Xbox Forza Horizon 4

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
DfW4dzwW4AEVPcd.jpg

خب بالـاخره به آروزیـه دیرینـه امـ رسیدمـ ... :D

! Welcome to beautiful , historic Britain Horizon
دوستان و فورتزا فن هایـه عزیز طبق پیش بینیها شماره جدید هورایزن در کنفرانس E3 مایکروسافت رونمایی شد !
واقعا از هر نظـر فراتر از انتظارات ظاهر شد ... از فصول داینامیک بگیر یا دنیایه مشترک و قابلیت خرید خونـه و گاراژ
خب از کاور کار شروع کنیمـ : بعد از فورتـزا موتوراسپورت شماره پنج و مکلارن P1 باز قرعه دوباره به نامـ
مکلارن افتاد تا با McLaren Senna هوش از سر ببره ! مدل ماشین 2019 هست و به تعداد محدود تولید شده
معرفیش 10 دسامبر سال 2017 بود و رونماییه واقعیش در نمایشگاه اتومبیل ژنـو در سال 2018 !
تولید همـ محدود هست و بیش تر از 500 دستگاه تولید نمیشه ، متاسفانه یک خبر بد واسه اون دسته از دوستان دارمـ که قصد خرید داشتن ... سولد آوت شده :D
همونطور که از اسمش پیداست مکلارن سنا در پاسداشت آیرتون سنـا تولید شده ...
راننده فرمول یک برزیلیـ که سه بار با مکلارن در سال هایـه 1988 و 1990 و 1991 قهرمان مسابقات فرمول یک شد !

Our family is extremely proud of the naming of the new Ultimate Series McLaren Senna
! This is the first project that really connects with Ayrton's racing spirit and performance

برونـو سنا برادرزاده آیرتون سنا !

مکلارن سنا 837 هزاردلـار قیمت داره و تحویلش همـ از سه ماهه سومـ 2018 شروع میشه .

---​
- فورتزا هورایزن 4 با بیش از 450 ماشین عرضه میشه
- با قابلیت Route Creator میتونین مسابقات دلخواه خودتون رو ایجاد کنین
- کاراکترتون رو میتونین کاستومایز کنین ... بیش تـر از 500 آیتمـ واسه این کار در اختیارتون هست
- برای اولین بار در تاریخ این مجموعه تو این شماره شما میتونین ملک و املاک بخرین که همین خرید همـ تاثیر داره تو روند گیمپلیه بازیـ و پرک ها ! بعنوان مثال شما یه کمپانیه تاکسیرانیـ میخرین ، ماموریت هاش رو انجامـ بدین جوایز متفاوت بهتون داده میشه
- کواپ تا شش نفر ساپورت میکنه و سرورهایـه 72 بازیکنه داره !
- اعلامـ شده که طبق رسمـ قدیمـ ، بازی دو تا DLC خواهد داشت
- حیات وحش همـ تو بازی هست و نقشش پررنگ تر از شماره 3 هست !
تا اینجا همین اطلاعات از بازیـ مشخص شده و باید منتظر موند دید که چه سورپرایزهایـه دیگه ای رو میکنن !

فورتـزا هورایزن در روز 2 اکتبر منتشر میشه و از همون روز اول عرضه همـ میاد رو سرویس گیمپَس !
اگه از همین الان پراوردر کنین Formula Drift Car Pack رو بصورت رایگان دریافت میکنین که میتونین همـ تو فورتزا موتوراسپورت هفت استفاده کنین و شماره جدید هورایزن !
دولوکس ادیشن فقط دیجیتالیـه و نسخه فیزیکی نخواهد داشت و شامل کارپس میشه ...
خود کارپس رو بخواین بخرین مجزا 30 $ قیمت داره
التیمیت ادیشن کامل ترین نسخه بازیـه مخصوصا امسال که شامل دو تا DLC همـ میشه که در آینده میاد !
قبلتر از این اکسپنشن ها مجزا فروخته میشدن و قیمت نسخه کاملـه کامل به 130 - 140$ همـ میرسید :D
التیمیت ادیشن کارپک ها رو داره به اضافه VIP Membership و دو تا DLC و دست رسیه زودتـر یعنی از 28 سپتامبر میتونین هورایزن تحربـه کنین !
یک نکته مهمـ : فورتزا هورایزن 4 تمامـا آنلاین نیست !!!

You can play offline if you wish , with Drivatars

رالف فولتن !

دیدن این تصویر همـ به همه پیشنهاد میشه ، از نظر من آرامبخش ترین تصویر دنیاست :D

DfXKhkZWkAA8Iar.jpg

آخرین ویرایش:
پیشنهاد می کنم حتما بازی رو با فرمان g920 یا g29 لاجیتک بازی کنید خیلی لذتش بیشتره حتی مدل تکان های فرمان یا لغزش هاش با شدتش در افرودش برای 1 ماشین اسپورت با شاسی کاملا فرق داره هر چند بازی سخت تر می شه اما لذتشم چند برابر می شه اینم تنظیمات من هست بعد از کلی ور رفتن باهاش به نظرم بهترین فعلا همینه

Attachments

• Screenshot (395).png
    Screenshot (395).png
    1.4 MB · مشاهده: 60
  • Like
Reactions: wii baz
دوستان من تازه چند روزه بازی رو شروع کردم
بیشتر هم افلاینم
خواستم بدونم چطوری فصل ها عوض میشه. تو افلاین و انلاین چطوری فصلا عوض میشه
و خواستم بدونم افلاین باشم چه چیزهایی رو از دست میدم. انلاین بودن تو بازی چه مزیتی داره؟
در کل راهنمایی یا چیزی برا تازکار ها هست بگین

این عکس رو هم از طرف من داشته باشید:Dواقعا زیباست محیط های این بازی.
fxt9_forza_horizon_4_1_6_2019_10_54_40_pm.png

ببین مشکل اصلی از explorer.exe است شما اونو ببندی وقتی بازی بازه کرش نمی کنه
یه اسکریپت bat هم هست که اونو بزنی خودش explorer رو می بنده بازی رو باز می کنه بعد خروج بازی هم explorer رو باز می کنه اسکریپته هم اینه
Code:
@echo off

START explorer.exe shell:appsFolder\Microsoft.SunriseBaseGame_8wekyb3d8bbwe!SunriseReleaseFinal
TIMEOUT /T 70 /NOBREAK
taskkill /f /im explorer.exe

:LOOP
TASKLIST | FIND /I "FORZAHORIZON4" >nul 2>&1
IF ERRORLEVEL 1 (
GOTO CONTINUE
) ELSE (
ECHO fh4 is still running
TIMEOUT /T 5
GOTO LOOP
)

:CONTINUE

START explorer.exe
EXIT
شما اینو تو نوتپد کپی کن به اسم مثلا a.bat ذخیره کن روش دوبار کلیک کن حله

دمت گرم مشکلم حل شد بالاخره
فقط بازی فول اسکرین نمیشه چرا

این عکس رو هم از طرف من داشته باشید:Dواقعا زیباست محیط های این بازی.
fxt9_forza_horizon_4_1_6_2019_10_54_40_pm.png
Noice
من بازی رو تو همین تعطیلات گرفتم (البته مستقیم از اکانت خودم نه اشتراکی) ولی پولم نرسید که ultimate edition بگیرم. منم دلم furtune island میخواد اینارو میزارین که.... ایشالا در اینده نزدیک ultimate edition upgrade رو میگیرم ولی
1 , 2 - آقا من الان کل drift هارو 3 ستاره کردم بد بازم نوشته برای لول 11 شدن drift skill باید 5000 تا دیگه امیتاز جمع کنم، یا برای Cross country الان لول 10 هستم زده 19400 تا دیگه تا لول 11 مونده، ولی من تمام exhibition های cross country رو کامل رفتم و اول شدم. drift که احتمال میدم باید DLC رو بگیرم که بتونم کاملش کنم، برای cross country چطور ولی چون تقریبا 25 درصد از فاصله لول 10 تا 11 رو رفتم، همین جوری باید مسابقه تکراری بدم تا بتونم برم لول بعدی؟
3- یک سوال دیگه VIP pass که رو ultimate edition هست کدوم خونه ها رو مجانی میده که اونارو نگیرم؟ و یک سوال دیگه من الان VIP pass رو میشه جدا بگیرم، بعدا برام رو ultimate edition upgrade تخفیف میخوره؟ چون یکی از زیر مجموعه هاشو دارم یا نه؟ مثلا apple store اینجوری هست که از یک bundle یک سری برنامه هارو داشته باشی قیمت باندل برات کمتر میشه، یا حتی استیم هم اینجوری هست اگه اشتباه نکنم، اینجا هم اینجوریه؟
4- speed trap ها و speed zone ها لیدر بورد چرا اینجوریه؟ چطوری ملت رکرد زدن با ماشین رنک 200 مثلا 560km/h یعنی Cheater اینا داره بازی؟
5- برای من الان 2 تا barn find هم مونده یکی که فکر کنم با خرید یکی از خونه ها پیدا میشه، آخری میشه برای فصل بهار؟ من از تابستون جوین شدم آخه :)
در آخر هم حیف انقدر هر دو تاپیک این بازی چه اینجا چه خود قسمت xbox غیر فعاله....
پ.ن. نقل قول پاسخ دوست عزیز فقط به همون اولین کلمه پست بر میگرده، نه کل پست.

دوستان من تازه چند روزه بازی رو شروع کردم
بیشتر هم افلاینم
خواستم بدونم چطوری فصل ها عوض میشه. تو افلاین و انلاین چطوری فصلا عوض میشه
و خواستم بدونم افلاین باشم چه چیزهایی رو از دست میدم. انلاین بودن تو بازی چه مزیتی داره؟
در کل راهنمایی یا چیزی برا تازکار ها هست بگین
ابتدای بازی چندتا مرحله که بری فصل ها عوض میشن و این ربطی به انلاین بودن نداره. چون می خواد تمام فصول رو بهت اموزش بده
بعد از این مراحل، در حالت افلاین اگر سری مسابقات رو بری و در نهایت باس اون فصل رو شکست بدی فصل دوباره عوض میشه:D
تو حالت آنلاین هر هفته( هر 7 روز یک بار) فصل عوض میشه برای همه و یک سری مسابقه ها اضافه میشند و یک سری هم غیر فعال میشه.
تفاوت اصلی هم بین انلاین و افلاین دو چیز هستش، یکی رو که بالا اشاره کردم، یک سری مسابقه ها اضافه و کم میشند و دومی هم سری مسابقه های انلاین محور هستش که با بقیه بازی می کنی دیگه
که اون هم فکر کنم گلد می خواد:D
اها یک سری مسابقه هم داره به اسمه Forzathon که بیشتر ماموریتی هستش ولی نمی دونم این هم گلد می خواد یا نه:D
لول!! یک قابلیت دیگه هم به صورت فصلی Barn Finds داره. البته نمی دونم میمونن برای فصل های بعد یا نه:D

• Like
Reactions: Saeed PM
Noice
من بازی رو تو همین تعطیلات گرفتم (البته مستقیم از اکانت خودم نه اشتراکی) ولی پولم نرسید که ultimate edition بگیرم. منم دلم furtune island میخواد اینارو میزارین که.... ایشالا در اینده نزدیک ultimate edition upgrade رو میگیرم ولی
1 , 2 - آقا من الان کل drift هارو 3 ستاره کردم بد بازم نوشته برای لول 11 شدن drift skill باید 5000 تا دیگه امیتاز جمع کنم، یا برای Cross country الان لول 10 هستم زده 19400 تا دیگه تا لول 11 مونده، ولی من تمام exhibition های cross country رو کامل رفتم و اول شدم. drift که احتمال میدم باید DLC رو بگیرم که بتونم کاملش کنم، برای cross country چطور ولی چون تقریبا 25 درصد از فاصله لول 10 تا 11 رو رفتم، همین جوری باید مسابقه تکراری بدم تا بتونم برم لول بعدی؟
3- یک سوال دیگه VIP pass که رو ultimate edition هست کدوم خونه ها رو مجانی میده که اونارو نگیرم؟ و یک سوال دیگه من الان VIP pass رو میشه جدا بگیرم، بعدا برام رو ultimate edition upgrade تخفیف میخوره؟ چون یکی از زیر مجموعه هاشو دارم یا نه؟ مثلا apple store اینجوری هست که از یک bundle یک سری برنامه هارو داشته باشی قیمت باندل برات کمتر میشه، یا حتی استیم هم اینجوری هست اگه اشتباه نکنم، اینجا هم اینجوریه؟
4- speed trap ها و speed zone ها لیدر بورد چرا اینجوریه؟ چطوری ملت رکرد زدن با ماشین رنک 200 مثلا 560km/h یعنی Cheater اینا داره بازی؟
5- برای من الان 2 تا barn find هم مونده یکی که فکر کنم با خرید یکی از خونه ها پیدا میشه، آخری میشه برای فصل بهار؟ من از تابستون جوین شدم آخه :)
در آخر هم حیف انقدر هر دو تاپیک این بازی چه اینجا چه خود قسمت xbox غیر فعاله....
پ.ن. نقل قول پاسخ دوست عزیز فقط به همون اولین کلمه پست بر میگرده، نه کل پست.

اصلا اگر نسخه ی التیمیت نگیری بازی نکنی بهتره التیمتش 1 جور چیت می مونه که نخری بازی هم خیلی سخت تر می شه هم الافیت بیشتر می شه هم کمتر سورس می گیری

سلام، کسی تونسته فورمولا دریفت کار رو نصب کنه؟
همراه با Standard Edition هستش، من دو ماهه سعی میکنم نصب نمیشه، بی خیالش شدم دیگه.
منم تازگی همین نسخه استاندارد رو گرفتم، والا برای من از همون اول که دانلود رو شروع کردم اضافه شد، وقتی دانلود هم خود اصلی بازی هم تمام شد، اونم همراهش کامل شد. کار خاصی براش نکردم. تو ماشیناش هم dodge viper واقعا عالیه، من با اون همه drift zone هارو کامل کردم، چه جاده معمولی چه offroad.
کلی میگم تاپیک تقریبا مرده، بیشتر حرفا در حد مشکلات ریختن بازی یا show-off اینکه من برین فرمون بگیرین، برین ultimate بگیرین. (یک جورایی یکی مثل من با هزار زور باید الان ریز ریز پس انداز کنه، از اینور اونور بزنه بازی معمولی رو بگیره، وگرنه کی بدش میاد با فرمون بازی کنه یا نسخه کامل بازی رو بگیره)
راستی update جدید هم 2 روز دیگه میاد! رنک مولتی چندین من والا تازه از پریروز اول بازی های مولتی رو شروع کردم الان رسیدم 17 کلی (1059). شما برای مولتی تو هر کلاس از چیا استفاده میکنین؟ خوش به حال اونایی که رسیدن رنک 1، فعلا ford capri FE رو خیلی کمتر کسی داره، در واقع نادرترین ماشین بازی هست یک جورایی. چند بار به طور محدود فقط مثل اینکه forzthon shop اورده بوده. یکی هم سر global lunch بازی بوده.
اینم patch note بازیه اگه کسی خاصت، Free for all قرار هست اضافه بشه برای مولتی :)
FH4 Release Notes: January 15th, 2019
Forza Motorsport - Forza Week in Review 1-11-19

آخرین ویرایش:
خوب آپدیت جدید بازی هم بلاخره اومد (برای من حجم 4.28 Gb بود اگه اشتباه نکنم) و فصل تابستون هم دوباره شروع شده!
یک خبر خوب هم که پک ماشین های mitsubishi هم به بازی اضافه شده و برای همه مجانیه، الان فقط lexus و toyota جاشون اینجا خالی هست، و البته یک سری hyper car و super car های خاص مثلا ماشین جدید W motors که fenyr باشه یا مثلا trion nemesis یا بعضی lambo های خاص مثل egoista یا lamborghini terzo millennio که فقط من این جور ماشین ها رو توی Asphalt دیدم. دیگه اینکه توی آپدیت بازی به نظر match making بازی بهتر شده، سریع تر بازی برای من پیدا میکنه.

خوب آپدیت جدید بازی هم بلاخره اومد (برای من حجم 4.28 Gb بود اگه اشتباه نکنم) و فصل تابستون هم دوباره شروع شده!
یک خبر خوب هم که پک ماشین های mitsubishi هم به بازی اضافه شده و برای همه مجانیه، الان فقط lexus و toyota جاشون اینجا خالی هست، و البته یک سری hyper car و super car های خاص مثلا ماشین جدید W motors که fenyr باشه یا مثلا trion nemesis یا بعضی lambo های خاص مثل egoista یا lamborghini terzo millennio که فقط من این جور ماشین ها رو توی Asphalt دیدم. دیگه اینکه توی آپدیت بازی به نظر match making بازی بهتر شده، سریع تر بازی برای من پیدا میکنه.

بله برای فرزا 7 با گیرز 4 هم باز اپدیت اومده ما نخوایم برای اینا دیگه اپدیت نیاد باید کی رو ببینیم؟

• Like
Reactions: ArefTheGreat
ابتدای بازی چندتا مرحله که بری فصل ها عوض میشن و این ربطی به انلاین بودن نداره. چون می خواد تمام فصول رو بهت اموزش بده
بعد از این مراحل، در حالت افلاین اگر سری مسابقات رو بری و در نهایت باس اون فصل رو شکست بدی فصل دوباره عوض میشه:D
تو حالت آنلاین هر هفته( هر 7 روز یک بار) فصل عوض میشه برای همه و یک سری مسابقه ها اضافه میشند و یک سری هم غیر فعال میشه.
تفاوت اصلی هم بین انلاین و افلاین دو چیز هستش، یکی رو که بالا اشاره کردم، یک سری مسابقه ها اضافه و کم میشند و دومی هم سری مسابقه های انلاین محور هستش که با بقیه بازی می کنی دیگه
که اون هم فکر کنم گلد می خواد:D
اها یک سری مسابقه هم داره به اسمه Forzathon که بیشتر ماموریتی هستش ولی نمی دونم این هم گلد می خواد یا نه:D
لول!! یک قابلیت دیگه هم به صورت فصلی Barn Finds داره. البته نمی دونم میمونن برای فصل های بعد یا نه:D

رفیق من بخاطر فورزا میخوام ایکس باکس بخرم الان موندم وان اس بگیرم یا وان معمولی ، تفاوتی داره تو اجرا یا نه؟ بعدش هکی باشه نمیشه آنلاین شد؟ خودم پلی 4 دارم ولی از ایکس باکس چیزی نمیدونم

رفیق من بخاطر فورزا میخوام ایکس باکس بخرم الان موندم وان اس بگیرم یا وان معمولی ، تفاوتی داره تو اجرا یا نه؟ بعدش هکی باشه نمیشه آنلاین شد؟ خودم پلی 4 دارم ولی از ایکس باکس چیزی نمیدونم
منم به خاطر این بازی دیروز one s خریدم
اول این رو بگم واسه کسی که ریسینگ بازه پلتفرم پلی استیشن غیر از وقت تلف کردن چیزی نداره...اینو بعد 4 سال تحمل انواع و اقسام ریسینگ های مسخره رو ps4 دارم میگم

لامصب به محض این که forza horizon 4 و forza 7 رو بازی کردم وارد یک بعد دیگه شدم...واقعا رو دست forza ریسینگ نداریم

بین one s و one معمولی از لحاظ اجرای بازی فرقی نیست ولی شما سعی کن کنسول one s بگیری چون جدیدتره و از دسته جدید بگیر تا طراحی سیستم خنک کننده و داشتن نویز کمتر خیلی بهتره از مدل های قدیمی
بازی های هکی هم که رو کنسول میریزن قابلیت بازی آنلاین نداره...به نت وصل شی بازی قفل میشه

احیانا اگر تلوزیون 4k داری سعی کن هر جور شده بری سراغ xbox one x...این کنسول یک چیزی مشابه ps4 pro هستش منتها با قدرت خیلی بیشتر از ps4 pro
یکبار forza horizon 4 رو با کیفیت 4k تو one x بازی کنی دیدت نسبت به زندگی عوض میشه
خودم tv قدیمی و full hd دارم وگرنه 100 درصد one x میگرفتم...الانم که قیمت tv های 4k جوری شده که آدم میترسه نگاهشون کنه

Sent from my DRA-LX2 using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or