Xbox Forza Horizon 4

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
DfW4dzwW4AEVPcd.jpg

خب بالـاخره به آروزیـه دیرینـه امـ رسیدمـ ... :D

! Welcome to beautiful , historic Britain Horizon
دوستان و فورتزا فن هایـه عزیز طبق پیش بینیها شماره جدید هورایزن در کنفرانس E3 مایکروسافت رونمایی شد !
واقعا از هر نظـر فراتر از انتظارات ظاهر شد ... از فصول داینامیک بگیر یا دنیایه مشترک و قابلیت خرید خونـه و گاراژ
خب از کاور کار شروع کنیمـ : بعد از فورتـزا موتوراسپورت شماره پنج و مکلارن P1 باز قرعه دوباره به نامـ
مکلارن افتاد تا با McLaren Senna هوش از سر ببره ! مدل ماشین 2019 هست و به تعداد محدود تولید شده
معرفیش 10 دسامبر سال 2017 بود و رونماییه واقعیش در نمایشگاه اتومبیل ژنـو در سال 2018 !
تولید همـ محدود هست و بیش تر از 500 دستگاه تولید نمیشه ، متاسفانه یک خبر بد واسه اون دسته از دوستان دارمـ که قصد خرید داشتن ... سولد آوت شده :D
همونطور که از اسمش پیداست مکلارن سنا در پاسداشت آیرتون سنـا تولید شده ...
راننده فرمول یک برزیلیـ که سه بار با مکلارن در سال هایـه 1988 و 1990 و 1991 قهرمان مسابقات فرمول یک شد !

Our family is extremely proud of the naming of the new Ultimate Series McLaren Senna
! This is the first project that really connects with Ayrton's racing spirit and performance

برونـو سنا برادرزاده آیرتون سنا !

مکلارن سنا 837 هزاردلـار قیمت داره و تحویلش همـ از سه ماهه سومـ 2018 شروع میشه .

---​
- فورتزا هورایزن 4 با بیش از 450 ماشین عرضه میشه
- با قابلیت Route Creator میتونین مسابقات دلخواه خودتون رو ایجاد کنین
- کاراکترتون رو میتونین کاستومایز کنین ... بیش تـر از 500 آیتمـ واسه این کار در اختیارتون هست
- برای اولین بار در تاریخ این مجموعه تو این شماره شما میتونین ملک و املاک بخرین که همین خرید همـ تاثیر داره تو روند گیمپلیه بازیـ و پرک ها ! بعنوان مثال شما یه کمپانیه تاکسیرانیـ میخرین ، ماموریت هاش رو انجامـ بدین جوایز متفاوت بهتون داده میشه
- کواپ تا شش نفر ساپورت میکنه و سرورهایـه 72 بازیکنه داره !
- اعلامـ شده که طبق رسمـ قدیمـ ، بازی دو تا DLC خواهد داشت
- حیات وحش همـ تو بازی هست و نقشش پررنگ تر از شماره 3 هست !
تا اینجا همین اطلاعات از بازیـ مشخص شده و باید منتظر موند دید که چه سورپرایزهایـه دیگه ای رو میکنن !

فورتـزا هورایزن در روز 2 اکتبر منتشر میشه و از همون روز اول عرضه همـ میاد رو سرویس گیمپَس !
اگه از همین الان پراوردر کنین Formula Drift Car Pack رو بصورت رایگان دریافت میکنین که میتونین همـ تو فورتزا موتوراسپورت هفت استفاده کنین و شماره جدید هورایزن !
دولوکس ادیشن فقط دیجیتالیـه و نسخه فیزیکی نخواهد داشت و شامل کارپس میشه ...
خود کارپس رو بخواین بخرین مجزا 30 $ قیمت داره
التیمیت ادیشن کامل ترین نسخه بازیـه مخصوصا امسال که شامل دو تا DLC همـ میشه که در آینده میاد !
قبلتر از این اکسپنشن ها مجزا فروخته میشدن و قیمت نسخه کاملـه کامل به 130 - 140$ همـ میرسید :D
التیمیت ادیشن کارپک ها رو داره به اضافه VIP Membership و دو تا DLC و دست رسیه زودتـر یعنی از 28 سپتامبر میتونین هورایزن تحربـه کنین !
یک نکته مهمـ : فورتزا هورایزن 4 تمامـا آنلاین نیست !!!

You can play offline if you wish , with Drivatars

رالف فولتن !

دیدن این تصویر همـ به همه پیشنهاد میشه ، از نظر من آرامبخش ترین تصویر دنیاست :D

DfXKhkZWkAA8Iar.jpg

آخرین ویرایش:
آپدیت جدید هم معرفی شد.
همچنان خبری از expansion بعدی نیست، ماشین های اضافه شده هم بیشتر برای mini هستند (4 مدل mini جدید به بازی اضافه شد)... meh =((
البته جا داره بگیم بالاخره apollo IE به بازی اضافه شده و تو سیسزن بهار بعد از 50 درصد کردن festival playlist قابل آزاد کردن هست :) (البته سر آپدیت قبلی هم لیک شده بود این ماشین) و Maserati MC12 Versione corsa (خیلی برای این هایپ نشدم MC12 همین الان هم معمولیش هست تو بازی هم forza edition داره، این ماشین مدلش همونه، من منتظر ماشین جدید بودم)
مهمترین تغییرات تو بازی هم اضافه شدن costume adventure برای آنلاین بازی هست (دیگه لازم نیست حتما شانسی بازی کنی و دقیقا میشه تو mode مورد نظر خودتون بازی پیدا کنید!) حالا همین قضیه از اول تو FH3 بوده به هر شکل... (میشه مثلا مدل مسابقه رو انتخاب کنید مثل road, dirt و ... میشه کلاس مسابقه ها رو تعیین کرد A, B, S1 و ... اینکه free roam rush داشته باشید یا نه و collision رو فعال یا غیر فعال کنید!)
مهمترین چیزی هم که اضافه شده یک روش جدید برای جلو گیری از wall riding هست! به این صورت که ماشین شما ghost میشه و برای مدت کوتاهی سرعت محدود میکنه اگر Wall ride کنید، به جز این هم یک سری پیشگیری برای افرادی که از قصد سر پیچ ها به بقیه میکوبن به جای سرعت کم کردن شده، به طور کلی در صورت اختلاف سرعت زیاد ماشین سریع تر ghost میشه! یک چیزی دیگه هم دیدم این بود که مثلا اگر کسی فرد دیگه رو به سمت دیواری چیزی حل بده، اون فردی که داری حل داده میشه ghost میشه.... این آخری دیگه مسخره هست! خوب بعضی وقتی آدم سعی میکنه از موقعیتی که داره حفاظت کنه دیگه! بازی که همش best lap نیست، یک مقداری هم کل کل کردن باید باشه دیگه!
درکل منتظر expansion بودم بیشتر... کمی نا امید شدم. امید وارم سری بعدی دیگه معرفی کنند....

View attachment 106198View attachment 106199View attachment 106200

تو سرعت بالا برا شما بازی اینجوری میشه ؟ فقط مختص این قسماتییه که پوشش گیاهی دارن رو اسفالت و مسیر های گلی و خاکی هیچ مشکلی ندارم ....
برای من پیش نیومده تا الان، بعد از آپدیت البته fortune island نرفتم.
این حرکتی که اومدن برای مولتی کوبیدن تو دیوار و اینا پنالتی گذاشتن جالب کرده بازی رو! بازی هارکور تر شده! نفر اولم باشی، یک لحظه حواست نباشه به دیوار بگیری کلی عقب میفتی! یک چیز جالب تو مولتی اگر دونفر با امتیاز مساوی اول در نهایت مثلا اول شند، تو لیست فقط یکی اول میخوره و اون یکی دوم، ولی در واقعیت هر دو اول شدن! من خودم امروز داشتم رنک میزدم، آخر کار من و یک نفر دیگه با 76 امتیاز اول شدیم، ولی من تو لیستی که آخر نشون میداد نفر دوم بودم، ولی آخر کار که میگه Winner فلانی بود، عکس خودم رو اورد!

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
برای من پیش نیومده تا الان، بعد از آپدیت البته fortune island نرفتم.
این حرکتی که اومدن برای مولتی کوبیدن تو دیوار و اینا پنالتی گذاشتن جالب کرده بازی رو! بازی هارکور تر شده! نفر اولم باشی، یک لحظه حواست نباشه به دیوار بگیری کلی عقب میفتی! یک چیز جالب تو مولتی اگر دونفر با امتیاز مساوی اول در نهایت مثلا اول شند، تو لیست فقط یکی اول میخوره و اون یکی دوم، ولی در واقعیت هر دو اول شدن! من خودم امروز داشتم رنک میزدم، آخر کار من و یک نفر دیگه با 76 امتیاز اول شدیم، ولی من تو لیستی که آخر نشون میداد نفر دوم بودم، ولی آخر کار که میگه Winner فلانی بود، عکس خودم رو اورد!
سیستم پنالتی بهترین کاری بود که اینا میتونستن بکنن خیلی خوشحالم برا بازی واقعا ساپورت اینا بی نظیره چند وقت دیگه هم اکسپنشن دیگش میاد تا اون موقع رس بازی رو میکشم

• Like
Reactions: ArefTheGreat
دوستان من یه ایکس باکس وان اس گرفتم وقتی فورزا هوریزون ۴ رو اجرا میکنم کیفیت بسیار پایینه بافتها ضعیف هستن. تلویزیون من سونی D650 هست. میشه دوستان راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟

دوستان من یه ایکس باکس وان اس گرفتم وقتی فورزا هوریزون ۴ رو اجرا میکنم کیفیت بسیار پایینه بافتها ضعیف هستن. تلویزیون من سونی D650 هست. میشه دوستان راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟

یه عکس بگیر ببینیم چه شکلیه
تنظیمات گرافیکی اونجوری که نداره بازی روی ایکس باکس که بخوای تغییر بدی بافت گرافیکی بهتر بشه
بعید میدونم مشکل هم از تلویزیون باشه

روی بازی های دیگه این مشکل نداری؟

• Like
Reactions: Maad_empire
Forza Horizon 4 Screenshot 2019.05.11 - 18.01.49.27.jpg

اقا خواهشا یـ تستی بنزید تو سرعت بالا ببنیند این طوری میشه بازی یا نه واقعا داره میره رو اعصابم بازی رو از هارد به SSD انتقال دادم بازم همین مشکل رو دارم ! رو هارد موقعی که فلش بک میزنم فقط قشنگ 4 ثانیه طول میکشه که تکسچرا از Low لود بشه به Ultra یعنی چهار مرحله تو 4 ثانیه تکسچرا از بی کیفیت به Ultra تبدیل میشن به جای اینکه بدون تاخیر سریع لود بشن !

View attachment 106351

اقا خواهشا یـ تستی بنزید تو سرعت بالا ببنیند این طوری میشه بازی یا نه واقعا داره میره رو اعصابم بازی رو از هارد به SSD انتقال دادم بازم همین مشکل رو دارم ! رو هارد موقعی که فلش بک میزنم فقط قشنگ 4 ثانیه طول میکشه که تکسچرا از Low لود بشه به Ultra یعنی چهار مرحله تو 4 ثانیه تکسچرا از بی کیفیت به Ultra تبدیل میشن به جای اینکه بدون تاخیر سریع لود بشن !
نه والا برای من توی سرعت بالای 200 هم هیچ مشکلی نداره
و اینکه چرا gpu داره 56 درصدش استفاده میشه !!!! بنظرم یه تست benchmark بگیر ببین مشکل از سخت افزاره شاید

نه والا برای من توی سرعت بالای 200 هم هیچ مشکلی نداره
و اینکه چرا gpu داره 56 درصدش استفاده میشه !!!! بنظرم یه تست benchmark بگیر ببین مشکل از سخت افزاره شاید
رو تنظیمات Ultra هستش (فرقی نداره با تنظیمات تا خر خره بالا هم همین وضعه) و فریم رو 45 قفل کردم تا CPU گلوگاه نشه و لگ بزنه واسه همین مصرف GPU پایینه ! قبلا اینجوری نبود ! شما مطمئنی با همین دوربین تست کردی ؟

رو تنظیمات Ultra هستش (فرقی نداره با تنظیمات تا خر خره بالا هم همین وضعه) و فریم رو 45 قفل کردم تا CPU گلوگاه نشه و لگ بزنه واسه همین مصرف GPU پایینه ! قبلا اینجوری نبود ! شما مطمئنی با همین دوربین تست کردی ؟
اره الان دوباره تست کردم فقط یه چند بار وقتی خواستم Photo mode رو باز کنم برای نیم ثانیه شایدم کمتر تکسچر اینطوری شد توی rewind هم درسته همچی تنظیماتم رو اولتراس

اره الان دوباره تست کردم فقط یه چند بار وقتی خواستم Photo mode رو باز کنم برای نیم ثانیه شایدم کمتر تکسچر اینطوری شد توی rewind هم درسته همچی تنظیماتم رو اولتراس
الان این وضعیت منه :

رو تنظیمات Low هستش فرقی نداره رو بالاترین تنظیمات هم همین وضعه ! چند روز پیش که بازی میکردم (قبل اپدیت جدید) فقط موقع Rwind کردن یـ لحظه سریع تکسچرا لود میشدن (صدم ثانیه ای) ولی الان قشنگ یـ ثانیه طول میکشه ! اونم تو چند مرحله !

واقعا عجیبه کل اینترنت رو زیر رو کردم هیشکی مشکل من رو نداره ! هر کاری بگید کردم درایور انویدیا رو پاک کردم دوباره نصب کردم بازی رو از نو نصب کردم دیتا تنظیماتش رو پاک کردم به تنظیمات بازی تو درایور ور رفتم Page File رو کم و زیاد کردم هیچی به هیچی ! وضعیت بازی بدتر شده برام قشنگ 10 ثانیه طول میکشه تا لود بشه تکسچرا ! فقط هم مشکلش پوشش گیاهیه ! تا بود یـ مدت باید از دست هنگ کردن ها میکشیدم حالا که داشتم چند روز با بازی حال میکردم این مشکل ! اعصاب نذاشته برام ...

واقعا عجیبه کل اینترنت رو زیر رو کردم هیشکی مشکل من رو نداره ! هر کاری بگید کردم درایور انویدیا رو پاک کردم دوباره نصب کردم بازی رو از نو نصب کردم دیتا تنظیماتش رو پاک کردم به تنظیمات بازی تو درایور ور رفتم Page File رو کم و زیاد کردم هیچی به هیچی ! وضعیت بازی بدتر شده برام قشنگ 10 ثانیه طول میکشه تا لود بشه تکسچرا ! فقط هم مشکلش پوشش گیاهیه ! تا بود یـ مدت باید از دست هنگ کردن ها میکشیدم حالا که داشتم چند روز با بازی حال میکردم این مشکل ! اعصاب نذاشته برام ...
کامل درک میکنم، یک مدت اول که بازی رو خریده بودم، اکی بود، بعد دیگه به live وصل نمیشد، مجبور شدم برم سر DNS عوض کردن، بعدش هم که الکی الکی کل save بازیم پرید، هنوزم بعضی وقتا میشه میرم تو بازی با اینکه ultimate upgrade هم گرفتم ماشین های DLC ها رو میگه باید بخری که باید یک بار بیام از microsoft store بزنم همه دوباره دانلود بشن.... بازی خیلی اذیت میکنه، ولی حداقل به من وقتی درست اجرا میشه کلی حال میده، من اونقدر هاردکور پلیر نیستم برم سر FM7 یا مثلا asseto corsa یا PC2 ولی الان تقریبا تنها بازیی که انجام میدم اینه، (حالا یک مقدار کمی هم For honor) نه دیگه اونقدرا وقت بازی هست، نه زیاد تحمل بازی کردن دارم. کل تفریحم همین بازی تو این بازه از زندگی الان :)
در هر صورت امیدوارم این لینک، اگر تا الان ندیدش، بهت کمک کنه، گرچه مشکل شما کمی متفاوت هست.

کامل درک میکنم، یک مدت اول که بازی رو خریده بودم، اکی بود، بعد دیگه به live وصل نمیشد، مجبور شدم برم سر DNS عوض کردن، بعدش هم که الکی الکی کل save بازیم پرید، هنوزم بعضی وقتا میشه میرم تو بازی با اینکه ultimate upgrade هم گرفتم ماشین های DLC ها رو میگه باید بخری که باید یک بار بیام از microsoft store بزنم همه دوباره دانلود بشن.... بازی خیلی اذیت میکنه، ولی حداقل به من وقتی درست اجرا میشه کلی حال میده، من اونقدر هاردکور پلیر نیستم برم سر FM7 یا مثلا asseto corsa یا PC2 ولی الان تقریبا تنها بازیی که انجام میدم اینه، (حالا یک مقدار کمی هم For honor) نه دیگه اونقدرا وقت بازی هست، نه زیاد تحمل بازی کردن دارم. کل تفریحم همین بازی تو این بازه از زندگی الان :)
در هر صورت امیدوارم این لینک، اگر تا الان ندیدش، بهت کمک کنه، گرچه مشکل شما کمی متفاوت هست.
والا منم همینجوری یـ هفته ای هست چسبیدم به بازی حالا اینجوری داره میره رو اعصابم ! نمیدونم واقعا چی بگم ساپورت کانتنت اینا هر چقدر خوبه واسه بازی از اون تیم فنی و مسئول برطرف کردن مشکلات بازی افتضاحه هنوزم هستن کسایی که بازی براشون کرش میکنه خودم هم چند بار برام تو این چند وقته کرش کرده برا یکی میزنن درست میکنن برا یکی میزنن خراب میکنن ! همش هم بیشتر مال این استور خراب شده ماکروسافت با پلتفرم مصخره Univesal App ****** هستش ! نمیدونم چی بگم اون پست رو هم دیده بودم قبلا دردی دوا نمیکنه :(

• Like
این ویدئو رو از بازی ببینید طرف واسه wall-riding ضبط کرده یـ تیکش تو شهر ـه تکسچرای روی زمین به درستی لود نمیشن پس مشکل از اپدیت جدید بازی ولی چرا هیشکی هیچی ریپورت نداده این مشل رو جای تعجب داره !

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or