Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

من فعلا با فری ترایال شروع کردم تا دو سه ماه دیگه می‌خوام بازی رو بخرم ✨
خرید اشتراک ماهیانه چطوریه ؟ چطوری میشه از توی استیم شارژش کرد ؟
الانم تو همون ریجن روسیه دارم بازی میکنم

پ.ن: پشمام همه job ها رو لول ۱۰۰ کردی :D
از داخل mogstation گزینه استیم داره auto renew میذاری ماهی 260 روبل برمیداره

1786160859685.png

• Wow
  • Like
Reactions: Inoeex and Paimon
از داخل mogstation گزینه استیم داره auto renew میذاری ماهی 260 روبل برمیداره

View attachment 416687
۲۶۰ روبل !!!😲
اینکه خیلی مبلغ ناچیزی میشه !! ۱ میلیون تومنم نمیشه حتی...

یه سوال
نمیتونم اکانتی که رو ps4 داشتم رو انتقال بدم به استیم روسیه ؟

حساب کردم با خرید بازی و اکسپنشن و هزینه transfer از ps4 اروپا به استیم روسیه ( اگه بشه) مثلا ۳۰ تومن هم هزینه کنم بازم تهش برد برده :D

میترسم با ساپورت صحبت کنم اگه بفهمه می‌خوام برم سرور روسیه اکانتم رو بن کنه :D

من تو سرور Chaos Spriggan کاراکتر ساختم :D اسمشو تاحالا شنیده بودی؟:D

بخاطر بونسexp که میده و هم مثه اینکه خلوت تره چون معمولا شبا فقط اکثر اوقات میتونم بازی کنم واسه همین گفتم اگه سرور خیلی شلوغ برم داستان میشه همش باید تو صف واستم
فکرم میلیون دلاری بود واقعا :>

پ.ن: همین الان لاگین کردم ۳۵ نفر تو صف بودن:|:))

سروری که شما هستی سرور جدیدی هست و برای همین Bonus میده که پلیرها رو تشویق کنه بیان اونجا کاراکتر بسازن و سرور شلوغ بشه.
شما به این نکته که این دوستمون گفت دقت کن در اینجا :

من اتفاقا زیاد بین دنیاهای chaos میچرخم صرفا به خاطر خریدن یه سری آیتما که میبینی تو مارکت یه دنیای دیگه ارزونتره :D

در مارکت سروری که شما هستی تقریبا همه چیز خیلی گرونه چون عرضه کم هست.
البته که الان ترایال داری بازی میکنی و نمیتونی به مارکت دسترسی داشته باشی اما بعدا که بازی رو گرفتی، خرید هات رو از سرورهای دیگه انجام بده چون قطعا ارزونتر هستند.

• Like
Reactions: Paimon
در مارکت سروری که شما هستی تقریبا همه چیز خیلی گرونه چون عرضه کم هست.
البته که الان ترایال داری بازی میکنی و نمیتونی به مارکت دسترسی داشته باشی اما بعدا که بازی رو گرفتی، خرید هات رو از سرورهای دیگه انجام بده چون قطعا ارزونتر هستند.

خب یه سوال
فقط تو سرور خودمون میتونیم بفروشیم؟ این قابلیت اضافه نشده که retainer هامونو بفرستیم سرورهای دیگه که گرون تره بفروشن؟:D

داخل mogstation اپشن داره ببین میتونی استیم اد کنی . باید بیس گیم بخری فک کنم و کدشو بزنی
View attachment 416726
1000112129.jpg
چون قبلا رو windows خریده بودمش نه نمیشه steam رو گرفت 🥲 steam خاکستریه نمیشه انتخابش کرد
به نظر میرسه باید بیخیال اون اکانتم بشم

یه سوال
وقتی از اوکراین به روسیه بازی رو تو استیم گیفت می‌کنی
بعدش بهت کد میده که باید با اکانت روسیه اینجا وارد کنی درسته؟🤔

View attachment 416730
چون قبلا رو windows خریده بودمش نه نمیشه steam رو گرفت 🥲 steam خاکستریه نمیشه انتخابش کرد

یه سوال
وقتی از اوکراین به روسیه بازی رو گیفت می‌کنی
بعدش بهت کد میده که باید با اکانت روسیه اینجا وارد کنی درسته؟🤔
آره درسته
اگه فری ترایال بازی میکنی ارزش داره سوییچ کنی

• Like
به نظر میرسه باید بیخیال اون اکانتم بشم

خب پس تکلیف من هم معلوم شد .... نمیتونم برم روی استیم چون روی ویندوز دارم ... چقدر بد !!

• Sad
داخل mogstation اپشن داره ببین میتونی استیم اد کنی . باید بیس گیم بخری فک کنم و کدشو بزنی
من یک سوال برام پیش اومد، الان برای شما فقط شارژ بازی ارزونتر هست یا همه چیز ارزونتر میشه ؟
یعنی اکسپنشن و آیتم های ماگ استیشن که اسلحه و زره و mount هستند هم برای شما ارزونتر هست الان ؟

• Like
من یک سوال برام پیش اومد، الان برای شما فقط شارژ بازی ارزونتر هست یا همه چیز ارزونتر میشه ؟
یعنی اکسپنشن و آیتم های ماگ استیشن که اسلحه و زره و mount هستند هم برای شما ارزونتر هست الان ؟
نه فقط ساب و اکسپنشن ارزونتره شاپ mogstation به یورو هست

ببین با این روش هنگام ساب چون برمیگرده به استیم ، خودش سر موقع به طور اتومات از ولت استیم کم میکنه.
تو خود استیم هم مثل سرویسهای EA Play و... میتونی آمارش رو داشته باشی.

مابقی خریدها که مستقیم از خود ماگستیشنه و ارتباطی با استیم نمیگیره.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or