Fire Emblem

Faruk

کاربر سایت
Fire_Emblem.png

ناشر : Nintendo
توسعه دهنده : Intelegent System
ژانر : Tactical RPG / Strategic

در آوریل سال 1990 شرکت نینتندو از عنوان پیچیده و سنگینی به نام فایر امبلم (نشان آتش) پرده برداشت. این عنوان کاملاً ژاپنی را در یک کارتریج فمیکام (NES) و البته گران قیمت و پر حجم روانه بازار داخلی ژاپن کرد جایی که سبک خاصی نیز در این راستا معرفی کرد. شرکت اینتلجنت سیستم مسئول ساخت و توسعه این بازی داستان محور بود (و تاکنون نیز هست) این بازی به خاطر حجم بالای اطلاعات در کارتریج های عادی عناوین رایج NES در زمان خودش براحتی نمی گنجید. سبک بازی فایر امبلم سبکی است به نام تاکتیکال آر پی جی - استراتژیک که از نامش می توان به گستردگی و پیچیدگی و یونیک بودن این فرانچایز پی برد.
بازی شدیدا بر پایه داستان محوری استوار است ولی محدودیت های سخت افزاری شدید سیستم NES اجازه زیادی به سازندگان نمی داد تا روایت گر داستان پر محتوای این عنوان خارق العاده باشند. پسوند اژدهای تاریکی و شمشیر روشنایی که در انتهای عنوان فایر امبلم قرار داشت حکایت از ادامه دار بودن و سری بودن این عنوان داشت.
در سال 1990 بازی نشان آتش : اژدهای تاریکی و شمشیر روشنایی در ژاپن منتشر شد و علاقمندان بسیاری پیدا کرد که البته علاقمندانی که حتی زبان ژاپنی هم بلد نبودند نیز به سبک متفاوت بازی علاقه پیدا کرده بودند. ظاهر ساده و گیم پلی بازی در نگاه نخست عادی به نظر می آید ولی در ادامه اضافه شدن کاراکتر های یونیک به داستان بازی با توانایی های منحصربفرد و چهره های منحصربفرد گیمر را درگیر خود می نماید تا حدی که تحت هیچ شرایطی گیمر نمی تواند شاهد از بین رفتن کاراکتر خود باشد بخصوص که در مراحل بعدی کاراکترهای خاصی کلید رسیدن به افراد و کاراکترها و جنگجوهایی هستند که می توان آنها را به جمع نیروهای خودی اضافه نمود. این روال تا عناوین جدید این فرانچایز ادامه دار شد و تا همیشه تم فایر امبلم پایبند به اصول اولیه خود ماند و شاید امروز سری فایر امبلم را نه تنها یک سر عنوان و فرانچایز بلکه بعنوان یک سبک متفاوت از گیمینگ بتوان تلقی کرد. چیزی که از ابتدای امر مشخص بود نینتندو و گروه مخصوص توسعه دهنده فایر امبلم یعنی شرکت اینتلجنت سیستم این عنوان را صرفا Japan Only و در انحصار کشور ژاپن می خواستند باشد و تا عنوان Blazing Sword که برای کنسول دستی گیم بوی ادونس در سال 2002 منتشر شد همه عناوین به زبان ژاپنی و فقط برای کشور ژاپن عرضه شد که این عناوین عبارت بودند از :
Shadow Dragon and the Blade of Light
Gaiden
که دو عنوان مذکور در سال های 1990 و 1991 برای کنسول اولیه نینتندو یعنی فمیکام NES منتشر شد. و سه عنوان ذیل که برای کنسول پیشرفته تر نینتندو یعنی سوپر فمیکام منشر شدند که عنوان میستری آف امبلم یک بازسازی از اولین عنوان یعنی اژدهای تاریکی بود که در ادامه فصلی جدید نیز در ادامه داستان بازسازی شده قبلی روایت می کند و با ابزاری قویتر داستان بازی را برای گیمرها روشن می کرد.

Mystery of the Emblem
Genealogy of the Holy War
Thracia 776

و عنوان تیغ الحاقی (Binding Blade) که برای کنسول گیم بوی ادونس ارائه شد، پایانی بر انحصاری زبان بودن این سری جذاب بود و از عنوان شمشیر فروزان به بعد تمامی عناوین تا به امروز به صورت بین المللی و انگلیسی نیز منتشر شد.

خوشبختانه برای ما که در ایران هستیم و عمدتاً برای گیمینگ یا از کامپیوتر استفاده می کنیم و یا از کنسول های بین المللی (ایکس باکس و پلی استیشن) و به نحوی کنسول های شرکت نینتندو به دلیل انحصاری بودن رسانه و بازی های خاص اش تا حدودی برای بیشتر ما دسترس پذیری کمتری دارد نرم افزار های شبیه ساز بسیار قدرتمندی امروز ارائه شده که میتوان تمامی این عناوین را روی سیستم عامل ویندوز و حتی اندروید تجربه کنیم و از طرفی این فرانچایز به قدری در سطح جهانی مورد اقبال قرار گرفت که هنوز هم گروه های قدرتمندی روی عناوین ژاپنی قدیمی کار کرده و نسخه های ترجمه شده این رام ها را در اختیار فن های غیر ژاپنی قرار داده اند. و امروز ما تمامی عنوان ژاپنی را بصورت ترجه شده و فول قابل بازی در اختیار داریم و تنها بازی که بدون داشتن کنسول نینتندو نمی شود انجام داد فقط آخرین عنوان یعنی Three Houses هست که تنها عنوان فایر امبلم هست که برای پلتفورم نینتندو سوئیچ ارائه شده و شبیه ساز معروف یوزو ( Yuzu) قادر به اجرای بدون ایراد این عنوان نیست و تنها عنوانی که بنده هم نتوانستم بازی کنم همین عنوان آخری است.
اما گروه توسعه دهنده شبیه ساز یوزو در مورد شبیه ساز نینتندو 3DS عالی عمل کرده اند و این شبیه ساز که Citra نام دارد می تواند 3 عنوان زیبای پلتفورم 3DS را به بهترین نحو اجرا نماید که البته سخت افزار نسبتا قوی می طلبد.
قصد دارم که در این موضوع در مورد این فرانچایز بحث کنیم و گیمرهایی که به دنبال تجربه جدیدی از گیمینگ و در سبک خاصی که شاید در ایران کمتر مورد توجه و اقبال قرار گرفته با هم گفتگو کنیم.

شعط... این انجمن بالاخره یه فن فایر امبلم دیگه جذب کرده. :D باید سفت بچسبم نگهت دارم تا دافعه های سنگین این جا پس ات نزده :D
و عجب مطلب قشنگ، کوتاه و دوست داشتنی ای.... بیا بغل خودم... این جا قدر نمیدونن چقدر این فرنچایز خوبه :x

احتمالا خودم این جا یه سری مطلب در مورد فرنچایز اضافه کنم

آخرین ویرایش:
ولش کن همین الان می نویسم. :دی
من الان آتیشی ام، باید یه چی از فایر امبلم بذارم تو این تاپیک :دی

n4yoph62gzt41.jpg

فرنچایز Fire Emblem کلا یکی از قدیمی ترین فرنچایزهای نینتندوئه و تاریخ عجیب غریبی داره. 30 سال عمر این فرنچایز پر فراز و نشیبه و بر خلاف فرنچایزهای عادی نینتندو (و مابقی کمپانی های بزرگ). حدس زدن مسیری که این فرنچایز بخواد توش قدم برداره به طرز مسخره ای سخت و مشکله.
بازی های فرنچایز به صورت کلی تو ژانر Tactical Strategy طبقه بندی میشن (که بازی های اخیر سری به صورت کلی SRPG شدن) و سازنده سری هم تو کل این سی سال همیشه استدیوی Intelligent System بوده (که به غیر از این سری، سری های Panel De Pon, Advance Wars, Wario Ware و Paper Mario هم کار همین استدیوئه) و ناشر سری هم همون جور که گفتم نینتندوئه.
بخوایم خودمونی دسته بندی کنیم، تاریخ این فرنچایز به 4 دوره کلی تقسیم میشه

دوره کاگا (1990 ~ 1999)

شوزو کاگا (Shouzo Kaga) عملا همون قدر مغز متفکر پشت سری فایر امبلم ـه که شیگرو میاموتو برای زلدا و ماریو بود. این آدم اسکلت بنیانی فرنچایز رو رسما اورد بالا. منتها برخلاف میاموتو، کاگا و ایده هاش اون قدره تو نینتندو موندگار نبودند و بعد Thracia 776 کاگا از Intelligent System خارج میشه و میره که فرنچایزهای خودش رو جاهای دیگه استارت بزنه. دوره کاگا به این چند سالی میگن که فرنچایز فایر امبلم زیر پرچم این آدم و کارگردانی اش بوده. بازی های منتشر شده تو این دوره تماما به صورت انحصاری فقط توی ژاپن عرضه می شدند و خیلی به ندرت بشنوید کسی تو این دوره خارج از ژاپن با سری آشنا شده باشه (کارتریج هایی که از ژاپن خارج شدن و...) جزئیات این دوره مخصوصا در مورد پروسه ساخت Tracia 776 پر پیچ و خم تر از اینه که بخوایم تو یه پاراگراف خلاصه اش کنیم. ولی به طور کلی بازی های این دوره بازی های کلاسیکی هستند که طرفدارهای به شدت سرسخت خودشون رو دارند.
بازی های این دوره شامل نسخه های زیر اند:
  • Fire Emblem: Shadow Dragon and the Blade of Light - NES - 1990
  • Fire Emblem Gaiden - NES - 1992
  • Fire Emblem: Mystery of the Emblem - SNES - 1994
  • Fire Emblem: Genealogy of the Holy War - SNES - 1996
  • Fire Emblem: Thracia 776 - SNES - 1999
  • Fire Emblem: Ankoku no Miko - N64 - Cancelled

دوره خیزش (2000 ~ 2007)

بعد رفتن کاگا تو این دوره فرنچایز فایر امبلم نه تنها زمین نمیخوره، بلکه اتفاقا خیلی بزرگتر از چیزی میشه که تو دوران کاگا بوده. با اضافه شدن Marth و Roy به راستر Super Smash Bros. Melee به پیش زمینه خیلی خوبی برای ورود سری به غرب و بازار ویدیو گیم بین المللی باز شد و بالاخره با Blazing Blade تو هفتمین عنوان این سری بالاخره فایر امبلم از یه فرنچایز منحصر به ژاپن خارج میشه. (منتها مشابه اکثر بازی های ژاپنی تو اون دوره این بازی ها هیچ کدوم عرضه همزمان جهانی نداشتند و اصولا شش ماه تا یه سال بین عرضه این دو نسخه فاصله می افتاد) سه نسخه بازی که روی Game Boy Advance عرضه میشن تو این دوره به موفقیت های تجاری خوبی می رسن و دوئولوژی Path of Radiance و Radiant Dawn هم فرنچایز رو وارد مسیر سه بعدی شدن می کنند. اکثر طرفدارهای فعلی سری به واسطه این عناوین و مخصوصا Blazing Blade با این سری آشنا شدند و از این لحاظ این دوره، دوره ی طلایی ای برای فرنچایز به حساب میاد.
  • Fire Emblem: The Binding Blade - GBA - 2002
  • Fire Emblem: The Blazing Blade - GBA - 2003
  • Fire Emblem: The Sacred Stones - GBA - 2004
  • Fire Emblem: Path of Radiance - GCN - 2005
  • Fire Emblem: Radiant Dawn - Wii - 2007

دوره افول (2008 ~ 2011)

سه ساله به شدت تاریک برای فرنچایز به صورت کلی. تو دوره ای که نینتندو به واسطه موفقیت غیر قابل باور DS و Wii داشت عملا تو آسمون ها سیر می کرد و اکثر فرنچایزهاش نظیر ماریوهای سه بعدی، زلدا، انیمال کراسینگ موفقیت خوبی تو توسعه مخاطب هاشون داشتند، فایر امبلم به طرز وحشتناکی شروع به درجا زدن کرد. تو این دوره نسبتا کوتاه که بعد از عدم موفقیت تجاری Radiant Dawn رو Wii شروع میشه. Intelligent System پروژه ریمیک دو نسخه ساگای Marth (بازی های اول و سوم مجموعه) رو برای DS استارت میزنه. اما نسخه اول ریمیک این دو تا بازی آن چنان از لحاظ موفقیت تجاری به مشکل میخوره (و حتی از طرف طرفدارهای سری هم خیلی خوب تحویل گرفته نمیشه) که نسخه دوم بازی تو یه اقدام غیر منتظره برمیگرده به عقب و فقط به صورت انحصاری برای ژاپن عرضه میشه و نینتندو صلاح نمی بینه بازی رو لوکالیزه کنه برای جاهای دیگه و انتشار جهانیش رو ضررده فرض می کنه. این مورد کنار پروژه جاه طلبانه IntSys از فایر امبلم که بعد یه دوره طولانی از توسعه نتیجه به جایی نمیبره (و کنسل میشه) کار رو به جایی میرسونه که فرنچایز تا مرز انقراض پیش میره
  • Fire Emblem: Shadow Dragon - NDS - 2008
  • Fire Emblem: New Mystery of the Emblem - NDS - 2010
  • Fire Emblem Wii - Wii - Cancelled

دوره احیا/دوره معاصر (2012 ~ Now)

بعد از افول سنگین فرنچایز تو دوره Wii و DS که انتظار نمی رفت، نینتندو به شخصه آینده ای برای سری متصور نبود. ولی خب نمیتونست بذاره که سری همین جوری بیفته و بمیره. برخلاف سری هایی مثل F-Zero و Starfox به نظر می رسید که کار IntSys هم با فرنچایز تموم نشده و هنوز پر ایده است این استدیو. برای همین نینتندو یه فرصت نهایی به Intsys میده تا یه فایر امبلم دیگه روی 3DS واسه لاین آپ دو سال اول کنسول بسازن و اگه این بار هم بازی شکست بخوره پرونده سری عملا باید بسته شه و Intsys تمرکزشو بذاره روی فرنچایزهای جدید یا یه فرنچایز جدید دیگه. Fire Emblem: Awakening تو جواب به این انتظارات سنگین سال 2012 روی 3DS عرضه میشه و Intsys از هر تجربه ای که تو 20 سال سری تا اون موقع داشته استفاده می کنه تا بهترین اثرشو بده بیرون.... و موفق میشه! بازی با فروش بیشتر از 2 میلیونی نه تنها به موفق ترین بازی سری تا اون موقع تبدیل میشه بلکه به خاطر آوازه و کیفیت بالاش (متای 92) تبدیل به یکی از سیستم سلرهای کلاسیک 3DS تبدیل میشه. بازی بلافاصله نه تنها سری رو از نابودی نجات میده، بلکه رقم زننده دوره معاصر سری فایر امبلم میشه. دوره ای که بازی های بعد از Awakening از لحاظ تجاری پشت به پشت بازی های موفق تری به خودش می بینه و به دنبال همین موضوع اسپین آف های مختلف دریافت می کنه و موفق ترین بازی موبایلی نینتندو رو هم تحت عنوان Fire Emblem: Heroes رو صاحب میشه و با احتساب بازی های کارتی (سری Cipher) و موج مرچندایزها و... تو گردش عجیب روزگار به یکی از سود ده ترین فرنچایزهای نینتندو تبدیل میشه.

• Fire Emblem: Awakening - 3DS - 2012
  • Fire Emblem: Fates - 3DS - 2015
  • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia - 3DS - 2017
  • Fire Emblem: Three Houses - NSW - 2019

البته هر کدوم از این دوره ها و بازی هایی که اسم بردم جزئیات بیشتری دارند تو خودشون و خب وارد مقوله اسپین آف ها و سری سایفر و ... هم نشدم. جا مانور زیاد داریم اگه بخوام بازم بیشتر بنویسم :دی ولی اینی که این جا نوشتم کلی ترین تاریخچه ایه که به ذهنم میرسید بخوام از سری بگم (بدون این که خیلی در مورد ساختار بازی و این چیزا شروع کنم صحبت کردن که در مورد چی هست بازی و...)

باعث خوشحالی من هست که پس از ایجاد این تاپیک می تونم گیمرهایی رو ببینم که مثل خودم شیفته بازی فایر امبلم هست. موضوع فایر امبلمی شدن من برمیگرده به اوایل سال 98 که داداشم بهم میگفت بیا این بازی فایر امبلم رو بازی کن روی شبیه ساز NES که منم زیاد سر در نمیاوردم چیه چونکه زبان نوشتارش کاتاکانای ژاپنی بود و لغات کاملا ژاپنی که من فقط می تونم بخونم ولی دیگه معنی شونو نمی فهمم باز نوشتار هیراگانا خوب هست با توجه به اینکه می تونم هیراگانا بخونم می تونم بفهمم معنی شو چون به اصطلاح فینگیلیش ژاپنی هست نوشتار هیراگانا و اگر شما بتونید یه لغت که با حروف هیراگانا نوشته شده ارو حجی کنید درواقع یه لغت انگلیسی رو با لهجه ژاپانیز به زبون آوردید ولی خب نوشتار فایر امبلم کاملا محلی ژاپنی هست. خلاصه که داداش ما اصرار و ما ناز می کردیم یه روز اوایل تابستان 98 بود من یاد ایام کردم شبیه ساز نستوپیا رو نصب کردم که عناوین قدیمی میکرو یا همون فمیکام رو بازی کنم از سایت اموراشا گشتم و دیدم 2 تا عنوان گذاشته هر دو هم فایر امبلم بعد گفتم داداشم اینو می گفت بازی کن من ناز می کردم بعد خیلی اتفاقی عنوان Gaiden رو من دانلود کردم که در واقع اونی نبود که داداشم می گفت عنوان شماره 2 سری فایر امبلم بود و البته آخرین عنوان برای نسل اول NES هیچی دیگه دانلودش کردیم و با اینکه زبونش انگلیسی نبود بازی کردم و از همون اولش و آهنگ لعنتیش که هنوزم وقتی می شنوم موهای تنم سیخ میشه یه دل نه صد دل ما عاشق این بازی شدیم به زور چیت و راهنما تونستم تا اخر برم و تازه اواخر بازی متوجه می شدم که بازی چقدر گستردگی و رمز و راز داره و چه امکاناتی داره تازه کم کم فهمیدم آقا این بازی یه شاهکار برنامه نویسی هست که در سال 91 میلادی این ژاپنی های چشم بادومی روی سخت افزار ابتدایی مثل NES چه معجزه ای کردند و بعدها هم کاشف به عمل امد که کارتریج مپر 6 که گرون قیمت ترین و کمیاب ترین و پیچیده ترین کارتریجی که توسط شرکت نینتندو تولید شد صرف و صرف و صرف برای همین عنوان فایر امبلم بود و کارتریجی ضعیف تر به هیچ عنوان قادر به پوشش این پروژه نیست کافیه شما عناوین میکرو و امکاناتش رو با فایر امبلم Gaiden مقایسه کنید تا ببینید که چه قدر این بازی گسترده و فراتر از سطح کنسول های رترو هست. حالا اگه حرف منو قبول ندارید از همین موضوع که اولین و تنها ریمیک بازی Gaiden در سال 2017 اونم برای کنسول نسل تقریبا حال حاضر نینتندو یعنی 3DS اومد می تونه احتمالا دلیل این موضوع باشه البته این نظر شخصی من هست ولی واقعا اعتقاد دارم که پیاده سازی دوباره عنوان Gaiden روی کنسول های سوپر فمیکام یا گیم بوی و دی اس و wii و .. خیلی نمی تونست متحول باشه ما شاهد 2 مورد ریمیک از فایر امبلم نسخه نخستین بودیم که اولین ریمیک در اولین عنوان SNES رخ داد و داستان رو در ریمیک گسترش داد و ادامه اشو در قالب قسمتی به نام Book 2 ارائه کرد و در سال های 2009 و 2010 روی کنسول DS هر بوک رو مجزا ارائه کرد این ریمیک 2010 هم که برای Book 2 بود بقدری نشان از تکامل سری فایر امبلم داشت که اگر شانس بازی کردنش رو داشته باشید یه قسمتی هست که دایره المعارف لغات و اسامی خاص و اسامی مکان ها رو توش گنجونده و شما می تونید اطلاعات عمومی خوبی رو اصلا از داخل این بازی بدست بیارید که سرزمین آکانیا چی هست یا تیرکمان پارثیا چی هست که محض اطلاع باید بگم پارتیا یا پارثیا تیرکمان افسانه ای سرزمین پارثیا که میشه حوالی خراسان ما که قوم پارت از اقوام سه گانه پارسیان هست.
در کل درگیر شدن با بازی فایر امبلم شاید دنیای یه گیمر رو تحت تاثیر خودش قرار بده المان ها ،اسامی ، کاراکتر ها و آیتم های بازی و از همه مهمتر داستان و روایت بازی بقدری ذهن رو درگیر خودش میکنه که معنی و مفهوم متفاوتی از تجربه گیمینگ رو برای گیمر به همراه داره.
خلاصه که بنده بعد از چند بار ور رفتن با عنوان Gaiden و بعد اینکه بیشتر رفتم توی بحر بازی فهمیدم که فایر امبلم حکم یه نشان آبا و اجدادی هست برای شرکت نینتندو و فقط من موندم که چرا خود نینتندو در سطح بین المللی همیشه خواسته که عنوان زلدا رو بولد و هایلایت کنه شاید حس می کنه که مزاج غربی ها با زلدا بیشتر سازگار باشه تا عنوان فایر امبلم که عمده محوریتش بر پایه حرافی های همیشگی ژاپنی ها هست و بیشتر تایم لاین بازی میره پای کانورزیشن کاراکترها.
در کل حس می کنم حالا که این تاپیک ایجاد شده و بهتر از خودم که به این عنوان علاقمند هستم یه کاربر فعال هم مثل من علاقمند هست می تونیم تعدادبیشتری رو به این عنوان علاقمند کنیم چون توی همین مدت کوتاه من متوجه شدم هر کسی که فقط چند ساعتی با این بازی درگیر میشه با تمام گاردی که در مقابلش میگیره با گذشت زمان شیفته اش میشه بخصوص که اگر بازی Shadow of Valentia رو ببینه.

cover.jpg

نام عنوان : Fire Emblem : Shadow Dragon and the Blade of Light
ناشر : نینتندو
توسعه دهنده : Intelligent System
تاریخ عرضه : آوریل 1990
پلتفرم : نینتندو فمیکام (NES)
ژانر : Tactical RPG

در آغاز چیزی نبود جز اژدهای سایه ها... شمشیر فالچیون... و... نشان آتش...

لطفا در حین خواندن متن زیر موزیک را پلی کنید [PLAY]

هزار سال پیش قهرمانی به نام آنری برای شکست مدیوس، اژدهای شرور تاریکی قیام کرد و با شمشیر مقدس به نام فالچیون، مدیوس را به ناکجا و اعماق زمین فراری داد و صلح و آرامش را به آلته‌آ و حتی سرتاسر سرزمین بزرگ آرکانه‌آ برگرداند. سالها نوع بشر و مصون از شر اژدهای تاریکی و نیروهای تاریکی آن در صلح و آرامش زندگی کردند اما طولی نپایید که مدیوس دوباره قدرت خود را پس از گذشت صد سال از سقوط بازیافت و به کمک نیروهای شرور و البته جادوگری به نام گارنف کاهن اعظم تاریکی در قلمروی دالهر یکی از ایالت های سرزمین آرکانه‌آ مستقر شد و در صدد تصرف باقی ایالات آرکانه‌آ از جمله آلته‌آ که سرزمین آبا اجدادی آنری قهرمان بود برآمد. و موفق شد به سرزمین آلته‌آ رفته و پادشاه و ملکه را بکشد خوشبختانه شاهزاده مارس به کمک سرداران والبته فداکاری خواهر بزرگش توانست از مقر امپراطوری به سرزمینی دوردست در شرق آرکانه‌آ بگریزد نام این ایالت کوچک تالیس بود و فاقد نیروی های دفاعی قدرتمند بود و البته پادشاهی خوش قلب داشت که به شاهزاده مارس و همراهانش پناه داد و حتی مقری در شرق کشور برای آنها داد و چندین سال تا زمانی که مارس به سن بلوغ برسد زیر نظر سرداران قدرتمند آموزش های رزمی دید.

آغاز گیم پلی بازی:

چند سال گذشت... روزی از روزها دزدان دریایی یاغی به قصر پادشاه حمله کردند تا غارت کنند. شاهدخت کائه‌دا که دختری زیبایی بود (اینم بگم روی مارس کراش داره :D) به سمت مقر افراد مارس میاد و بهشون میگه که به قصر حمله شده و نیاز به کمک فوری دارند. حالا شاهزاده مارس به کمک کائه‌دا و سایر سردارهای رشید به سمت قصر میرند که پادشاه و قصر رو از شر یاغی های دزدان دریایی نجات بدن...

باعث خوشحالی من هست که پس از ایجاد این تاپیک می تونم گیمرهایی رو ببینم که مثل خودم شیفته بازی فایر امبلم هست. موضوع فایر امبلمی شدن من برمیگرده به اوایل سال 98 که داداشم بهم میگفت بیا این بازی فایر امبلم رو بازی کن روی شبیه ساز NES که منم زیاد سر در نمیاوردم چیه چونکه زبان نوشتارش کاتاکانای ژاپنی بود و لغات کاملا ژاپنی که من فقط می تونم بخونم ولی دیگه معنی شونو نمی فهمم باز نوشتار هیراگانا خوب هست با توجه به اینکه می تونم هیراگانا بخونم می تونم بفهمم معنی شو چون به اصطلاح فینگیلیش ژاپنی هست نوشتار هیراگانا و اگر شما بتونید یه لغت که با حروف هیراگانا نوشته شده ارو حجی کنید درواقع یه لغت انگلیسی رو با لهجه ژاپانیز به زبون آوردید ولی خب نوشتار فایر امبلم کاملا محلی ژاپنی هست. خلاصه که داداش ما اصرار و ما ناز می کردیم یه روز اوایل تابستان 98 بود من یاد ایام کردم شبیه ساز نستوپیا رو نصب کردم که عناوین قدیمی میکرو یا همون فمیکام رو بازی کنم از سایت اموراشا گشتم و دیدم 2 تا عنوان گذاشته هر دو هم فایر امبلم بعد گفتم داداشم اینو می گفت بازی کن من ناز می کردم بعد خیلی اتفاقی عنوان Gaiden رو من دانلود کردم که در واقع اونی نبود که داداشم می گفت عنوان شماره 2 سری فایر امبلم بود و البته آخرین عنوان برای نسل اول NES هیچی دیگه دانلودش کردیم و با اینکه زبونش انگلیسی نبود بازی کردم و از همون اولش و آهنگ لعنتیش که هنوزم وقتی می شنوم موهای تنم سیخ میشه یه دل نه صد دل ما عاشق این بازی شدیم به زور چیت و راهنما تونستم تا اخر برم و تازه اواخر بازی متوجه می شدم که بازی چقدر گستردگی و رمز و راز داره و چه امکاناتی داره تازه کم کم فهمیدم آقا این بازی یه شاهکار برنامه نویسی هست که در سال 91 میلادی این ژاپنی های چشم بادومی روی سخت افزار ابتدایی مثل NES چه معجزه ای کردند و بعدها هم کاشف به عمل امد که کارتریج مپر 6 که گرون قیمت ترین و کمیاب ترین و پیچیده ترین کارتریجی که توسط شرکت نینتندو تولید شد صرف و صرف و صرف برای همین عنوان فایر امبلم بود و کارتریجی ضعیف تر به هیچ عنوان قادر به پوشش این پروژه نیست کافیه شما عناوین میکرو و امکاناتش رو با فایر امبلم Gaiden مقایسه کنید تا ببینید که چه قدر این بازی گسترده و فراتر از سطح کنسول های رترو هست. حالا اگه حرف منو قبول ندارید از همین موضوع که اولین و تنها ریمیک بازی Gaiden در سال 2017 اونم برای کنسول نسل تقریبا حال حاضر نینتندو یعنی 3DS اومد می تونه احتمالا دلیل این موضوع باشه البته این نظر شخصی من هست ولی واقعا اعتقاد دارم که پیاده سازی دوباره عنوان Gaiden روی کنسول های سوپر فمیکام یا گیم بوی و دی اس و wii و .. خیلی نمی تونست متحول باشه ما شاهد 2 مورد ریمیک از فایر امبلم نسخه نخستین بودیم که اولین ریمیک در اولین عنوان SNES رخ داد و داستان رو در ریمیک گسترش داد و ادامه اشو در قالب قسمتی به نام Book 2 ارائه کرد و در سال های 2009 و 2010 روی کنسول DS هر بوک رو مجزا ارائه کرد این ریمیک 2010 هم که برای Book 2 بود بقدری نشان از تکامل سری فایر امبلم داشت که اگر شانس بازی کردنش رو داشته باشید یه قسمتی هست که دایره المعارف لغات و اسامی خاص و اسامی مکان ها رو توش گنجونده و شما می تونید اطلاعات عمومی خوبی رو اصلا از داخل این بازی بدست بیارید که سرزمین آکانیا چی هست یا تیرکمان پارثیا چی هست که محض اطلاع باید بگم پارتیا یا پارثیا تیرکمان افسانه ای سرزمین پارثیا که میشه حوالی خراسان ما که قوم پارت از اقوام سه گانه پارسیان هست.
در کل درگیر شدن با بازی فایر امبلم شاید دنیای یه گیمر رو تحت تاثیر خودش قرار بده المان ها ،اسامی ، کاراکتر ها و آیتم های بازی و از همه مهمتر داستان و روایت بازی بقدری ذهن رو درگیر خودش میکنه که معنی و مفهوم متفاوتی از تجربه گیمینگ رو برای گیمر به همراه داره.
خلاصه که بنده بعد از چند بار ور رفتن با عنوان Gaiden و بعد اینکه بیشتر رفتم توی بحر بازی فهمیدم که فایر امبلم حکم یه نشان آبا و اجدادی هست برای شرکت نینتندو و فقط من موندم که چرا خود نینتندو در سطح بین المللی همیشه خواسته که عنوان زلدا رو بولد و هایلایت کنه شاید حس می کنه که مزاج غربی ها با زلدا بیشتر سازگار باشه تا عنوان فایر امبلم که عمده محوریتش بر پایه حرافی های همیشگی ژاپنی ها هست و بیشتر تایم لاین بازی میره پای کانورزیشن کاراکترها.
در کل حس می کنم حالا که این تاپیک ایجاد شده و بهتر از خودم که به این عنوان علاقمند هستم یه کاربر فعال هم مثل من علاقمند هست می تونیم تعدادبیشتری رو به این عنوان علاقمند کنیم چون توی همین مدت کوتاه من متوجه شدم هر کسی که فقط چند ساعتی با این بازی درگیر میشه با تمام گاردی که در مقابلش میگیره با گذشت زمان شیفته اش میشه بخصوص که اگر بازی Shadow of Valentia رو ببینه.

شما از ما ظاهرا خیلییی کهنه کار تری

تن ما به تن این فرنچایز کلا فقط سه بار خورده

یه بار با Blazing Blade رو شبیه ساز GBA که اون موقع خیلی سردرنمیاوردم نتونستم زیاد ازش برم جلو
یه بار هم با Fire Emblem Warriors که اتفاقا چسبید. ولی خب شخصیت ها رو اون موقع نمیشناختم
و یکی هم با Three Houses که یکی از بهترین بازی های عمرم شد :x و قشنگ باهام کلیک کرد.

(Heroes رو هم بازی کردم. ولی من کلا با بازی های گاچا نمیتونم کنار بیام، ایونت های خوبی میذارن توش ولی :دی)

احتمالا وقت کنم و بک لاگ بازی ها و کارهای دانشگاه اجازه بده، دوباره شبیه ساز GBA رو میریزم برمیگردم سراغ دوئولوژی Roy و باباش.

ولی خوب شد در مورد رابطه ساگای آکانیا با جهان شناسی پارس و پارت گفتی. من نمی دونستم به شخصه. ولی کلا اینا همیشه یه توجه ریز و عجیبی تو استفاده از جهان شناسی ملل مختلف دارن. Three Houses این وسط به وضوح کلی الهام های باحال از روایت چنی بهار تابستان پاییز زمستان و دوباره بهار ادبیات چین داره. اسم Book های بازی هم رفرنس به این داستان هاست و کلا قصه اکثر شخصیت هاش خیلی حس شاعرانه خوبی دارند.

============

انجمن رو سر و ته کنیم تکون بدیم چند تا فن فایر امبلم دیگه هم پیدا میشن. یا حداقل کسایی که مثل من یکی دو تا از بازی های اخیر سری رو رفتن و دوستش دارن :D ولی خب، از بیشتر شدن این کامیونیتی شدید من استقبال می کنم همیشه >:D<

پ.ن: من هی میخوام این امیر @Akiba رو بکشونم به مسیر این فرنچایز. خودشم میدونه راست کارشه :دی
ولی هی طفره میره :-" پاشو ببین من دارم پامو از کفشم دراز تر می کنم و ادت می کنم، دِ اون شبیه ساز لعنتی رو بریز و به ما بپیوند :دی

آقا محمد حسین ما متولد سال پلنگ ها ظاهرا کراش داریم روی این سبک بازی :D

ولی اگه بخوام یکی از جالب ترین پلات ها رو معرفی کنم پلات جوگدرال هست که مثل عنوان Gaiden و ریمیک خارق العاده اش یعنی شادوز آف والنتیا اکوز یه سبک متفاوت از سبک خاص فایر امبلم معرفی کرد. پلات جوگدرال در عنوان ژنولوژی آف وار هست که بقدری حماسی و پر احساس هست که وقتی یادش هم می افتم بهم احساسات دست میده چه برسه وقتی بازیش می کنم.

پلات جوگدرال یا سرزمین جوگدرال به نظر میاد همون سرزمین یوگسلاوی هست که امروز به کلی کشور تیکه پارچه شد و با توجه به سال انتشار بازی Genealogy of holy war به نظر میاد تحت تاثیر همون جنگ های صرب ها هست که باعث شد یه بار دیگه کشورهایی مثل بوسنی و کرواسی و ... از یوگسلاوی جدا بشه من حس میکنم شرایط مپی که داره و اسامی که تا حدودی نشانه های از پولاک بودن کاراکترها داره و همون الهام گرفته شده از یوگسلاوی و بلوک شرق هست این پلات از خیلی از جهات باعث شده یکی از محبوب ترین عناوین سری فایر امبلم بشه المان های خاصی به بازی اضافه شده که فایر امبلم رو از یکنواختی درآورد و حتی برای اولین بار میشه گفت سبک بازی استراتژی هم به تاکتیکال آر پی جی هم اضافه شد. حس میکنم کسی که فایر امبلم نسخه نسل شناسی جنگ مقدس رو تجربه نکرده واقعا از یه پلات و عنوان بی نظیر محروم مونده.پ
توی این نسخه کاراکتر های مذکر و مونث در گذشت زمان و ارتباطات و کنار هم قرار گرفتن ها لاو پوینت میگیرن و رل میشن بعد صمیمی میش بعد جاست فرند بعد نمی دونم عاشق و نهایتا ازدواج می کنن و این ازدواج کردن منجر به بچه دار شدنشون میشه و اگه بچه دار بشن همون بچه ها در ادامه میشن سربازان فصل 6 تا 11 بازی که این بچه ها از والدینشون آیتم ها خصوصیات و خون مقدسی که بواسطه اون خون مقدس می تونن کارهای منحصربفرد انجام بدند و اگه این روابطها اصولی باشه در فصل نسل جدید فرزندان شما روال خیلی جالبی رو با نفرات و کاراکتر های جالبی رو می تونید دنبال کنید یکی از این فرزندان کاراکتر بی نهایت خوشتیپ و جذاب لیف هست که از لحاظ کاریزما بی نهایت متواضع و البته قدرتمند هست و کاراکتر اصلی Thracia 776 هست که در ادامه همون بازی ژنولوژی ساخته شد و یه قهرمان اسطوره ای هست.

آخرین ویرایش:
Untitled.png

سلام به همگی بعد مدتها برگشتم
تابستان خیلی افتضاحی داشتم اولش فوت ناگهانی بابام و بعدش مبتلا شدنم به کرونا دلتا و رفتن به لب مرگ باعث شد بدترین سال عمر سی و پنج ساله ام رقم بخوره امیدوارم هر چند سال از عمرم باقی مونده به بدی این سال نباشه و این آرزو رو از خدای متعال برای همه دارم.

امروز روز جالبی بود فایل three houses رو دیشب دانلود کردم وامروز روی کامپیوترم با یوزو اجراش کردم یکی دو تا هم رام دانلود نشده بود اونارو هم دانلود کردم و مجموعه جالب بالا رو تکمیل کردم البته باید وقت بذارم همگی رو بازی کنم فعلا مشغول شماره 6 یعنی Blazing Blade هستم بعدش دیگه 3 تا از رترو ها می مونه و فقط three houses

مجموعه خیلی جالبی شد و با این مجموعه شما میتونید همه عناوین فایر امبلم رو روی کامپیوتر و حتی تا عنوان 12 روی گوشی تون تجربه کنید

View attachment 237044

سلام به همگی بعد مدتها برگشتم
تابستان خیلی افتضاحی داشتم اولش فوت ناگهانی بابام و بعدش مبتلا شدنم به کرونا دلتا و رفتن به لب مرگ باعث شد بدترین سال عمر سی و پنج ساله ام رقم بخوره امیدوارم هر چند سال از عمرم باقی مونده به بدی این سال نباشه و این آرزو رو از خدای متعال برای همه دارم.

امروز روز جالبی بود فایل three houses رو دیشب دانلود کردم وامروز روی کامپیوترم با یوزو اجراش کردم یکی دو تا هم رام دانلود نشده بود اونارو هم دانلود کردم و مجموعه جالب بالا رو تکمیل کردم البته باید وقت بذارم همگی رو بازی کنم فعلا مشغول شماره 6 یعنی Blazing Blade هستم بعدش دیگه 3 تا از رترو ها می مونه و فقط three houses

مجموعه خیلی جالبی شد و با این مجموعه شما میتونید همه عناوین فایر امبلم رو روی کامپیوتر و حتی تا عنوان 12 روی گوشی تون تجربه کنید

برام جاهایی که ازشون رام ها دانلود کردی میفرستی؟
(و امولیتورهاشون طبیعتا)

1.png

والا امیرحسین من توی این دو سه سال به مرور این مجموعه ارو جمع کردم برخی که اصلا مدت ها ژاپنی بودن منتظر شدم پچ انگلیسی بیاد مثلا همون اولین عنوان براش یه پچ عالی اومد که ترجمه اشو از صفر انجام دادن برخی رام ها رو واقعا بسختی دانلود کردم مثلا رام ها و DLC های والنتیا ریجن USA رو با هزار بدبختی و قندشکن دانلود کردم
صدها صفحه سرچ گوگل البته عناوین کم حجم راحت بودن موارد آخر کمی اذیت کردندامولاتور ها که همگی دم دستن
یوزو برای سوئیچ
سیترا برای 3ds
دسموم برای DS
دلفین برای وی
دراستیک برای اندروید و اجرای DS
نستوپیا برای عشق اول :)
اسنس برای سوپر نینتندو
ویژوال بوی برای گیم بوی

بهترین سایت برای فایر امبلم که همون سرن فورست هست بهترین راهنما برای فایر امبلم بازی کردنه کامل و جامع
به کمک اون سایت میتونید کامل ترین اطلاعات فایر امبلم رو در اختیار داشته باشید از دو تا سایت ویکی که برای فایر امبلم هست منظم تره و البته حسنش اینه مثل اون دو تا سایت ویکی فیلتر نیست

کل مجموعه چیزی حدود 25 گیگ هست الان که چک میکردم

آخرین ویرایش:
از صبح که بعد کلی ور رفتن با یوزو تونستم بازی رو ران کنم کلی خر کیف شدم ولی با تمام وجودم جلوی خودمو میگیرم که تا قبل تموم کردن عنواین اولیه نرم سراغش البته اینم برام معماس که عنوان بعدی فایر امبلم چی خواهد بود و روی کنسول فعلی یا کنسول آینده نینتندو ولی شدیدا امیدوارم برای ژنولوژی ریمیک بدند ژنولوژی آف وار یکی از اعجوبه ترین عناوین هست دیوانه کننده اس جریان و سبک بازی خاصی که داره و آدم ساعت ها می تونه بازی کنه
البته ناگفته نماند یوزو اخیرا موفق به اجرای بازی های سوئیچ شده تا همین اواخر فقط جند تا عنوان بخصوص رو راحت اجرا میکرد ولی الان و البته با CPU های قوی می تونه اجرا کنه
این وسط یه پز هم بدیم اخیرا CPU مو که i5 بود به i7 ارتقا دادم و همین باعث شد برم سراغ three houses ولی باید همه عناوین قبلی رو درو کنم بعد برم سمت three houses

از صبح که بعد کلی ور رفتن با یوزو تونستم بازی رو ران کنم کلی خر کیف شدم ولی با تمام وجودم جلوی خودمو میگیرم که تا قبل تموم کردن عنواین اولیه نرم سراغش البته اینم برام معماس که عنوان بعدی فایر امبلم چی خواهد بود و روی کنسول فعلی یا کنسول آینده نینتندو ولی شدیدا امیدوارم برای ژنولوژی ریمیک بدند ژنولوژی آف وار یکی از اعجوبه ترین عناوین هست دیوانه کننده اس جریان و سبک بازی خاصی که داره و آدم ساعت ها می تونه بازی کنه
البته ناگفته نماند یوزو اخیرا موفق به اجرای بازی های سوئیچ شده تا همین اواخر فقط جند تا عنوان بخصوص رو راحت اجرا میکرد ولی الان و البته با CPU های قوی می تونه اجرا کنه
این وسط یه پز هم بدیم اخیرا CPU مو که i5 بود به i7 ارتقا دادم و همین باعث شد برم سراغ three houses ولی باید همه عناوین قبلی رو درو کنم بعد برم سمت three houses

آره منم امیدوارم ریمیک بدن
الان بهترین موقع واسه ریمیک دادنه.
مخصوصا این که کاراکترهای قدیمی به خاطر FE: Heroes کلی معروف شدن

آره منم امیدوارم ریمیک بدن
الان بهترین موقع واسه ریمیک دادنه.
مخصوصا این که کاراکترهای قدیمی به خاطر FE: Heroes کلی معروف شدن
ایشالا که برای ژنولوژی آف وار ریمیک بدن تا طعم یه سبک خوراک استراتژی تاکتیکال آر پی جی رو بچشن اونایی که عنوان سوپر نینتندو رو تجربه نکردن سیگورد با اون شخصیت جذاب و باحالش و اون داستان زیبای حماسیش می تونه هر گیمری رو انگشت به دهان بذاره هنوزم یکی از پر طرفدارترین عناوین فایر امبلم همین ژنولوژی آف وار هست کاراکترهاشون یکی از یکی جذاب تر هستند

Fire Emblem : The Binding Blade

https://serenesforest.net/wp-content/uploads/2013/03/top6.png

نوع بشر و اژدها، روزگارانی در این سرزمین در توازن و صلح زندگی می کردند.

به هرحال این صلح توسط بشر با یک حمله ناگهانی به نوع اژدها شکسته شد و جنگی تمام عیار درگرفت که بعدها با نام پاکسازی از آن یاد می‌شد. هر دو طرف جنگ برای حفظ حریم خود با یکدیگر جنگیدند. این نبرد و قدرتی که از نیروهای آن آزاد می‌شد بقدری مهیب بود که قواعد طبیعی عادی را تحت الشاع قرار داد و توازنات زیادی برهم خورد در نهایت نوع بشر بر اژدهایان فائق آمدند و نوع اژدها از صحنه روزگار حذف شدند و نوع بشر نیروها و اقوام خود را در سرتاسر سرزمین الیب گستراندند. اکنون هزار سال از این جریان گذشته است.
سرزمین الیب اکنون در طی هزاره اخیر با آرامشی که پس از جنگ معروف پاکسازی شکل گرفت فرصتی برای شکوفایی و انتشار تمدن خود در سرتاسر سرزمین یافته است. در ناحیه غربی پادشاهی زیبای ایتوروریا واقع است. کشوری که به لطف هنر و هنرمندی در بین سایر کشورها پیشرفته ترین و مطرح ترین است. در ناحیه شرقی کشور پادشاهی قدرتمند برن قرار دارد کشوری که به داشتن قدرت نظامی تقویت شده خود افتخار می‌کند. در واقع این دو کشور ابر قدرت های شرقی و غربی سرزمین الیب هستند و سایر کشورهای کوچک در بین این دو پراکنده شده‌اند. در ناحیه مرز غربی برن کشور متحد و کوچک لیکیا قرار دارد که در صلح و آرامش تحت حکمرانی چندین سردار موسوم به مارکوئیزها اداره می‌شد. کشور ایلیا در شمال واقع است با شوالیه های متحد که عمده گذران نسبتا دشوار معاش شان از کشت و زرع سرزمین های بایر است. در شمال شرق کشور ساکا قرار دارد که قبایل مختلف بصورت قبیله‌ای زندگی می‌کردند که سوار بر اسب در دشت‌ها می‌چرخیدند.
علیرغم درگیری‌های گاه و بیگاه بین کشورها، توازن قدرت کافی برای تضمین صلح در الیب وجود داشت. با این حال، هیچ صلحی نمی‌تواند برای همیشه ادامه یابد.
کشور برن تحت فرمان شاه زافائیل، ناگهان شروع به اعزام نیروهای خود و حمله به سایر کشورهای الیب کرد. ساکا و ایلیا که غافلگیر شده بودند به سرعت مورد تهاجم برن قرار گرفتند و کسانی که مقاومت کردند بی‌رحمانه به قتل رسیدند. طولی نکشید که برن توجه خود را به لیکیا نیز معطوف کرد.
در بخش شرقی لیکیا قلمرو کوچکی به نام فارائی تحت هدایت مارکوئیز ارشد لرد الیوود، قرار داشت. روی پسر لرد الیوود در پایتخت لیکیا یعنی اوستیا در حال تحصیل علوم سیاسی بود تا در آینده جایگزین پدرش برای هدایت فارائی باشد. با این حال، الیوود که بیمار شده بود، روی را فراخواند تا به خانه بازگردد. درست چند روز قبل، لیلینا، دختر بهترین دوست الیوود، لرد هکتور سردار اوستیا، برای ادای احترام به الیوود به فارائی سفر کرده بود. روی پس از دریافت پیام پدرش، با عجله به خانه می رود و شوالیه های وفادار خود از جمله برس، شوالیه ای از اوستیا که مسئول امنیت لیلینا است را با خود همراه می برد. روی به منطقه‌ای در حومه فارائی می رسد.
و داستان بازی شروع می شود...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or