Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

آقا تو خود بازی ماشین ها چند درصد شبیه به این عکس ها هستن؟ :دی یعنی AA و این چیزها چقدر با این عکس ها فاصله دارن؟

تصویر اول که دقیقاً خوده بازی هست تصویر دوم هم فقط کنتراستش دستکاری شده به نظرم وگرنه تو بارون گرافیک همینه:d درکل گرافیک تو شب و بارون به طرز وحشیانه ای بهتر میشه:d
زیاد فرقی نداره فقط یکم:دی

- - -ویرایش - - -

دوستان حجم اپدیت بازی چقدره؟

1 گیگ و 310 مگ ناقابل:d

تصویر اول که دقیقاً خوده بازی هست تصویر دوم هم فقط کنتراستش دستکاری شده به نظرم وگرنه تو بارون گرافیک همینه:d درکل گرافیک تو شب و بارون به طرز وحشیانه ای بهتر میشه:d

1 گیگ و 310 مگ ناقابل:d
اوه
یعنی از اولین باری که یازیو گزاشتی چند بار اپدیت کردی ؟
واسه چیا بوده ؟

میشه با Pc دانلود کرد بعد از رو فلش نصب کرد ؟

میشه دقیقتر بگی پیداش نمیکنم متاسفانه :d
منم پیدا نکردم، فقط یه گزینه Remove داره که اونم بزنیم CRـی اضافه نمیشه تو Hub هم بخشی نیست برای فروش:-/
این 1 گیگ و310 مگ آپدیت برای چی هست؟
اوه
یعنی از اولین باری که یازیو گزاشتی چند بار اپدیت کردی ؟
واسه چیا بوده ؟

میشه با Pc دانلود کرد بعد از رو فلش نصب کرد ؟
نه فقط یک بار آپدیت داد که حجمش همون 1 گیگ و 310 مگی هست که گفتم، دقیق نمیدونم Update Infoـش چی هست ولی فکر کنم یه سری باگ رو برطرف کرده باشه چون اون 1-2 موردی که من دیده بودم درست شدن و علاوه بر این فک کنم یه Car Pack جدید هم غیر از اون Car Pack رایگان زمان لانچ هم اضافه کرده باشن چون الان تو لیست Car Packـهای من دوتاشون رو زده خریداری شده. آپدیت هارم باید مستقیم از خود کنسول دانلود کنید.

مثل اینکه نسخه X1 ماشین فروختن نداره :|
اما توی 360 وجود داره اگه ذرست یادم باشه :|

بخش Car-meet رو امتحان کردید؟ اونجا احتمالاً هم میشه ماشین فروخت هم سایر چیزهای مربوط. البته ماشینی رو که بازی خودش به همه داده رو بعید هست بتونید اونجا بفروشید.

ممنون بابت عکسا، فقط اون عکسی که فروبری عزیز اول گذاشت و گفت چند درصد عینه خوده بازیه بگم که اون عکس Aventador هم عینه گیم پلی هست حتی فکر کنم کنتراستش هم دست نخورده من خودم یه صحنه مشابه امتحان کردم تا مطمئن بشم، کیفیت دقیقاً همون میشه (اگر تو تاپیک PM بازی عکس BMWـیی که گذاشتم رو هم ببینید متوجه میشید چون اصولاً شاتای من اصلاً دست نمیخوره تنظیماتش و نمونه ی 99 درصدی از گیم پلی هست) فقط تو Photo Mode جوری تنظیم میشه که منابع نور در بهترین شرایط خودشون قرار میگیرن:d.

بازم میگم بازی تو بارون و به ویژه شب به طرز وحشیانه ای گرافیکش (همه چیش درواقع) بهتر میشه:d این داینامیک بودن آب و هوا هم به بهترین شکل پیاده شده بعضی اوقات قشنگ جمع شدن ابرارو میبینید بعد با رعد و برق مواجه میشید و بعدش بارون میگیره بعضی اوقات شدت بارش کم هست و بعد از 5 دقیقه قطع میشه بعضی اوقاتم شدت زیاد میشه و هوا به دلیل تجمع ابر گرگ و میش میشه که خیلی خوبه بعد از یه بارون شدید هم آثار قطرات بارون رو ماشین و زمین میمونه و همون دقیقه محو نمیشه (فقط کافیه تو این شرایط کیفیت بافت آسفالت رو ببینید سنکوب میکنید:d) در کل این بخشش خیلی طبیعی در اومده. علاوه بر اون با افکت گرد و خاک واقعاً حال کردم یعنی به طبیعی ترین شکل ممکن پیاده سازی شده یه چندتا شات گرفتم اگر فرصت شد آپلود میکنم. فقط یه چیزی که زد تو ذوقم (شاید خنده دار بیاد و خیلی ها اصلاً بهش توجه نکنن) این بود که در موقع شروع ایونت های مختلف آب و هوایی که براش تعیین شده رو میبینید مثلاً قبلش داره شدید بارون میاد و وقتی یه ایونت رو شروع میکنید یه دفعه هوا آفتابی میشه (تو تنظیماتم چیزی ندیدم که بشه این قضیه رو تنظیم کرد اگر میشه که اطلاع رسانی کنید:d) که ترجیح میدادم همون چرخه ی داینامیکش رو آب و هوا و چرخه ی شب و روز تو این مواقع طی کنه که واقعاً طبیعی تر میشد.

یعنی دارم حسرت میخورم چرا باید بازی تو یه منطقه ای باشه که اصولاً برف نمیباره، یعنی قشنگ پتانسیل این افکت رو هم داره و اگر وجود میداشت یه لول بازی بالاتر میرفت از نظر من:( در پایان و تا اینجای کار کم نقص ترین (در بعضی موارد بی نقص ترین) Racingـی بوده که دیدم.

تو تاپيك DC يك نفر گفته بود بازي Forza Horizon 2 هر چند ساعت فريز مي كنه و مايكروسافت مي خواد آپديت 12GB براي بازي منتشر كنه.
حالا من جواب اون كاربر اين جا مي دم:d
بازي فقط براي كساني كه تو آپديت بتا كنسول Xbox one شركت كردن دچار مشكل ميشه و هيچ ربطي به بازي و خود كنسول نداره و فقط آپديت بتا مشكل داشته كه تا چند روز ديگه با يك آپديت جديد براي كساني كه تو طرح بتا هستن، مشكل بر طرف ميشه
بقيه (مثل من:d ) هيچ مشكلي در اجرا بازي ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or