Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

دوستان قبلا واسه اشتراک ماهیانه ارزون تر تو استیم یه راهکار که تغییر سرور بود گفته بودین نمی‌دونم کدوم صفحه بود
هنوزم ازون روش استفاده میکنین؟ میشه یه نفر یبار دیگه بگه چیکار کنم [-o<

من خاطرم هست ماکان این رو توضیح داده بود در گذشته.
و سرور های ترکیه و روسیه رو توصیه کرده بود.
درست خاطرم هست ماکان جان ؟ @m.d.makan

دوستان قبلا واسه اشتراک ماهیانه ارزون تر تو استیم یه راهکار که تغییر سرور بود گفته بودین نمی‌دونم کدوم صفحه بود
هنوزم ازون روش استفاده میکنین؟ میشه یه نفر یبار دیگه بگه چیکار کنم [-o<
من خاطرم هست ماکان این رو توضیح داده بود در گذشته.
و سرور های ترکیه و روسیه رو توصیه کرده بود.
درست خاطرم هست ماکان جان ؟ @m.d.makan
من جدیدا تست نکردم ولی نیاز به یک اکانت استیم روسی و یک عدد اکراین داره.
یکبار هم باید بازی روش خریده بشه ، اما اسکوئر الان ریجن روسیه رو تحریم کرده و نمیشه بازی روش خرید..
پس باید اول یه اکانت روس بسازی و یک اکانت اکراین.
بازی رو روی اکانت استیم اکراین بخرین و گیفت کنین برای اکانت استیم روسی و کدش رو بزنین و فعالش کنین.

از اون به بعد برای شارژ ماهانش فکر نکنم اسکوئر مشکلی با روسیه داشته باشه.
من چندسالی هست که تست نکردم ، خودتون باید امتحان کنین.
ولی یکی از دوستان قبلا گفته بود که شارژ ماهانش رو هم تست کرده و مشکلی نداره ، الان رو نمیدونم.
اگه هنوز به اینجا سر بزنه @iiAmAqua

شارژ ماهانش اگه همون قیمت قبلی روی روسیه باشه اونقدری ارزون هست که به ریسک این کارها بی ارزه.
اونموقع عملا حول و حوش 2تا کلید میشد یا یه کمی بیشتر.

یکبار هم باید بازی روش خریده بشه ، اما اسکوئر الان ریجن روسیه رو تحریم کرده و نمیشه بازی روش خرید..
بازی رو روی اکانت استیم اکراین بخرین و گیفت کنین برای اکانت استیم روسی و کدش رو بزنین و فعالش کنین.

ولی یکی از دوستان قبلا گفته بود که شارژ ماهانش رو هم تست کرده و مشکلی نداره ، الان رو نمیدونم.

شارژ ماهانش اگه همون قیمت قبلی روی روسیه باشه اونقدری ارزون هست که به ریسک این کارها بی ارزه.
اکانت ماگ استیشن هم باید ریجن روسیه باشه؟
من قبلا روسیه ساختم گفتم شاید یهو خوشم اومد از بازی شارژش کنم :D

مرسیییی 😍
خب من اگه بخوام اول free trial رو بازی کنم باید رو اکانت اوکراین بازی کنم یعنی ؟ یا واسه free trial این قضیه فرق میکنه؟:-?
اگه free trial خارج از استیم باشه از سایت خود square enix و ریجن روسیه باشه بعد میتونم وقتی اکانت رو از استیم اوکراین گیفت کردم به روسیه اونو انتقال بدم به استیم؟🤔

اکانت ماگ استیشن هم باید ریجن روسیه باشه؟
من قبلا روسیه ساختم گفتم شاید یهو خوشم اومد از بازی شارژش کنم :D
آره اکانت اصلی باید روسیه باشه.
شارژ هم روی همون حساب میشه.
فقط این وسط به اکانت اکراین نیاز داریم که بتونیم بازی و اکسپنشنها رو بخریم و گیفت کنیم برای روسیه.
اول اکانت ماگ استیشن رو لینک کن به استیمت ، بعد برو برای شارژ و...
مرسیییی 😍
خب من اگه بخوام اول free trial رو بازی کنم باید رو اکانت اوکراین بازی کنم یعنی ؟ یا واسه free trial این قضیه فرق میکنه؟:-?
اگه free trial خارج از استیم باشه از سایت خود square enix و ریجن روسیه باشه بعد میتونم وقتی اکانت رو از استیم اوکراین گیفت کردم به روسیه اونو انتقال بدم به استیم؟🤔
Free Trial که خریدی نداره که ریجنش مهم باشه.
ولی وقتی میخوای به استیم تبدیلش کنی خب باید به اکانت روسی استیمت اضافه کنی ، پس اکانت Free Trial هم باید ریجنش روس باشه (نمیدونم اگه اکراین هم باشه امکان تبدیلش به استیم روس هست یا نه ، خیلی محتمله که بشه ولی خب چه کاریه؟).
فرشاد @NoctisSasuke همین کار رو کرده بود ، اکانتش ترایال نبود ولی روس بود و تونست به استیم بشناسونه ، با اینکه ریجن استیم فعلیش اکراین بود!

میدونم خیلی روس/اکراین نوشتم ، امیدوارم مفهوم بوده باشه :))

@NoctisSasuke بیا تعریف کن چیکار کردی :D

از ماگ استیشن هم راهکاری واسه ارزون خریدن چیزایی که میخوایم هست ؟ یا این قضیه فقط واسه شارژ ماهیانه کار می‌کنه؟🤔
(می‌خوام آینده نگری کنم:D چون بعضی آیتماش خیلی وسوسه می‌کنه، مخصوصا اون آیتمه که MRQ های ARR رو اسکیپ می‌کنه:D )

-------
دوستان الان چک کردم مثه اینکه هند هم خیلی ارزون در میاد اون چطوریه؟ کسی امتحان کرده؟🤔

@NoctisSasuke بیا تعریف کن چیکار کردی :D

از ماگ استیشن هم راهکاری واسه ارزون خریدن چیزایی که میخوایم هست ؟ یا این قضیه فقط واسه شارژ ماهیانه کار می‌کنه؟🤔
(می‌خوام آینده نگری کنم:D چون بعضی آیتماش خیلی وسوسه می‌کنه، مخصوصا اون آیتمه که MRQ های ARR رو اسکیپ می‌کنه:D )

-------
دوستان الان چک کردم مثه اینکه هند هم خیلی ارزون در میاد اون چطوریه؟ کسی امتحان کرده؟🤔
مهم شارژ ماهیانست.
هند فکر نکنم خیلی ارزونتر باشه.
قدیمها میگفتن برزیل هم ارزونه ولی دنبالش نرفتیم چون روسیه راحت تر بود(قبل تحریمهاش)
قیمت خود بازی و اکسپنشن رو نبین ، شارژ ماهیانه رو ببین.

فرشاد کار خاصی نکرد ، فقط اکانتش رو به استیم لینک کرد ، همین.
اکانتش قبلا روسیه بود ولی الان اکراین ، شارژ ماهیانه رو طبق قدیم همون روسی باهاش حساب کرد.
اما اون کاری که گفتم رو انجام بده.
یک عدد اکانت روس ، یک عدد اکانت اوکراین برای گیفت کردن ، همین.

یک عدد اکانت روس ، یک عدد اکانت اوکراین برای گیفت کردن ، همین.
خب تا اینجاش رو کاملا فهمیدم که چیکار باید بکنم
فقط مشکلم الان free trial هستش اونو باید با v p n روسیه اکانت بسازم یا نیازی به اینکار نیست و میشه سرور روسیه رو بدون v p n انتخاب کرد ؟
چون تاحالا free trial بازی نکردم اصن نمیدونم پروسش چطوریه و چقدر فرق میکنه
قبلا کل اکانت رو ps4 بودش و با استیم آشنایی ندارم
و نمیخوام زمان زیادی رو free trial بذارم ولی آخرش مشخص بشه که هیچراهی واسه اینکه بیارمش رو استیم سرور روسیه نداشته باشم
واسه همین از الان میخوام همه چیزو در نظر بگیرم چون قرار نیست حالا حالا ها بازیو بیخیالش بشم

خب تا اینجاش رو کاملا فهمیدم که چیکار باید بکنم
فقط مشکلم الان free trial هستش اونو باید با v p n روسیه اکانت بسازم یا نیازی به اینکار نیست و میشه سرور روسیه رو بدون v p n انتخاب کرد ؟
چون تاحالا free trial بازی نکردم اصن نمیدونم پروسش چطوریه و چقدر فرق میکنه
قبلا کل اکانت رو ps4 بودش و با استیم آشنایی ندارم
و نمیخوام زمان زیادی رو free trial بذارم ولی آخرش مشخص بشه که هیچراهی واسه اینکه بیارمش رو استیم سرور روسیه نداشته باشم
واسه همین از الان میخوام همه چیزو در نظر بگیرم چون قرار نیست حالا حالا ها بازیو بیخیالش بشم
کلا برای همش به VPN نیاز داری .
ساخت اکانتهای استیم روس و اکراین ، همینطور ماگ استیشن به VPN نیاز دارن.
نمیدونم الان چه vpnایی خوبه که این سرورها رو هم داشته باشه.
اگه چیزی پیدا کردی به ما هم لطفا خبر بده.

• Like
Reactions: He!n3ger and Paimon
آره اکانت اصلی باید روسیه باشه.
شارژ هم روی همون حساب میشه.
فقط این وسط به اکانت اکراین نیاز داریم که بتونیم بازی و اکسپنشنها رو بخریم و گیفت کنیم برای روسیه.
اول اکانت ماگ استیشن رو لینک کن به استیمت ، بعد برو برای شارژ و...
در اصل اکانت اصلی که پراگرشن و سیو و اینا روش ذخیره میشه اون ماگ استیشنه؟

من اکانت استیمم اکراینه، ماگ استیشنم روسیه، راه نداره به همین اکراین وصلش کنم حال ندارم استیم روسیه بسازم دیگه :-< :)) همین free trial رو میخوام برم.

در اصل اکانت اصلی که پراگرشن و سیو و اینا روش ذخیره میشه اون ماگ استیشنه؟

من اکانت استیمم اکراینه، ماگ استیشنم روسیه، راه نداره به همین اکراین وصلش کنم حال ندارم استیم روسیه بسازم دیگه :-< :)) همین free trial رو میخوام برم.
آره همه چی روی ماگه ، اکانت استیم فقط لانچر بازی رو باز میکنه.
و خب مهمتر از اون روش شارژ بازی از طریق استیمه.
free trial رو میخوای بری که اصلا مهم نیست ، شارژ نمیخوای بکنی پس درگیر ساخت اکانت نشو.
ولی در آینده اگه بخوای شارژ ماهانه کنی باید اکانت استیم داشته باشی و اکانت Mog به اون لینک شده باشه.

تکذیب میکنم من اکانت الانم روس نیست :D

اکانت قبلیم روس بود که از دست دادمش ساپورت هم هیچ جوره کمک نکرد پسش بگیرم برا همین مجبور شدم یه اکانت جدید بسازم و این یکی دیگه روس نیست چون این یکی رو وقتی ساختم که روسیه داشت تحریم میشد ترسیدم روس نساختم

از نظر خرید نمیدونم ولی از نظر شارژ ماهانه روسیه باشه مشکلی نداره چون یه بخش عظیمی از پلیرای سرورای اروپا روس هستن

تکذیب میکنم من اکانت الانم روس نیست :D

اکانت قبلیم روس بود که از دست دادمش ساپورت هم هیچ جوره کمک نکرد پسش بگیرم برا همین مجبور شدم یه اکانت جدید بسازم و این یکی دیگه روس نیست چون این یکی رو وقتی ساختم که روسیه داشت تحریم میشد ترسیدم روس نساختم

از نظر خرید نمیدونم ولی از نظر شارژ ماهانه روسیه باشه مشکلی نداره چون یه بخش عظیمی از پلیرای سرورای اروپا روس هستن
چرا اکانتت از دست رفت؟😲

آخرین ویرایش:
اکانت قبلیم روس بود که از دست دادمش ساپورت هم هیچ جوره کمک نکرد پسش بگیرم برا همین مجبور شدم یه اکانت جدید بسازم .

چه اتفاقی افتاد ؟ 😳😱 من اگر اکانتم چیزیش بشه واقعا عقل و روانم رو از دست میدم ...

• Sad
Reactions: Paimon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or