Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

البته هرکی
پیر بشه حتما اونایی که شما گفتی نمیشه
:d
خیلی ها هستن ماشالا 100 سالشونه مثل پلنگ ان
بیشتر ربط داره اینکه وقتی جوان هستی رعایت کردی چیز سالم خوردی ورزش کردی و چیزای دیگه جدا از اینا مهم اینکه وقتی به اون سن رسیدی وجدان راحت و عزت احترام داشته باشی
من زندگی خودم رو میگفتم. البته این کارایی که میگی هم تعداد خیلی خیلی ناچیزی از مردم رعایت میکنن ولی من خودم رعایت میکنم ولی باز از پیری میترسم و بدم میاد. مطمئن باش سن 20 سالگی با 100 سالگی فرق میکنه حتی اگه اژدها باشه:d

اگه دوست دارین شما ها هم بذارین ببینیم چی ساختین:d

من زندگی خودم رو میگفتم. البته این کارایی که میگی هم تعداد خیلی خیلی ناچیزی از مردم رعایت میکنن ولی من خودم رعایت میکنم ولی باز از پیری میترسم و بدم میاد. مطمئن باش سن 20 سالگی با 100 سالگی فرق میکنه حتی اگه اژدها باشه:d

ای آدم . . . . :d

تو هم از اونایی هستی که آدم میبینه تو خیابون میگم عجب بانویی داره راه میره بعد معلوم میشه پلیرش پسره :d

ای آدم . . . . :d

تو هم از اونایی هستی که آدم میبینه تو خیابون میگم عجب بانویی داره راه میره بعد معلوم میشه پلیرش پسره :d
من بچه مثبتم اشتباه فکر نکن:d
اتفاقا برام پیش اومده که من رو با یه خانم اشتباه میگرفتن بعد اینکه میگفتم پسرم میرفتن پشت سرشونم نگاه نمیکردن:d منم اسم کاراکترم رو عوض کردم از موقعی که عوض کردم کسی چیزی نگفته بهم:d فکر کنم چون سیستم ازدواج داره بازی دنبال بانوان میگردن:d

جدا؟؟؟؟ هم ازدواج داره هم خونه میشه گرفت ؟؟؟
بچه دارم میشه شد ؟ :d

پس چی؟ فکر کردی الکیه :d

نه بچه دار دیگه نمیشه XDDD ولی میتونید یه Lala رو به عنوان فرزندی قبول کنید XDD

من الان نزدیک رسیدن به HW هستم و هنوزم نفهمیدم مشکل شما با Lalafell ها چیه؟ 3: با اختلاف زیاد بامزه ترین موجودات دنیا هستن >.< فکرشو بکنید یه لالا مثل Tataru :x

هه هه خیلی خوب بود :d بابا میخوای بازی کنی دیگه مگه میای مسابقان وزنه بردازی جهانی بری بازم ملاک قدرت بدنی نیست اعمال و وجدان راحته که مهمه :d

هه هه خیلی خوب بود :d بابا میخوای بازی کنی دیگه مگه میای مسابقان وزنه بردازی جهانی بری بازم ملاک قدرت بدنی نیست اعمال و وجدان راحته که مهمه :d
اصلا نمیدونی من دارم چی میگم و مشکلم با بالا رفتن سن چیه

@IHIERO
اگه دانلودت تموم شده و تو بازی کمک خواستی بگو بیام:d

کاش سامونر ها یه چیز بهتر سامون میکردن اون چیه آخه خرگوشه ؟!!!:|

اولاشی فعلا :d جلوتر خیلی چیزای خفنی سامون میکنی البته مطمعنا دیدی ملت چیا سامون کردن تا الان :d

من میخوام Digital Upgrade کنم :d

- - -ویرایش - - -

Titan hard چقدر اعصاب خورد کنه :|

Hard برا Garuda و Ifrit خیلی راحت بود :d از حالت Normal راحت تر بود مخصوصا Garuda :))

چجوری میشه خونه خرید!؟
اصن خونه به چه دردی میخوره؟!! :d
خونه بدرد انبار کرد وسایل میخوره و معمولا FC ها میخرن و میتونی توش کشتی بسازه و Chocobo رو تمرین بدی و یه حالت کشاورز هم داره
شخص هم میخره به عناوین مختلف برای کل کل یا همون سیستم که دوستان گفتن یا ساخت و ساز

- - -ویرایش - - -

من بچه مثبتم اشتباه فکر نکن:d
اتفاقا برام پیش اومده که من رو با یه خانم اشتباه میگرفتن بعد اینکه میگفتم پسرم میرفتن پشت سرشونم نگاه نمیکردن:d منم اسم کاراکترم رو عوض کردم از موقعی که عوض کردم کسی چیزی نگفته بهم:d فکر کنم چون سیستم ازدواج داره بازی دنبال بانوان میگردن:d
من که از روز اول بهت گفتم داستان داری :d

- - -ویرایش - - -

پس چی؟ فکر کردی الکیه :d

نه بچه دار دیگه نمیشه XDDD ولی میتونید یه Lala رو به عنوان فرزندی قبول کنید XDD

من الان نزدیک رسیدن به HW هستم و هنوزم نفهمیدم مشکل شما با Lalafell ها چیه؟ 3: با اختلاف زیاد بامزه ترین موجودات دنیا هستن >.< فکرشو بکنید یه لالا مثل Tataru :x
به زودی میفهمی چه مارمولکی هستن
گرچه یه سری هاشون که بازار هارو تو دست دارن که قشنگ مردم بد بخت رو گفتن ما جا نمیدیم و حتی کسایی که قبلا هم اومدن هنوز مشکلات زیادی دارن برای زندگی

- - -ویرایش - - -

کاش سامونر ها یه چیز بهتر سامون میکردن اون چیه آخه خرگوشه ؟!!!:|
Ifrit و Garuda و Titan رو هم Summon میکنه بعدا بعد لول 30

- - -ویرایش - - -

اولاشی فعلا :d جلوتر خیلی چیزای خفنی سامون میکنی البته مطمعنا دیدی ملت چیا سامون کردن تا الان :d

من میخوام Digital Upgrade کنم :d

- - -ویرایش - - -

Titan hard چقدر اعصاب خورد کنه :|

Hard برا Garuda و Ifrit خیلی راحت بود :d از حالت Normal راحت تر بود مخصوصا Garuda :))
Titan Hard برای خیلی ها رو مخ بوده :p

وینسنت این تایتان hard مخصوصا اگه کوچکترین تاخیری نت داشته باشه بیچاره ای :d چه وضعشه :d جوری هم نیست که بگیم حالا نزدیک مرگ میریم نه یهو میوفتیم پایین و دیگه کاریش نمیشه کرد :d اعصابم رو خورد کرده

حالا جالبه سر Ifrit و Garuda همه چیز رو عین هلو جاخالی میدم ولی تایتان همش ول میشم پایین :|

1-2 روز پیشم رفتم ویدئو Savageش رو دیدم از زندگی پشیمون شدم :d من هیچوقت اینو تو این حالت نخواهم رفت :d با اینکه شنیدم تو حالت EX ایفریت از همه وحشی تره

خب منم با کلی goshad بازی به HW رسیدم :d کاری که الان میخوام بکنم اینه که برگردم 10 هزار Dungeon و Trialی که نرفتم رو آزاد کنم و برم :d مخصوصا Bahamut رو خیلی دوست دارم برم

من دیشب 2-3 تا Quest قبل از رسیدن به HW رو Skip کردم خیلی خسته بودم گفتم بعدا میبینم الان که دارم میبینم فهمیدم خفن ترین و باحال ترین قسمتای کل بازی بودن XDDDD

چقدر اتفاق جالب افتاد

وینسنت این تایتان hard مخصوصا اگه کوچکترین تاخیری نت داشته باشه بیچاره ای :d چه وضعشه :d جوری هم نیست که بگیم حالا نزدیک مرگ میریم نه یهو میوفتیم پایین و دیگه کاریش نمیشه کرد :d اعصابم رو خورد کرده

حالا جالبه سر Ifrit و Garuda همه چیز رو عین هلو جاخالی میدم ولی تایتان همش ول میشم پایین :|

1-2 روز پیشم رفتم ویدئو Savageش رو دیدم از زندگی پشیمون شدم :d من هیچوقت اینو تو این حالت نخواهم رفت :d با اینکه شنیدم تو حالت EX ایفریت از همه وحشی تره

خب منم با کلی goshad بازی به HW رسیدم :d کاری که الان میخوام بکنم اینه که برگردم 10 هزار Dungeon و Trialی که نرفتم رو آزاد کنم و برم :d مخصوصا Bahamut رو خیلی دوست دارم برم

3 تا از Primal ها اگه دقت نکنی همین داستان Titan که بی برو برگرد باید سریع باشی که یه راست میری پایین تیم هم میره هوا بدیش و بعدیش Leviathan که البته بعد یه % از HP ش اینجوری میشه و مثل Titan اونقدر دردسر نداره و آخری هم که مال HW هست Ravana ست که اونم اگه تیم درست عمل کنه مشکل پیش نمیاد ولی Ravan هم احتمال داره رو نرو بره اگه تیم قشنگی همرات باشه :d
Bahamut هم از 5 به بعد برو Video آموزشی رو ببین که اماده باشی Mr.Happy رو تو یوچوب پیدا کن

- - -ویرایش - - -

من دیشب 2-3 تا Quest قبل از رسیدن به HW رو Skip کردم خیلی خسته بودم گفتم بعدا میبینم الان که دارم میبینم فهمیدم خفن ترین و باحال ترین قسمتای کل بازی بودن XDDDD

چقدر اتفاق جالب افتاد
فکر کنم الان با لالافل ها بیشتر آشنا شده باشی
در ضمن همه صحنه های داستانی فابل دیدن نیستن ها :d مراقب باش کدومو رد میکنی :p
در ضمن تو که با PS دانلود کردی بهتر میتونی به این دوستمون جواب بدی اینجا
http://forum.bazicenter.com/thread88335/page3/#post3891615
اگه وقت کردی بهش بگو چیکار کنه چون من در مورد XIV تو PS اطلاعی ندارم :d

3

فکر کنم الان با لالافل ها بیشتر آشنا شده باشی
در ضمن همه صحنه های داستانی فابل دیدن نیستن ها :d مراقب باش کدومو رد میکنی :p
در ضمن تو که با PS دانلود کردی بهتر میتونی به این دوستمون جواب بدی اینجا
http://forum.bazicenter.com/thread88335/page3/#post3891615
اگه وقت کردی بهش بگو چیکار کنه چون من در مورد XIV تو PS اطلاعی ندارم :d

نه تا وقتی که Tataru و Papaly رو داریم من همچنان عاشق لالافل ها میمانم T^T

چرا کل Cutscene ها قابل دیدن دوباره هستن :d فقط اونایی که خودت میچرخی و حرف میزنی و دیگه توش نداره که تو خود توضیحات Quest کامل میگه چه اتفاقایی افتاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or