Xbox Forza Horizon 4

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
DfW4dzwW4AEVPcd.jpg

خب بالـاخره به آروزیـه دیرینـه امـ رسیدمـ ... :D

! Welcome to beautiful , historic Britain Horizon
دوستان و فورتزا فن هایـه عزیز طبق پیش بینیها شماره جدید هورایزن در کنفرانس E3 مایکروسافت رونمایی شد !
واقعا از هر نظـر فراتر از انتظارات ظاهر شد ... از فصول داینامیک بگیر یا دنیایه مشترک و قابلیت خرید خونـه و گاراژ
خب از کاور کار شروع کنیمـ : بعد از فورتـزا موتوراسپورت شماره پنج و مکلارن P1 باز قرعه دوباره به نامـ
مکلارن افتاد تا با McLaren Senna هوش از سر ببره ! مدل ماشین 2019 هست و به تعداد محدود تولید شده
معرفیش 10 دسامبر سال 2017 بود و رونماییه واقعیش در نمایشگاه اتومبیل ژنـو در سال 2018 !
تولید همـ محدود هست و بیش تر از 500 دستگاه تولید نمیشه ، متاسفانه یک خبر بد واسه اون دسته از دوستان دارمـ که قصد خرید داشتن ... سولد آوت شده :D
همونطور که از اسمش پیداست مکلارن سنا در پاسداشت آیرتون سنـا تولید شده ...
راننده فرمول یک برزیلیـ که سه بار با مکلارن در سال هایـه 1988 و 1990 و 1991 قهرمان مسابقات فرمول یک شد !

Our family is extremely proud of the naming of the new Ultimate Series McLaren Senna
! This is the first project that really connects with Ayrton's racing spirit and performance

برونـو سنا برادرزاده آیرتون سنا !

مکلارن سنا 837 هزاردلـار قیمت داره و تحویلش همـ از سه ماهه سومـ 2018 شروع میشه .

---​
- فورتزا هورایزن 4 با بیش از 450 ماشین عرضه میشه
- با قابلیت Route Creator میتونین مسابقات دلخواه خودتون رو ایجاد کنین
- کاراکترتون رو میتونین کاستومایز کنین ... بیش تـر از 500 آیتمـ واسه این کار در اختیارتون هست
- برای اولین بار در تاریخ این مجموعه تو این شماره شما میتونین ملک و املاک بخرین که همین خرید همـ تاثیر داره تو روند گیمپلیه بازیـ و پرک ها ! بعنوان مثال شما یه کمپانیه تاکسیرانیـ میخرین ، ماموریت هاش رو انجامـ بدین جوایز متفاوت بهتون داده میشه
- کواپ تا شش نفر ساپورت میکنه و سرورهایـه 72 بازیکنه داره !
- اعلامـ شده که طبق رسمـ قدیمـ ، بازی دو تا DLC خواهد داشت
- حیات وحش همـ تو بازی هست و نقشش پررنگ تر از شماره 3 هست !
تا اینجا همین اطلاعات از بازیـ مشخص شده و باید منتظر موند دید که چه سورپرایزهایـه دیگه ای رو میکنن !

فورتـزا هورایزن در روز 2 اکتبر منتشر میشه و از همون روز اول عرضه همـ میاد رو سرویس گیمپَس !
اگه از همین الان پراوردر کنین Formula Drift Car Pack رو بصورت رایگان دریافت میکنین که میتونین همـ تو فورتزا موتوراسپورت هفت استفاده کنین و شماره جدید هورایزن !
دولوکس ادیشن فقط دیجیتالیـه و نسخه فیزیکی نخواهد داشت و شامل کارپس میشه ...
خود کارپس رو بخواین بخرین مجزا 30 $ قیمت داره
التیمیت ادیشن کامل ترین نسخه بازیـه مخصوصا امسال که شامل دو تا DLC همـ میشه که در آینده میاد !
قبلتر از این اکسپنشن ها مجزا فروخته میشدن و قیمت نسخه کاملـه کامل به 130 - 140$ همـ میرسید :D
التیمیت ادیشن کارپک ها رو داره به اضافه VIP Membership و دو تا DLC و دست رسیه زودتـر یعنی از 28 سپتامبر میتونین هورایزن تحربـه کنین !
یک نکته مهمـ : فورتزا هورایزن 4 تمامـا آنلاین نیست !!!

You can play offline if you wish , with Drivatars

رالف فولتن !

دیدن این تصویر همـ به همه پیشنهاد میشه ، از نظر من آرامبخش ترین تصویر دنیاست :D

DfXKhkZWkAA8Iar.jpg

آخرین ویرایش:
چرا یک دور اول شروع کرد به سینک کردن، آخرش failed شد. کامپیوتر رو reset کردم، دوباره شروع کردم، اینبار sync کرد. و وقتی continue رو زدم بازی همون اول رو اورد که باید با senna بری....
یه ایمیلی چیزی به پشتیبانی بازی بده یا تو فروم بازی تاپیک بزار ببین چی میشه، جواب میدن به مشکلات

Sent from my G3112 using Tapatalk

• Like
Reactions: ArefTheGreat
خوب همه چی به سلامتی پرید.
یه ایمیلی چیزی به پشتیبانی بازی بده یا تو فروم بازی تاپیک بزار ببین چی میشه، جواب میدن به مشکلات

خوب همون Failed شدن sync و اینکه من بدش بازی رو بستم باعث پاک شدن save ها میشه. و هیچ راهی هم برای بازیابی level ها یا ماشین های از دست رفته وجود نداره. در ادامه طبق پیشنهادی یک independent advisor بازی رو از Apps & features ریست کردم. که میگفت شاید بدش که بازی رو باز کنی درست بشه. ولی بازی کلا پاک شد. شرمنده از این لفظی که استفاده میکنم، ولی ریدم تو این سیستم مزخرف ماکروسافت که همه چی رو کرده cloud. حالا کلا باید از اول دانلود کنم و بعدش احتمالا بازی رو از اول شروع کنم.

• Like
Reactions: Mahdi444

خوب همون Failed شدن sync و اینکه من بدش بازی رو بستم باعث پاک شدن save ها میشه. و هیچ راهی هم برای بازیابی level ها یا ماشین های از دست رفته وجود نداره. در ادامه طبق پیشنهادی یک independent advisor بازی رو از Apps & features ریست کردم. که میگفت شاید بدش که بازی رو باز کنی درست بشه. ولی بازی کلا پاک شد. شرمنده از این لفظی که استفاده میکنم، ولی ریدم تو این سیستم مزخرف ماکروسافت که همه چی رو کرده cloud. حالا کلا باید از اول دانلود کنم و بعدش احتمالا بازی رو از اول شروع کنم.
ای بابا قاعدتن دیگه خود بازی نباید پاک میشد کل دیتاش پرید؟ دانلود کردنش خودش کلی دردسره دیگه چه برسه شروع از اول... اره واقعا این سیاست هاشون واسه ماها تو این کشور فقط دردسره یه جای درست حسابی زندگی میکردیم دیگه لازم نبود واسه یه گیم زدن اینطوری بدبختی بکشیم.

• Like
واقعا دوست داشتم تو این تاپیک فعالیت کنم. ولی الان سر این قضیه خیلی حالم گرفته شد. مخصوصا که خیلی جلو رفته بودم تو بازی، و خوب یک سری ماشین ها واقعا limited time بوده و دیگه نمیشه بدست اوردشون.
شاید دوباره بازی رو دانلود کنم و دوباره شروع کنم اگر اعصابم بکشه. نمیدونم....
ولی رسما از مپ اصلی بازی فقط 10 تا دونه مسابقه مونده بوده برام، تمام چیزای دیگه تموم شده بود، تمام Stunt ها تمام دریفت ها و.... همه کامل 3 ستاره بود... خونه ها...

• Like

کلا بخش appx مایکی که ترکمونه محضه شما حق داری اما همه ی بازی ها در یک بخش دارای سیو لوکال هم هستن که من همیشه با برنامه ازشون بک اپ می گیرم. اما نکته ی دیگه اینه که در cloud هم بک اپ وجود داره پس با پشتیانیش حرف بزنی شاید بتونن برش گردونن یا اینکه از بخش لوکال برش گردونید بازی رو دوباره نصب کنید من احتمال 90 درصد می دم که می تونید درستش کنید اما باید براش زمان بذارید اصلا شاید دوباره نصبش کنید خودش سیوها رو فیکس کنه.

• Like
بخش مولتی‌پلیر بازی حال نمیده واقعا انتظار داشتم بیشتر سرگرمم کنه این بازی

راستی من دوباره به بازی برگشتم. والا شما رو نمیدونم ولی بازی بسیار برای من جذابه، بعد شما زیادهم بازی نکردی من الان دوباره سر اون قضیه از دست دادن سیو هام بازی رو شروع کردم 75 تا ماشین جمع کردم شما فکر کنم الان 62 تا ماشین داری. به جز این من تا الان 7 روز و 9 ساعت playtime دارم (شما یک روز 8 ساعت). هنوزم برام تازگی داره. حالا اگر علاقه مند بودین بریم مولتی هر از گاهی ولی من هنوز ماشین های درست حسابی زیاد جمع نکردم ممکنه برای هر سبک مسابقه و هر فصلی نتونم خیلی خوب خودمو نشون بدم.

• Like
راستی من دوباره به بازی برگشتم. والا شما رو نمیدونم ولی بازی بسیار برای من جذابه، بعد شما زیادهم بازی نکردی من الان دوباره سر اون قضیه از دست دادن سیو هام بازی رو شروع کردم 75 تا ماشین جمع کردم شما فکر کنم الان 62 تا ماشین داری. به جز این من تا الان 7 روز و 9 ساعت playtime دارم (شما یک روز 8 ساعت). هنوزم برام تازگی داره. حالا اگر علاقه مند بودین بریم مولتی هر از گاهی ولی من هنوز ماشین های درست حسابی زیاد جمع نکردم ممکنه برای هر سبک مسابقه و هر فصلی نتونم خیلی خوب خودمو نشون بدم.
اره من مولتی رو زیاد خیلی بازی نکردم. خیلی آخه پیش میاد که محدودیت ماشین تو انلاین ادونچر طوریه که ماشینی که میخواد رو دارم ولی تیونینگم طوریه که بالاتر از محدودست بعد باید با یه ماشین دیگه برم که به درد اون پیست نمیخوره یا وسط مسابقه یه اشتباهی چیزی پیش میاد از دوم میشم هفتم حس میکنم کلا وقتمو دارم تلف میکنم اونجا

• Like
مصرف رم بازی الکی بالاست همچنان مجبوریم ویندوز اکسپلورر رو ببندیم بعد بازی کنیم نه میشه صدا رو کنترل کرد نه میشه میکسر لانچ کرد

مصرف رم بازی الکی بالاست همچنان مجبوریم ویندوز اکسپلورر رو ببندیم بعد بازی کنیم نه میشه صدا رو کنترل کرد نه میشه میکسر لانچ کرد

بیشتر به خاطر نت ضعیفمون هست که پکیج لاست هم زیاد داره اگر کاری کنی که crc error نداشته باشی دیگه نمی پره الکی بیرون از بازی

صدا هم از قبل بازی تنظیمش کن یا از روی اسپیکر کم یا زیادش کن البته اگر هدفونه که هیچی

• Like
بیشتر به خاطر نت ضعیفمون هست که پکیج لاست هم زیاد داره اگر کاری کنی که crc error نداشته باشی دیگه نمی پره الکی بیرون از بازی

صدا هم از قبل بازی تنظیمش کن یا از روی اسپیکر کم یا زیادش کن البته اگر هدفونه که هیچی
نه این مشکل بخاطر مصرف رم هست تو فروم های خارجی هم خیلی زیاد دیدم اینو داشته باشن. یکی بود که مشکل کرش نداشت، میگفتش که برای اولین باره که 32 گیگ رم داره به کارش میاد

البته اضافه کنم که این کرش کردن بازی ممکنم هست بخاطر رم نباشه :| بعد از اپدیت اخیر موقع بازی کردن سخت افزار رو مانیتور کردم و فهمیدم حداکثر 60 درصد از کل رم رو استفاده میکنه بازی :| حالا نمیدونم اونجا اشتباه زده بود یا بخاطر این بود که یکم تنظیمات گرافیکی رو پایین اوردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or