Xbox Forza Horizon 4

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
DfW4dzwW4AEVPcd.jpg

خب بالـاخره به آروزیـه دیرینـه امـ رسیدمـ ... :D

! Welcome to beautiful , historic Britain Horizon
دوستان و فورتزا فن هایـه عزیز طبق پیش بینیها شماره جدید هورایزن در کنفرانس E3 مایکروسافت رونمایی شد !
واقعا از هر نظـر فراتر از انتظارات ظاهر شد ... از فصول داینامیک بگیر یا دنیایه مشترک و قابلیت خرید خونـه و گاراژ
خب از کاور کار شروع کنیمـ : بعد از فورتـزا موتوراسپورت شماره پنج و مکلارن P1 باز قرعه دوباره به نامـ
مکلارن افتاد تا با McLaren Senna هوش از سر ببره ! مدل ماشین 2019 هست و به تعداد محدود تولید شده
معرفیش 10 دسامبر سال 2017 بود و رونماییه واقعیش در نمایشگاه اتومبیل ژنـو در سال 2018 !
تولید همـ محدود هست و بیش تر از 500 دستگاه تولید نمیشه ، متاسفانه یک خبر بد واسه اون دسته از دوستان دارمـ که قصد خرید داشتن ... سولد آوت شده :D
همونطور که از اسمش پیداست مکلارن سنا در پاسداشت آیرتون سنـا تولید شده ...
راننده فرمول یک برزیلیـ که سه بار با مکلارن در سال هایـه 1988 و 1990 و 1991 قهرمان مسابقات فرمول یک شد !

Our family is extremely proud of the naming of the new Ultimate Series McLaren Senna
! This is the first project that really connects with Ayrton's racing spirit and performance

برونـو سنا برادرزاده آیرتون سنا !

مکلارن سنا 837 هزاردلـار قیمت داره و تحویلش همـ از سه ماهه سومـ 2018 شروع میشه .

---​
- فورتزا هورایزن 4 با بیش از 450 ماشین عرضه میشه
- با قابلیت Route Creator میتونین مسابقات دلخواه خودتون رو ایجاد کنین
- کاراکترتون رو میتونین کاستومایز کنین ... بیش تـر از 500 آیتمـ واسه این کار در اختیارتون هست
- برای اولین بار در تاریخ این مجموعه تو این شماره شما میتونین ملک و املاک بخرین که همین خرید همـ تاثیر داره تو روند گیمپلیه بازیـ و پرک ها ! بعنوان مثال شما یه کمپانیه تاکسیرانیـ میخرین ، ماموریت هاش رو انجامـ بدین جوایز متفاوت بهتون داده میشه
- کواپ تا شش نفر ساپورت میکنه و سرورهایـه 72 بازیکنه داره !
- اعلامـ شده که طبق رسمـ قدیمـ ، بازی دو تا DLC خواهد داشت
- حیات وحش همـ تو بازی هست و نقشش پررنگ تر از شماره 3 هست !
تا اینجا همین اطلاعات از بازیـ مشخص شده و باید منتظر موند دید که چه سورپرایزهایـه دیگه ای رو میکنن !

فورتـزا هورایزن در روز 2 اکتبر منتشر میشه و از همون روز اول عرضه همـ میاد رو سرویس گیمپَس !
اگه از همین الان پراوردر کنین Formula Drift Car Pack رو بصورت رایگان دریافت میکنین که میتونین همـ تو فورتزا موتوراسپورت هفت استفاده کنین و شماره جدید هورایزن !
دولوکس ادیشن فقط دیجیتالیـه و نسخه فیزیکی نخواهد داشت و شامل کارپس میشه ...
خود کارپس رو بخواین بخرین مجزا 30 $ قیمت داره
التیمیت ادیشن کامل ترین نسخه بازیـه مخصوصا امسال که شامل دو تا DLC همـ میشه که در آینده میاد !
قبلتر از این اکسپنشن ها مجزا فروخته میشدن و قیمت نسخه کاملـه کامل به 130 - 140$ همـ میرسید :D
التیمیت ادیشن کارپک ها رو داره به اضافه VIP Membership و دو تا DLC و دست رسیه زودتـر یعنی از 28 سپتامبر میتونین هورایزن تحربـه کنین !
یک نکته مهمـ : فورتزا هورایزن 4 تمامـا آنلاین نیست !!!

You can play offline if you wish , with Drivatars

رالف فولتن !

دیدن این تصویر همـ به همه پیشنهاد میشه ، از نظر من آرامبخش ترین تصویر دنیاست :D

DfXKhkZWkAA8Iar.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز من شرمنده درست متوجه نشدم. شما از چه دسته ای استفاده میکنین؟ مشکل مشابه شما رو منم داشتم ولی دسته من ds4 هست و با ds4windows کار میکنم. ولی دقیقا اوایل این مشکل رو داشتم. دو راه برای حلش پیدا کردم. (راه دوم رو هفته پیش دیدم و برای من خیلی راحت تر هست) من فعلا سفر هستم. از تو گوشی برام سخته کامل توضیح بدم چون گزینه های مورد نیاز رو باید از کامپیوتر بخونم دقیق به شما بگم. ولی مشکل یک جورایی به این بر میگرده که شما اگر هم تو device manager نگاه کنین این دسته قبل از اجرای برنامه شبیه ساز دسته تو device manager هست ولی بعد‌از اجرا خود برنامه اون دسته رو مثلا به‌عنوان دسته xbox one به کامپیوتر میشناسونه. شما باید کاری کنین که فقط به همون عنوان دسته xbox one برای شما باقی بمونه نه هر دو گزینه.
ویرایش ۱: خوب من یک سرچ هم کردم مشکل شما رو، لینک زیر رو هم پیدا کردم. دقیقا هم همونی بود که گفتم. راه حلی که دادن رو تست کنین. اگر نشد من فردا براتون سعی میکنم بهتر توضیح بدم.
‌‌
مشکل شما خیلی مشکل شایعی هست لطفا همین تاپیک رو مطالعه کنین جوابتون توش هست. بنده چون این مشکل رو شخصا نداشتم پیگیر هم نبودم. ولی چند صفحه قبل تر توضیح داده شده. درضمن حتما بازی رو به آخرین ورژن آپدیت بکنین.

دوست عزیز منم این مشکل رو با این بازی داشتم و از همین راهنمایی که ردیت گذاشته استفاده کردم و نشد
بیخود خودتون رو خسته نکنید و ی دسته XBOX360 بگیرید .

• Like
Reactions: ArefTheGreat
درود بر همه
دوستان کسی مشکل دسته با این بازی داره؟
من هر کاری می کنم نمی تونم با دسته بازی کنم از XOutput استفاده می کنم ولی وقتی میرم داخل بازی وقتی دکمه های رو دسته رو کلیک می کنم هی سویچ میشه بین کیبورد و دسته و اصلا مار نمی کنه
مدل دسته چیه؟

دوست عزیز منم این مشکل رو با این بازی داشتم و از همین راهنمایی که ردیت گذاشته استفاده کردم و نشد
1 عدد دسته ی xbox one بگیرید هم دسته ی عالی هست هم اینکه 1 بار هزینه کی کنید 1 عمر لذتش رو می برید.

من تنها بازی که با دسته انجام میدم همین بازی هست ، نمی خوام به خاطر یه بازی کلی هرینه کنم برای خرید دسته xbox ...

دوستان مشکلم حل شد.
مشکل اینجاست که تو راهنمایی که تو سایت ردیت نوشته بودند برای این مشکل یه مرحله رو نگفتند که اگه این مرحله رو انجام بدید مشکلتون حل میشه
دقیقا همه مراحل رو با دقت انجام بدید ولی وقتی رسیدید به مرحله ای که برنامه WhiteKnight Auto Whitelister رو باید اجرا کردید یه نوشته ابی رو خط اول برنامه هست به نام HidCerberus Config Page رو اون کلیک کنید یه صفحه تو مرورگرتون باز میشه ، اونجا بگردید دنبال کنترلرتون ، کنارش یه گذینه به نام remove هست روش کلیک کنید پیغام میده که باید دسته رو یه بار در بیارید دو باره وصل کنید ، بعد که این کار رو انجام دادم بقیه مراحل رو دقیقا عین سایت انجام بدید ، مشکلتون حل میشه ...

• Like
Reactions: s.1

1 عدد دسته ی xbox one بگیرید هم دسته ی عالی هست هم اینکه 1 بار هزینه کی کنید 1 عمر لذتش رو می برید.
والا من با دسته ps4 به راحتی دارم بازی میکنم. تازه یکی از دسته های من از اون سری اولی هاست اون حتی نیازی به ds4windows هم نداره و بدون هیچی با بازی کار میکنه، این دسته سری جدید ها هم که روی تاچپد، لایت بار دارند هم به راحتی با ds4windows تو FH4 جواب میدن. البته قبول دارم دسته خود وان بهتر و بازم راحتتره. ولی یک نفری قرار بود ولنتاین پارسال برام بگیره کوتاهی کرد. الانم قیمت بالا هست دلم نمیاد واقعا اونقدر برای دسته هزینه کنم وقتی کارم با ds4windows را میوفته.

• Like
Reactions: s.1
والا من با دسته ps4 به راحتی دارم بازی میکنم. تازه یکی از دسته های من از اون سری اولی هاست اون حتی نیازی به ds4windows هم نداره و بدون هیچی با بازی کار میکنه، این دسته سری جدید ها هم که روی تاچپد، لایت بار دارند هم به راحتی با ds4windows تو FH4 جواب میدن. البته قبول دارم دسته خود وان بهتر و بازم راحتتره. ولی یک نفری قرار بود ولنتاین پارسال برام بگیره کوتاهی کرد. الانم قیمت بالا هست دلم نمیاد واقعا اونقدر برای دسته هزینه کنم وقتی کارم با ds4windows را میوفته.

در کل اگر برای چنتا بازی محدود هست اره ارزشی نداره اما اگر زیاد گیم می زنید لازمه منم توی ارزونیا الیتش رو خریدم الان فکر کنم 2 تومنی شده که هیچ جوره دیگه نمی ارزه

دسته ps4 هم خوب جواب می ده اما اگر اشتباه نکنم هر سری باید دوباره با ps4 شناشاییش کنی دسته وان که این شکلیه

• Like
دوستان شما بیشتر انلاین بازی میکنید یا افلاین؟ من مراحل افلاینش رو تقریبا تموم کردم یه تعداد کمی فقط ریس جدید مونده تو مپ. همینقدره کلا اضافه نمیشه؟ :| خیلی کم بود که

Sent from my G3112 using Tapatalk

دوستان شما بیشتر انلاین بازی میکنید یا افلاین؟ من مراحل افلاینش رو تقریبا تموم کردم یه تعداد کمی فقط ریس جدید مونده تو مپ. همینقدره کلا اضافه نمیشه؟ :| خیلی کم بود که

والا بیشتر حالش به آنلاینش هست که سعی کنین رنک رو تو هر دوره بالا ببرین، حالا خود بازی اصلی 74 مسابقه تو بخش های مختلف داره، به جز اون 21 street sence داره، دیگه horizon stories ها هست، و اسپیدترپ ها و drift و speed zone ها و Danger sgin ها که سه ستاره بشن. دیگه هر Season هم یک سری seasonal event اضافه میشه. خدایی هم کم نیست، شما بازی رو دیگه خوردی. تموم کنی فقط آنلاین هست و کل کل با بقیه و تمرین روی دست فرمون بهتر و پیدا کردن بهترین ماشینا برای شرایط مختلف.
در نهایت اگر هم خیلی به بازی علاقه دارین برین برای DLC.

• Like
Reactions: Mahdi444
والا بیشتر حالش به آنلاینش هست که سعی کنین رنک رو تو هر دوره بالا ببرین، حالا خود بازی اصلی 74 مسابقه تو بخش های مختلف داره، به جز اون 21 street sence داره، دیگه horizon stories ها هست، و اسپیدترپ ها و drift و speed zone ها و Danger sgin ها که سه ستاره بشن. دیگه هر Season هم یک سری seasonal event اضافه میشه. خدایی هم کم نیست، شما بازی رو دیگه خوردی. تموم کنی فقط آنلاین هست و کل کل با بقیه و تمرین روی دست فرمون بهتر و پیدا کردن بهترین ماشینا برای شرایط مختلف.
در نهایت اگر هم خیلی به بازی علاقه دارین برین برای DLC.
یه سوال دیگه. من از بخش آنلاین seasonal championship و فورزاثون‌لایو رو پیدا کردم... قاعدتا باید یه بخش دیگه هم باشه که بشه با بقیه پلیرها مسابقه داد اون کجاست؟

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز آپدیت جدید بازی هم در حال حاضر با حجم 3.08 گیگ برای کامپیوتر در دسترس هست. همچنین سری جدید فصل های بازی هم همزمان به اومدن آپدیت از امروز شروع میشه. مورادی که تو این آپدیت اضافه میشه به طور خلاصه تو این عکس هست.
95a58aba-9c01-47e0-975b-7c073e441f63.jpg
از این آپدیت به بعد ما برای اولین بار تو سیکل های فصلی بازی مسابقات playgraound games و street scene ها رو هم داریم. یکی از چیزای جالب اضافه شده هم همین horizion story جدید اضافه شده هست که این بار بیشتر مسابقه ها بیشتر تمرکزشون روی skill point جمع کردن هست. فعلا من دوتاشو فقط رفتم نمیدونم جایزه نهایی چیه امیدوارم از اون تاکسی مسخره Story قبلی بهتر باشه ولی. مثل همیشه هم یک سری ماشین جدید اضافه شده. قابل توجه هم هست که این آپدیت آخرین آپدیت مربوط به ماشین های car pass هم هست! شاید جالبترین ماشین های اضافه شده هم از دو مدل Quartz Regalia که البته قبلا یک نسخه ازش تو FH3 بوده اشاره کرد. فقط اینجا ماشین ها convertable هست و یکی هم یک هیولای آفروده که خوشبختانه فقط محدود به car pass هم نیستن این دو ماشین.

منبع
Forza Motorsport - Forza Horizon 4 | Series 6
برای مطالعه ریز تغییرات و بهینه سازی های آپدیت هم از لینک زیر میشه استفاده کنین.
FH4 Release Notes: February 12th, 2019

اگر دوستان پایه هستن میشه ID های همدیگه رو اینجا داشته باشیم اگر خواستین دور همی هر از گاهی مسابقه بدیم. برای شروع ID xbox live من: aref1372 هست. فقط با توجه به اینکه تمام افراد زندگی و مشغله های خودشون رو دارند هیچ تعهدی نسبت به حتما در دسترس بودن نیست و صرفا برای fun دور همی این پیشنهاد رو میدم. (قبلا سر injustice تو همچین گروهی شرکت کردم که خیلی به نظرم جالب نبود و تجربه خوبی نداشتم. ولی امیدوارم باشند افرادی که بتونیم دور همی هر از گاهی کمی خوش بگذرونیم.)

یه سوال دیگه. من از بخش آنلاین seasonal championship و فورزاثون‌لایو رو پیدا کردم... قاعدتا باید یه بخش دیگه هم باشه که بشه با بقیه پلیرها مسابقه داد اون کجاست؟

دوست عزیز شما دکمه Esc روی کیبورد که میزنین، یکی از tab ها هست به اسم online advanture اونجا میشه برای مسابقه آنلاین اقدام کرد. بجز این تمام مسابقه های بازی همون اول که شروع میکنین میشه انتخاب کرد که Solo باشه یا co-op یا PVP. فقط قبلش باید به یک horizon life session وصل باشین. که اونم همون زمانی که بازی رو نگه داشتین توی tab مربوط به horizon life میشه بزنین find a new session که پیدا کنه. برای من حتما باید برای بازی آنلاین DNS های Shecan.ir تنظیم شده باشه (البته 1 ماهی هست که اینجوری شده قبل تر اینجوری نبود) و همین طور تو task manager در قسمت services گزینه IP Helper حتما باید فعال باشه (حواستون باشه این IP Helper خیلی وقتا باز هم خود به خود خاموش میشه، من کلا برای آنلاین بازی کردن بازی های Microsoft store باید این گزینه رو روشن کنم از زمان GeOW4 و FH3 و GeOW:UE همین بوده همشون). غیر از این به سرور های بازی وصل نمیشه. یک راهی هم برای چک کردن این که میشه به سرور ها وصل شین یا خیر هم چک کردن وضعیت network از بخش settings برنامه xbox هست.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز آپدیت جدید بازی هم در حال حاضر با حجم 3.08 گیگ برای کامپیوتر در دسترس هست. همچنین سری جدید فصل های بازی هم همزمان به اومدن آپدیت از امروز شروع میشه. مورادی که تو این آپدیت اضافه میشه به طور خلاصه تو این عکس هست.
از این آپدیت به بعد ما برای اولین بار تو سیکل های فصلی بازی مسابقات playgraound games و street scene ها رو هم داریم. یکی از چیزای جالب اضافه شده هم همین horizion story جدید اضافه شده هست که این بار بیشتر مسابقه ها بیشتر تمرکزشون روی skill point جمع کردن هست. فعلا من دوتاشو فقط رفتم نمیدونم جایزه نهایی چیه امیدوارم از اون تاکسی مسخره Story قبلی بهتر باشه ولی. مثل همیشه هم یک سری ماشین جدید اضافه شده. قابل توجه هم هست که این آپدیت آخرین آپدیت مربوط به ماشین های car pass هم هست! شاید جالبترین ماشین های اضافه شده هم از دو مدل Quartz Regalia که البته قبلا یک نسخه ازش تو FH3 بوده اشاره کرد. فقط اینجا ماشین ها convertable هست و یکی هم یک هیولای آفروده که خوشبختانه فقط محدود به car pass هم نیستن این دو ماشین.

منبع
Forza Motorsport - Forza Horizon 4 | Series 6
برای مطالعه ریز تغییرات و بهینه سازی های آپدیت هم از لینک زیر میشه استفاده کنین.
FH4 Release Notes: February 12th, 2019

اگر دوستان پایه هستن میشه ID های همدیگه رو اینجا داشته باشیم اگر خواستین دور همی هر از گاهی مسابقه بدیم. برای شروع ID xbox live من: aref1372 هست. فقط با توجه به اینکه تمام افراد زندگی و مشغله های خودشون رو دارند هیچ تعهدی نسبت به حتما در دسترس بودن نیست و صرفا برای fun دور همی این پیشنهاد رو میدم. (قبلا سر injustice تو همچین گروهی شرکت کردم که خیلی به نظرم جالب نبود و تجربه خوبی نداشتم. ولی امیدوارم باشند افرادی که بتونیم دور همی هر از گاهی کمی خوش بگذرونیم.)

دوست عزیز شما دکمه Esc روی کیبورد که میزنین، یکی از tab ها هست به اسم online advanture اونجا میشه برای مسابقه آنلاین اقدام کرد. بجز این تمام مسابقه های بازی همون اول که شروع میکنین میشه انتخاب کرد که Solo باشه یا co-op یا PVP. فقط قبلش باید به یک horizon life session وصل باشین. که اونم همون زمانی که بازی رو نگه داشتین توی tab مربوط به horizon life میشه بزنین find a new session که پیدا کنه. برای من حتما باید برای بازی آنلاین DNS های Shecan.ir تنظیم شده باشه (البته 1 ماهی هست که اینجوری شده قبل تر اینجوری نبود) و همین طور تو task manager در قسمت services گزینه IP Helper حتما باید فعال باشه (حواستون باشه این IP Helper خیلی وقتا باز هم خود به خود خاموش میشه، من کلا برای آنلاین بازی کردن بازی های Microsoft store باید این گزینه رو روشن کنم از زمان GeOW4 و FH3 و GeOW:UE همین بوده همشون). غیر از این به سرور های بازی وصل نمیشه. یک راهی هم برای چک کردن این که میشه به سرور ها وصل شین یا خیر هم چک کردن وضعیت network از بخش settings برنامه xbox هست.
ممنون. البته من با دی ان اس های سایت شکن اصلا نمیتونم وصل بشم
بخش انلاین رو یکم بازی کردم این دو روز بنظر جالب و سرگرم کنندست اگه یک سری از این پلیر های نوب اجازه بدن و با سر نیان تو دهن ما موقع پیچیدن :|
البته هنوز بخش رنک واسم باز نشده هرچند باز بشه فکر نکنم اونقدر حرفه ای باشم
ایدی منم اینه رو پی‌سی بازی میکنم
AryAryy

• Like
خوب به سلامتی profile من بعد از یک disk cleanup خود ویندوز پاک شد و میگه بازی رو باید از اول شروع کنم! =(( برگشت گفت باید Data sync بشه که خوب منم زدم sync کرد. بعد هم که بازی رو شروع کردم بازی از اول شروع شد...
#killme
بعد عمری داشتم با یک بازی حال میکردم...... اصلا حوصله ندارم از اول شروع کنم.
:((:((:((

• Like
خوب به سلامتی profile من بعد از یک disk cleanup خود ویندوز پاک شد و میگه بازی رو باید از اول شروع کنم! =(( برگشت گفت باید Data sync بشه که خوب منم زدم sync کرد. بعد هم که بازی رو شروع کردم بازی از اول شروع شد...
#killme
بعد عمری داشتم با یک بازی حال میکردم...... اصلا حوصله ندارم از اول شروع کنم.
:((:((:((
با پروفایل لایو مگه لاگین نمیشی تو بازی؟ اصلا سیو های بازی انلاین ذخیره میشن که. من خودم دوسه بار تا الان کلا بازی رو از اول نصب کردم هر بار هم وصل شدم به اکانت لایو و سیو هام رو ریستور کرده

• Like
با پروفایل لایو مگه لاگین نمیشی تو بازی؟ اصلا سیو های بازی انلاین ذخیره میشن که. من خودم دوسه بار تا الان کلا بازی رو از اول نصب کردم هر بار هم وصل شدم به اکانت لایو و سیو هام رو ریستور کرده

چرا یک دور اول شروع کرد به سینک کردن، آخرش failed شد. کامپیوتر رو reset کردم، دوباره شروع کردم، اینبار sync کرد. و وقتی continue رو زدم بازی همون اول رو اورد که باید با senna بری....

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or