Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

ب نظرتون این بازی گرافیکش بیشتر یا درایو کلاپ؟

صبر کن بیاد ، مقایسه هاشون پر می شه توی نت

اما چیزی که بدیهیه بازی فقط گرافیک نیست ، FH2 یک بازی ریسینگ آرکید کامله ، اگر قرار بود فقط بازی در گرافیک خلاصه بشه الان همه داشتیم Tech Demo می دیدیم

ب نظرتون این بازی گرافیکش بیشتر یا درایو کلاپ؟

از نظر گرافیک نمیشه مقایسه مستقیم کرد fh 2 یه بازی open world هست که ماشینها حرکتشون به داخل جاده محدود نشده و فیزیک خیلی بالایی داره ولی dc یه بازی با جاده های بسته هست که شما نمیتونی از پیست خارج بشی فقط از نقطه a میتونی به نقطه b بری برای همین دستشون برای کار کردن روی گرافیک خیلی بازتر از fh2 بوده.

- - -ویرایش - - -

اين مسابقه با قطار بخار، فوق العادست. كل مسابقه يك طرف، صداي قطار يك طرف. واقعا مسابقه با قطار فوق العاده شده:d
Road trip ها هم خيلي خوبن، مخصوصا تو بخش چند نفره و با دوستان. به اين صورت كه با 11 تا ماشين ديگه از يك طرف نقشه راه ميوفتيد به طرف ديگه نقشه، مسابقه اي هم در كار نيست و فقط بايد با بقيه اين مسير طولاني رانندگي كنيد. از هر جاده و مسيري هم خواستيد، مي تونيد بريد.
سيستم جايزه دادن بعد هر لول آپ كه تو Forza 5 حذف شده بود، دوباره برگشته و ديگه مثل Forza 5 وسط بازي بدون پول و ماشين نمي مونيم:d

من از بخاری که از قطار خارج میشد خیلی خوشم اومد رسما طبیعی ترین بخاری بود که توی یه بازی دیده بودم.

سلام رفقا يه سوال دارم.من الان دانلودم به ٧٠ رسيده و زده resdy to start..واقعا تحمل ندترم ميتونم شروع كنم و صبر كنم تا صد بره؟ چون اگه مشكلي بود نميزد اماده شروع

Sent from my iPad using Tapatalk HD

سلام رفقا يه سوال دارم.من الان دانلودم به ٧٠ رسيده و زده resdy to start..واقعا تحمل ندترم ميتونم شروع كنم و صبر كنم تا صد بره؟ چون اگه مشكلي بود نميزد اماده شروع

وقتي زده ready to start
يعني مي توني شروع كني ديگه :d

وقتي زده ready to start
يعني مي توني شروع كني ديگه :d

اخه تو ٥ مورد عجيبي داشتم.تا لول ٥٠ رفتم بعد ديگه نتونستم بازي كنم مجبور شدم كلا رست فكتوري كنم .يكي گفت بخاطر اينه كه نذاشتي تا اخر بره و قبلش شروع كردي

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]خوب ما ديروز داشتيم ميرفتيم بازى رو بخريم كه اونجايى كه ميخواستم خريد كنم تموم كرد و احتمالا ميره واسه شنبه ، در اتفاقى خود جوش هم اين پى سى لعنتى هم بالا نمياد كه زياد نتونستم بيام فروم ، عكس ها رو همون به صورت كوچك كه ديدم داغون شدم ، ايشالا تا شنبه به صف رزمندگان هورايزن مى پيوندم [/COLOR]:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or