Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

مرحله ی 1 خرید گیم تایم با هزینه ی بسیار سنگین به منظور جلوگیری از حسرت خوردن دوستی که اینجا خیلی فعالیت داره 🫠
مرحله ی 2 لاگین به اکانت
مرحله ی 3 وارد کردن کد
مرحله ی 4 خروج از اکانت

☺️☺️☺️
به نظرم تو هم بیا از اول شروع کن :D

یکی از بزرگترین دلایلی که مردم سمت این بازی نمیرن همین اکانت ساختنشه

فقط مشکل ما نیست کلا منسوخ شدست سایتشون

هرچی راحت تر باشه برا کاربر بهتره و احتمال تست کردن بازی از سمتش بیشتره ولی باید از 7 خان رستم رد بشی اکانت بسازی بعد ساپورتش هم مزخرف به تمام معناست اصلا تو بخوای ساپورت رو پیدا بکنی تو سایتش ایمیل بزنی بهش جدی فکر کنم 1 ساعت باید بگردی خیلی خیلی مزخرفه از همون روز اول هم همین سایت داغون بوده تا الان درستش نکردن

یکی از بزرگترین دلایلی که مردم سمت این بازی نمیرن همین اکانت ساختنشه

فقط مشکل ما نیست کلا منسوخ شدست سایتشون

هرچی راحت تر باشه برا کاربر بهتره و احتمال تست کردن بازی از سمتش بیشتره ولی باید از 7 خان رستم رد بشی اکانت بسازی بعد ساپورتش هم مزخرف به تمام معناست اصلا تو بخوای ساپورت رو پیدا بکنی تو سایتش ایمیل بزنی بهش جدی فکر کنم 1 ساعت باید بگردی خیلی خیلی مزخرفه از همون روز اول هم همین سایت داغون بوده تا الان درستش نکردن
اسم کاراکترت چیه؟ :D

موقع خرید این ارور چیه میده؟🥲
موقع خرید این ارور چیه میده؟🥲
View attachment 423266
بخاطر وی پی ان هست که نمیزاره-یکی که کاملا لوکیشنت درست عوض میکنه باهاش برو-اگرچه خود وی پی ان استفاده کردن هم گاهی باعث میشه که ارورو بده ولی برای لوکیشن تغییر دادن مجبور یه

مرحله ی 1 خرید گیم تایم با هزینه ی بسیار سنگین به منظور جلوگیری از حسرت خوردن دوستی که اینجا خیلی فعالیت داره 🫠
مرحله ی 2 لاگین به اکانت
مرحله ی 3 وارد کردن کد
مرحله ی 4 خروج از اکانت

☺️☺️☺️
یبار چند سال پیش رفیقم خارجیه که عضو فری کمپانیمون بود تو دیسکورد وقتی دید من انلاین نشدم و ناراحتم برام یکی خرید و داد بهم بتونم بازی کنم باز

• Like
Reactions: Paimon
دوستان ساپورت استیم میگه با موجودی wallet نمی‌تونید واسه کسی گیفت کنین🥲
خب پس من چطوری از اوکراین به اکانت روسیه ام بازی رو گیفت کنم ؟🥲
مطمئنی چون یه چیز ارزون اومدم تست کنم اوکی بود گیفت کردن به اکانت روسیم

آره نمیشه گیفت کرد یعنی با موجودی wallet نمیشه.
ساپورت اینو بهم گفت:
View attachment 423299

راه دیگه ای نداره🥲؟
کلید tf2 بده به دوستی کسی واست گیفت کنه خواستی منم میتونم
کلا خرید ff فقط یک کده داخل استیم فکر کنم که حتی بشه مثلا dawntrail روی اکانت اکراینت بخری بعد کدشو بزنی داخل mogstation ولی خب خودم امتحان نکردم

کلید tf2 بده به دوستی کسی واست گیفت کنه خواستی منم میتونم
کلا خرید ff فقط یک کده داخل استیم فکر کنم که حتی بشه مثلا dawntrail روی اکانت اکراینت بخری بعد کدشو بزنی داخل mogstation ولی خب خودم امتحان نکردم
اونو از AI پرسیدم نمی‌دونم درست باشه یا نه ولی میگه حتی اگه اینکارو کنم یهو اکانتم میپره رو سرور اوکراین و خب همه برنامه ریزی که واسه گرفتن اشتراک ارزون تر داشتم به فنا میره :D
نمی‌دونم تو چطوری میتونی گیفت کنی🤔 شاید این قانونی که با wallet نمیشه بازی گیفت کرد رو روی اکانت های جدید اعمال کردن 😐

اون کلید هم مثه اینکه یه هفته باید ازش بگذره تا بشه trade کرد
من الان میخواستم بازی رو بخرم 🥲 starter رو فعلا میخواستم بگیرم که auto renewal و اینا رو فعال کنم خیالم راحت بشه بعد برم سمت خرید اکسپنشن

دوستان ارور i2501 رو با چه قندشکنی اوکی کردین ؟ :|
من 5 تا تاحالا امتحان کردم 2 تاش اشتراک ماهیانه داشتن و قنشد شکنایی خوبی بودن هیچ کدوم کار نکرد...[-(

یعنی این ارور رو از 10 سال پیش تا الان هنوز هیچ راهی واسش پیدا نکردن درستش کنن ؟؟!!! ~X(x-(

دوستان ارور i2501 رو با چه قندشکنی اوکی کردین ؟ :|
من 5 تا تاحالا امتحان کردم 2 تاش اشتراک ماهیانه داشتن و قنشد شکنایی خوبی بودن هیچ کدوم کار نکرد...[-(

یعنی این ارور رو از 10 سال پیش تا الان هنوز هیچ راهی واسش پیدا نکردن درستش کنن ؟؟!!! ~X(x-(

موفق باشی :D

حالا درک میکنی چرا انقدر سایتشون مزخرفه

من یادم نمیاد با چه فیلتر شکنی اوکی کردم ولی بگرد ببین ساپورتشون کجاست تو mogstation من حقیقتا یادم نمیاد ولی میدونم میگردی تا فکر میکنی پیدا کردی میبینی نه از این سوالات متداوله و تا پیدا بکنی کجا ایمیل ساپورته یا میتونی بهشون پیام بدی یه ساعت طول میکشه بگرد پیدا بکن بهشون بگو این ارور رو داری بعد فکر کنم ۴۸ ساعت بعد اوکی میشه
درجا پشت هم هی تست نکن الان خود اوکراین هم بری بازم ارور رو میده بهت

ارورش‌کلا یه بار بهت بده تا ۴۸ ساعت فکر کنم میده همچنان و کاری نمیتونی بکنی

ولی یه ایمیل بزن به ساپورت من بعد این یه بار دیگه مشکلم برطرف شد و فرقی نمیکنه با چی وارد بشم و خرید بزنم دیگه ارور رو نمیگیرم ولی هر دفعه با فیلتر شکن بوده

• Like
Reactions: Paimon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or