Xbox Forza Horizon 4

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
DfW4dzwW4AEVPcd.jpg

خب بالـاخره به آروزیـه دیرینـه امـ رسیدمـ ... :D

! Welcome to beautiful , historic Britain Horizon
دوستان و فورتزا فن هایـه عزیز طبق پیش بینیها شماره جدید هورایزن در کنفرانس E3 مایکروسافت رونمایی شد !
واقعا از هر نظـر فراتر از انتظارات ظاهر شد ... از فصول داینامیک بگیر یا دنیایه مشترک و قابلیت خرید خونـه و گاراژ
خب از کاور کار شروع کنیمـ : بعد از فورتـزا موتوراسپورت شماره پنج و مکلارن P1 باز قرعه دوباره به نامـ
مکلارن افتاد تا با McLaren Senna هوش از سر ببره ! مدل ماشین 2019 هست و به تعداد محدود تولید شده
معرفیش 10 دسامبر سال 2017 بود و رونماییه واقعیش در نمایشگاه اتومبیل ژنـو در سال 2018 !
تولید همـ محدود هست و بیش تر از 500 دستگاه تولید نمیشه ، متاسفانه یک خبر بد واسه اون دسته از دوستان دارمـ که قصد خرید داشتن ... سولد آوت شده :D
همونطور که از اسمش پیداست مکلارن سنا در پاسداشت آیرتون سنـا تولید شده ...
راننده فرمول یک برزیلیـ که سه بار با مکلارن در سال هایـه 1988 و 1990 و 1991 قهرمان مسابقات فرمول یک شد !

Our family is extremely proud of the naming of the new Ultimate Series McLaren Senna
! This is the first project that really connects with Ayrton's racing spirit and performance

برونـو سنا برادرزاده آیرتون سنا !

مکلارن سنا 837 هزاردلـار قیمت داره و تحویلش همـ از سه ماهه سومـ 2018 شروع میشه .

---​
- فورتزا هورایزن 4 با بیش از 450 ماشین عرضه میشه
- با قابلیت Route Creator میتونین مسابقات دلخواه خودتون رو ایجاد کنین
- کاراکترتون رو میتونین کاستومایز کنین ... بیش تـر از 500 آیتمـ واسه این کار در اختیارتون هست
- برای اولین بار در تاریخ این مجموعه تو این شماره شما میتونین ملک و املاک بخرین که همین خرید همـ تاثیر داره تو روند گیمپلیه بازیـ و پرک ها ! بعنوان مثال شما یه کمپانیه تاکسیرانیـ میخرین ، ماموریت هاش رو انجامـ بدین جوایز متفاوت بهتون داده میشه
- کواپ تا شش نفر ساپورت میکنه و سرورهایـه 72 بازیکنه داره !
- اعلامـ شده که طبق رسمـ قدیمـ ، بازی دو تا DLC خواهد داشت
- حیات وحش همـ تو بازی هست و نقشش پررنگ تر از شماره 3 هست !
تا اینجا همین اطلاعات از بازیـ مشخص شده و باید منتظر موند دید که چه سورپرایزهایـه دیگه ای رو میکنن !

فورتـزا هورایزن در روز 2 اکتبر منتشر میشه و از همون روز اول عرضه همـ میاد رو سرویس گیمپَس !
اگه از همین الان پراوردر کنین Formula Drift Car Pack رو بصورت رایگان دریافت میکنین که میتونین همـ تو فورتزا موتوراسپورت هفت استفاده کنین و شماره جدید هورایزن !
دولوکس ادیشن فقط دیجیتالیـه و نسخه فیزیکی نخواهد داشت و شامل کارپس میشه ...
خود کارپس رو بخواین بخرین مجزا 30 $ قیمت داره
التیمیت ادیشن کامل ترین نسخه بازیـه مخصوصا امسال که شامل دو تا DLC همـ میشه که در آینده میاد !
قبلتر از این اکسپنشن ها مجزا فروخته میشدن و قیمت نسخه کاملـه کامل به 130 - 140$ همـ میرسید :D
التیمیت ادیشن کارپک ها رو داره به اضافه VIP Membership و دو تا DLC و دست رسیه زودتـر یعنی از 28 سپتامبر میتونین هورایزن تحربـه کنین !
یک نکته مهمـ : فورتزا هورایزن 4 تمامـا آنلاین نیست !!!

You can play offline if you wish , with Drivatars

رالف فولتن !

دیدن این تصویر همـ به همه پیشنهاد میشه ، از نظر من آرامبخش ترین تصویر دنیاست :D

DfXKhkZWkAA8Iar.jpg

آخرین ویرایش:
اونو که خودم میدونم MFAA رو میگم که ظاهرا یـ تکنیکی هست واسه بهود AA مخصوصا در مقایسه با MSAA

اینو ببین :

پ.ن :من میگم خدایا چرا بازی با x2 خیلی بهتره AA ـش نگو MFAA تو پنل انویدیا روشن بوده !
ظاهرا MFAA رو خود انویدیا معرفی کرده بعنوان جایگزین آینده‌ی MS. انگار این متد بار کمتری روی کارت گرافیک اعمال میکنه پرفورمنس بهتری هم میده.
این لینک کلی توضیح داده:

NVIDIA Multi-Frame Sampled Anti-Aliasing (MFAA) Performance on GTX 970

Sent from my G3112 using Tapatalk

• Like
Reactions: TeTration
چی هست این ؟

یه تکنیک AA متعلق به انودیاس هست که با روشن کردنش میتونی MSAA بیشتری بگیری بدون اینکه افت پرفورمنس محسوسی داشته باشی
مثلا اگه تو بازی MSAA 2X باشه و MFAA هم روشن باشه عملا کیفیتی معادل MSAA 4X میگیری با همون فریم ریت 2X !
راستی اگه فعالش کردی با AC Odyssey مشکل داره و تصویرشو خراب میکنه برای اون بازی خاص باید خاموشش کنی

البته فریم ریت من هم روی 4 هم 8 ثابت رو 60 هست تغیر نمیکنه
emoji848.png
و اینکه تو تنظیمات بازی یه گزینه MFAA بود فک کنم از همونجا بشه فعال کرد بجای پنل انویدیا
فقط اینکه فک کنم باید یه فکری برای کولر cpu بکنم تو اون تنظیمات میانگین دمای cpu حدود 67 بود که خب از یکم پایین تر تا یکم بالاتر بازی میکرد تا حداکثر 74 هم رفت ولی کارت گرافیک با اینکه لود 100 بود فک هاش فک کنم با 50-60 درصد توان داشتن کار میکردن

چون V Sync روشنه و فریم روی 60 قفله و الا 8x و 4x وحشنتاک نفاوت فریم دارن (لااقل توی بازی های دیگه ای که من تست کردم اینطور بود)

• Like
Reactions: Mahdi444
شما اشتباهتون اینه که گذاشتید گرافیک داینامیک باشه هر چی msaa بدید به جاش از گرافیک زده می شه تا فریم ثابت بمونه یا از رزولوشن می زنه شماها خاموشش کنید بعدم تازه برید کلی از اپشن هاش از الترا بالاترم تنظیم می شه بعد بهتون می گم فریم می ده یا نه:D

178.22.122.100 این DNS رو فقط قسمت Preferred وارد کن اوک میشهView attachment 98752
شما با‌ این DNS میتونید به‌ قسمت انلاین بازی دسترسی پیدا کنید ؟ من اون اوایل با DNS کل مپ برام پر میشد از پلیر ولی الان نه با این DNS نه با چیز شکن هیچکدوم نمیتونم وصل بشم به سرورای‌ بازی .....

شما با‌ این DNS میتونید به‌ قسمت انلاین بازی دسترسی پیدا کنید ؟ من اون اوایل با DNS کل مپ برام پر میشد از پلیر ولی الان نه با این DNS نه با چیز شکن هیچکدوم نمیتونم وصل بشم به سرورای‌ بازی .....
آره وصل میشم .صد در صد از ISP هست عوضش کن

آره وصل میشم .صد در صد از ISP هست عوضش کن
با ایرانسل امتحان کردم بازم همینجور بود کلا فقط به قسمت مالتی پلیر و اونت های بازی دسترسی دارم ! مثلا میتونم forzathon رو تکمیل کنم یا از اسکین های ملت که واسه ماشینا میسازن استفاده کنم ولی مالتی پلیر نه !!! شما موقع لود کردن اسکین ها تو بخش دیزاین چقدر طول میکشه تا لود بشن همشون ؟ من قشنگ 30 ثانیه باید صبر کنم تا لود بشن از تمام پهنای باند اینترنت استفاده نمیکنه !

دوستان من کار پس رو گرفتم
اینهفته پیغام اومد که سیتروئن ds و vw t پیکاپ انلاک شده، تو استور رفتم نبود برای خرید،! فورزا تنها هم چیز دیگه بود، چلنجهای مپ هم همه رو رفتم، دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم و از کجا این دوتا ماشین انلاک میشه، الان تو بخش ریس بازی هم هست ولی هیچ جایی نیست که بشه خرید یا چلنجی که بهت بدتش!!!!
دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن
اینم عکس پیغامش:

Attachments

• Screenshot_۲۰۱۸۱۲۲۵-۱۳۲۳۲۵.png
    Screenshot_۲۰۱۸۱۲۲۵-۱۳۲۳۲۵.png
    650.6 KB · مشاهده: 22
  • 12-24-2018_3-27-04_PM-qwadou5j.png
    12-24-2018_3-27-04_PM-qwadou5j.png
    3.2 MB · مشاهده: 35
یه تکنیک AA متعلق به انودیاس هست که با روشن کردنش میتونی MSAA بیشتری بگیری بدون اینکه افت پرفورمنس محسوسی داشته باشی
مثلا اگه تو بازی MSAA 2X باشه و MFAA هم روشن باشه عملا کیفیتی معادل MSAA 4X میگیری با همون فریم ریت 2X !
راستی اگه فعالش کردی با AC Odyssey مشکل داره و تصویرشو خراب میکنه برای اون بازی خاص باید خاموشش کنی

چون V Sync روشنه و فریم روی 60 قفله و الا 8x و 4x وحشنتاک نفاوت فریم دارن (لااقل توی بازی های دیگه ای که من تست کردم اینطور بود)
این MFAA باید هر بار روشن کنی ؟ چون خود به خود خاموش میشه

این MFAA باید هر بار روشن کنی ؟ چون خود به خود خاموش میشه

اصلا باید از پنل انویدیا اعمالش کنی که دیگه off شدنی نیست.

ما نخوایم بازی هر چند وقت یکبار تنظیمات بازی مو برگردونه به حالت دیفالت باید کی رو دقیقا ببینیم؟

با ایرانسل امتحان کردم بازم همینجور بود کلا فقط به قسمت مالتی پلیر و اونت های بازی دسترسی دارم ! مثلا میتونم forzathon رو تکمیل کنم یا از اسکین های ملت که واسه ماشینا میسازن استفاده کنم ولی مالتی پلیر نه !!! شما موقع لود کردن اسکین ها تو بخش دیزاین چقدر طول میکشه تا لود بشن همشون ؟ من قشنگ 30 ثانیه باید صبر کنم تا لود بشن از تمام پهنای باند اینترنت استفاده نمیکنه !
ببین تردوت اوکیه یا نه
برو بخش تنطیمات شبکه در ایکس باکس لابو ببین ارور تردو نزده برات

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
داداش منم مشکل شما رو داشتم
دیتای بازی رو از کجا میگیری؟
من از dlfox گرفتم اینجوری میشد
بعد یکی یه روش از نحوه دانلود دیتا از استور مایکروسافت به طور مستقیم با دانلود منجر بهم نشون داد، منم مستقیم دیتا رو از سرور مایکروسافت با دانلود منجر دانلود کردم، نصبیدم بازی رو و الان بدون مشکل بازی میکنم
شماره تلگرام بفرست ویدیو اموزشی رو برات ارسال کنم یا تو گوگل سرچ کن
ویدیوی اموزشی برای سایت شهرسخت افزار هستش
1 فایل اینجا هست بزن درست می شه اگر نت استیبل باشه پکیج لاست نده این شکلی نمی شه

کدوم فایل !!!!!!!

الان یعنی هیچ کدوم از شماها مشکل کرش ندارین ؟ مگه میشه تمام دنیا این مشکل رو دارن که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or