Fire Emblem : Genealogy of the Holy War
سلام خدمت فایر امبلمی های گل انجمن امروز می خوام یکی از بهترین عناوین سری رو معرفی کنم :
فارسی : فایر امبلم نسل شناسی نبرد مقدس
EN : Fire Emblem : Genealogy of the Holy War
JP : Fire Emblem : Seisen no Keifu
این عنوان چهارمین بازی این سری جنجالی شرکت نینتندو و توسعه اینتلجنت سیستم هست که دومین بازی پلتفورم سوپر نینتندو نیز بشمار میاد به لطف قدرت بالای کنسول سوپر نینتندو نسبت به NES کیفیت ساخت و پیاده سازی یک بازی RPG با اجزای مناسب میسر گردیده بود عنوان قبلی که ریمیک برای اولین عنوان بود تجربه موفقی بود.
بازی جدید با سبک متفاوت نسبت به دو عنوان قبلی یعنی فایر امبلم اورجینال و عنوان Gaiden طراحی شد. شکل فایر امبلم جدید چهره استراتژی نیز به خود گرفت
از جمله تغییرات جالب می شه به :
- اختصاصی بودن پول هر کاراکتر
- ارتقای کلاس کاراکتر بدون نیاز به آیتم خاص و فقط با رسیدن به لول 20
- اضافه شدن اسکیل های منحصربفرد هر کاراکتر
- امکان ایجاد پیوندهای عاشقانه و منتج به ازدواج کاراکترها (که یکی از اجزای مهم ادامه بازی همین ویژگی مهم هست و نام عنوان بازی هم به همین علت نامگذاری شده)
- اضافه شدن آیتم هایی که به کاراکتر امکانات منحصربفردی می ده مثل انگشتر بازگشت که به کاراکتر این اجازه ارو میده در هر کجای مپ که باشه به مقر اصلی بیس آپارات کنه خودشو
- و ده ها تغییر بسیار چشمگیر دیگه که فقط با بازی کردن میشه بهشون پی برد
به نظرم یه فایر امبلم باز میتونه این بازی رو روی گوشی اندرویدی خودش تجربه کنه و فقط کافیه برنامه JohnNES رو نصب کنید و بعد هم می مونه رام بازی که نمی دونم می تونم رام پچ شده ارو اینجا قرار بدم یا نه توی سایت های خارجی که گذاشتن رام پچ شده ممنوع هست. حالا من می ذارم مشکلی بود لینک رو برمیداریم.
اینم چیت های به درد بخور برای دوستانی که میخوان تجربه راحت تری رو داشته باشن ولی شدیدا توصیه میکنم یکبار بدون اسفاده از کدهای تقلب بازی رو انجام بدید:
level up 84AA5E01
All stats up 84ACEAA9
Money fix 849F4CBD
چیت اولی با هر بار اکشن شما لول آپ میشید
دومی باعث میشه هر بار که لول آپ میشید کل پارامترها یه واحد ارتقا پیدا میکنن که باعث میشه کاراکتر شدیدا قوی بشه بعد گرفتن چند لول
چیت سوم هم باعث میشه پول کاراکترها کم نشه البته هر کاراکتر ماکسیمم 50 هزار میتونه پول داشته باشه
به محض اینکه بازی رو آغاز کردید داستان بازی رو از دست ندید و به معرفی های کاراکتر ها و عناوین اسامی سرزمین ها دقت کنید چون عمونطور که می دونید اصلی ترین قسمت بازی فایر امبلم داستان و روایت هست