Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

بله تاخیر زیاد
چرخه عمر هر اکسپنشن حدودا 2 سال بود همیشه
هیچ کس انتظار نداشت که تابستون 2027 یعنی با فاصله زمانی 3 ساله بیاد.
اون موقعی که معرفی شد و گفتند که 2027 میاد یک عده صرفا چون همیشه بازی توی فصل می اومد میگفتن پس این هم تابستون میاد و اگر با فاصله 3 ساله میدادن با ریزش شدید پلیر مواجه میشدن جوری که نمیشد جمعش کرد.
همون موقع حدس من این بود که احتمالا توی فوریه میاد که حالا قراره توی ژانویه بیاد.

تا زمانی که Shadowbringers اومد همه ی اکسپنشن ها 2 ساله بودن
به خاطر کویید Endwalker با فاصله 2/5 سال اومد
چیزی که من این وسط یادم رفته بود این بود که Dawntrail هم 2/5 ساله اومد حدودا که خیلی ها من جمله خود من دلیلش رو کار کردن همزمان تیم روی دو عنوان یعنی 16 و 14 میدونستن
الان Evercold هم داره 2/5 سال بعد از اکسپنشن قبلی خودش میاد

مهم نیست که آخرین پچ توی این هفته میاد، خودشون یه جوری برنامه ریزی کردن که کش داره باشه دیگه.
فاصله هر پچ موقع shb 3 ماه بود واسه ew 3.5 و برای dt کردنش 4 ماه که توی فن فست dt گفته بودن 4 ماهه میشه اونم بخاطر اپدیت گرافیکی که با dt اومد
این اکسپنشن بیشترین کانتنت نسبت به هر اکسپنشن دیگه ای هم گرفت

• Like
Reactions: Paimon
فاصله هر پچ موقع shb 3 ماه بود واسه ew 3.5 و برای dt کردنش 4 ماه که توی فن فست dt گفته بودن 4 ماهه میشه اونم بخاطر اپدیت گرافیکی که با dt اومد
این اکسپنشن بیشترین کانتنت نسبت به هر اکسپنشن دیگه ای هم گرفت
من به نظرم میاد شما حالت جبهه گیری داری و من به هیچ وجه دوست ندارم سر محبوب ترین بازیم با کسی بحثی داشته باشم 🙏🙏🙏
گفتم این رو توضیح بدم که سو تفاهم نشه

قضیه و مشکل اصلی ولی در چرخه ی عمر آخرین پچ از اکسپنشن های اخیر هست.

من هم خاطرم هست که هر پچ 12 تا 14 هفته عمر داشت و بعد گفتن 16 هفته میشه که اتفاقا برای همون Endwalker بود که توی fanfest قبلش گفتند.
یوشیدا گفته بود تیم نیاز به استراحت دارن و 12 تا 14 هفته فشار خیلی زیادی وارد میکنه.

عمر هر پچ از اومدن اولین نسخه اش هست تا اولین نسخه ی پچ بعدی یعنی فاصله بین 7.1 تا 7.2 میشه طول عمر 7.1
همون طور که گفتم مشکل در چرخه عمر آخرین پچ هست یعنی از 6.5 تا 7.0 یا از 7.5 تا 8.0 که به ترتیبب میشه طول عمر پچ 6.5 و 7.5

آخرین پچ در Endwalker یعنی 6.5 در مهر یا آبان شروع شد و Dawntrail فکر کنم اواخر تیرماه اومد
الان هم آخرین پچ در Dawntrail در اوایل بهار امسال شروع شده و Evercold در زمستان میاد

یعنی چرخه عمر این پچ ها حدودا میشه 9 ماه ..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or