Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

نه فقط ساب و اکسپنشن ارزونتره شاپ mogstation به یورو هست

ببین با این روش هنگام ساب چون برمیگرده به استیم ، خودش سر موقع به طور اتومات از ولت استیم کم میکنه.
تو خود استیم هم مثل سرویسهای EA Play و... میتونی آمارش رو داشته باشی.

مابقی خریدها که مستقیم از خود ماگستیشنه و ارتباطی با استیم نمیگیره.

متوجه شدم.
از هر دوی شما متشکرم 🙏

ffxiv_02072026_130112_667.jpg ffxiv_02072026_223019_905.jpg ffxiv_02072026_234200_151.jpg ffxiv_03072026_103326_693.jpg ffxiv_04072026_235108_525.jpg

این سومین zone بازی بود و من اصلا و ابدا از این منطقه چیزی در خاطرم نبود.
بعد از دیدن اولین و دومین zone فکرمیکردم که سومی باید اون منطقه ای باشه که شبیه به تگزاس هست و خودم رو برای دیدن اون منطقه آماده کرده بودم اما در کمال ناباوری باز هم یک منطقه ی جنگلی استوایی رو دیدم. 💯💯💯
از نظر زیبایی این منطقه در حد 2 منطقه اولی هست، درختان بسیار بلند با شاخ و برگ های انبوه که بعضا در مه گم میشن.
بخش دوم این Zone بسیار شبیه به مناطق Night Elf ها توی Word of Warcraft بود، جنگل های تاریک و راز آلود که بوی سحر و جادو میدن با ساختمان های باستانی و قدیمی.

ffxiv_02072026_111048_273.jpg ffxiv_05072026_000047_654.jpg ffxiv_05072026_000352_083.jpg ffxiv_05072026_000614_764.jpg ffxiv_06072026_220555_139.jpg

هر چقدر خود zone زیبا بود ... داستان در اینجا به ضعیف ترین نقطه ی خودش رسید ..... مسابقه ی آشپزی 😣😖
عذابی کشیدم تا این قسمت از داستان رو گذروندم.

ffxiv_04072026_215906_315.jpg

View attachment 417666View attachment 417667View attachment 417668View attachment 417669View attachment 417670

این سومین zone بازی بود و من اصلا و ابدا از این منطقه چیزی در خاطرم نبود.
بعد از دیدن اولین و دومین zone فکرمیکردم که سومی باید اون منطقه ای باشه که شبیه به تگزاس هست و خودم رو برای دیدن اون منطقه آماده کرده بودم اما در کمال ناباوری باز هم یک منطقه ی جنگلی استوایی رو دیدم. 💯💯💯
از نظر زیبایی این منطقه در حد 2 منطقه اولی هست، درختان بسیار بلند با شاخ و برگ های انبوه که بعضا در مه گم میشن.
بخش دوم این Zone بسیار شبیه به مناطق Night Elf ها توی Word of Warcraft بود، جنگل های تاریک و راز آلود که بوی سحر و جادو میدن با ساختمان های باستانی و قدیمی.

View attachment 417671View attachment 417673View attachment 417674View attachment 417675View attachment 417676

هر چقدر خود zone زیبا بود ... داستان در اینجا به ضعیف ترین نقطه ی خودش رسید ..... مسابقه ی آشپزی 😣😖
عذابی کشیدم تا این قسمت از داستان رو گذروندم.

View attachment 417677
منم دارم کوئست های قبل titan رو انجام میدم :D MRQ ها لول ۳۲ ۳۳ اینا میشه
یادتون هست اصن؟ خیلی نوستالژیکه:D

من قبلا اکثر کوئست های ARR رو میزدم جلو الان دارم همرو با حوصله میخونم حال میده:D
بعد warrior هم گرفتم که خدایی نکرده اگه دانجنی، ترایالی توش داستان و cutscene داشت تا کامل ندیدم منتظرم بمونن کسی شروع نکنه:D>:)

منم دارم کوئست های قبل titan رو انجام میدم :D MRQ ها لول ۳۲ ۳۳ اینا میشه
یادتون هست اصن؟ خیلی نوستالژیکه:D

من قبلا اکثر کوئست های ARR رو میزدم جلو الان دارم همرو با حوصله میخونم حال میده:D
بعد warrior هم گرفتم که خدایی نکرده اگه دانجنی، ترایالی توش داستان و cutscene داشت تا کامل ندیدم منتظرم بمونن کسی شروع نکنه:D>:)

بله یادم هست چون دقیقا جایی بود که دوستانم بازی رو برای همیشه ول کردن 😞 😅
اونجاهاش خیلی حوصله سر بر بود.

در ضمن اگر اول ترایال یا دانجن کات سین باشه، کسی نمیتونه اصولا چیزی رو شروع کنه تا وقتی که پخش کات سین تمام بشه .

این هم از چهارمین Zone

ffxiv_08072026_183118_423.jpg ffxiv_11072026_011129_820.jpg ffxiv_11072026_210515_005.jpg
ffxiv_08072026_112819_251.jpg ffxiv_08072026_112945_324.jpg ffxiv_08072026_113148_547.jpg

منطقه ای که شبیه به تگزاس هست و حال و هوای فیلم های وسترن رو داره.
من از این منطقه هم خیلی لذت بردم و برای چندمین بار و نه آخرین بار این رو مطرح میکنم که طراحی و دیزان محیط های این اکسپنشن واقعا عالی کار شده.
صرفا فقط به خاطر اینکه هر روز بین این 4 Zone بچرخم تمام Hunt های روزانه رو انجام میدادم.

نکته ی مهم و اصلی این هست که در این منطقه به لطف پروردگار از کاراکتر روی اعصاب Wuk Lamat جدا میشیم و Erenvile ما رو همراهی میکنه و 2 نفره سفر میکنیم.
( فکر کنم دخترها اینجا خیلی بهشون چسبیده 😅 بعدا بیکار بشم باید برم ببینم Zepla وقتی میفهمه که اینجا فقط Erenvile همراه ما هست چه واکنشی نشون میده چون کراش داره روی این کاراکتر :))) )

ffxiv_12072026_180657_583.jpg ffxiv_08072026_112508_297.jpg

من دو منطقه ی آخر بازی رو معرفی نمیکنم چون تا حدودی اسپویلر هستند.
در این پست میخوام نظرم رو بصورت کلی تا جایی که بازی کرده بودم یعنی تا اواسط 7.2 مطرح کنم.

اما قبل از شروع و توضیحات این رو همین اول میگم که به نظر من این اکسپنشن سرگرم کننده ترین اکسپنش این بازی بوده و هست.

cx-aFiQIwS5J_9diy739HguSoY.jpg

داستان : 5 از 10

ضعیف ترین بخش این اکسپنشن داستانش هست واقعا. داستان کلیشه ای برای پیدا کردن جایگزین یک فرمانروایی بر اساس شایسته سالاری اما این شایستگی از طریق یک سری کارهای کاملا پیش پا افتاده قراره ثابت بشه.
برای یک عنوان که سیر حماسی بالایی رو در روایت داستانش طی کرده این خط داستانی واقعا افت سنگینی هست و توهین به مخاطب به حساب می یاد.
اما خوشبختانه دقیقا از انتهای منطقه ی چهارم، داستان وارد تغییراتی میشه که هر چند باز هم قابل حدس هستند اما به هیچ وجه اون قدری آزاردهنده و عذاب آور دیگه نیست.

جدا از موضوع ضعیف داستان چند نکته ی دیگر هم هست که داستان رو غیر قابل تحمل میکنه.

اولیش این هست که محوریت اصلی داستان دیگه روی کارکتر پلیر نیست و تقریبا خیلی شبیه به Stormblood روی شخصیت دیگری افتاده.
این موضوع حتی در Stormblood هم انقدر آزاردهنده نبود چون ما شخصیت اصلی در اون بازی رو از قبل میشناختیم و از طرف دیگه واقعا Lyse مثل یک زن رفتار میکرد.
اینجا Wuk Lamat رفتارش شبیه به تینیجر هاست و زیادی سرخوش و شنگول هست.

مورد بعدی اینه که افرادی که باهاشون سفر میکنیم همه بچه سال هستند تقریبا و اصلا این حس رو نمیده که داریم یک منطقه ی ناشناخته رو کشف میکنیم و ممکنه با خطرهایی جدی همراه بشیم.
بیشتر شبیه به این میمونه که یک مربی هستیم که یک سری بچه رو اوردیم اردو .............................
حتی Erenvile هم که به عنوان یک مرد بالغ همراه ما هست، خیلی soft و آسیب پذیر هست. متاسفانه هیچ توضیح منطقی هم برای عدم حضور شخصیت های Cool همیشگی نداریم.
یعنی به زور فقط خواستند یه جوری تمرکز داستانی رو بندازن روی Wuk Lamat.

خوشبختانه با ورود Sphene که در پوستر معرفی بازی، در بالا قرار داره داستان شروع میکنه به بهتر شدن.در کل داستان به نظرم از ARR که خیلی بهتره و شاید برابر با Stormblood باشه، البته باید پچ ها رو تمام کنم.
این رو هم اضافه کنم با توجه به روندی که در همون 2 تا پچ دیدم میتونم بگم از پچ های Endwalker بهتر هست واقعا.

8.jpg 9.jpg

گیم پلی 10 از 10

هر چقدر داستان ضعف داره اما دانجن ها و رید ها ( هم 8 نفره ها و هم 24 نفره ها ) عالی هستند.
توی هیچ کدوم از اکسپنشن ها این طور نبوده که تقریبا از تمام دانجن ها و رید ها لذت برده باشم اما اینجا همه چیز تمومه !!
انقدر گیرا و engaging هست که اگر یه ذره و یا 2-3 ثانیه حواست نباشه به راحتی خراب کاری میکنی.
چیزهایی که باید بهشون توجه کنی که درست باس رو بزنی خیلی زیاد هستند و رشد و پیشرفت قابل توجهی نسبت به محتویات Endwalker مشاهده میکنید.

1.jpg 2.jpg 6.jpg
5.jpg 10.jpg 11.jpg

من تمام کلاس ها رو بازی نکردم و بین اون هایی که بازی کردم فقط Paladin, Gunbreaker و Machinist رو به 100 رسوندم.
در کل هیچ افتی در بین کلاس هایی که بازی کردم ندیدم.
در حالی که در World of Warcraft کلاس های هی دستخوش تغییر میشدن و این موضوع پلیر رو ناراحت میکرد.
اصلا یکی از دلایلی که من خودم اون بازی رو ول کردم همین بود ... Warlockی که من سال های باهاش بازی کردم کجا و چیزی که توی بازی در این سال های اخیر وجود داره کجا.
در کلاس نهایتا 2 تا جادو یا ability جدید داره انگار که بین اون 3 تایی که من 100 کردم Machinist توانایی خیلی باحال تری داشت.

12.jpg

موسیقی 10/10 مثل همیشه بی نقص هست و جای حرفی نداره

گرافیک و دیزاین 9/10

خیلی منطقی نیست که در مورد گرافیک اکسپنشن های یک بازی 10 ساله نظر داد اما این آپدیت گرافیکی که به بازی اضافه شده واقعا تکسچرها رو زیباتر کرده.
من تمام مدت هر بار میرفت سراغ اون زنگی گه برای پیشخدمت ها هست، به انعکاس نور روی فلز اون زنگ خیره میشدم و لذت میبردم.
این تکسچرها روی لباس ها و زره ها خیلی بیشتر خودشون رو نشون میدن و در محیط هم میتونید اگر حافظتون یاری کنه این پیشرفت رو متوجه بشید اما در کل شاید برای پلیرهای جدید که یک دهه همراه این بازی نبودن، این تغییرات اصلا محسوس نباشه.

مورد دیگری که بارها و بارها در موردش صحبت کرده بودم دیزاین محیط های بازی هست.
حداقل اون 4 تا zone اول انقدر زیبا هستند که من به هیچ وجه از گشت و گذار توشون خسته نمیشدم و این اولین باری هست که چنین محیط های خوبی رو پیاده کرده بودند.
تقریبا در تمام بازی های قبلی zone ها صرفا یک منطقه ی پهناور اما تکراری بودند که ضعیف ترین مثال براش هم Stormblood هست که 3 تا از zone هاش اصولا از نظر دیزاین و رنگ و لعاب شبیه به هم بودند.
برای شخص من zone های endwaler هم خیلی روی اعصاب بودند اما اینجا رو دیگه باید خودتون ببینید.
جدا از زیبایی ، تنوع زیادی در هر منطقه از نظر دیزاین وجود دارد.
به عنوان مثال توی چهارمین zone که حالت کویری و وسترن داره، یک دریاچه وجود داره که اطرافش سرسبز هست و درخت های بلندی هم روییدن و این یک دفعه تنوع خاصی رو ایجاد کرده اون وسط.
شما تفاوت بین 5 دقیقه ی زمانی در بازی یعنی بین زمان طلوع آفتاب و روشن شدن کامل هوا رو ببینید 👇 ... به به !!! 👌💯

Screenshot (620).jpg Screenshot (621).jpg
دلیلی که 10 نمیدم هم شخصی هست چون انتظار داشتم در یک بازی که انقدر روی محیط های باستانی و جنگلی و قبیله ای تمرکز داره، تعداد زیادی اسلحه و زره با دیزاین های قبیله ای / سرخپوستی ببینم که کاملا برعکس بود و دیزاین های مدرن خیلی زیاد بود.

مجدد تکرار میکنم که این اکسپنشن سرگرم کننده ترین اکسپنشنی هست که برای 14 اومده و من تازه تمام end game content ها رو هم ندیدم.
من نه وارد مناطقی شدم که میتونید وارد چرخه ی گرفتن اسلحه های relic بشید و نه چیزهایی مثل variant & criterion dungeons رو رفتم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or