Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

خب اون 10 گیگ رو دانلود کردی که اضافه بشه؟ :d

این Race جدیده عجب بانوانی میشه باهاش ساخت :d
من فکر میکردم که اکسپنشنش همراه با آپدیت ffxiv دانلود شده الان کافیه کد رو بزنیم که اون قسمت ها باز بشن=(( ولی یه گزینه داشت باید تیکش رو میزدم واسه دانلود heavensward
برعکس بازیش کلاینته خیلی مزخرفی داره اصلا سرعت نمیده واسه آپدیت، من همین 3 روز پیش گیلد وارز 2 رو گذاشته بودم دانلود بشه با 400 kbps دانلود میکرد این رو به زور با سرعت 40 آپدیت کردم!
در کل ffxiv ارزش پول دادن رو داره من اندازه 4 ماه گیم تایمش رو پیشاپیش خریدم !
تا وقتی که همه کلاس ها رو لول 60 نکردم و همه دانجن ها رو با همشون فول نرفتم ولکن این بازی نمیشم :d

بازی بخش داستانی نداره؟

داره ولی منظورم اینه که کلا نمیشه گفت سینگل بهش :d وقتی هم میخوای وارد بازی بشه از همون اولش باید چه زمان Trial چه زمان خریداری شده داشته باشی 3:

حالا شما میخوای 14 روز رایگانش رو دانلود کن تو همون زمان و حتی با اون محدودیت ها حساب کار دستت میاد که خوشت اومده ازش یا نه :d

البته با سرعت نت ایران و کلاینته بی نظیرش 13 روز طول میکشه که دانلودش کنی :d
1 روز فقط میتونی بفهمی که خوشت اومده ازش یا نه:d

بازم میگم یه نگاه تو نت بنداز و یه زنگ به ISP بزن :d

برا منم که نتم مثلا 8 مگه رو کنسول تو قسمت دانلود خودش 400 دانلود دارم اما تو کلاینتش یادمه وقتی میرفتم از 600 سرعت شروع میشد و کم کم کم کم میرسید به 20 :d دهنم سرویس شد هی باید میومدم بیرون دوباره میرفتم تو که بعضی وقتا هم ارور میداد :d ولی بعد از دانلودش کلش حل شد برا من 2 روز طول کشید :d کل XIV و Heavensward باهم

البته این مشکل سرعت دانلود پایینش و ارورهاش یه مشکل همگانیه تو فروم های خارجی هم دیدم :d

تازه یه خبر خوب که پچ 3.1 به زودی میخواد بیاد که اونم چند گیگی هست :d

البته با سرعت نت ایران و کلاینته بی نظیرش 13 روز طول میکشه که دانلودش کنی :d
1 روز فقط میتونی بفهمی که خوشت اومده ازش یا نه:d
با چیز پی ان سرعت درست میشه
جوال سوالت رو دادم بعد دیدم که اینجا دوستان جواب دادن
شرمنده یه مدت نبودم

- - -ویرایش - - -

بازی بخش داستانی نداره؟
MMO همونطور که دوستان گفتن و هزینه ماهیانه داره
ولی بخش داستانی داره و به مرورو تکمیل تر میشه
قراره Warrior Of Darkness رو اضافه کنن

واقعا من هیچ وقت از هیچ سری از بازی های فاینال فانتزی نتونستم هیچ ایرادی بگیرم =((
همیشه بهترینه بهتریناست=((
روزی رو تصور میکنم که مثلاfinal fantasy XLIV اومده و من با 85 سال سن هنوز دارم بازی میکنم و عشق میکنم:bighug:

من ترجیح میدم بمیرم تا با کمر شکسته و راه رفتنای حلزونی و هزار درد دیگه تا 85 سال عمر کنم:| از پیری خیلی میترسم:-s
دوست دارم مثل پیترپن باشم:d

بالاخره یکی پیدا شد که مثل من بخواد مثل پیتر پن باشه XDDD

تو بازی بچه های FC ازم میپرسن کجایی هستی میگم Neverland :d

من ترجیح میدم بمیرم تا با کمر شکسته و راه رفتنای حلزونی و هزار درد دیگه تا 85 سال عمر کنم:| از پیری خیلی میترسم:-s
دوست دارم مثل پیترپن باشم:d
البته هرکی
پیر بشه حتما اونایی که شما گفتی نمیشه
:d
خیلی ها هستن ماشالا 100 سالشونه مثل پلنگ ان
بیشتر ربط داره اینکه وقتی جوان هستی رعایت کردی چیز سالم خوردی ورزش کردی و چیزای دیگه جدا از اینا مهم اینکه وقتی به اون سن رسیدی وجدان راحت و عزت احترام داشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or