و شناخته شدن این مشکل هم با ریست کردن پیسی و خود بازی ممکنه حل بشه

Sent from my G3112 using Tapatalk

• Like
Reactions: omid_13
کم باگ نداره این بازی :| هفته پیش بعد دو ماه خواستم نصبش کنم پدرم دراومد تا همه دی ال سی هاش نصب شدن و شناخته شدن این مشکل هم با ریست کردن پیسی و خود بازی ممکنه حل بشه

هرکاری کردم نشد
جالبیش اینه یدونه ماشین پژو 205 رو که توی auction خریدم صداش میاد ولی بقیه ماشینا صدا ندارن :| :) :(

• Like
Reactions: Mahdi444
مشکل نت و مچ میکینگ بازی تو آپدیت اخیر پیش اومده؟ اون اول بازی چند دقیقه کانکت شدن طول می‌کشه داخل بازی هم همینطور چند دقیقه طول میکشه تا یه مچ پیدا بشه... اون ویدیو تو یوتیوب هم تاثیری نداشت حتی با vpn هم تست کردم باز تغیری نکرد :|

اقا شما هم توی هوای بارونی به نقطه های قرمز و زرد اطراف اگزوز و صندوق عقب ماشین دقت کردین؟ یا من امروز خیلی دقت کردم
توی هوای بارونی یکسری نقطه قرمز ریز پشت ماشین میاد
دوستان شما هم دیدین یا مال من اینطوریه؟

سلام این لامبورگینی اوروس رو چرا تو لیست ماشینا نداره برای خرید؟ مدل کانسپتش هست ولی اصلیه نیست چون یادمه اوایل که بازی رو خریده بودم بود ی مدت بازی نکردم الان رفتم سراغش نیست

سلام دوستان
دیشب یه سوال داشتم که چون عکس نذاشتم خیلی واضح نبود
این عکس ها از داخل بازی موقع هوای بارونی هست روی ONE X در حالت 4K
موقعی که بارون میاد یکسری نقاط ریز قرمز و زرد نمایان میشه به خصوص وقتی ترمز میگیری که فکر میکنم تاثیر چراغ بر روی قطرات باران هست که این افکت ها به وجود میاد
به این عکس ها دقت کنید:
۲۰۱۹۰۵۲۸_۱۹۱۱۴۲.jpg

یا این عکس
۲۰۱۹۰۵۲۸_۱۹۱۱۳۴.jpg

فقط و فقط در هوای بارونی هستن و به خصوص موقعی که ترمز میگیری این نقطه نقطه های زرد و قرمز اطراف صندوق عقب نمایان میشه
میخواستم ببینم این طبیعیه؟؟
بقیه دوستان هم این رو دیدن؟؟
اگر ندیدین مشکل من از کجاست؟

سلام دوستان
دیشب یه سوال داشتم که چون عکس نذاشتم خیلی واضح نبود
این عکس ها از داخل بازی موقع هوای بارونی هست روی ONE X در حالت 4K
موقعی که بارون میاد یکسری نقاط ریز قرمز و زرد نمایان میشه به خصوص وقتی ترمز میگیری که فکر میکنم تاثیر چراغ بر روی قطرات باران هست که این افکت ها به وجود میاد
به این عکس ها دقت کنید:
View attachment 107535

یا این عکس
View attachment 107536

فقط و فقط در هوای بارونی هستن و به خصوص موقعی که ترمز میگیری این نقطه نقطه های زرد و قرمز اطراف صندوق عقب نمایان میشه
میخواستم ببینم این طبیعیه؟؟
بقیه دوستان هم این رو دیدن؟؟
اگر ندیدین مشکل من از کجاست؟

درست فکر کردی عزیز :D

این افکت از زمان بازیهای PS2 تو بازیهای ریسینگ بوده

اخه علی جان بعضی اوقات خیلی تعدادش توی تصویر زیاد میشه
شک کردم که این رفلکس چراغ طببعی هست یا نه که خب گویا طبیعی هست :D

داداش حجم عکس هارو کم کن پدر اینترنت در اومد
اون نقطه هام قطره های آب هستن که روی دوربین افتاده وقتی هم ترمز میکنی باعث انعکاس نور میشن

به وان ایکس هم ربطی نداره روی One S هم هست:D

سلام به همگی امروز تونستم یه وان اس کارکرده بخرم و داخلش بازی فورزا ۴ بود
همون اولش که بازی اجرا شد پشمام ریخت
فورزا ۱ رو بازی کرده بودم همیشه تو کف بودم تا امروز که ....
اولین سوالم اینکه اگر بتونم دیسک ارجینال فورزا ۱ رو پیدا کنم میشه رو این کنسول اجرا کرد؟
دوم اینکه بازی رو طرف گفت فقط آفلاین اجرا کنم و قطعا یکسری محدودیت تو بازی اتفاق میوفته حالا اینها باعث میشه از حالت آفلاین لذت نبرم؟ اهل آنلاین بازی کردن هم نیستم
سوم اینکه نسخه آلتیمیت این بازی به صورت اکانت هکی پیدا میشه؟

و سوال آخر اگر بخوام قانونی و آنلاین بازی کنم چقدر خرج رو دستم میزاره؟؟
و یه نکته چرا فضای کنسول ماشین ها تو این بازی چنگی به دل نمی‌زنه چون من درایو کلاب رو دارم خیلی طراحی داخل کنسول شاخه آدم کف می‌کنه آپدیت فورزا هم تو کنسول ۱.۱۸۷.۹۶۸.۰ زده
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام به همگی امروز تونستم یه وان اس کارکرده بخرم و داخلش بازی فورزا ۴ بود
همون اولش که بازی اجرا شد پشمام ریخت
فورزا ۱ رو بازی کرده بودم همیشه تو کف بودم تا امروز که ....
اولین سوالم اینکه اگر بتونم دیسک ارجینال فورزا ۱ رو پیدا کنم میشه رو این کنسول اجرا کرد؟
دوم اینکه بازی رو طرف گفت فقط آفلاین اجرا کنم و قطعا یکسری محدودیت تو بازی اتفاق میوفته حالا اینها باعث میشه از حالت آفلاین لذت نبرم؟ اهل آنلاین بازی کردن هم نیستم
سوم اینکه نسخه آلتیمیت این بازی به صورت اکانت هکی پیدا میشه؟

و سوال آخر اگر بخوام قانونی و آنلاین بازی کنم چقدر خرج رو دستم میزاره؟؟
و یه نکته چرا فضای کنسول ماشین ها تو این بازی چنگی به دل نمی‌زنه چون من درایو کلاب رو دارم خیلی طراحی داخل کنسول شاخه آدم کف می‌کنه آپدیت فورزا هم تو کنسول ۱.۱۸۷.۹۶۸.۰ زده
ممنون

1.اگه دیسک ارجینال نسخه xbox one بگیری بله به راحتی اجرا میشه ولی اگه نسخه Xbox 360 بگیری حتما کنسول باید آنلاین بشه تا اجرا کنه ( دیتا مخصوص نسخه 360 باید دانلود بشه )
2.محدودیت خاصی برات توی آفلاین ایجاد نمیشه که نگرانش باشی ( آنلاین بازی هم چند تا مد مسابقه متفاوت داره و اینکه یه سری مسابقات میشه با پلیر های دیگه به جای هوش مصنوعی بازی کرد )
3.باید سوال کنی و ممکنه پیدا بشه

سوال آخر هم بستگی به خودت داره
واسه آنلاین بازی کردن به جز خرید بازی باید اشتراک گلد هم تهیه کنی که قیمت هاشو میتونی توی اینترنت چک کنی
یه راه هم هست که بعضی ها اکانت میفروشن که چند تا بازی داره با اشتراک گلد که میتونی آنلاین بازی کنی ، قیمتش هم از اینکه خودت بازی و گلد بخری ارزون تر میاد ولی من پیشنهاد میکنم اگه قصد آنلاین داری روی اکانت خودت بازی کنی و قانونی بازی تهیه کنی

نکته آخر هم دلیلش اینه که فورزا بالای 450 تا ماشین داره که طراحی روی جزئیات خیلی زیاد زمان بره و خیلی هم نمای داخل ماشین طرفدار نداره
ولی درایو کلاب کلا 50-60 تا ماشین داره ، تنها چیزی هم که داره گرافیکه ، بقیه موارد توی در و دیواره

• Like
Reactions: yar_66
خود بازی باگ نداره همه ی مشکلاتش به خاطر استور اپ مضخرف اشغاله من توی همه ی سوراخ هاب بازی رفتم هیچ باگی نگرفتم نه بگی ماشین از دیوار رد شه چت بزنه یا هر چیز دیگه ای که حتی توی بهترین بازی های انحصاری دیگه حتی انچارتد هم برام پیش اومد توی این بازی نیست با اینکه این همه هم وسعت داره تمام مشکلاتش مشکلات نصبش هستن

• Like
Reactions: ArefTheGreat
بعد از یک هفته بازی کردن دلمو زد
حالا نمی‌دونم بخاطر اینکه تا قبلش فورزا ۱ بازی کرده بودم یا چون آفلاین بازی کردم اینجوری دلمو زده
از نظر گرافیک و طراحی ماشین عالیه اما محیط بازی خیلی یک نواخته
فست تراول هم که هزینه داره و مبلغی که جایزه میده اصلا بالانس نیست
کاش یه مود کریر درست میکردن پیشرفت بازی رو حس کنی
فقط میری مسابقه از نقطه ۱ میری ۲
اول آخر هم بشیم که فرقی نداره کلا از خط رد میشی جایزه میده و بی مزه میشه
حالا نسخه ۳ فورزا رو تهیه میکنم شاید اون نظرمو عوض کنه وگرنه میرم همون ایکس باکس ۳۶۰ میگیرم دوباره فورزا ۱ میرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or