Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

شنیدم میشه خونه برای خودم بخرم. میشه یه خرده اطلاعات راجع بهش بدین؟
من برای کودوم quest ها و تو چه lvl ای باید توparty کار کنم؟ چون من تو بیشتر بازی ها solo player هستم. ولی حتما یه‌ FC باید پیدا کنم. بعدا که خواستم برم به یه FC, لطفا بهم کمک کنین و اگه FC خوبی، متناسب با lvl اون موقع ام، دارید رو بهم معرفی کنین.
بهترین guild هام تو بازی های مختلف اینا هستن :
Digimon masters online: unbeatable
Knights of the bloodouf: sword art online

شنیدم میشه خونه برای خودم بخرم. میشه یه خرده اطلاعات راجع بهش بدین؟
من برای کودوم quest ها و تو چه lvl ای باید توparty کار کنم؟ چون من تو بیشتر بازی ها solo player هستم. ولی حتما یه‌ FC باید پیدا کنم. بعدا که خواستم برم به یه FC, لطفا بهم کمک کنین و اگه FC خوبی، متناسب با lvl اون موقع ام، دارید رو بهم معرفی کنین.
بهترین guild هام تو بازی های مختلف اینا هستن :
Digimon masters online: unbeatable
Knights of the bloodouf: sword art online

آره میشه اما تا 1-2 سال آینده بهش فکر نکن :D چون خیلی خیلی گرون هستن الان تو Cerberus خونه های کوچیک از 15 میلیون gil شروع میشن که برای اونایی که تازه واردن خیلی زیاده برا منی که خودم پولم انقدر میرسه هم طرفش نمیرم چون هم خیلی پولدار نیستم هم اینکه این خونه ها واقعا کوچیکن و اگه بخوای Mansion بخری که خیلی کم هستن و خیلی خفنن باید کم کم 130 میلیون gil بزاری کنار :D
البته به زودی خونه های جدیدی اضافه میشه اما خیلی رو قیمت فکر نکنم تاثیر بزاره
از همون اول هم برا levequest ها و Guildhest ها میتونی با پارتی انجام بدی اما در اصل از لول 15 که Dungeon ها آزاد میشن وارد پارتی میشی

من می تونم هم archer باشم و هم gladiator ?

تو این بازی برخلاف یه سری mmo های دیگه این مسخره بازی وجود نداره که شخصیتت فقط 1 کلاس بتونه داشته باشه :D شما با 1 شخصیت میتونی همه کلاس ها و Job های بازی رو داشته باشی

خب، پس من چطوری می تونم هم Archer رو داشته باشم و هم gladiator?
سلاح بخرم کافیه یا باید job خاصی رو انتخاب کنم؟
چون شنیدم یه job خاص، roll خاصی رو هم به دنبال داره
اول بازی کودوم رو انتخاب کنم؟ archer یا gladiator?

خب، پس من چطوری می تونم هم Archer رو داشته باشم و هم gladiator?
سلاح بخرم کافیه یا باید job خاصی رو انتخاب کنم؟
چون شنیدم یه job خاص، roll خاصی رو هم به دنبال داره
اول بازی کودوم رو انتخاب کنم؟ archer یا gladiator?

نه باید برید به Guild کلاسی که میخواید عضوش بشید بعد با مسئولش حرف بزنید و بگید که میخواید فلان کلاس رو واردش بشید. بعدش که عضوشون شدی برا عوض کردن کلاست کافیه سلاحت رو عوض کنی

البته اگر درست یادم باشه اول باید یه کلاس رو به لول 10-12 برسونی بعد هرچقدر کلاس دیگه میخوای میتونی اضافه کنی به شخصیتت

بعدشم شما الان نمیتونی هم Archer هم Gladiator باشی چون آرچر ها Guildشون تو Gridaniaست و گلادیاتور ها تو Ul'dah هستن اگر اشتباه نکنم و باید بخش داستانی رو برید جلو تا هر 3 شهر اصلی اوایل بازی آزاد بشه بعدش به همه کلاس ها دسترسی دارین

بله شما هر کلاسی رو تا لول 30 ببرید بالا بعدش Job مربوط به اون آزاد میشه برای مثال شما Rouge رو تا لول 30 میبری بالا بعد که ماموریتاش رو برین Ninja آزاد میشه که خفن شده Rouge هست و این برا همه کلاس های مبارزه ای بازی وجود داره

اول بازی من کلاسای Tank مثل گلادیاتور رو پیشنهاد نمیکنم چون کلا Healer ها و Tank ها مسئولیتشون یکم سخته و مخصوصا Healer اگه تاخیر داشته باشید یه پارتی 4 یا 8 نفره فحشتون میدن :D

اول کلاسای DPSی مثل همین آرچر و Arcanist و . . . رو پیشنهاد میکنم غیر Rouge که بازم دلیلم برا این حرف نت کسیه که بازی میکنه چون وقتی به Ninja تبدیل بشین Ninjutsu یاد میگیرد که بزرگترین بخش گیم پلی نینجا هست و از هر کلاسی و Jobی بیشتر به Ping وابستست.

من خودم الان Summoner و Ninjaم لول 60 هستن (لول آخر موجود تا به حال) و الانم دارم Astrologian (هیلره) رو دارم لول آپ میکنم :D

• Like
Reactions: seraphickv3
من که قراره تو سرور cerberus که اروپاییه بازی کنم، باید برای شارژ 60 روزه 60days EU رو بخرم یا 60days US?
یا اصلا فرقی نداره و به ps4 ام مربوطه؟
به ریجن اکانت SEی که میسازی مربوطه و یادت باشه که EU بسازی چون ارزونتر در میاد

برا اروپا 60 روزه باید 85 بدی ولی برا US باید 115 بدی

اکانت ps4 من US region هست. آیا من می تونم اکانت SE ام رو که مال EU هست رو توش بکار ببرم و بازی کنم و 60 هم بعدا شارژ کنم؟

اکانت PSN و کنسول تاثیری رو بازی نداره

شما حتی اکانت SEتون هم هرچیزی باشه تو هر سروری چه اروپا چه آمریکا چه ژاپن میتونید بازی کنید و تنها چیزی که تاثیرش مهمه ریجن اکانت SE اونم برا خرید تایم کارد و خرت و پرتایی که برا فروش با پول واقعی هسته

بسیار متشکرم.
یه سوال دارم و اون هم اینه که اگه روزی ۱۰ ساعت بازی کنم، چند روزه lvl ام ۳۰ میشه؟

خیلی سریع شما میتونی به لول 30 برسی اگر 10 ساعت بازی کنی که فکر کنم همون 1 روزه برسی XD

از لول 1 تا 30 قسمت مشکلش از لول 7-8 تا 15ئه که 15 دانجئون ها آزاد میشن و راحت میشه با اونا lvl up کرد. اگر یکی باشه که اون لول 7-8 تا 15 رو کمکت کنه فکر کنم 1 ساعته بتونی به لول 15 برسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or