Xbox Forza Horizon 4

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
DfW4dzwW4AEVPcd.jpg

خب بالـاخره به آروزیـه دیرینـه امـ رسیدمـ ... :D

! Welcome to beautiful , historic Britain Horizon
دوستان و فورتزا فن هایـه عزیز طبق پیش بینیها شماره جدید هورایزن در کنفرانس E3 مایکروسافت رونمایی شد !
واقعا از هر نظـر فراتر از انتظارات ظاهر شد ... از فصول داینامیک بگیر یا دنیایه مشترک و قابلیت خرید خونـه و گاراژ
خب از کاور کار شروع کنیمـ : بعد از فورتـزا موتوراسپورت شماره پنج و مکلارن P1 باز قرعه دوباره به نامـ
مکلارن افتاد تا با McLaren Senna هوش از سر ببره ! مدل ماشین 2019 هست و به تعداد محدود تولید شده
معرفیش 10 دسامبر سال 2017 بود و رونماییه واقعیش در نمایشگاه اتومبیل ژنـو در سال 2018 !
تولید همـ محدود هست و بیش تر از 500 دستگاه تولید نمیشه ، متاسفانه یک خبر بد واسه اون دسته از دوستان دارمـ که قصد خرید داشتن ... سولد آوت شده :D
همونطور که از اسمش پیداست مکلارن سنا در پاسداشت آیرتون سنـا تولید شده ...
راننده فرمول یک برزیلیـ که سه بار با مکلارن در سال هایـه 1988 و 1990 و 1991 قهرمان مسابقات فرمول یک شد !

Our family is extremely proud of the naming of the new Ultimate Series McLaren Senna
! This is the first project that really connects with Ayrton's racing spirit and performance

برونـو سنا برادرزاده آیرتون سنا !

مکلارن سنا 837 هزاردلـار قیمت داره و تحویلش همـ از سه ماهه سومـ 2018 شروع میشه .

---​
- فورتزا هورایزن 4 با بیش از 450 ماشین عرضه میشه
- با قابلیت Route Creator میتونین مسابقات دلخواه خودتون رو ایجاد کنین
- کاراکترتون رو میتونین کاستومایز کنین ... بیش تـر از 500 آیتمـ واسه این کار در اختیارتون هست
- برای اولین بار در تاریخ این مجموعه تو این شماره شما میتونین ملک و املاک بخرین که همین خرید همـ تاثیر داره تو روند گیمپلیه بازیـ و پرک ها ! بعنوان مثال شما یه کمپانیه تاکسیرانیـ میخرین ، ماموریت هاش رو انجامـ بدین جوایز متفاوت بهتون داده میشه
- کواپ تا شش نفر ساپورت میکنه و سرورهایـه 72 بازیکنه داره !
- اعلامـ شده که طبق رسمـ قدیمـ ، بازی دو تا DLC خواهد داشت
- حیات وحش همـ تو بازی هست و نقشش پررنگ تر از شماره 3 هست !
تا اینجا همین اطلاعات از بازیـ مشخص شده و باید منتظر موند دید که چه سورپرایزهایـه دیگه ای رو میکنن !

فورتـزا هورایزن در روز 2 اکتبر منتشر میشه و از همون روز اول عرضه همـ میاد رو سرویس گیمپَس !
اگه از همین الان پراوردر کنین Formula Drift Car Pack رو بصورت رایگان دریافت میکنین که میتونین همـ تو فورتزا موتوراسپورت هفت استفاده کنین و شماره جدید هورایزن !
دولوکس ادیشن فقط دیجیتالیـه و نسخه فیزیکی نخواهد داشت و شامل کارپس میشه ...
خود کارپس رو بخواین بخرین مجزا 30 $ قیمت داره
التیمیت ادیشن کامل ترین نسخه بازیـه مخصوصا امسال که شامل دو تا DLC همـ میشه که در آینده میاد !
قبلتر از این اکسپنشن ها مجزا فروخته میشدن و قیمت نسخه کاملـه کامل به 130 - 140$ همـ میرسید :D
التیمیت ادیشن کارپک ها رو داره به اضافه VIP Membership و دو تا DLC و دست رسیه زودتـر یعنی از 28 سپتامبر میتونین هورایزن تحربـه کنین !
یک نکته مهمـ : فورتزا هورایزن 4 تمامـا آنلاین نیست !!!

You can play offline if you wish , with Drivatars

رالف فولتن !

دیدن این تصویر همـ به همه پیشنهاد میشه ، از نظر من آرامبخش ترین تصویر دنیاست :D

DfXKhkZWkAA8Iar.jpg

آخرین ویرایش:
گرافیک «زیبای» بازی که فوق العاده است ولی یه سوال من چون فقط x1x دارم، آیا گرافیک بازی رو وان معمولی هم اینقدر زیباست ؟ یا اینکه اختلاف بالاست؟
تفاوت به اندازه یک‌ نسله .چه از نظر افکتها و تراکم مناظر و چه از نظر فریم ریت و رزولوشن و دراو دیستنس.
دوست عزیز تازه اون ورژن فورزا موتور اسپورت بالاتره گرافیکش نسبت به هورایزن! دموش مجانیه تو استور سرچ کنی هست ۳تا پیست داره و پیست دبی اگه اشتباه نکنم عالی بود.

این‌نکته رو بگم که البته شما حتما میدونید نمایشگر هم ۵۰درصد قضیه هست. یعتی حتما 4K HDR TV نیازه و اگه اولد باشه که بی نظیره.

تفاوت به اندازه یک‌ نسله .چه از نظر افکتها و تراکم مناظر و چه از نظر فریم ریت و رزولوشن و دراو دیستنس.
دوست عزیز تازه اون ورژن فورزا موتور اسپورت بالاتره گرافیکش نسبت به هورایزن! دموش مجانیه تو استور سرچ کنی هست ۳تا پیست داره و پیست دبی اگه اشتباه نکنم عالی بود.

این‌نکته رو بگم که البته شما حتما میدونید نمایشگر هم ۵۰درصد قضیه هست. یعتی حتما 4K HDR TV نیازه و اگه اولد باشه که بی نظیره.
بله tv خیلی با کیفیتی دارم lg uf85000 که متاسفانه hdr نیست :|

• Like
Reactions: Only Xbox
سلام دوستان عزیز خواهشا با 18 صفحه تاپیک رو زیر خاکی نکنین
بازی بی نهایت دل نشنینه و بنده این بازی رو بهتر از درایور کلاب و گرن توریسمو و همه نسخه های قدیمی ریسینگ میدونم و اصلا فکرشو نمیکردم که اینقدر یک بازی بتونه خوب باشه و ادم رو تشنه کنه برای کلکسیونر شدنه ماشین

سلام دوستان عزیز خواهشا با 18 صفحه تاپیک رو زیر خاکی نکنین
بازی بی نهایت دل نشنینه و بنده این بازی رو بهتر از درایور کلاب و گرن توریسمو و همه نسخه های قدیمی ریسینگ میدونم و اصلا فکرشو نمیکردم که اینقدر یک بازی بتونه خوب باشه و ادم رو تشنه کنه برای کلکسیونر شدنه ماشین
کاملا موافقم بازی کلی میشه دربارش صحبت های سازنده بشه و حیف هست که بره زیر خاک.
راستی الان 3 روز از season زمستون هم گذشت، حتما maserati levante رو برین آزاد کنین، با اینکه مثل بقیه ماشین های شاسی بلند خیلی شخصی سازی ظاهری نداره، ولی خیلی خدایی ماشین قشنگیه.
من فصل پاییز نرسیدم کامل seasonal event ها رو برم، اون لباس مسابقه رو از دست دادم که مال event آنلاین بود.... یک بازی رفتم افتدام تو یک تیم نوب، کلا اکیپی اخر بودن، من یک بار اول یک بار دوم یک بار چهارم تموم کردم، نشد که برنده شیم، وقتم هم اجازه نداد دوباره تست کنمش، ولی دقیقا ضعیف ترین آداما همیشه وایمستن تا آخر بازی، یکی دیگه بود خوب بود ولی بعد از همون مسابقه اول که ما دوتا اول دوم بودیم بازی رو ول کرد رفت. ولی بعضیا میان مثلا بازی اجازه میده ماشین تا rank S1 یا همون 900 تو مسابقه باشه، بعد میاد با ماشین 754 تو بازی، بعد بازی رو هم تا آخر ادامه میده، خوب معلومه نمیتونه کاری بکنه، حالا جالبیش اینه تو این event ها به ازای هر نفر با هر ماشینی یک Drivatar با رنک 3 عدد کمتر از اون ماشین تو مسابقه هست، بعد این آقا حتی انقدر بازیش بد بود بازم آخر بود حتی این Drivatar مشابه خودش رو هم نمیشد بگیره، این که هیچی یکی دیگه بود در کنار این آقا با ماشین rank 900 تو رسیدن به مقام آخر رقابت میکرد. بعد هر دو نفر هم تو مسابقه بودن، خوب همین دو نفر یعنی 1200 امتیاز تیم مقابل از ما جلوتره....

• Like
Reactions: hossein gamer
کاملا موافقم بازی کلی میشه دربارش صحبت های سازنده بشه و حیف هست که بره زیر خاک.
راستی الان 3 روز از season زمستون هم گذشت، حتما maserati levante رو برین آزاد کنین، با اینکه مثل بقیه ماشین های شاسی بلند خیلی شخصی سازی ظاهری نداره، ولی خیلی خدایی ماشین قشنگیه.
من فصل پاییز نرسیدم کامل seasonal event ها رو برم، اون لباس مسابقه رو از دست دادم که مال event آنلاین بود.... یک بازی رفتم افتدام تو یک تیم نوب، کلا اکیپی اخر بودن، من یک بار اول یک بار دوم یک بار چهارم تموم کردم، نشد که برنده شیم، وقتم هم اجازه نداد دوباره تست کنمش، ولی دقیقا ضعیف ترین آداما همیشه وایمستن تا آخر بازی، یکی دیگه بود خوب بود ولی بعد از همون مسابقه اول که ما دوتا اول دوم بودیم بازی رو ول کرد رفت. ولی بعضیا میان مثلا بازی اجازه میده ماشین تا rank S1 یا همون 900 تو مسابقه باشه، بعد میاد با ماشین 754 تو بازی، بعد بازی رو هم تا آخر ادامه میده، خوب معلومه نمیتونه کاری بکنه، حالا جالبیش اینه تو این event ها به ازای هر نفر با هر ماشینی یک Drivatar با رنک 3 عدد کمتر از اون ماشین تو مسابقه هست، بعد این آقا حتی انقدر بازیش بد بود بازم آخر بود حتی این Drivatar مشابه خودش رو هم نمیشد بگیره، این که هیچی یکی دیگه بود در کنار این آقا با ماشین rank 900 تو رسیدن به مقام آخر رقابت میکرد. بعد هر دو نفر هم تو مسابقه بودن، خوب همین دو نفر یعنی 1200 امتیاز تیم مقابل از ما جلوتره....
دمت گرم من الان لول 120 هستم چه جالب پس باید کل اونت رو بری تا مازراتی رو بده بخش های که به صورت نیو ازاد میشن که خب مشخصه ولی اون بخش های که اخر اینکه کل مسابقات اون بخش رو تموم کردی میان و روشون یک ساعت هست رو خوب متوجه نشدم خصوصا اونجای که نوشته مثلا اکسپرت و اینا

دمت گرم من الان لول 120 هستم چه جالب پس باید کل اونت رو بری تا مازراتی رو بده بخش های که به صورت نیو ازاد میشن که خب مشخصه ولی اون بخش های که اخر اینکه کل مسابقات اون بخش رو تموم کردی میان و روشون یک ساعت هست رو خوب متوجه نشدم خصوصا اونجای که نوشته مثلا اکسپرت و اینا
دوست عزیز اون آخرش جایزه ها هست که خیلی هم به قول شما طول میکشه، ببین کلا که 3 تا مسابقه باید بدی، حالا اگر solo بری که اجبرای نیست پشت هم باشه ولی فکر کنم اگر pvp یا co-op بری اولی رو شروع کنی 2 تای دیگه هم پشتش شروع میشه و اینکه هر فصل کلا یک مسابقه گروهی آنلاین داره که رقیب البته drivatar هست (البته روی سخت ترین درجه سختی موجود unbeatable) این از این. برای مسابقه های solo شما باید درجه سختی هوش مصنوعی بازی رو حداقل گذاشته باشی روی expert که کامل جایزه ها اون سری رو بگیری. تمرین کنی کم کم دستت میاد، و خود بازی اصلا بعد از یک مئت پیشنهاد میده که درجه سختی رو ببری بالا. من الان خودم روی unbeatable میرم، بدون هیچ کمکی فقط rewind و Driving line سر پیچا و البته دنده اتوماتیک. دنده رو دارم کم کم البته میرم برای manual ولی هنوز به خصوص توی آنلاین بعضی جا ها اصلا یادم میره دنده بدم. مخصوصا جا های خیلی حیاطی. این rewind هم اصلا باید کلا خاموش کرد. آدم باید سعی کنه درصد خطا کم باشه که تو آنلاین بیشتر حواسش جمع باشه. ولی باز خودم هنوز حوصله ندارم ریسک کنم.

بچه راستی فصل بعدی رو هم از دست ندین! ford gt hot wheels edition رو میخواد بده. ماشین های hot wheels رسما از نادرترین ماشین های بازی هستن! کلا هم تو auction house پیدا نمیشن. یک سوالی حالا، شما بودین forzathon 600 point تا میدادین که این hummer H1 رو آزاد کنین؟ ارزش داره واقعا؟

• Like
Reactions: hossein gamer
بله tv خیلی با کیفیتی دارم lg uf85000 که متاسفانه hdr نیست :|
دوست عزیز همون HDR خیلی مهمه و خیلی تو نور پردازی مثلا مشعل تو بازی یا اتیش و گردخاک و رنگ بافتها تفاوت داره .یبار حتما اکس باکستو به یک تی وی hdr وصل کن و خودت قضاوت کن .
از طرفی نمیگم تلویزیون بدی داری ولی برای one x کمه و خیلی با کیفیت نسبت به مدلهای فعلی نیست. پنلش led هست و oled نیست و hdr نداره
و از طرفی اگرم اشتباه نکنم این کد مدل مونتاژه ایرانه .کیفیت به مراتب پایین تری نسبت به اجناس اصلی داره و یک‌سری امکاناتشم‌حذف میشه مثل رسیور .از بانه سری بعد تهیه کنید و طرجیحا ال جی نباشه چون خیلی خرابی داشته.
بنظرم اگه میتونی oled 4k hdr بردار و تا چندین سال خودتو راحت کن یا حدااقل یک مدل 4k hdr و حتما hdr 10 ساپورت کنه.

• Like
Reactions: shooshcity
دوست عزیز همون HDR خیلی مهمه و خیلی تو نور پردازی مثلا مشعل تو بازی یا اتیش و گردخاک و رنگ بافتها تفاوت داره .یبار حتما اکس باکستو به یک تی وی hdr وصل کن و خودت قضاوت کن .
از طرفی نمیگم تلویزیون بدی داری ولی برای one x کمه و خیلی با کیفیت نسبت به مدلهای فعلی نیست. پنلش led هست و oled نیست و hdr نداره
و از طرفی اگرم اشتباه نکنم این کد مدل مونتاژه ایرانه .کیفیت به مراتب پایین تری نسبت به اجناس اصلی داره و یک‌سری امکاناتشم‌حذف میشه مثل رسیور .از بانه سری بعد تهیه کنید و طرجیحا ال جی نباشه چون خیلی خرابی داشته.
بنظرم اگه میتونی oled 4k hdr بردار و تا چندین سال خودتو راحت کن یا حدااقل یک مدل 4k hdr و حتما hdr 10 ساپورت کنه.
ای بابا دوست عزیز همین روهم سه سال پیش از هندیجان گرفتم با قیمت اونموقع، مدلش هم درست میگین یه صفر زیاد گذاشتم، فرداهم قراره با یه تی وی سونی اچ دی آر رو تست کنم امیدوارم تفاوت کم باشه

• Like
ای بابا دوست عزیز همین روهم سه سال پیش از هندیجان گرفتم با قیمت اونموقع، مدلش هم درست میگین یه صفر زیاد گذاشتم، فرداهم قراره با یه تی وی سونی اچ دی آر رو تست کنم امیدوارم تفاوت کم باشه
اره واقعا گرون شده

• Like
درود بر همه
دوستان کسی مشکل دسته با این بازی داره؟
من هر کاری می کنم نمی تونم با دسته بازی کنم از XOutput استفاده می کنم ولی وقتی میرم داخل بازی وقتی دکمه های رو دسته رو کلیک می کنم هی سویچ میشه بین کیبورد و دسته و اصلا مار نمی کنه

درود بر همه
دوستان کسی مشکل دسته با این بازی داره؟
من هر کاری می کنم نمی تونم با دسته بازی کنم از XOutput استفاده می کنم ولی وقتی میرم داخل بازی وقتی دکمه های رو دسته رو کلیک می کنم هی سویچ میشه بین کیبورد و دسته و اصلا مار نمی کنه
سلام دوست عزیز من شرمنده درست متوجه نشدم. شما از چه دسته ای استفاده میکنین؟ مشکل مشابه شما رو منم داشتم ولی دسته من ds4 هست و با ds4windows کار میکنم. ولی دقیقا اوایل این مشکل رو داشتم. دو راه برای حلش پیدا کردم. (راه دوم رو هفته پیش دیدم و برای من خیلی راحت تر هست) من فعلا سفر هستم. از تو گوشی برام سخته کامل توضیح بدم چون گزینه های مورد نیاز رو باید از کامپیوتر بخونم دقیق به شما بگم. ولی مشکل یک جورایی به این بر میگرده که شما اگر هم تو device manager نگاه کنین این دسته قبل از اجرای برنامه شبیه ساز دسته تو device manager هست ولی بعد‌از اجرا خود برنامه اون دسته رو مثلا به‌عنوان دسته xbox one به کامپیوتر میشناسونه. شما باید کاری کنین که فقط به همون عنوان دسته xbox one برای شما باقی بمونه نه هر دو گزینه.
ویرایش ۱: خوب من یک سرچ هم کردم مشکل شما رو، لینک زیر رو هم پیدا کردم. دقیقا هم همونی بود که گفتم. راه حلی که دادن رو تست کنین. اگر نشد من فردا براتون سعی میکنم بهتر توضیح بدم.
بچه ها من وقتی میرم تو بازی بعد از چند دقیقه میپره بیرون کسی راهی بلده درست بشه من نسخه اشتراکی گرفتم
‌‌
مشکل شما خیلی مشکل شایعی هست لطفا همین تاپیک رو مطالعه کنین جوابتون توش هست. بنده چون این مشکل رو شخصا نداشتم پیگیر هم نبودم. ولی چند صفحه قبل تر توضیح داده شده. درضمن حتما بازی رو به آخرین ورژن آپدیت بکنین.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or