Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

خوب بالاخره منم طلبیده شدم و تونستم چند ساعتی این شاهکار رو تجربه کنم.
گفتنی ها رو که همه گفتن. حرفی برای زدن نمیمونه جز تایید چندباره فوق العاده بودن این بازی.
یعنی این چند ساعتی که مشغول بودم گذر زمان رو اصلا حس نکردم.
ایشالا تا فردا هم عضو کلاب میشم و در خدمت دوستان هستم. :دی
-------
فقط لازمه این نکته رو بگم:
@ محمد Frobary : مردک این چه طرز رانندگی ـه. :دی این Drivatar ـت دهن ما رو سرویس کرد. :دی وحشی. :دی

@ محمد Frobary : مردک این چه طرز رانندگی ـه. :biggrin1: این Drivatar ـت دهن ما رو سرویس کرد. :biggrin1: وحشی. :biggrin1:
بازی آرکید رو باید همین جوری بازی کرد، تا ته گاز داد بعد یهو سر پیچ ترمزدستی بکشی بری تو شکم ملت :)) :دی شما بعدها Forza 5 یا Forza 6 بازی کردنم رو نگاه کن، خیلی شیک و با کلاس بازی میکنم! :دی

بازی آرکید رو باید همین جوری بازی کرد، تا ته گاز داد بعد یهو سر پیچ ترمزدستی بکشی بری تو شکم ملت :)) :دی شما بعدها Forza 5 یا Forza 6 بازی کردنم رو نگاه کن، خیلی شیک و با کلاس بازی میکنم! :دی
توی Free Roam هم وحشی بازی رانندگی میکنی. :دی
2بار داشتم skill میگرفتم کلی امتیاز گرفته بودم یهو از خاکی و لای درخت اومدی زدی نابود کردی کلا. :دی (شانس ـه منه اصن)

توی Free Roam هم وحشی بازی رانندگی میکنی. :دی
2بار داشتم skill میگرفتم کلی امتیاز گرفته بودم یهو از خاکی و لای درخت اومدی زدی نابود کردی کلا. :دی (شانس ـه منه اصن)
اون جا که دیگه از آرکید یه مرحله بالاتره :دی تو یکی از Road Trip ها دقت کردم تقریبا به تمام ماشین هایی که از روبرو میومدن برخورد کردم :)) البته همزمان داشتم با گوشیم هم ور میرفتم که اینطوری شد! :دی

من سری دومی که می‌خواستم فستیوال رو تموم کنم تمام مسابقات رو روی Unbeatable رفتم و می‌تونم بگم خیلی راحت جذاببیت بازی 2 برابر شد :دی خیلی خوب میشه رو این حالت ....
احسان شب ها بازی رو می جویی؟

:-"
درايواتار تو رو توى Race ها چن بار خوردمش
لابد رو Average بازی می کنی؟ [2] :)

شوخی -_-

یه مشکل بازی اینه که مسابقه با قطار و هواپیماش خیلی خیلی خیلی کمتر از چیزی هست که فکرش رو می کردم

کلاً 5 تا مسابقه Show Case بنظرم خیلی کم بود -_- پتانسیل این رو داشت که بیشتر باشه این نوع مسابقات /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or