Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

متاسفانه این رو باید اضافه کنم که بازی به کل فیلتر هست ............

تجربه ی قبلی من به این صورت بود که فقط برای اتصال به سرورهای اروپا مشکل داشتم و باید اون ها رو دور می زدم.
در طی زمانی که دقیقا نمیدونستم چرا به سرورهای اروپا نمیتونم وصل بشم، برای اینکه اکانتم به هدر نره، در یکی از سرورهای استرالیا یک کاراکتر ساختم و شروع به بازی کرده بودم.
قبل تر هم یک کاراکتر دیگه در یکی از سرورهای امریکا داشتم و در تمام مدتی که برای اتصال به اروپا باید از راه های دیگه ای استفاده میکردم، میتونستم به تمام سرورهای دیگه راحت وصل بشم.

امشب برنامه ای که باهاش میتونستم دور بزنم از کار افتاد، من هم به سرم زد برم اون کاراکترهای دیگه ( در سرورهای استرالیا و امریکا ) رو ببینم و یه کم با اون ها بازی کنم.

اما به هیچ وجه به اون سرورها هم وصل نمیشه، کلا نمیشه به هیچ سروری مستقیم وصل شد.
🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️

اگر کسی تجربه ی دیگری در این مدت اخیر داره، لطفا مطرح کنه.
فقط زورشون به بازی های ما میرسه کالاف رو از فیلتر در آوردن حتی محتوای ضد ایرانی داره کالاف فقط با فاینال فنتسی ها مشکل دارن کل بازی های سری روی موبایل هم فیلتر

• Sad
Reactions: tirdad666
فقط زورشون به بازی های ما میرسه کالاف رو از فیلتر در آوردن حتی محتوای ضد ایرانی داره کالاف فقط با فاینال فنتسی ها مشکل دارن کل بازی های سری روی موبایل هم فیلتر
واقعا ؟! کال آف دیوتی فیلتر نیست ؟! 🤯 🤐
تا جایی که میدونم WoW هم فیلتر هست و نمیشه بازی کرد بصورت مستقیم.
نمیدنم این بازی هایی که فیلتر هستند به چه دلیل فیلتر شدن ؟ من حدس میزدم که پورتی که این بازی ها استفاده میکنند با پورت هایی که مربوط به سوشال مدیا میشه یکی هست.

نمیدنم این بازی هایی که فیلتر هستند به چه دلیل فیلتر شدن ؟ من حدس میزدم که پورتی که این بازی ها استفاده میکنند با پورت هایی که مربوط به سوشال مدیا میشه یکی هست.
اره فیلتر نیست مگرنه بازی بتل رویال خیلی وابسته به پینگ پایین نمی تونستن اصلا بازی کنن

کلا یهو نصفه اینترنت رو زدن فیلتر کردن خیلی از سایتا دیگه برام باز نمیشه

• Like
اصلا هرچی MMO پدر مادر دار هست فیلترن ، GW 1 و 2 ، حتی یکسری کره ای ها هم فیلترن یا از اون سمت تحریمیم.
مهم بیشتر سرورهایی هست که استفاده میکنن.

فقط فکر کنم New World فیلتر شکن نمیخواست ، جدیدا نمیدونم چطوره.

• Like
اصلا هرچی MMO پدر مادر دار هست فیلترن ، GW 1 و 2 ، حتی یکسری کره ای ها هم فیلترن یا از اون سمت تحریمیم.
مهم بیشتر سرورهایی هست که استفاده میکنن.

فقط فکر کنم New World فیلتر شکن نمیخواست ، جدیدا نمیدونم چطوره.
هم WoW هم NW(این که از اول) جفتشم سروراش تحریم هستیم فیلتر نیس سرورای آمازون کلا تحریمه ایران

هم WoW هم NW(این که از اول) جفتشم سروراش تحریم هستیم فیلتر نیس سرورای آمازون کلا تحریمه ایران

من وقتی برای اولین بار ( پارسال اوایل تابستون ) برای اتصال به سرورهای اروپای بازی مشکل پیدا کردم بهشون ایمیل زدم که ببینم مساله چی هست.
خاطرم هست که یک پروسه 10 روزه از راهکارهای مختلفی که بهم میدادند رو طی کردم که هیچ کدوم نتیجه نداشتند.
در انتها گفتند " از سمت ما نیست این مشکل ".

من اطلاع دقیقی از وضعیت تحریم ها و یا فیلترینگ گیم ها ندارم اما فکر میکنم اگر موضوع تحریم بود قاعدتا باید خودشون مطلع می بودند 🤔

• Sad
من وقتی برای اولین بار ( پارسال اوایل تابستون ) برای اتصال به سرورهای اروپای بازی مشکل پیدا کردم بهشون ایمیل زدم که ببینم مساله چی هست.
خاطرم هست که یک پروسه 10 روزه از راهکارهای مختلفی که بهم میدادند رو طی کردم که هیچ کدوم نتیجه نداشتند.
در انتها گفتند " از سمت ما نیست این مشکل ".

من اطلاع دقیقی از وضعیت تحریم ها و یا فیلترینگ گیم ها ندارم اما فکر میکنم اگر موضوع تحریم بود قاعدتا باید خودشون مطلع می بودند 🤔
ربطی به خود بازی نداره مشکل روی سرورای بازیه ساپرت اطلاعی راجع به این چیزا نداره
الان تقریبا همه بازیا رفتن رو سرور آمازون سر همینه همیشه قند شکن میخوان اوناییکه تحریم نیستن رو سرور کلودفلیر و اینان

ربطی به خود بازی نداره مشکل روی سرورای بازیه ساپرت اطلاعی راجع به این چیزا نداره
الان تقریبا همه بازیا رفتن رو سرور آمازون سر همینه همیشه قند شکن میخوان اوناییکه تحریم نیستن رو سرور کلودفلیر و اینان
دولت آمریکا تحریم هارو برداشت اینا چه زبون نفهمی هستن ول نمی کنن

ممنون بابت اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتی .... ببینیم کی میشه انقدر دورمون سیم خاردار نباشه 😐

______________________________________________________________________________________________________

گزارش تصویری از روز دوم :

ffxiv_05042023_182553_620.jpg ffxiv_05042023_183257_472.jpg ffxiv_06042023_181723_138.jpg ffxiv_06042023_181744_227.jpg

ffxiv_06042023_182751_840.jpg ffxiv_06042023_183954_058.jpg ffxiv_06042023_184507_134.jpg ffxiv_06042023_184843_624.jpg

در تصویر آخر میتونید تورگال از Final Fantasy 16 رو ببینید 😉
______________________________________________________________________________________________

دو 2 لینک ویدیو هم در زیر میذارم شاید خوشتون بیاد :

آگهی تبلیغاتی جدید بازی

خلاصه ی Live letter اخیر در 2 دقیقه

من برم روز سوم رو شروع کنم که یه فردا فقط بعدش باقی میمونه.

آخرین ویرایش:
صفحات اول تاپیک پستای خودمو الان دیدم
چه اشتباهی کردم اونموقع که میشد برم چسبیدم به شماره 13 مزخرف و یه سری JRPG و بازی دیگه اونا رو خریدم
الان با این وضع نت و قیمت دلار (اشاره به شارژ ماهیانه بازی) یا باید بعد انقـلاب بازی کنم یا بعد فرار از مملکت! نمیدونم کدومش و کی بشه! خصوصا مورد دوم که احتمالا گم و گور شم شرایط برام جوریه!
واقعا اون ده سال پیش که باز فکر میکردیم وضع خرابه بهشت بود جلوی الان!!!

اون عکس اولی از سمت چپ خیلی خوشگل بود:(( (همون گل صورتی پر پر شده )
خیلی دلم میخواد برگردم بازی کنم :((
ولی اصلا وقتشو ندارم:((

همچنان خوش به حال شما که فقط مشکل وقت داری 😉
بی شوخی واقعا

صفحات اول تاپیک پستای خودمو الان دیدم
چه اشتباهی کردم اونموقع که میشد برم چسبیدم به شماره 13 مزخرف و یه سری JRPG و بازی دیگه اونا رو خریدم
الان با این وضع نت و قیمت دلار (اشاره به شارژ ماهیانه بازی) یا باید بعد انقـلاب بازی کنم یا بعد فرار از مملکت! نمیدونم کدومش و کی بشه! خصوصا مورد دوم که احتمالا گم و گور شم شرایط برام جوریه!
واقعا اون ده سال پیش که باز فکر میکردیم وضع خرابه بهشت بود جلوی الان!!!

بله واقعا .... شارژ ماهانه ای که هست بسیار سنگین هست.
من معمولا در سال شاید 3 بار شارژ میکردم اما از تیر یا خرداد سال قبل نتونستم شارژ کنم ......
از طرفی این سری که در این فرصت 4 روزه دارم بازی میکنم دارم به وضوح میبینم که تاثیری که این بازی روی من داره رو هیچ بازی دیگه و هیچ سرگرمی دیگه ای نداره 😐😞

در ضمن بعید میدونم بعد از مهاجرت بتونی راحت بازی کنی، شما هم مثل دیگر مهاجران تا مدت قابل توجهی درگیر جا افتادن در زندگی جدید خواهی شد.

هم شارژ زیاد ماهانش مشکله

هم اینترنت مزخرف ایران که در کنارش فیلترم کردن دیگه هیچی

من یه زمانی کل زندگیم تو این بازی بود ولی الان خیلی وقته بازیش نکردم دیگه کل روز و شبم که سگ دو میزنه آدم برا پول درآوردن وقتشم ندارم دیگه کلا زندگی گوهی داره آدم تو این مملکت

این هم گزارش تصویری روز سوم :

ffxiv_07042023_111043_855.jpg ffxiv_07042023_111115_872.jpg ffxiv_07042023_111605_772.jpg ffxiv_07042023_112228_309.jpg

ffxiv_07042023_112326_747.jpg ffxiv_07042023_114703_468.jpg ffxiv_07042023_120136_961.jpg ffxiv_07042023_121502_272.jpg

ffxiv_07042023_164206_519.jpg ffxiv_07042023_122631_255.jpg ffxiv_07042023_193450_020.jpg ffxiv_07042023_193729_994.jpg

ببین کار به کجا کشیده، قبلا هر روز بازی میکردیم و چیزی share نمیکردیم
الان 4 روز مجانی دادن بهم، هر روزش رو میارم گزارش میکنم😂😅

عکسی که در ردیف سوم سمت راست میبینید که کریستال های آبی داره من رو خیلی یاد Final Fantasy 16 و کاراکتر بارناباس و اودین میندازه.
لوکیشن این عکس، دانجن جدیدی هست که توی پچ آخر گذاشته بودند.
کار جالبی که کردن در 2 پچ آخر اینه که بعد از اینکه دانجن رو clear کردی، یک سری از quest ها رو توی همون فضای دانجن انجام میدی.

در کل این 3 پچ Endwalker خیلی با پچ های قبلی فرق داره، داستان حول 3 شخصیت فقط میگرده : زیرو ، وارشان و گالبز.
زیرو و گالبز رو که توی پچ ها باهاشون آشنا میشیم، وارشان هم توی این اکسپنشن. هر 3 نفر کاراکترهای جدیدی هستند.

و این بسیار غریب هست چون داستان XIV همیشه بسیار گسترده بود و کاراکترهای زیادی رو تحت تاثیر قرار میداد.
داستانی که داره روایت میشه کیفیت خوبی داره اما خب همون طور که گفتم غریب هست.

خاطرم هست که یوشیدا گفته بود با آخرین پچ مغزتون سوت خواهد کشید.
کنجکاوم ببینم 2 پچ آینده چطور پیش خواهند رفت و چطوری ما رو برای اکسپنشن بعدی آماده میکنن.

( امیدوارم زیرو زنده بمونه )

هم شارژ زیاد ماهانش مشکله

هم اینترنت مزخرف ایران که در کنارش فیلترم کردن دیگه هیچی

من یه زمانی کل زندگیم تو این بازی بود ولی الان خیلی وقته بازیش نکردم دیگه کل روز و شبم که سگ دو میزنه آدم برا پول درآوردن وقتشم ندارم دیگه کلا زندگی گوهی داره آدم تو این مملکت

بله ... این که یک سرگرمی ساده و پیش پا افتاده این طور دور از دسترس باشه ..........
یادمه اون سال های اول WoW که فکر میکنم 2005 بود توی بازی با یک پسره دوست شده بودم که 15-16 سالش بود.
ازش پرسیدم پول شارژ بازی رو چطوری درمیاری ؟ گفت الان تابستونه و من 4 روز در هفته رو میام توی یک مزرعه پشت تراکتور میشینم. با 2 روز کارکردن پول شارژ بازی در میاد برام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or