Xbox Forza Horizon 4

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
DfW4dzwW4AEVPcd.jpg

خب بالـاخره به آروزیـه دیرینـه امـ رسیدمـ ... :D

! Welcome to beautiful , historic Britain Horizon
دوستان و فورتزا فن هایـه عزیز طبق پیش بینیها شماره جدید هورایزن در کنفرانس E3 مایکروسافت رونمایی شد !
واقعا از هر نظـر فراتر از انتظارات ظاهر شد ... از فصول داینامیک بگیر یا دنیایه مشترک و قابلیت خرید خونـه و گاراژ
خب از کاور کار شروع کنیمـ : بعد از فورتـزا موتوراسپورت شماره پنج و مکلارن P1 باز قرعه دوباره به نامـ
مکلارن افتاد تا با McLaren Senna هوش از سر ببره ! مدل ماشین 2019 هست و به تعداد محدود تولید شده
معرفیش 10 دسامبر سال 2017 بود و رونماییه واقعیش در نمایشگاه اتومبیل ژنـو در سال 2018 !
تولید همـ محدود هست و بیش تر از 500 دستگاه تولید نمیشه ، متاسفانه یک خبر بد واسه اون دسته از دوستان دارمـ که قصد خرید داشتن ... سولد آوت شده :D
همونطور که از اسمش پیداست مکلارن سنا در پاسداشت آیرتون سنـا تولید شده ...
راننده فرمول یک برزیلیـ که سه بار با مکلارن در سال هایـه 1988 و 1990 و 1991 قهرمان مسابقات فرمول یک شد !

Our family is extremely proud of the naming of the new Ultimate Series McLaren Senna
! This is the first project that really connects with Ayrton's racing spirit and performance

برونـو سنا برادرزاده آیرتون سنا !

مکلارن سنا 837 هزاردلـار قیمت داره و تحویلش همـ از سه ماهه سومـ 2018 شروع میشه .

---​
- فورتزا هورایزن 4 با بیش از 450 ماشین عرضه میشه
- با قابلیت Route Creator میتونین مسابقات دلخواه خودتون رو ایجاد کنین
- کاراکترتون رو میتونین کاستومایز کنین ... بیش تـر از 500 آیتمـ واسه این کار در اختیارتون هست
- برای اولین بار در تاریخ این مجموعه تو این شماره شما میتونین ملک و املاک بخرین که همین خرید همـ تاثیر داره تو روند گیمپلیه بازیـ و پرک ها ! بعنوان مثال شما یه کمپانیه تاکسیرانیـ میخرین ، ماموریت هاش رو انجامـ بدین جوایز متفاوت بهتون داده میشه
- کواپ تا شش نفر ساپورت میکنه و سرورهایـه 72 بازیکنه داره !
- اعلامـ شده که طبق رسمـ قدیمـ ، بازی دو تا DLC خواهد داشت
- حیات وحش همـ تو بازی هست و نقشش پررنگ تر از شماره 3 هست !
تا اینجا همین اطلاعات از بازیـ مشخص شده و باید منتظر موند دید که چه سورپرایزهایـه دیگه ای رو میکنن !

فورتـزا هورایزن در روز 2 اکتبر منتشر میشه و از همون روز اول عرضه همـ میاد رو سرویس گیمپَس !
اگه از همین الان پراوردر کنین Formula Drift Car Pack رو بصورت رایگان دریافت میکنین که میتونین همـ تو فورتزا موتوراسپورت هفت استفاده کنین و شماره جدید هورایزن !
دولوکس ادیشن فقط دیجیتالیـه و نسخه فیزیکی نخواهد داشت و شامل کارپس میشه ...
خود کارپس رو بخواین بخرین مجزا 30 $ قیمت داره
التیمیت ادیشن کامل ترین نسخه بازیـه مخصوصا امسال که شامل دو تا DLC همـ میشه که در آینده میاد !
قبلتر از این اکسپنشن ها مجزا فروخته میشدن و قیمت نسخه کاملـه کامل به 130 - 140$ همـ میرسید :D
التیمیت ادیشن کارپک ها رو داره به اضافه VIP Membership و دو تا DLC و دست رسیه زودتـر یعنی از 28 سپتامبر میتونین هورایزن تحربـه کنین !
یک نکته مهمـ : فورتزا هورایزن 4 تمامـا آنلاین نیست !!!

You can play offline if you wish , with Drivatars

رالف فولتن !

دیدن این تصویر همـ به همه پیشنهاد میشه ، از نظر من آرامبخش ترین تصویر دنیاست :D

DfXKhkZWkAA8Iar.jpg

آخرین ویرایش:
بچه ها، من یک سوالی دارم.
من میخوام فرمون بگیرم بین Logitech G920 Driving Force Racing Whee و G29 موندم!

الان اگه G29 بگیرم مشکلی نداره؟ چون میخوام به PS4 هم وصل کنم G29 میشه ولی نمیدونم برای فورزا حتما باید G920 بگیریم؟ یا G29 هم اوکی هست؟

• Like
Reactions: kamyy
بچه ها، من یک سوالی دارم.
من میخوام فرمون بگیرم بین Logitech G920 Driving Force Racing Whee و G29 موندم!

الان اگه G29 بگیرم مشکلی نداره؟ چون میخوام به PS4 هم وصل کنم G29 میشه ولی نمیدونم برای فورزا حتما باید G920 بگیریم؟ یا G29 هم اوکی هست؟

فرقی نمی کنه اگر فقط برای pc باشه g920 بهتره یکم سازگاریش بیشتره اما در کل برای pc فرق خاصی نداره من g920 گرفتم با اینکه ps4 هم دارم چون ps4 عملا ریسینگ به دردبخوری نداره تازه اگر درست و حسابی روش کار کرده باشن چون این فرمون ها خیلی انرژی لازم داره و باید سازنده هم براش انرژی زیادی گذاشته باشه تا چیز خوبی از اب دربیاد و الا با همون دسته بازی می کنید اما برای forza h4 با صرف انرژی چند ساعته نتیجه ی خیلی خوبی می گیرید برای forza 7 البته بهتر عمل می کنه.

• Like
Reactions: Assassin's Creed
فرقی نمی کنه اگر فقط برای pc باشه g920 بهتره یکم سازگاریش بیشتره اما در کل برای pc فرق خاصی نداره من g920 گرفتم با اینکه ps4 هم دارم چون ps4 عملا ریسینگ به دردبخوری نداره تازه اگر درست و حسابی روش کار کرده باشن چون این فرمون ها خیلی انرژی لازم داره و باید سازنده هم براش انرژی زیادی گذاشته باشه تا چیز خوبی از اب دربیاد و الا با همون دسته بازی می کنید اما برای forza h4 با صرف انرژی چند ساعته نتیجه ی خیلی خوبی می گیرید برای forza 7 البته بهتر عمل می کنه.
دست شما درد نکنه، حالا اصلا ارزش داره بگیرم؟
یه سری هستند تو اینستا ویدیو میزارن خیلی جالب میزنه! من رو یه مدت هوایی کرده بخرم ولی میترسم بگیرم اصلا اینقدر که به نظر میاد جالب نباشه!
دقیقا همین بحث سازگاری بازی باهاش و...

نه قطعا ارزش داره تنظیمات این دوتا بازی هم گذاشتم می تونید استفاده کنید یکم سخت تر از دسته می شه اما لذت بازی قطعا چند برابر می شه. برای فرزا ها یا درت رالی 1 با پراچکت کارز سازگاریش خوبه

باید به سازندگان این بازی جایزه نوبل داد واقعا فوق العاده لذت بخش بود این بازی

یه سوال داشتم از خدمت دوستان و اون اینکه بهنظرتون بازی فورزا موتوراسپورت رو برم بخرم تا نصفش رفته بودم که سیوام پاک شد به نظرتون برم دوباره شروعش کنم
البته من همه بازیها رو تموم میکنم ها به نظرتون میصرفه خصوصا انلاینش به نظرتون هنوز هستن؟؟

• Like
Reactions: ArefTheGreat
نه قطعا ارزش داره تنظیمات این دوتا بازی هم گذاشتم می تونید استفاده کنید یکم سخت تر از دسته می شه اما لذت بازی قطعا چند برابر می شه. برای فرزا ها یا درت رالی 1 با پراچکت کارز سازگاریش خوبه
آقا دست شما درد نکنه، گرفتمش امروز،
فقط یک سوال تنظیمات کجا گذاشتید؟ چون برنامه خودش باز میکنم اکثر بازی ها هست ولی برای فورزا چیزی نیست! تنظیمات هم که تعریف میکنم یه جورین! مثلا فرمون یک کم میپیچونی تو بازی کاملا میپیچه یا اینکه فرمون شدیدا سفت هست!
من البته الان فورزا هورایزن 3 رو دارم، 4 رو گذاشتم بگیره.

• Like
Reactions: s.1
آقا دست شما درد نکنه، گرفتمش امروز،
فقط یک سوال تنظیمات کجا گذاشتید؟ چون برنامه خودش باز میکنم اکثر بازی ها هست ولی برای فورزا چیزی نیست! تنظیمات هم که تعریف میکنم یه جورین! مثلا فرمون یک کم میپیچونی تو بازی کاملا میپیچه یا اینکه فرمون شدیدا سفت هست!
من البته الان فورزا هورایزن 3 رو دارم، 4 رو گذاشتم بگیره.

103847

Attachments

• Screenshot (402).png
    Screenshot (402).png
    1.4 MB · مشاهده: 31
بازی من به سرورهاش متصل نمیشه مشکل از چیه؟
هم با ف یلت ر شکن امتحان کردم هم بدون اون ، نتم هم از سیمکارت ایرانسل میگیرم.
مشکلتون رو دقیق تر بگین، به طور کلی بازی از محتویات آنلاین مثل Auction house و tuning و ... دسترسی ندارین؟ یا سر horizon life و بازی آنلاین مشکل دارین؟

• Like
Reactions: reza4087
مشکلتون رو دقیق تر بگین، به طور کلی بازی از محتویات آنلاین مثل Auction house و tuning و ... دسترسی ندارین؟ یا سر horizon life و بازی آنلاین مشکل دارین؟
بخش اول صحبتتونو نمیدونم کدوم بخشه ولی بخش دوم رو مشکل دارم و هیچ سروری پیدا نمیکنه بازی.

بخش اول صحبتتونو نمیدونم کدوم بخشه ولی بخش دوم رو مشکل دارم و هیچ سروری پیدا نمیکنه بازی.
خوب برای واضح تر شدن، سوال من اینه آیا شما مثلا ماشین که میخرید تو بازی بعدش میشه از رنگ ها و طرح هایی که توسط پلیر های دیگه آماده شده استفاده کنید یا همون auction house که در واقع ماشین های دسته دوم به قیمت پایین تر هستند استفاده کنید یا به طور کلی اینا در دسترس نیست؟
یک پیشنهاد برین به Xbox App>Settings>Network و وضعیت نت رو چک کنین اگر همه چی اکی باشه اینجا دلیلی نداره تو بازی هم وصل نشه. اگر به مشکل teredo is unable to qualify برخوردین از این مسیر Task manager>Services>IP helper برین و IP helper رو Start کنین. کار منو که را میندازه، تازه جدید هم مثل اینکه بدون فیلتر شکن هم بازی برای من به سرور ها وصل میشه برخلاف قبل.

***جدا از این بحثا آقا تو آپدیت آخر بازی بخش مربوط به Seasonal event هاش و نحوه جایزه دادنش خیلی از قبل بهتر شده! منم خدا رو شکر تقریبا دوباره بعد از خراب شدن پروفایلم بازی رو از اول شروع کردم و الان تقریبا به وضعیت خوبی رسیدم.
حتما پیشنهاد میکنم یک سری به بازی بزنین، از پنجشنبه به بعد که فصل بهار شروع میشه، Z4 سری جدید و یک BMW M3 GTR قرار هست جایزه فصل باشه.

• Like
Reactions: reza4087
من بازی رو اجرا میکردم همش کرش داشتم!
از اینجا که بازیو گرفتم، پرسیدم یه فایلی داد حالا نمیدونم برای خودشون بود یا چی ولی وقتی بازی رو با اون فایل اجرا میکنم اصلا کرش نمیکنه! بدون اون میام بعد 10 تا 20 دقیقه کرش میشه :|.

حالا نمیدونم لینکشو بزارم اینجا مشکل داره نداره؟ چه جوریه؟
دیدم دوستان نوشتن مشکل کرش داشتن!

خوب برای واضح تر شدن، سوال من اینه آیا شما مثلا ماشین که میخرید تو بازی بعدش میشه از رنگ ها و طرح هایی که توسط پلیر های دیگه آماده شده استفاده کنید یا همون auction house که در واقع ماشین های دسته دوم به قیمت پایین تر هستند استفاده کنید یا به طور کلی اینا در دسترس نیست؟
یک پیشنهاد برین به Xbox App>Settings>Network و وضعیت نت رو چک کنین اگر همه چی اکی باشه اینجا دلیلی نداره تو بازی هم وصل نشه. اگر به مشکل teredo is unable to qualify برخوردین از این مسیر Task manager>Services>IP helper برین و IP helper رو Start کنین. کار منو که را میندازه، تازه جدید هم مثل اینکه بدون فیلتر شکن هم بازی برای من به سرور ها وصل میشه برخلاف قبل.
همین مشکل رو داشتم و همچنین server connectivity هم blocked بود فی لت ر شکن رو عوض کردم این بخش درست شد ولی به xbox وصل نمیشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or