Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

نه تا وقتی که Tataru و Papaly رو داریم من همچنان عاشق لالافل ها میمانم T^T

چرا کل Cutscene ها قابل دیدن دوباره هستن :d فقط اونایی که خودت میچرخی و حرف میزنی و دیگه توش نداره که تو خود توضیحات Quest کامل میگه چه اتفاقایی افتاده

Cutscene ها میشه ولی یکسری ها صحنه ها طی بازی که صحبت میکنن و نوشته اون زیر میزنه رو نه که تو Main Quset ها هم هست
در ضمن Crystal Towe هم برو اگه نرفتی هم جالبه هم با Raid 24 نفره اشنا میشی قراره یه 24 نفره جدید هم اضافه کنن پچ اصلی بعدی که میاد

آخرین ویرایش:
Cutscene ها میشه ولی یکسری ها صحنه ها طی بازی که صحبت میکنن و نوشته اون زیر میزنه رو نه که تو Main Quset ها هم هست
در ضمن Crystal Towe هم برو اگه نرفتی هم جالبه هم با Raid 40 نفره اشنا میشی قراره یه 40 نفره جدید هم اضافه کنن پچ اصلی بعدی که میاد

منم منظورم همونا بود :d آخه اوناهم مهم نیست چرت و پرتن همش

از بعد Ultima Weapon که Quest ها مزخرف به تمام معنا شدن خیلیارو رد میکردم آخه چی بود اونا؟ کل سرزمینشون رو نجان دادم عوضش شدم Errand Boyشون :| برو غذا رو بردار نوشیدنی هارو هم بردار بچین رو میز برو با فلانی صحبت کن و . . . :|

اااا اوکی برم ببینم چجوری میشه آزادش کرد :d 40 نفر؟؟؟ مگه آخرش 24 نفره نیست؟ 0_0 من الان میخوام تا جَو Alexander از ملت بیرون نرفته برسم بهش و چند باری برمش چون نمیخوام مثل Bahamut الان بشه که هیچ کس بازی نمیکنه :| مچبورم دنبال Party بگردم وگرنه خود Duty Finder گرفتم 3 بار هربار 1 ساعت صبر کردم هیچی نشد :d

راستی PvP چجوریاست؟ :d هنوز نرفتم :d باید همین روزا امتحان کنم آخه خیلی هم طول میکشه تا تیما کامل بشن

منم منظورم همونا بود :d آخه اوناهم مهم نیست چرت و پرتن همش

از بعد Ultima Weapon که Quest ها مزخرف به تمام معنا شدن خیلیارو رد میکردم آخه چی بود اونا؟ کل سرزمینشون رو نجان دادم عوضش شدم Errand Boyشون :| برو غذا رو بردار نوشیدنی هارو هم بردار بچین رو میز برو با فلانی صحبت کن و . . . :|

اااا اوکی برم ببینم چجوری میشه آزادش کرد :d 40 نفر؟؟؟ مگه آخرش 24 نفره نیست؟ 0_0 من الان میخوام تا جَو Alexander از ملت بیرون نرفته برسم بهش و چند باری برمش چون نمیخوام مثل Bahamut الان بشه که هیچ کس بازی نمیکنه :| مچبورم دنبال Party بگردم وگرنه خود Duty Finder گرفتم 3 بار هربار 1 ساعت صبر کردم هیچی نشد :d

راستی PvP چجوریاست؟ :d هنوز نرفتم :d باید همین روزا امتحان کنم آخه خیلی هم طول میکشه تا تیما کامل بشن

قاطی کردم همون 24 نفرست
فقط Main Story به درد میخورد + Crystal Tower اینا
مثلا اون Lady Ice Heart رو بعدا بیشتر آشنا میشی و یا اون شخصی که معرفیت کرد به Ishgard و یا داستان های اولیه مربوط Dragonsong War و Nidhogg
اگه هم می خوای Estinien رو بهتر بشناسی میتونی Dragoon Job رو ببری 50 ( اگه Dragoon رو نبری بالا میگی عجب Cool هست ولی Dragoon رو ببری بالا مفهمی چه خبرایی هست ) چون به نظر من که یه احمق
Alexander هم فعلا ادامه داره
Bahamut رو بهتر از اعضای FC کمک بگیری باز Tank باشی راحت تر پارتی گیرت میاد
PVP هم یه حالت Arena داره یه حالت Battlefield
جالبه مخصوصا Battlefield ش

سرور chaos رو بردن اروپا؟ بردن بگین دانلود کنم
پست اول تاپیک هم داغونه حیف همچین بازی همچین پست اولی داشته باشه

پست اول رو گذاشتم وقتی سرور ها رفت اروپا درست کنم
چون حوصله حرف و حدیث دعوا این چیزارو ندارم که دوستان بیان سر سرور بگن بدرد نمی خوره از این حرفا

اطلاعات کامل از پچ 3.1 هم اومد :| خیلی پچ خوبیه :| و من بعد از 1 هفته هنوز نتم خرابه و نمیتونم وارد بازی بشم :| خدا خفشون کنه چیکار دارن با نت مملکت میکنن من موندم :|

Final Fantasy XIV Details Patch 3.1’s New Exploratory Missions And Other Additions - Siliconera

خیلی چیزای خوبی اضافه کرده یعنی تو هر پچ هیچ چیزی نیست که بگم خوشم نیومد این پچ هم که ترکوند :d

2 تا چیزی که خیلی من دوست داشتم تو بازی باشن رو الان داره یکی Group pose یکی هم Photo Mode که ایول داره ^^

خدا کنه نتم خوب بشه چون خیلی داشت بهم خوش میگذشت :(( شب قبل انتقال سرور هم Weaver رو به 40 رسوندم :d

یعنی coincidence از این هیجان انگیز تر نمیشد :d الان PSN رو تست کردم مشکلم حل شده :d

بریم برای هالووین :d

1 هفته بود حتی به قسمت پخش آهنگ منوی بازی هم نمیرسیدم :((

اطلاعات کامل از پچ 3.1 هم اومد :| خیلی پچ خوبیه :| و من بعد از 1 هفته هنوز نتم خرابه و نمیتونم وارد بازی بشم :| خدا خفشون کنه چیکار دارن با نت مملکت میکنن من موندم :|

Final Fantasy XIV Details Patch 3.1’s New Exploratory Missions And Other Additions - Siliconera

خیلی چیزای خوبی اضافه کرده یعنی تو هر پچ هیچ چیزی نیست که بگم خوشم نیومد این پچ هم که ترکوند :d

2 تا چیزی که خیلی من دوست داشتم تو بازی باشن رو الان داره یکی Group pose یکی هم Photo Mode که ایول داره ^^

خدا کنه نتم خوب بشه چون خیلی داشت بهم خوش میگذشت :(( شب قبل انتقال سرور هم Weaver رو به 40 رسوندم :d
میخوام ببینم اینا می خوان داستان رو چه جوری پیش ببرن با ورود Warrior Of Darkness و ببینم Void رو چیکار میکنن داستان چیه

من با این بازی حال میکنم حیف وقت نیست اینترنت هم که همه وضعش رو میدونین هر روز مزخرف تر از دیروز
این lalafel ها خیلی با نمکن احتمالا منظورتون این بوده غول ظاهرشون رو نخوریم و نباید دست کم بگیریمشون؟
کدوم کلس واسه شروع کردن خوبه؟

من با این بازی حال میکنم حیف وقت نیست اینترنت هم که همه وضعش رو میدونین هر روز مزخرف تر از دیروز
این lalafel ها خیلی با نمکن احتمالا منظورتون این بوده غول ظاهرشون رو نخوریم و نباید دست کم بگیریمشون؟
کدوم کلس واسه شروع کردن خوبه؟

نه جدی نگیر یه جای داستان فقط یکی دوتا شخصیت بد لالا پیدا میشه وگرنه بامزه ترین موجودات جهانن :d

به نظرم برای کلاس اول اصلا طرف Tank ها نرو کلا اولویت من اینه : DPS اول از همه بعدش Healer ها بعدش Tank ها البته اینو برای کلاس های اول میگم

چون Tank ها نقش خیلییی مهمی تو Dungeon ها و Trial ها دارن و بیشتر کسایی هستن که باید خیلی خوب اون Dungeon رو بشناسن و بدونن چی کار کنن

Healer هم نباشی بهتره چون اگه اینترنتتون تاخیر داشته باشه کل گروه رو به کشتن میدین :d مخصوصا اینکه یه سری وقتا هیلر های بیچاره یه ضرب دارن Heal میکنن XD

ولی DPS ها مثل Archer و Arcanist و Rogue و . . . خیلی بهترن چون کارشون اینه که فقط دمیج بزنن و اشتباهشون مثل اون 2 تای دیگه باعث نابودی کل گروه نمیشه :d وقتی DPS هم هستی میتونی Dungeon هارو وقتی که میری ببینی Tank ها یا Healer ها چجوری بازی میکنن و خودت دستت میاد و برای کلاس دوم دیگه راحت میتونی انتخاب کنی

تو همون DPS ها هم به نظرم همرو امتحان کن ببین از کدوم خوشت میاد :d یا مثل من یهو از همشون خوشت میاد XDD

چرا کسی اینجا نیست؟ >.<

یکی از بهترین بازیای ساخته شدست فرقی هم نمیکنه از دیدگاه MMOی نگاه کنی یا نه چون واقعا معرکست

بعد اینجا هیچ کس راجع بهش صحبت نمیکنه :|

انقدر بازی نکردین که خانوم Sian Blake صداگذار Yugiri کشته شد :|

جسد خودشو با 2 تا بچه 4 و 8 سالش رو پیدا کردن :(
:(
من هر چقدر هم کم بازی کنم مطمئنا بیشتر از همتون بازی کردم:d
یکی از اتفاقای عجیبی که تازه افتاد این بود که یکی داد زد هرکی 1.000.000 gil میخواد بیاد پیشم بهش بدم همه تا اینو شنیدن دورش جمع شدن اصلا gil هاش تمومی نداشت هی به همه میداد به همه شهر ها هم سر میزد به همه بده
من خودم 3.000.000 ازش گرفتم دیگه بیشتر از این روم نشد بگیرم چون گفته بود به هر نفر 1.000.000 :d
کسی ساید استوری کوئست های Hildibrand رو رفته؟(که نرفتید) بهتون پیشنهاد میکنم برید:d

:(
من هر چقدر هم کم بازی کنم مطمئنا بیشتر از همتون بازی کردم:d
یکی از اتفاقای عجیبی که تازه افتاد این بود که یکی داد زد هرکی 1.000.000 gil میخواد بیاد پیشم بهش بدم همه تا اینو شنیدن دورش جمع شدن اصلا gil هاش تمومی نداشت هی به همه میداد به همه شهر ها هم سر میزد به همه بده
من خودم 3.000.000 ازش گرفتم دیگه بیشتر از این روم نشد بگیرم چون گفته بود به هر نفر 1.000.000 :d
کسی ساید استوری کوئست های Hildibrand رو رفته؟(که نرفتید) بهتون پیشنهاد میکنم برید:d

:| من در به در دنبال پولم بعد تو انقدر مفتی پول گرفتی؟ :| کاشکی بعد از اینکه ازش پول گرفتی reportش میکردی :d فقط خدا کنه این چیترا زیاد نشن چون گند میزنن به بازیا

بهترین کوئست های بازی برا Hildibrandئه مرد حسابی مگه میشه کسی نرفته باشه؟ :d ظاهرا خودت بودی که تا چند وقت پیش نرفته بودی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or