PlayStation Final Fantasy XVI

سازنده
Creative Business Unit III
تاریخ انتشار
June 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
Opera Snapshot_2022-04-08_114535_na.finalfantasyxvi.com.png
Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play
.their part in a game guided by the unforgiving hand of fate

-----------------------------------------------------------------------------------

استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III
ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)

"شخصیت های اصلی"

"کلایو راسفیلد"
1683049798817.png

"جاشوا راسفیلد"
1683049928661.png

"جیل واریک"
1683050245354.png

Opera Snapshot_2022-04-09_165551_na.finalfantasyxvi.com.png
"ولیستیا"
Opera Snapshot_2022-04-08_111824_na.finalfantasyxvi.com.png

"آیکون‌ها و دامیننت‌های آن‌ها"

Opera Snapshot_2022-04-08_114149_na.finalfantasyxvi.com.png

"قلمروها های داخل ولیستیا"

Opera Snapshot_2022-04-08_113134_na.finalfantasyxvi.com.png
Opera Snapshot_2022-04-08_113350_na.finalfantasyxvi.com.png

"تریلر معرفی بازی"

Opera Snapshot_2022-04-08_114842_na.finalfantasyxvi.com.png

.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.

آخرین ویرایش:
همین 16 یهو بگن پارتی نداره و فلان و بیسار، حسابی از خجالتش در میان باز یک عده:D

من شخصا از FFVII با این سری آشنا شدم و 1 تا 6 رو بعدا بازی کردم، بنابراین خیلی نمیتونم ادعا کنم فن قدیمی قدیمی هستم، اما یه چیزی همیشه برام مشهود بوده، اونم اینه که کلا FF چقدر به اقتضای زمان و تغییر ذائقه ملت تغییر کرده. چه از نظر گیم پلی، چه داستان، چه دیزاین محیط و .... و اگه بخوام FF های مورد علاقه خودم رو به ترتیب لیست کنم نسبت به هم تفاوت های عمده ای دارن، با این حال من نوعی عاشق همشون هستم، چون نکته اینجاست که همه FF در یک سری المان همیشه مشترک بودن و حداقل باید تو یه سری موارد کلیدی خوب باشن، اگه یه FF شامل این موارد باشه برای من و خیلی از فن های دیگه قابل احترامه. این موارد که فکر میکنم سلیقه مشترک همه فف بازهاست داستان، شخصیت پردازی و اون تم عشقی هست که تو همه بازی های سری بوده. FF همیشه تو این موارد قدرتمند بوده و اگه یه FF بخواد بیاد تو این چیزا کم بزاره، حتا اگه گیم پلی خفنی داشته باشه، یا ویژوالش فک برانداز باشه، برای من اصلا FF محسوب نمیشه.

باز اگه نظر شخصیم رو بگم، من از 9 به بعد که آخرین FF خوب، فانتزی و خفنی بود که در سطح استانداردهای سری ساخته شد، تنها FFXII رو یه FF کامل و شایسته احترام میدونم. با باقی عناوین مجموعه هم سر همین چیزایی که گفتم مشکل دارم، مثلا من گیم پلی XIII رو خیلی دوست دارم، به نظرم مدرن و بهترین گیم پلی رو بین این شماره های اخیر داشت، اما از حیث داستان و شخصیت پردازی ماقبل بد بود. XV باز اکشن شد، اوکی، ولی مشکل اصلی من و خیلی های دیگه باهاش این اکشن بودنه نیست، اینه که چرا یه بازی ناقص رو دادن بیرون؟ چرا اینقدر از نظر داستانی آشغال بود؟ چرا اینطور گند زدن به شخصیت هاش؟ یا X که گ...ی ترین FF تاریخه و اصلا، نه داستانش رو دوست دارم نه شخصیت هاش رو، نه لول دیزاین، نه موسیقی و نه کلا هیچیشو!

حالا FFXVI هم از نظر گیم پلی رسما DMC شده و پارتی هم یحتمل نداره، اما با این حال من نسبت بهش به شدت خوش بینم! چون تیم سازندش نشون دادن دست کم داستان گفتن و شخصیت پردازی بلدن. از حیث فضا و اتمسفر هم که دقیقا برگشتن به دوران FF های کلاسیک، بخصوص I و II و III، چون برعکس تصور خیلی ها FF از اول اینجوری بوده، با VI و VII بود که استیم پانکی شد و رفت تو فضاهای دارک و داستان های تیره. اگه XVI داستان خوبی داشته باشه، با شخصیت های اوکی، و بخصوص شخصیت منفی اصلی گردن کلفت، و اون تم عشقی که تو همه FF ها بوده رو زنده نگه داره، من کامل میتونم با اکشن شدنش منطبق بشم. به هر صورت همه پذیرفتیم دوران اون ترن بیس های قدیمی عزیزمون تموم شده و دیگه SE نمیاد محض خاطر من از این بازی ها بسازه. اوکی نسازه، اما شخصیت FF رو حفظ کنه!

دیدم بحث فاینال های قدیمی شده هر چی مقاومت کردم نیام تو این بحث (ویچر می کرای) نزاشتید
من شخصا از FFVII با این سری آشنا شدم و 1 تا 6 رو بعدا بازی کردم، بنابراین خیلی نمیتونم ادعا کنم فن قدیمی قدیمی هستم، اما یه چیزی همیشه برام مشهود بوده، اونم اینه که کلا FF چقدر به اقتضای زمان و تغییر ذائقه ملت تغییر کرده. چه از نظر گیم پلی، چه داستان، چه دیزاین محیط و .... و اگه بخوام FF های مورد علاقه خودم رو به ترتیب لیست کنم نسبت به هم تفاوت های عمده ای دارن، با این حال من نوعی عاشق همشون هستم، چون نکته اینجاست که همه FF در یک سری المان همیشه مشترک بودن و حداقل باید تو یه سری موارد کلیدی خوب باشن، اگه یه FF شامل این موارد باشه برای من و خیلی از فن های دیگه قابل احترامه. این موارد که فکر میکنم سلیقه مشترک همه فف بازهاست داستان، شخصیت پردازی و اون تم عشقی هست که تو همه بازی های سری بوده. FF همیشه تو این موارد قدرتمند بوده و اگه یه FF بخواد بیاد تو این چیزا کم بزاره، حتا اگه گیم پلی خفنی داشته باشه، یا ویژوالش فک برانداز باشه، برای من اصلا FF محسوب نمیشه.

باز اگه نظر شخصیم رو بگم، من از 9 به بعد که آخرین FF خوب، فانتزی و خفنی بود که در سطح استانداردهای سری ساخته شد، تنها FFXII رو یه FF کامل و شایسته احترام میدونم. با باقی عناوین مجموعه هم سر همین چیزایی که گفتم مشکل دارم، مثلا من گیم پلی XIII رو خیلی دوست دارم، به نظرم مدرن و بهترین گیم پلی رو بین این شماره های اخیر داشت، اما از حیث داستان و شخصیت پردازی ماقبل بد بود. XV باز اکشن شد، اوکی، ولی مشکل اصلی من و خیلی های دیگه باهاش این اکشن بودنه نیست، اینه که چرا یه بازی ناقص رو دادن بیرون؟ چرا اینقدر از نظر داستانی آشغال بود؟ چرا اینطور گند زدن به شخصیت هاش؟ یا X که گ...ی ترین FF تاریخه و اصلا، نه داستانش رو دوست دارم نه شخصیت هاش رو، نه لول دیزاین، نه موسیقی و نه کلا هیچیشو!

حالا FFXVI هم از نظر گیم پلی رسما DMC شده و پارتی هم یحتمل نداره، اما با این حال من نسبت بهش به شدت خوش بینم! چون تیم سازندش نشون دادن دست کم داستان گفتن و شخصیت پردازی بلدن. از حیث فضا و اتمسفر هم که دقیقا برگشتن به دوران FF های کلاسیک، بخصوص I و II و III، چون برعکس تصور خیلی ها FF از اول اینجوری بوده، با VI و VII بود که استیم پانکی شد و رفت تو فضاهای دارک و داستان های تیره. اگه XVI داستان خوبی داشته باشه، با شخصیت های اوکی، و بخصوص شخصیت منفی اصلی گردن کلفت، و اون تم عشقی که تو همه FF ها بوده رو زنده نگه داره، من کامل میتونم با اکشن شدنش منطبق بشم. به هر صورت همه پذیرفتیم دوران اون ترن بیس های قدیمی عزیزمون تموم شده و دیگه SE نمیاد محض خاطر من از این بازی ها بسازه. اوکی نسازه، اما شخصیت FF رو حفظ کنه!

اخه اخرین مشکل اسکوار و فاینال های جدید گیم پلی و سبکشونه ، مگه گاد او وار اون همه تغییرات عظیم نداد ،، ولی اون تغییرات باعث بهتر شدن سری شد ولی همچنان از در و دیوار بازی حس گاد و نوستالژی بیرون میپاشید ... و مهم اینه که اکثریت غریب به اتفاق فن بیس سری هم با وجود مخالفت اولیه ولی بعد انتشار بازی حسابی استقبال کردن و راضی بودن

اسکوار بعد از رفتن ساکاگوچی هیچ ایده ای نداره که باید با این سری چی کار کنه و گیم پلی دیزاینری مثل ایتو هم دیگه نیست که گیم پلی و کامبت سیستم جدید و یونیک خلق کنه با این حال هنوز مخاطب حس کنه این اورجینال خود فاینال فانتزیه،
برا همین افتادن تو ازمون خطا و تقلید از بازی های دیگه و به کل اصالت و محتوای این سری رو لگد مال کردن

• Like
Reactions: Oakenshield

اگه یه چیزی تو مایه های فاینال فنتسی های کلاسیک می خوای برو سراغ سری bravely default یه فاینال فنتسی دو بعدی هم داده بودن 2011 برای موبایل final fantasy dimensions 1 که شبیه فاینال فنتسی 1 تا 6 خاطرات آدم زنده میشه

نظرم این حداقل اگه اینا نمی خوان فاینال های اصلیشونو تو سبک نوبتی بزنن بیان یه سری فاینال فنتسی دو بعدی واسه موبایل بزنن که افلاین باشه و بشه تو جهانش چرخید واقعا از Dimensions لذت بردم هرچند نسخه دومش یه افتضاح بود

دیدم بحث فاینال های قدیمی شده هر چی مقاومت کردم نیام تو این بحث (ویچر می کرای) نزاشتید

اخه اخرین مشکل اسکوار و فاینال های جدید گیم پلی و سبکشونه ، مگه گاد او وار اون همه تغییرات عظیم نداد ،، ولی اون تغییرات باعث بهتر شدن سری شد ولی همچنان از در و دیوار بازی حس گاد و نوستالژی بیرون میپاشید ... و مهم اینه که اکثریت غریب به اتفاق فن بیس سری هم با وجود مخالفت اولیه ولی بعد انتشار بازی حسابی استقبال کردن و راضی بودن

اسکوار بعد از رفتن ساکاگوچی هیچ ایده ای نداره که باید با این سری چی کار کنه و گیم پلی دیزاینری مثل ایتو هم دیگه نیست که گیم پلی و کامبت سیستم جدید و یونیک خلق کنه با این حال هنوز مخاطب حس کنه این اورجینال خود فاینال فانتزیه،
برا همین افتادن تو ازمون خطا و تقلید از بازی های دیگه و به کل اصالت و محتوای این سری رو لگد مال کردن

میگم دیگه، همه میشینن میگن مشکل ما با گیم پلی هست و چون اکشن شده داریم گیر میدیم و ... اما مشکل تغییر سبک نیست، چه بسا همه ما میخوایم فرمول بازی ها تغییر کنن تا دوباره از نو متولد شده و کماکان زنده باقی بمونن، مشکل SE فراموش کردن روح فف است، ولی من تو XVI میتونم روح از دست رفته FF رو ببینم، در نتیجه فعلا به شدت خوش بینم بهش، هرچند زمان معرفی نظرم خیلی منفی بود، اما الان نه. بتونن اصالت FF رو درش نگه دارن با مدرن شدن گیم پلی میشه کنار امد و چه بسا خوبه. مثلا اکشن Remake رو شخصا خیلی دوست داشتم و عمیق بود. اگه گند داستانی نبود میتونست مثال خیلی خوبی برای یه FF مدرن و خفن باشه. ولی در کل اون رو میتونن الگو قرار بدن.

• Like
Reactions: vaan 2

جالبه چقدر اختلاف سلیقه بین فن های فاینال وجود داره برای من فاینال ۱۰ نه تنها بهترین فاینالی هست که بازی کردم بلکه بهترین بازی ای هست که تا الان تو این دوران طولانی گیمریم بازی کردم.از تک تک لحظاتش لذت بردم از همون موزیک ابتدای بازی بغل اون اتیش بدنم مور مور شد و با اندینگش کلی گریه کردم و تا چند وقت حالم بد بود.فکر نکنم تا اخر عمرمم بازی بیاد انقدر روم تاثیر بزاره بی نظیر بود بازی برام:(:(:(:(:((:((:((

جالبه چقدر اختلاف سلیقه بین فن های فاینال وجود داره برای من فاینال ۱۰ نه تنها بهترین فاینالی هست که بازی کردم بلکه بهترین بازی ای هست که تا الان تو این دوران طولانی گیمریم بازی کردم.از تک تک لحظاتش لذت بردم از همون موزیک ابتدای بازی بغل اون اتیش بدنم مور مور شد و با اندینگش کلی گریه کردم و تا چند وقت حالم بد بود.فکر نکنم تا اخر عمرمم بازی بیاد انقدر روم تاثیر بزاره بی نظیر بود بازی برام:(:(:(:(:((:((:((

اولین FF ای بود که بازی کردی؟

چون اصولا فن های FF اولین FF که بازی کردن رو بهترین میدونن:دی من خودم با VII شروع کردم، برای همین بهترین بازی عمرم اینه، خیلی ها همین حس رو نسبت به X دارن و فن های جدیدتر هم حتا با XIII همینقدر حال کردن!

ولی خوب من به چند دلیل از X خوشم نمیاد، اول اینکه داستانش رو ضعیف میدونم. به نسبت FF های قبلی واقعا خیلی خیلی سطحی و پایین تره، حتا XII داستان بهتری داره. شخصیت پردازی هم واقعا در حد و اندازه های FF ها نیست، و اینکه یه شخصیت منفی درست درمون نداره. بعد داستان موسیقی X برای من فاجعه باره و در آخر لول دیزاین و فرمت طراحی که بعدا عین به عین تو XIII هم تکرار شد و بلای جون FF هاست. محیط های به شدت خطی، راهروهای باریک، بدون اون World Map های خفن و حس اکسپلور. کامبتش رو هم حتا نیستم، یعنی از اون سیستم Sphere بدم میاد، ولی اینکه میزاشت تو هر کامبت از کل پارتی استفاده کنی خوب بود.

• Like
Reactions: ashe
اولین FF ای بود که بازی کردی؟

چون اصولا فن های FF اولین FF که بازی کردن رو بهترین میدونن:D من خودم با VII شروع کردم، برای همین بهترین بازی عمرم اینه، خیلی ها همین حس رو نسبت به X دارن و فن های جدیدتر هم حتا با XIII همینقدر حال کردن!

ولی خوب من به چند دلیل از X خوشم نمیاد، اول اینکه داستانش رو ضعیف میدونم. به نسبت FF های قبلی واقعا خیلی خیلی سطحی و پایین تره، حتا XII داستان بهتری داره. شخصیت پردازی هم واقعا در حد و اندازه های FF ها نیست، و اینکه یه شخصیت منفی درست درمون نداره. بعد داستان موسیقی X برای من فاجعه باره و در آخر لول دیزاین و فرمت طراحی که بعدا عین به عین تو XIII هم تکرار شد و بلای جون FF هاست. محیط های به شدت خطی، راهروهای باریک، بدون اون World Map های خفن و حس اکسپلور. کامبتش رو هم حتا نیستم، یعنی از اون سیستم Sphere بدم میاد، ولی اینکه میزاشت تو هر کامبت از کل پارتی استفاده کنی خوب بود.
نه منم مثل خودت از ۷ شروع کردم همه فاینال ها را هم به جز ۵ تا اول بازی کردم که خب اونا را هم نمیشه دیگه بازی کرد.کلا من از بازی هایی که داستان های عشقی و احساسی داره خیلی خوشم میاد و فاینال ۱۰ اینا را بهم میداد.کلا بهترین فاینال هر فردی خیلی سلیقه ای هست .مثلا مازیار میدونم بهترین فاینال عمرش ۱۲ هست مثلا برای من ۱۲ جزو ۳ تای اول هم نیست.ولی به طور کلی توی اکثر نظرسنجی ها فاینال ۱۰ جزو ۳ تای اول قرار میگیره و تو ژاپن که دیگه محبوب تر هم هست حتما میدونی سر اندینگش چقدر خودکشی کردن :D

کلا این مسئله خوش امدن یا نیامدن ورای ایرادهایی که به هر نسخه میشه گرفت خیلی

نسبیه مثلا من هم از 10 شروع کردم ولی نسبت به ۹و ۱۳ خیلی ازش خوشم نیامد. این

مسئله توی Community فاینال فانتزی خیلی هست

• Like
Reactions: ashe
اگه بتل رویال فاینال فنتسی 7 معروف شه و خیلیا بازی کنن یه عده موبایل گیمر هم پیدا میشن میگن فن فاینال هستن و بهترین نسخه فاینال فنتسی 7 بتل رویال امید وارم هیچ وقت چنین روزی نیاد

• Smile
Reactions: m.d.makan
انقدر راجب FF X حرف زدید که خبردار شدم ۵ روز دیگه سالگرد 20 سالگیش و ممکن یه چیزایی راجبش نشون بدن به نظرم FF X یه شاهکار ولی FF X-2 واقعا یکی از بدترین FF های تاریخ

• Like
Reactions: genesis007

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or