Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

چه mount های جالبی اضافه شده :D

دیشب واسه فارم مدال های yokai یه نفر منو اینوایت کرد بعد یه مانت سگ اژدها سه سر داشت، بعد رو هر سر یه نفر میتونست بشینه :D با خودش که میشد ۴ نفر
بعد ما سه تا لالافل بودیم خیلی بامزه بود😍 :D متاسفانه نتونستم عکس خوب بگیرم نشون بدم

تو استیم چطوری میشه عکس با کیفیت گرفت؟؟🤔
دیفالت استیم f12 هست دیفالت گیم print screen ولی من همیشه win + shift + s استفاده میکنم واسش:D

من هم به این فکر کرده بودم اما قضیه اینه که وقتی دانجن یا رید میری، اون بالا کنار اسم پلیر ها و اعضای گروه همیشه آیکون کلاس طرف هست.
این سریع ترین راه هست و همه هم بهش نگاه میکنن که ببینن loot رو باید با کسی قسمت کنن یا نه :))
یا برای اینکه ببینن مثلا کلا اوضاع گروه چطوره.

و موضوع بعدی اینکه خوشبختانه اسلحه ها همیشه واضح هستند و از روی اونها میشه فهمید.
اهان فکر کردم اسلحه هم میشه مال کلاس دیگه گذاشت شکلشو :))

• Smile
Reactions: Inoeex
اهان فکر کردم اسلحه هم میشه مال کلاس دیگه گذاشت شکلشو :))
نمی‌دونم چند وقته بازی نکردی ولی واسه من که از shadowbringer دیگه بازی نکردم خیلی قابلیت ها اضافه شده مثه همین آیکون کلاس کنار اسم نشون داده میشه
یا اینکه میشه بین سرور ها جابه‌جا شد البته الان که من دسترسی به مارکت ندارم پس برای من فعلا بی فایده س
واسه glam کردن خیلی آسون تر شده میشه حتی سیو کرد و دسترسی بهش سریع تر شده دیگه مثه قبل دونه دونه نیاز نیست هر بار استفاده کنیم البته نمیتونم چقدر واست اهمیت داره ولی واسه من قابلیت ضروریه :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: tirdad666
نمی‌دونم چند وقته بازی نکردی ولی واسه من که از shadowbringer دیگه بازی نکردم خیلی قابلیت ها اضافه شده مثه همین آیکون کلاس کنار اسم نشون داده میشه

این از روز اول هم بود 😏
اون موضوع Glamour که شما ذکر کردی درسته آسونتر شده ولی هنوز محدودیت داره.
حدس میزنم که خیلی آسونتر هم بشه.

از تغییرات کوچیک دیگه میشه به حذف انواع رنگ ها اشاره کرد، الان دیگه 20 تا آبی و 15 تا قرمز و 9 تا زرد مختلف و غیره نداریم که برای رنگ کردن زره و اسلحه هی بری دونه دونه رنگ های مختلف بنفش و فیروزه ای و سبز ارتشی بگیری.
الان فقط 1 دونه رنگ میگیری و همه چیز رو هر رنگی بخوای میکنی.

البته به جز اون رنگ های متالیک و سفید و سیاه خالص که دسته بندی دیگه ای دارن.

از تغییرات کوچیک دیگه میشه به حذف انواع رنگ ها اشاره کرد، الان دیگه 20 تا آبی و 15 تا قرمز و 9 تا زرد مختلف و غیره نداریم که برای رنگ کردن زره و اسلحه هی بری دونه دونه رنگ های مختلف بنفش و فیروزه ای و سبز ارتشی بگیری.
الان فقط 1 دونه رنگ میگیری و همه چیز رو هر رنگی بخوای میکنی.
آهان آرهههه اینم دیده بودم و یادم نبود بگم

چه خوب شد اتفاقا اینو اضافه کردن 😍

----
Limsa هم هرروز عجیب تر میشه :D
دیروز دیدم یه دسته چند نفره لالافل با لباس یک شکل داشتن با هم آهنگ میزدن!! قسمت عجیبش اینه که خیلی هماهنگ بودن
اینم قابلیت جدیده ؟🤔 یا اون داشته چیت می‌کرده؟

یه نفر هم هست شبیه جیزز کرایست خودشو درست کرده :D هر موقع بری اونجا رو نیمکت نشسته و آنلاینه😐

آخرین ویرایش:
  • Like
یبار دیگه یادآوری شد بهم که Alphinaud رو چه خوب ساختنش:D 😍
ظاهر و شخصیتش از بقیه کاراکتر ها چند لول بالاتره :D بهتر بود شخصیت ها رو یکم balance تر می‌ساختن...:-w آلفیناد تاکجای داستان همراهمون میاد؟:D (البته نگین اسپویل میشه)😁

پ.ن: الان یادم اومد که کاراکتر یشتوالله هم خوبه :D ولی بقیه کاراکتر های اصلی ARR واقعا تو دیوارن [-(

یعنی شما هیچ کدوم از تریلر ها و opening CG های اکسپنشن های اخیر رو ندیدی که برات سوال هست که کدوم کاراکتر تا کجای بازی و داستان همراهمون هست ؟! 🤔

سر کار خانم بانو یشتولا هم که همین طور بهتر و شگفت انگیزتر میشن 💯🔥
کلا روی داستان ARR که هیچ حسابی نیست البته
تمام کاراکترهای کلیشه و بی عمق هستند و چیزی که برام جالب هست اینه که الفیناد برای خیلی ها روی اعصاب هست اونجاهای بازی ولی شما خوشت اومد.
واسه ترایال ۸ نفره Lahabrea و چند بار وایپ شدن خودمو آماده کرده بودم :D که دیدم عه! تغییر کرده بود >ـ>
فکر نمی‌کردم دانجن های قدیمی رو هم تغییر بدن !

ولی به نظرم خیلی بهتر شد ازون حالت شلم شوربا درومده #-o هم چهارنفره شده و هم هر قسمتش الان یه دانجن جداس دیگه یک ساعت طول نمی کشه و کسیم دیگه rage quit نمیکنه :D

پ.ن:الان تو مناطق ARR هم میشه پرواز کرد😍

ظاهرا خیلی خیلی خیلی وقته بازی نکرده بودی !
تمام دانجن های ARR عوض شدن، همه رو تغییر دادن. حالا بعضی ها کمتر و بعضی ها خیلی اساسی !
در ضمن یک بار در این بازی rage quit ندیدم.
پرواز در اون مناطق هم فکر کنم با Shadowbringers اضافه شد.

در کل خوش به حال شما که میتونی از اول بازی کنی !
من آرزو داشتم از HW دوباره شروع به بازی میکردم.
Limsa هم هرروز عجیب تر میشه :D
دیروز دیدم یه دسته چند نفره لالافل با لباس یک شکل داشتن با هم آهنگ میزدن!! قسمت عجیبش اینه که خیلی هماهنگ بودن
اینم قابلیت جدیده ؟🤔 یا اون داشته چیت می‌کرده؟

چون از اون شهر خوشم نمیاد خیلی از این چیزا نمیبینم
خیلی شهر شلوغی هست همین جوریش، آهنگش هم که در طول روز بلنده ... میرم اونجا سر درد میگیرم.
تا جایی که مجبور نباشم پام رو اونجا نمیذارم.

• Like
یعنی شما هیچ کدوم از تریلر ها و opening CG های اکسپنشن های اخیر رو ندیدی که برات سوال هست که کدوم کاراکتر تا کجای بازی و داستان همراهمون هست ؟! 🤔

سر کار خانم بانو یشتولا هم که همین طور بهتر و شگفت انگیزتر میشن 💯🔥
کلا روی داستان ARR که هیچ حسابی نیست البته
تمام کاراکترهای کلیشه و بی عمق هستند و چیزی که برام جالب هست اینه که الفیناد برای خیلی ها روی اعصاب هست اونجاهای بازی ولی شما خوشت اومد.

ظاهرا خیلی خیلی خیلی وقته بازی نکرده بودی !
تمام دانجن های ARR عوض شدن، همه رو تغییر دادن. حالا بعضی ها کمتر و بعضی ها خیلی اساسی !
در ضمن یک بار در این بازی rage quit ندیدم.
پرواز در اون مناطق هم فکر کنم با Shadowbringers اضافه شد.

در کل خوش به حال شما که میتونی از اول بازی کنی !
من آرزو داشتم از HW دوباره شروع به بازی میکردم.

چون از اون شهر خوشم نمیاد خیلی از این چیزا نمیبینم
خیلی شهر شلوغی هست همین جوریش، آهنگش هم که در طول روز بلنده ... میرم اونجا سر درد میگیرم.
تا جایی که مجبور نباشم پام رو اونجا نمیذارم.
آره خیلی خیلی وقته :D من چند ماه قبل اینکه shadowbringer ریلیز بشه رفتم سربازی و تا دو سال که بازی نکردم بعدشم که دیگه فرصت نشد تا همین الان
ولی اونموقع که بودم دیگه هیچ محتوایی نبود که انجام نداده باشم اکثر شبا می‌رفتیم واسه فارم مانت extreme ها ، یه چند تا relic weapon هم گرفته بودم دیگه انقد هیچ کاری نداشتم میرفتم ماهیگیری:D بعدشم میرفتم side quest ها رو انجام میدادم که دیگه تو مپ نبینمشون :D
اون quit کردن ها اتفاقا خیلی زیاد بود دقیقا هم سر همون دانجن ultima weapon چون خیلی طولانی و حوصله سر بر بودش و ۸ نفر هم باید میومدن
معمولا همون اولش چند نفر اه میگفتن و میرفتن بیرون :D

البته هنوز خیلی مونده تا HW :D تازه دارم داستانهای قبل باز شدنش رو انجام میدم که فکر میکنم ۸۰ تا بشه
خودمم خیلی ذوق دارم داستانش رو بدونم چون قدیم همرو میزدم جلوx_x

قصدم اینه تا دو ماه دیگه بازی رو بخرم چون الان هنوز دارم free trial رو میرم و تا تابستون ساله دیگه خیلی سریع یه حداقل از خیلی چیزا بدست آورده باشم و آماده برای اکسپنشن جدید باشم

آخرین ویرایش:
  • Like
یبار دیگه یادآوری شد بهم که Alphinaud رو چه خوب ساختنش:D 😍
ظاهر و شخصیتش از بقیه کاراکتر ها چند لول بالاتره :D بهتر بود شخصیت ها رو یکم balance تر می‌ساختن...:-w آلفیناد تاکجای داستان همراهمون میاد؟:D (البته نگین اسپویل میشه)😁

پ.ن: الان یادم اومد که کاراکتر یشتوالله هم خوبه :D ولی بقیه کاراکتر های اصلی ARR واقعا تو دیوارن [-(

پ.ن۲: خب واسه دومین بار تو زندگیم MSQ های ARR 2.0 تموم کردم و اندازه یه پیرمرد ۹۰ ساله خسته شدم :D
آلفیناد رسما تو اکثر اکسپنشن ها شخصیت اصلیه
کلا همیشه باهامونه
تو DT حضورش خیلی کمتره ولی بازم هست و تو اکسپنشن بعدی هم ظاهرا همیشه باهامون هست

منم شخصیتش رو خیلی دوست دارم. در کنار Graha محبوب ترین شخصیتای منن البته تو شخصیت اصلیا وگرنه با اختلاف بهترین شخصیت بازی Emetئه

واقعا خسته نباشید :D بخش داستانی ARR خیلی معمولیه و post arr تا شروع HW که خیلییییی خسته کنندست

• Love
Reactions: Paimon
اون quit کردن ها اتفاقا خیلی زیاد بود دقیقا هم سر همون دانجن ultima weapon چون خیلی طولانی و حوصله سر بر بودش و ۸ نفر هم باید میومدن
معمولا همون اولش چند نفر اه میگفتن و میرفتن بیرون :D

قصدم اینه تا دو ماه دیگه بازی رو بخرم چون الان هنوز دارم free trial رو میرم و تا تابستون ساله دیگه خیلی سریع یه حداقل از خیلی چیزا بدست آورده باشم و آماده برای اکسپنشن جدید باشم
اون که rage quit نیست ، برخورد منطقی و عقلانی هست :))
من خودم همیشه اگر یکی از alliance raid های HW بهم بخوره همون اول میرم بیرون ! 😎 👌

اکسپنشن جدید توی بهمن ماه میاد
یعنی 5-6 ماه دیگه
آلفیناد رسما تو اکثر اکسپنشن ها شخصیت اصلیه
کلا همیشه باهامونه
تو DT حضورش خیلی کمتره ولی بازم هست و تو اکسپنشن بعدی هم ظاهرا همیشه باهامون هست

منم شخصیتش رو خیلی دوست دارم. در کنار Graha محبوب ترین شخصیتای منن البته تو شخصیت اصلیا وگرنه با اختلاف بهترین شخصیت بازی Emetئه

گفته بود اسپویل نکنیم فکر کنم :))
گراها ... توی همون Shadowbringers فقط عالی بود .. بعدش فقط روند نزولی داشت کاراکترش
من هنوز تمام پچ های DT رو نرفتم اما اینجا که فقط میره غذا میخوره ....

اصولا به نظرم باید خیلی از کاراکترها رو کنار بذارن چون جایی توی داستان ندارن و به این بها ندن که اون کاراکتر در قدیم چقدر و چطور درخشیده.
مثال بارزش واقعا Graha _ Estinien - Thancred هستند و حتی شاید Uriange.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or