Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

نمیدونستم تو بازیای mmo هم mod و هک وجود داره :d

امروز یکی Invite کرد به پارتیش منو Dungeon های لول 50 رو مثل خیار میرفتیم :| بعد دیدم لول همه کلاساش 60 بود :| اینا بعدا کار دستم ندن منم بزنن بن کنن؟

کسی از اینجا خرید کرده؟ :

فروش اکانت PSN - کوین FIFA - کارت و پوینت بازی

من خرید کردم نزدیک ساعت 9:30 صبح تا الان خبری نشده شماره ای هم که گذاشته خاموشه :|

آپدیت: خسته نباشن گفتش خرید کرده بودیم ولی یادمون رفت ایمیل کنیم :| ولی فرستادن بالاخره

آخرین ویرایش:
وقتی لانچر رو باز میکنم این ارور رو میده :(
qelw_ffxxxxx.png

من با PC بازی نمیکنم دوستان بگن بهتره اما کلا لانچرش ارور زیاد میده باید سیریش بشی و هی بری بیرون بیای تو :d

نمیدونم جریان چیه ولی مثلا من خودم بخوام پچ و آپدیت جدیدی ازش دانلود کنم تقریبا غیر ممکنه چون پشت سر هم ارور میده و دهن آدم X,Y میشه تا دانلود کنه اما وقتی دانلود میشه کمتر (نه اینکه کاملا ارور نداه) ارور میده.

جدیدا هم که یه اتفاق عجیبی برام میوفته و اون قسمت بالا سمت راست که الان تو عکس سیاهه ولی باید یوزر پس رو بزنید رو برا من ارور Requested URL could not be retrieved میده XDDD این دیگه عمق فاجعست :| درست هم نمیشه تا اینکه هی کلا ریستارت کنم تا یهو درست بشه

ولی اینارو میگم که یعنی هی امتحان کن ببین اصلا نمیره یا اینکه با اعصاب خورد کنی میره؟

من با PC بازی نمیکنم دوستان بگن بهتره اما کلا لانچرش ارور زیاد میده باید سیریش بشی و هی بری بیرون بیای تو :d

نمیدونم جریان چیه ولی مثلا من خودم بخوام پچ و آپدیت جدیدی ازش دانلود کنم تقریبا غیر ممکنه چون پشت سر هم ارور میده و دهن آدم X,Y میشه تا دانلود کنه اما وقتی دانلود میشه کمتر (نه اینکه کاملا ارور نداه) ارور میده.

جدیدا هم که یه اتفاق عجیبی برام میوفته و اون قسمت بالا سمت راست که الان تو عکس سیاهه ولی باید یوزر پس رو بزنید رو برا من ارور Requested URL could not be retrieved میده XDDD این دیگه عمق فاجعست :| درست هم نمیشه تا اینکه هی کلا ریستارت کنم تا یهو درست بشه

ولی اینارو میگم که یعنی هی امتحان کن ببین اصلا نمیره یا اینکه با اعصاب خورد کنی میره؟
با فی لتر شکن زدم درست شد!
من میخوام بعد از 5 ماه دوباره بازی کنم
فکر میکنید چند گیگ آپدیت اومده باشه ؟
بعد الان این اکسپنشن جدید heavensword چیزایی که اضافه کرده رو اگه نگیریم چه اتفاقه خاصی میافته! چه چیزایی رو از دست میدم !

آخرین ویرایش:
با فی لتر شکن زدم درست شد!
من میخوام بعد از 5 ماه دوباره بازی کنم
فکر میکنید چند گیگ آپدیت اومده باشه ؟
بعد الان این اکسپنشن جدید heavensword چیزایی که اضافه کرده رو اگه نگیریم چه اتفاقه خاصی میافته! چه چیزایی رو از دست میدم !

مشکل ممکنه از ISP باشه چون شیلتر نیستش

راستش نمیدونم تو نت سرچ کنید ببینید از آپدیتی که شما دارید به بعد چیا اومده جمشم پیدا میشه :d

Heavnsward رو به نظرم بخرید حتما چون خیلییییی جیزا اضافه میکنه خیلییی درواقع تو خیلی جاها میگن تازه با Heavensward بازی شروع کرد به تکامل رسیدن :d یکی از بهترین چیزاشم اضافه شدن لول 51 تا 60ئه :d

مشکل ممکنه از ISP باشه چون شیلتر نیستش

راستش نمیدونم تو نت سرچ کنید ببینید از آپدیتی که شما دارید به بعد چیا اومده جمشم پیدا میشه :d

Heavnsward رو به نظرم بخرید حتما چون خیلییییی جیزا اضافه میکنه خیلییی درواقع تو خیلی جاها میگن تازه با Heavensward بازی شروع کرد به تکامل رسیدن :d یکی از بهترین چیزاشم اضافه شدن لول 51 تا 60ئه :d
heavensward هم اگه بگیرم یه کد داره ؟مثله همین گیم تایم باید اضافه کنم به اکانت ؟؟؟

آخرین ویرایش:
من نمیدونم من که انقدر عشقه فاینال فانتزی ام با این نسخه 14 ش حال نمیکنم :|
odin یه arcanist ساختم
Osaira Ore
خواستین یه کلاس جدید بسازین بیاین با هم بریم 8-|

من نمیدونم من که انقدر عشقه فاینال فانتزی ام با این نسخه 14 ش حال نمیکنم :|
odin یه arcanist ساختم
Osaira Ore
خواستین یه کلاس جدید بسازین بیاین با هم بریم 8-|

منم که انقدر با FF حالم میکنم XIV محبوب ترین FFم شده :d حتی شماره 10 هم همزمان با این گرفتم که انقدر تعریف میشه اما جلو XIV برا من مثل زنگ تفریح میمونه :d

یعنی هرچیزی که یه FF باید داشته باشه رو داره البته نه تنها FF بلکه یه بازی سوپر خفن

داستانش بین چند FF اخیر (حتی قبل XIII) بهترین داستانه

شخصیتاش شخصیتای مسخره و رو اعصاب نیستن و یه سریاشونم باحالن

موسیقی به طرز باورنکردنی عالی کار شده یعنی تو Dungeon ها و سر Primal ها دیوونه موسیقی میشم

از لحاظ گرافیک که هرکی یه سلیقه داره اما برا من دقیقا اون سبک گرافیکیه که من میپسندم و چیزی فعلا نیست که باهاش بیشتر از این حال بکنم تازه اونم برا یه بازی MMO

گیم پلی هم که هیچی دیوانه وار عاشقش شدم :d این بحث گیم پلیش انقدر قشنگ کار شده که هرچی جلوتر میرم بیشتر پی میبرم که چه حالی میده مخصوصا وقتی به Lvl 50 به بعد میرسی که Primal ها و Dungeon های درست و حسابی باز میشن لذت بازی دستت میاد

HUD و UI بازی تو تمام بازیای mmoیی که انجام دادم (که قبلیا همشونو بیخیالشون شدم) بهتره که برا یه بازی MMO خیلی مهمه

الانم هرکدومتون یوزر PSN منو داشته باشید میبینید غیر از وقتایی که دانشگاه دارم 24ی پای اینم :d

تنها نکته بدی که داری خسته شدن بیش از اندازه Story Quest ها بعد از ماموریت Ultima Weaponئه که یعنی حالم دیگه داره بهم میخوره و فقط دعا دعا میکنم زودتر به Shiva-chuuuwwaaaaan برسم بعدشم برم Heavensward که دیگه دوباره اینجا جون میگیره و ظاهرا خیلی هم خفن میشه

تا الانم همین Arcanist به سلیقه من بیشتر خورده مخصوصا Jobش Summoner که خیلی حال میده :d

ولی بازم اگه کسی میخواد بیشتر حال کنه درجا عضو یه FC با اعضای فعال زیاد بشه که خیلی خوش میگذره :d

منم که انقدر با FF حالم میکنم XIV محبوب ترین FFم شده :d حتی شماره 10 هم همزمان با این گرفتم که انقدر تعریف میشه اما جلو XIV برا من مثل زنگ تفریح میمونه :d

یعنی هرچیزی که یه FF باید داشته باشه رو داره البته نه تنها FF بلکه یه بازی سوپر خفن

داستانش بین چند FF اخیر (حتی قبل XIII) بهترین داستانه

شخصیتاش شخصیتای مسخره و رو اعصاب نیستن و یه سریاشونم باحالن

موسیقی به طرز باورنکردنی عالی کار شده یعنی تو Dungeon ها و سر Primal ها دیوونه موسیقی میشم

از لحاظ گرافیک که هرکی یه سلیقه داره اما برا من دقیقا اون سبک گرافیکیه که من میپسندم و چیزی فعلا نیست که باهاش بیشتر از این حال بکنم تازه اونم برا یه بازی MMO

گیم پلی هم که هیچی دیوانه وار عاشقش شدم :d این بحث گیم پلیش انقدر قشنگ کار شده که هرچی جلوتر میرم بیشتر پی میبرم که چه حالی میده مخصوصا وقتی به Lvl 50 به بعد میرسی که Primal ها و Dungeon های درست و حسابی باز میشن لذت بازی دستت میاد

HUD و UI بازی تو تمام بازیای mmoیی که انجام دادم (که قبلیا همشونو بیخیالشون شدم) بهتره که برا یه بازی MMO خیلی مهمه

الانم هرکدومتون یوزر PSN منو داشته باشید میبینید غیر از وقتایی که دانشگاه دارم 24ی پای اینم :d

تنها نکته بدی که داری خسته شدن بیش از اندازه Story Quest ها بعد از ماموریت Ultima Weaponئه که یعنی حالم دیگه داره بهم میخوره و فقط دعا دعا میکنم زودتر به Shiva-chuuuwwaaaaan برسم بعدشم برم Heavensward که دیگه دوباره اینجا جون میگیره و ظاهرا خیلی هم خفن میشه

تا الانم همین Arcanist به سلیقه من بیشتر خورده مخصوصا Jobش Summoner که خیلی حال میده :d

ولی بازم اگه کسی میخواد بیشتر حال کنه درجا عضو یه FC با اعضای فعال زیاد بشه که خیلی خوش میگذره :d
مشکله من اینه که کلا از mmo ها بدم میاد =((:(
من تاحالا 12 تا mmo بازی کردم و هیچکدومشون رو بیشتر از 3 ساعت بازی نکرده بودم.
ولی الان 5 ساعته که پا ffxiv ام!!!!!

مشکله من اینه که کلا از mmo ها بدم میاد =((:(
من تاحالا 12 تا mmo بازی کردم و هیچکدومشون رو بیشتر از 3 ساعت بازی نکرده بودم.
ولی الان 5 ساعته که پا ffxiv ام!!!!!

اول و آخر هرچیز برمیگرده به همون سلیقه :d یکی دوست داره یکی نداره

البته برا منم تنها mmoییه که دوست دارم بالا هم گفتم یه سریا رو تجربه کردم به یه روز هم نرسید گذاشتمش کنار ولی این نه :d

حالا چند روز دیگه انتقال سرور شروع میشه و چند روزی بدون بازی هستیم میخوام Onigiri رو امتحان کنم ببینم این چجوریه :d

اول و آخر هرچیز برمیگرده به همون سلیقه :d یکی دوست داره یکی نداره

البته برا منم تنها mmoییه که دوست دارم بالا هم گفتم یه سریا رو تجربه کردم به یه روز هم نرسید گذاشتمش کنار ولی این نه :d

حالا چند روز دیگه انتقال سرور شروع میشه و چند روزی بدون بازی هستیم میخوام Onigiri رو امتحان کنم ببینم این چجوریه :d
خیییییییییییلی حال میده مخصوصا با دسته قشنگ حس کنسول و ff 10 رو میده بهم =((
7 ساعت شده و همچنان دارم گوئست ها رو انجام میدم =((
راستی شما از کدوم سایت تایم کارت ها رو میخری؟
heavensward هم مثله تایم کارت کدیه ؟ بعدش آپدیتش حدودا چند گیگ میشه ؟؟=((

خیییییییییییلی حال میده مخصوصا با دسته قشنگ حس کنسول و ff 10 رو میده بهم =((
7 ساعت شده و همچنان دارم گوئست ها رو انجام میدم =((
راستی شما از کدوم سایت تایم کارت ها رو میخری؟
heavensward هم مثله تایم کارت کدیه ؟ بعدش آپدیتش حدودا چند گیگ میشه ؟؟=((

یه سری کوئست های داستانیس خیلی قشنگه :d ولی یه سریاشم حالت بهم میخوره (- -)

تا الان بهترین Quest Lineی که دیدم برا Hildibrand بود :d آخرت باحال بود :d از هر سری کوئستی بیشتر باهاش حال کردم XDDD

از اینجا:

اینو وینسنت بهم معرفی کرد :d فقط اولش که خریدم دیدم برام فرستاده نشده و شماره موبایل طرف خاموشه که خیلی شک کردم ولی بعدش دیدم طرف عذرخواهی کرد و با تاخیر فرستاد 3:

من خودم باندلش رو گرفتم که هر 2 بازی رو داره و برا من کدی بود ولی Heavensward خودش دیسک جداگونه داره برا خرید که نمیدونم چجوری میشه؟ :d یعنی باید وقتی رسیدی HW میگه دیسک 2 رو بزار؟ XDD

حجم HW رو خالی نمیدونم

یه سری کوئست های داستانیس خیلی قشنگه :d ولی یه سریاشم حالت بهم میخوره (- -)

تا الان بهترین Quest Lineی که دیدم برا Hildibrand بود :d آخرت باحال بود :d از هر سری کوئستی بیشتر باهاش حال کردم XDDD

از اینجا:

اینو وینسنت بهم معرفی کرد :d فقط اولش که خریدم دیدم برام فرستاده نشده و شماره موبایل طرف خاموشه که خیلی شک کردم ولی بعدش دیدم طرف عذرخواهی کرد و با تاخیر فرستاد 3:

من خودم باندلش رو گرفتم که هر 2 بازی رو داره و برا من کدی بود ولی Heavensward خودش دیسک جداگونه داره برا خرید که نمیدونم چجوری میشه؟ :d یعنی باید وقتی رسیدی HW میگه دیسک 2 رو بزار؟ XDD

حجم HW رو خالی نمیدونم
c6dd_obtained.png

:"> اکسپنشن رو خریدم ولی این race جدیده اضافه نشده !!!=((
-----------------------
10 گیگ آپدیت داره heavensward:-o

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or